Den bästa dedikerade IP VPN-leverantören 2 alternativ

[ware_item id=33][/ware_item]

Eftersom det finns en ökning av VPN-användare över hela världen, har många webbplatser som Netflix och andra börjat känna igen de individer som avblockerar innehåll via VPN. Lyckligtvis kan detta problem också motverkas genom att använda bäst dedikerade IP VPN-leverantörer.


Det finns två typer av IP: er, delad IP och dedikerad IP, men många vet inte skillnaden mellan de två. Delad IP, som antyder med namnet, är den genom vilken många människor är anslutna och den tillgodoser alla användare samtidigt. Medan dedikerad IP är den som ägs av en enda användare och endast tilldelas honom.

Delad IP och dedikerad IP har båda fördelar och vissa nackdelar jämfört. Men till slut tros dedikerad IP vara överlägsen när det gäller fördelarna.

Fördelarna med att ha bästa dedikerade IP VPN

Det finns vissa fördelar du kan få när du har ett VPN som erbjuder dedikerat IP-alternativ för sina användare. Den dedikerade IP som du en gång gav dig kunde inte användas av någon annan person och därför kommer du alltid att vara ansluten till samma IP-adress varje gång.

Å andra sidan kan en delad IP också tilldelas andra användare och det är därför tjänster som Netflix kan känna igen VPN-användaren. Därför, när de identifierar en IP-adress markerar de den som svartlistad. Men eftersom du har makt att kontrollera den dedikerade IP-adressen och den bara tillhör dig är chansen att den fångas mycket låg.

Med denna fördel, att få en dedikerad IP VPN kommer att erbjuda dig en enorm lista med värdefulla fördelar som en VPN ensam inte kunde ge så mycket effektivt.

Avblockera populärt strömningsinnehåll

En VPN tros vara ett intelligent val för dem som vill njuta av de berömda streamingkanalerna som Netflix. En VPN ändrar användarens verkliga IP och får honom att visas som medborgare i ett land där innehållet inte är blockerat. Men nu har några av kanalerna som Netflix antagit en ny lag som begränsar användare som får åtkomst till innehållet via VPN. De identifierar IP-adressen som kan vara inloggad innan till kanalen med ett annat användarkonto.

Men en dedicerad IP VPN skulle kunna tillgodose detta problem genom att tilldela dig en IP-adress som alltid återstår åt dig. Därför kan ingen inte misstänka att det är ett falskt ID eftersom varje gång du loggar in kommer du att ha den IP-adressen varje gång.

Bättre online-spelupplevelse

När du är beroende av att spela onlinespel måste du ha mött problemen som en DDoS-attack. Detta är problemet som skapar irritation hos spelarna när de slås av det. Sådana attacker ökar regelbundet och antas hända när det finns långa spelaktiviteter online eller oroande e-sport. Detta problem kan undvikas genom att använda dedicerad IP VPN som ger förstklassigt skydd mot DDoS-attack.

Dessutom motverkar den dedikerade IP-VPN: n problem med fördröjning och fördröjning som kan störa dig medan online-spelaktivitet. Normal internetuppkoppling har sådana problem på grund av den fullsatta vägen genom vilken dina spelpaket överförs vilket resulterar i försenad behandling. Medan en dedikerad IP hjälper dig att njuta av oavbruten och smidig spelupplevelse genom att bearbeta dina data genom tydliga vägar.

Snabb hastighet

Under strömning av innehåll kräver alla en snabb snabb hastighet utan avbrott. Detta är den fördel du kan använda genom att ha en dedikerad IP-VPN. På grund av det faktum att en delad IP används av många användare samtidigt och den har en väg genom vilken datatrafik för många användare överförs, saktar strömningshastigheten ner.

Men medan du är ansluten till dedikerad IP eller statisk IP, ges en tydlig väg med låg datatrafik till dig genom vilken du kan uppleva snabb och smidig surfning på internet och strömmande innehåll.

Skyddar dina referenser

När du är ansluten till en dedikerad IP-VPN kan du utföra dina privata online-transaktioner endast genom en viss statisk IP som du får. Detta är en fantastisk funktion för att ge utmärkt integritet medan du utför sådana känsliga aktiviteter inklusive ekonomiska detaljer.

Denna säkerhetsnivå kunde emellertid inte tillhandahållas via delad IP eftersom den delas av många användare åt gången. Därför skyddas din online finansiella information och känslig information på detta sätt från spionerade enheter och hackare.

Minskar ner tiden

En delad IP, som sagt tidigare, ändras varje gång du startar anslutningen. På grund av detta när din IP-adress uppdateras tar det ett tag att ta fart och detta kan skapa risken för översvämning. En dedikerad IP VPN kan dock eliminera detta problem utan några avbrott eftersom det alltid förblir detsamma och inte behöver byta från en IP-adress till den andra.

Bästa utvärderade IP VPN-tjänster

Endast några av VPN: erna erbjuder den unika funktionen i dedikerad IP eftersom det är ett extra komplement för din integritet. Dessutom tillhandahålls den statiska IP-adressen till ökade priser på grund av det höga resursbehovet av den.

Dessa alla dedikerade IP-VPN: n som vi skulle diskutera här är de med exceptionella säkerhetsfunktioner och ett extra alternativ.

NordVPN (Plats - Panama)

Länder: 57+ | Serverplatser: N / A | Antal servrar: 760+ | Multi-enhet: 6

dedikerad ip vpn - Nordvpn

Fördelar:

 • Bitcoin-betalningssupport
 • Ingen loggpolicy
 • DNS-läsningsupplösare
 • Dubbel VPN

Nackdelar:

 • Hastighetsfluktuationer
 • Komplicerad kostnadsfri testversion

NordVPN är vår första roundup för dedikerad IP VPN och har de flesta av de effektiva funktionerna för att tillgodose sina användare. Den statiska IP-adressen tillhandahålls av dem till företagets användare eller kunder på begäran och ger dem en del av programvaran som är lätt att använda utan att kräva stora ansträngningar. Den har en stor serverutvidbarhet genom vilken den erbjuder stora alternativ för strömning och avblockering av innehåll.

Med den dedikerade IP-enheten erbjuder den också förstklassiga sekretessfunktioner för att göra din VPN-upplevelse mycket bättre. Säkerhetsprotokollen som erbjuds av dem är dvs. PPTP, L2TP, IPSec och OpenVPN med det nyligen tillagda mobila säkerhetsprotokollet IKEv2 / Ipsec. NordVPN ger också stöd till P2P-fildelning som ger dig en bättre upplevelse medan du torrent.

Det är baserat i Panama och det är därför de effektivt har en loggningspolicy som ger dig perfekt anonymitet. Nackdelen med NordVPN är dock att den inte erbjuder stöd för att ansluta 6 enheter samtidigt med samma server som har samma säkerhetsprotokoll, men det kan bara ansluta dig till 4 enheter åt gången.

Den prisplan som erbjuds av NordVPN är mycket prisvärd och med garanti för 30-dagars pengar tillbaka efter köpet. Prissättningspaketen är;

 • 1 månad [$ 11,95 per månad]
 • 6 månader [$ 7,00 per månad - $ 42 för 6 månader]
 • 12 månader [5,75 dollar per månad - 69 dollar i 12 månader]

Special Holiday Deal

 • 2 år [3,29 dollar per månad - 79 dollar för 2 år] * rekommenderas *

PureVPN (Plats - Hong Kong)

Länder: 141 | Serverplatser: 180 | Antal servrar: 750+ | Multi-enhet: 5

dedikerad ip vpn - PureVPN

Fördelar:

 • Utmärkt prestanda
 • Split Tunneling
 • Noll loggningspolicy

Nackdelar:

 • Ingen kostnadsfri prövning
 • DNS-läcka

PureVPN kommer också från en av de dedikerade IP VPN: er som erbjuder denna unika funktion till sina kunder. De har denna funktion för internetanvändarna till ett mycket rimligt pris som kan ta deras integritet till en toppnivå med de andra effektiva säkerhetsfunktionerna. PureVPN har sina servrar i nästan 140 länder som ger tillgänglighet till det mesta av internetinnehållet. De har en fördel med fem inloggningar på flera enheter samtidigt.

Det är stark kryptering av 256-bitars med säkerhetsprotokoll PPTP, L2TP / IPSec, SSTP & OpenVPN. Jämfört med andra VPN-tjänster erbjuder de utmärkande funktioner som split tunneling och virtuell router. Genom en delad tunnel kan du dela dina data i krypterad och okrypterad, vilket gör din internetbehandling snabbare.

PureVPN är beläget i Hong Kong och på grund av detta håller de strikt loggpolicy för sina kunder. Men, som vi har upplevt, slöser loggpolicyn när dess servrar står inför DNS-läcka. De erbjuder 7-dagars pengarna tillbaka-garanti på deras prissättning planer som är;

 • 1 månad [$ 10,95 per månad]
 • 6 månader [$ 8,95 per månad - $ 53,70 faktureras var sjätte månad]
 • 2 år [$ 2,95 per månad - $ 70,80 faktureras vartannat år] * rekommenderas *

Hur man får dedikerad IP VPN

Du kan enkelt köpa dedicerad IP VPN enligt dessa steg;

 • Välj ett VPN som erbjuder dedicerad IP.
 • Gå till VPN-leverantörens webbplats och skapa ett konto.
 • Välj nu den prisplan du vill ha för ytterligare betalning.
 • Lägg sedan till funktionen för dedicerat IP-tillägg till ditt paket.
 • Välj sedan ett betalningsläge.
 • Gör det valda betalningsbeloppet och gå av från webbplatsen.
 • Ladda ner och installera VPN nu på din enhet.
 • När installationen av VPN öppnar VPN-appen och i önskat alternativ anger du den dedikerade IP-adressen och klickar sedan på anslut.
 • Efter några minuter som VPN kunde ta för att ansluta, kan du äntligen uppleva den dedikerade IP VPNN med ökad säkerhet och integritet.

Vilka är fördelarna med en delad IP?

Kostnadseffektiv

Att glömma dedicerad IP VPN måste du ge ett extra belopp eftersom det anses vara en extra funktion med VPN-tjänsten. Det finns dock många användare som använder delad IP i taget som minskar kostnaden. Dessutom kräver inte den statiska IP-adressen effektiva och tillagda källor som dess kostnad förblir låg.

Hög anonymitet

När du använder delad IP, varje gång du får den nya och ändrade IP-adressen som ger dig fler chanser till anonymitet. Många användare använder också den dynamiska IP-enheten samtidigt som gör det verkligen svårt att underhålla och känna igen din identitet.

Servern kan enkelt bytas

Den delade IP: n ger dig en chans att ändra eller byta server till vilken du för närvarande är ansluten. Detta är det faktum som gör det riktigt enkelt för dig att ta bort blockering av allt innehåll från någon del av världen på några sekunder.

Men med en dedikerad IP VPN är det lite svårt att ändra din plats från en plats till en annan om du vill ha något annat internetinnehåll. Till exempel måste du få en ny statisk IP-adress för att byta serverplats.

Större säkerhet

Som diskuterats tidigare är den delade IP-adressen den som fortsätter att ändras varje gång du ansluter till VPN-tjänsten. På grund av detta har du en större säkerhet för cyberbrott. Om till exempel den statiska IP-adressen du använder har hackats en gång skulle det vara en svår procedur att få en ny. Även om detta inte är fallet med dynamisk IP, men du kan eliminera chansen för sådana datastölder av Internet-säkerhetssviter och routerväggen innan du har en dedikerad IP.

Det finns många förmåner du kan njuta av och uppleva när du ansluter till en dedikerad IP VPN. Men några av nackdelarna med statisk IP är att det är lite dyrt och har mindre tillgänglighet runt om i världen. Men det nödvändiga skyddet för dagens värld kan effektivt tillgodoses genom dedicerad IP.

Här i den här artikeln har vi diskuterat VPN: er som erbjuder dig ett alternativ med dedikerad IP med de extraordinära säkerhetsfunktionerna. Därför kan du enkelt få ett VPN som ger dig den nödvändiga funktionen till ett överkomligt belopp. En nackdel med dedikerad IP VPN är också att det kan påverka anonymitet men å andra sidan kan det vara riktigt användbart för mycket specifika behov.