Den beste dedikerte IP VPN-leverandøren 2 alternativer

[ware_item id=33][/ware_item]

Siden det er en økning i VPN-brukere over hele verden, har mange nettsteder som Netflix og andre begynt å gjenkjenne personene som blokkerer innhold via VPN. Heldigvis kan dette problemet også imøtegås ved å bruke best dedikerte IP VPN-leverandører.


Det er to typer IP-er, delt IP og dedikert IP, men mange vet ikke forskjellen mellom de to. Delt IP, som antyder med navn, er den som mange mennesker er koblet sammen gjennom, og den henvender seg til alle brukerne på samme tid. Mens dedikert IP er den som eies av en enkelt bruker og kun tilordnes ham.

Delt IP og dedikert IP har begge fordeler og noen ulemper sammenlignet. Men til slutt antas dedikert IP å være overlegen når det gjelder fordelene.

Fordeler med å ha den beste dedikerte IP VPN

Det er visse fordeler du kan få når du har en VPN som tilbyr dedikert IP-alternativ til sine brukere. Den dedikerte IP-en som ble gitt til deg, kunne ikke brukes av noen annen person, og derfor vil du alltid være koblet til den samme IP-adressen hver gang.

På den annen side kan en delt IP også tilordnes andre brukere, og det er grunnen til at tjenester som Netflix er i stand til å gjenkjenne VPN-brukeren. Når de identifiserer en IP-adresse, markerer de den derfor som svartelistet. Men ettersom du har makten til å kontrollere den dedikerte IP-adressen og den bare tilhører deg, er sjansen for at den blir fanget veldig liten.

Med denne fordelen vil det å få en dedikert IP VPN tilby deg en enorm liste over verdifulle fordeler som en VPN alene ikke kunne gi så mye effektivt.

Fjern blokkering av populært streaminginnhold

En VPN antas å være et intelligent valg for de som vil glede seg over de berømte streamingkanalene som Netflix. En VPN endrer brukerens virkelige IP og får ham til å vises som innbygger i et land der innholdet ikke er blokkert. Nå har imidlertid noen av kanalene som Netflix vedtatt en ny lov som begrenser brukere som får tilgang til innholdet gjennom VPN. De identifiserer IP-adressen som kan være logget på før til kanalen med en annen brukerkonto.

Men en dedikert IP VPN kan imøtekomme dette problemet ved å tildele deg en IP-adresse som alltid gjenstår for deg. Derfor kunne ikke noen mistenke at det er en falsk ID fordi hver gang du logger inn vil du ha denne IP-adressen hver gang.

Bedre online spillopplevelse

Når du er en avhengighet av å spille online spill, må du ha møtt problemene som et DDoS-angrep. Dette er problemet som skaper irritasjon hos spillerne når de blir rammet av det. Slike angrep øker jevnlig og antas å skje når det er lange online spillaktiviteter eller plagsom e-sport. Dette problemet kan unngås ved å bruke dedikert IP VPN som gir topp beskyttelse mot DDoS-angrep.

Den dedikerte IP VPN motvirker også problemene med etterslep og latens som kan forstyrre deg mens du spiller online. Normal internettforbindelse har slike problemer på grunn av den overfylte banen du spillepakker sendes gjennom og resulterer i forsinket behandling. Mens en dedikert IP hjelper deg å glede deg over uopphørlig og jevn spillopplevelse ved å behandle dataene dine gjennom tydelige veier.

Rask hastighet

Mens du streamer innhold, krever alle lynraske hastigheter uten avbrudd. Dette er fordelen du kan benytte deg av å ha en dedikert IP VPN. På grunn av det faktum at en delt IP brukes av mange brukere på samme tid og har en bane som datatrafikken til mange brukere blir overført, reduserer strømningshastigheten.

Imidlertid, mens du er koblet til Dedikert IP eller Statisk IP, blir du gitt en klar vei med lite datatrafikk som du kan oppleve raskt og smidig internettlesing og streaming av innhold.

Beskytter legitimasjon

Når du er koblet til en dedikert IP VPN, lar den deg utføre dine private online transaksjoner gjennom bare en bestemt statisk IP som er gitt til deg. Dette er en flott funksjon for å gi utmerket personvern mens du utfører slike sensitive aktiviteter, inkludert økonomiske detaljer.

Dette sikkerhetsnivået kunne imidlertid ikke gis gjennom delt IP, da det deles av mange brukere om gangen. Derfor er dine online økonomiske detaljer og sensitive opplysninger beskyttet mot spionerende enheter og hackere på denne måten.

Reduserer nedetid

En delt IP, som fortalt før, endres hver gang du starter opp tilkoblingen. På grunn av dette når IP-adressen din er oppdatert, tar det litt tid å øke tempoet, og dette kan skape risiko for nedtrapping. Imidlertid kan en dedikert IP VPN eliminere dette problemet uten noen avbrudd, da det alltid forblir det samme og ikke trenger å endre fra en IP-adresse til den andre.

Beste anmeldelser av dedikerte IP VPN-tjenester

Bare noen av VPN-ene tilbyr den unike egenskapen til dedikert IP, ettersom det er et ekstra supplement for ditt privatliv. Den statiske IP-adressen leveres også til økte priser på grunn av det høye ressurskravet.

Disse dedikerte IP VPN-ene som vi vil diskutere her er de med eksepsjonelle sikkerhetsfunksjoner og et tilleggsutstyr.

NordVPN (Sted - Panama)

land: 57+ | Serverlokasjoner: N / A | Antall servere: 760+ | Multi-Device: 6

dedikert ip vpn - Nordvpn

Pros:

 • Støtte for Bitcoin-betaling
 • Retningslinjer uten logg
 • DNS lekkasjer
 • Dobbelt VPN

Ulemper:

 • Hastighetssvingninger
 • Komplisert gratis prøveperiode

NordVPN er vår første runde for dedikert IP VPN og har de fleste av de effektive funksjonene for å imøtekomme deres brukere. Den statiske IP-en blir gitt av dem til bedriftsbrukere eller kunder på forespørsel, og gir dem noe av programvaren som er enkel å bruke uten å kreve stor innsats. Den har en flott serverutvidbarhet der den tilbyr enorme alternativer for strømming og avblokkering av innhold.

Med den dedikerte IP-en tilbyr den også førsteklasses personvernfunksjoner for å gjøre VPN-opplevelsen din mye bedre. Sikkerhetsprotokollene som tilbys av dem er dvs. PPTP, L2TP, IPSec og OpenVPN med den nylig tilførte mobile sikkerhetsprotokollen IKEv2 / Ipsec. NordVPN gir også støtte til P2P-fildeling som gir deg en bedre opplevelse mens du torrenser.

Det er basert i Panama, og det er grunnen til at de effektivt har null loggføringspolicy som gir deg perfekt anonymitet. Ulempen med NordVPN er imidlertid at den ikke tilbyr støtte for å koble til 6 enheter samtidig med at den samme serveren har den samme sikkerhetsprotokollen, men den kan bare koble deg til 4 enheter om gangen.

Prisplanen som tilbys av NordVPN er mye rimelig og med garanti for 30 dagers pengene tilbake etter kjøpet. Prispakkene er;

 • 1 måned [$ 11,95 per måned]
 • 6 måneder [$ 7,00 per måned - $ 42 for 6 måneder]
 • 12 måneder [$ 5,75 per måned - $ 69 for 12 måneder]

Spesiell ferieavtale

 • 2 år [$ 3,29 per måned - $ 79 for 2 år] * anbefalt *

PureVPN (Sted - Hong Kong)

land: 141 | Serverlokasjoner: 180 | Antall servere: 750+ | Multi-Device: 5

dedikert ip vpn - PureVPN

Pros:

 • Utmerket ytelse
 • Split Tunneling
 • Null loggføringspolicy

Ulemper:

 • Ingen gratis prøveperiode
 • DNS-lekkasje

PureVPN er også fra en av de dedikerte IP VPN-ene som tilbyr denne unike funksjonen til kundene. De har denne funksjonen for internettbrukere til en veldig rimelig pris som kan ta personvernet sitt til et toppnivå med de andre effektive sikkerhetsfunksjonene. PureVPN har sine servere i nesten 140 land som gir tilgjengelighet til det meste av internettinnholdet. De har en fordel med 5 pålogginger på flere enheter samtidig.

Det er sterk kryptering av 256-bit med sikkerhetsprotokoller PPTP, L2TP / IPSec, SSTP & OpenVPN. Sammenlignet med andre VPN-tjenester, tilbyr de særegne funksjoner som delt tunneling og virtuell ruter. Gjennom en delt tunnel kan du dele dataene dine i kryptert og ukryptert, slik at internettbehandlingen din blir raskere.

PureVPN er lokalisert i Hong Kong, og på grunn av dette holder de den strenge nei-logg-policyen for sine kunder. Men som vi har opplevd, sløser loggpolitikken når serverne deres møter DNS-lekkasje. De tilbyr 7-dagers pengene tilbake-garanti på sine prisplaner;

 • 1 måned [$ 10,95 per måned]
 • 6 måneder [$ 8,95 per måned - $ 53,70 fakturert hver 6. måned]
 • 2 år [$ 2,95 per måned - $ 70,80 fakturert hvert 2. år] * anbefalt *

Hvordan få dedikert IP VPN

Du kan enkelt kjøpe dedikert IP VPN ved å følge disse trinnene;

 • Velg en VPN som tilbyr dedikert IP.
 • Gå til VPN-leverandørens nettsted og lag en konto.
 • Nå velger du den prisplanen du vil ha for ytterligere betaling.
 • Deretter legger du til funksjonen til dedikert IP-tillegg til pakken din.
 • Velg deretter en betalingsmodus.
 • Gjør det valgte betalingsbeløpet og gå av fra nettstedet.
 • Last ned og installer VPN på enheten din.
 • Etter at VPN er satt opp, åpne VPN-appen, og skriv inn den dedikerte IP-adressen i ønsket alternativ, og klikk deretter på koble til.
 • Etter noen minutter som VPN kan ta for å koble til, kan du endelig oppleve den dedikerte IP VPN-en med økt sikkerhet og personvern.

Hva er fordelene med en delt IP

Kostnadseffektiv

Hvis du glemmer dedikert IP VPN, må du gi et ekstra beløp da det anses som en tilleggsfunksjon med VPN-tjenesten. Imidlertid er det mange brukere som bruker delt IP om gangen som reduserer kostnadene. Den statiske IP-en krever heller ikke effektive kilder som er lagt til, fordi kostnadene fortsatt er lave.

Høy anonymitet

Når du bruker delt IP, hver gang du får den nye og skiftende IP-adressen som gir deg flere anonymitetssjanser. Mange brukere bruker den dynamiske IP-en samtidig, noe som gjør det virkelig vanskelig å opprettholde og gjenkjenne identiteten din.

Serveren kan enkelt byttes

Den delte IP-en gir deg en sjanse til å endre eller bytte server som du for øyeblikket er koblet til. Dette er det faktum som gjør det virkelig enkelt for deg å fjerne blokkering av innhold fra noen del av verden på noen få sekunder.

Med en dedikert IP VPN er det imidlertid litt vanskelig å endre posisjonen din fra et sted til et annet hvis du vil ha noe annet internettinnhold. For eksempel må du få en ny statisk IP-adresse for å skifte serverplassering.

Større sikkerhet

Som diskutert tidligere, er den delte IP-adressen den som fortsetter å endres hver gang du kobler deg til VPN-tjenesten. På grunn av dette har du en større sikkerhet tilgjengelig i tilfelle nettkriminalitet. For eksempel, hvis den statiske IP-adressen du bruker en gang er hacket, ville det være en vanskelig prosedyre å få en ny. Mens dette ikke er tilfelle med dynamisk IP, men du kan eliminere sjansene for slike datatyverier av internettsikkerhetssuiter og ruterbrannmurer før du har en dedikert IP.

Det er mange fordeler du kan glede deg over og oppleve mens du kobler deg til en dedikert IP VPN. Noen av ulempene med statisk IP er imidlertid at det er litt dyrt og har mindre tilgjengelighet over hele verden. Men de nødvendige beskyttelsene for dagens verden kan effektivt imøtekommes gjennom dedikert IP.

Her i denne artikkelen har vi diskutert VPN-ene som tilbyr deg et alternativ til dedikert IP med de ekstraordinære sikkerhetsfunksjonene. Derfor kan du enkelt få en VPN som gir deg den nødvendige funksjonen til et rimelig beløp. En ulempe med dedikert IP VPN er at det kan påvirke anonymitet, men på den annen side kan det være veldig nyttig for svært spesifikke behov.