DotVPN-arvostelu ja näkymät vaihtoehtoineen

[ware_item id=33][/ware_item]

Kuten monet VPN-palvelut, DotVPN on myös VPN-palveluntarjoaja, jonka uskotaan salaavan tietoliikenteesi, estävän verkkosivustojen ja suoratoistosisällön.


He ovat luoneet pitkän käyttäjäluettelon, joka on lähes 880 000 Chrome Web Storessa. Ei ole ollut kauan aikaa kuin DotVPN on julkaistu ja vuodesta 2014 lähtien se on ottanut haltuunsa muut VPN-palvelut yli 10 miljoonalla latauksella 160 maasta ympäri maailmaa..

Aloitetaan DotVPN-arvostelu

DotVPN on Hongkongissa toimiva VPN-palvelu, joka on saanut lähes 7000 käyttäjäarvostelua 4: llä viidestä tähdellä Google Web Storessa. Se on ilmainen VPN-laajennus, mutta tarjoaa myös premium-palveluita edistyneille ominaisuuksille.

He väittävät, että melkein kymmenessä maassa on palvelimia, jotka ovat avoinna sekä premium- että ilmaisversion käyttäjille vaihtoon välillä. DotVPN voidaan ladata selaimen laajennuksena Chromelle, Firefoxille ja Operalle. Sovellusohjelmisto on saatavana Androidille ja iOS: lle..

DotVPN-verkkosivusto

Heidän verkkosivustollaan ei kuitenkaan ole tarpeeksi tietoa yrityksestä, joka omistaa DotVPN-laajennuksen. He ovat juuri osoittaneet osoitteensa ja joitain liiketoiminnan tavoitteita.

Tietosuojakäytäntö

Koska DotVPN-laajennus sijaitsee Hongkongissa, on odotettava kaikkien tietojen etenemistä sinne. Todettiin kuitenkin, että verkkosivustoa ylläpidetään Saksassa, mikä on hiukan huolestuttavaa yksityisyyden asukkaille, koska heidän tietosuojakäytännössään väitetään, että käyttäjän tietoja pidetään vain Hongkongissa.

Lisäksi heidän tietosuojasivullaan näytetään, että asiakkaan tiedot kerätään käyttäjien selauskokemuksen parantamiseksi. Siinä todetaan: "Pidämme kirjaa palveluiden käytöstä tilastojen käyttäjän tarjoamiseksi ja palveluiden optimoimiseksi, parantamiseksi ja kehittämiseksi."

Heillä on käytäntö tallentaa henkilön todellista IP-osoitetta 24 tunnin ajan, jotta vältetään roskapostin, petoksen tai muun haitallisen teon kaltaiset asiat..

DotVPN: n ominaisuudet

DotVPN-arvostelu ja näkymät vaihtoehtoineen

Heidän verkkosivustonsa mukaan heillä on monia tehokkaita ominaisuuksia, jotka ovat edistyneempiä palkatulle asiakkailleen. Tärkein etu käyttäjien houkuttelemisessa on heidän palvelimen sijainti, joka voi auttaa heitä ohittamaan suurimman osan sisältörajoituksista ja online-estoista..

DotVPN väittää tarjoavansa 4096-bittisen salauksen käyttäjän tietoihin, mikä vaikuttaa vähän varjoisalta. Tämä johtuu siitä, että he viittaavat RSA: hon, vaikkakin sillä on myös 2048 bittiä. Sillä, mitä olemme löytäneet lukijoillemme, on, että he todella käyttävät AES 128-bittistä ja AES 256-bittistä, mutta RSA: ta käytetään kädenpuristukseen ja symmetristen (AES) salausavainten vaihtoon. Tällaisen taktiikan käytön tarkoituksena on saada VPN erottumaan kaikista muista.

DotVPN ilmoittaa helpon yhteyden yhdellä napsautuksella. Lisäksi he vaativat tehokasta lukituksen estämistä palvelinpaikkojensa takia. Kuitenkin, koska olemme testanneet ja monien muiden käyttäjien osoittamat, VPN ei pysty käyttämään suosittua sisältöä, kuten NetFlix ja Hulu, USA: n palvelimen kanssa..

Muistathan, että VPN: llä ei ole hyötyä, kun henkilöllisyytesi on vaarassa. Näin on myös DotVPN: ssä; käyttäjän IP-osoite voi vuotaa, koska WebRTC-esto ja flash-soitin eivät ole käytettävissä.

Suorituskyky DotVPN

DotVPN-laajennuksen suorituskyky tarkistetaan erilaisten testaustyökalujen avulla, jotta voisimme tarjota lukijoillemme aitoja tietoja, jotka pelastavat heidät vaikeuksista harkittuaan sitä.

DotVPN-arvostelu ja näkymät vaihtoehtoineen

Nopeudelle, olemme käyttäneet työkaluja, kuten speednet.net ja fast.com, testataksesi DotVPN: n suorituskykyä. Kuten useimmat VPN-palvelut, se myös nopeuttaa huomattavasti hitaasti. Testaustyökalujen prosenttiosuus ei ollut niin hidas verrattuna siihen, mitä olemme kokeneet sisällön virtauttamisessa ja verkkosivustojen lataamisessa, etenkin ne, jotka vaativat vähän raskaita tietoja.

Se on helppo Käyttö kuten olemme kokeilleet ja kokeneet. Voit muodostaa yhteyden helposti selaimen lisäosaan ja mobiilisovellukseen.

Niin kauas kuin Asiakaspalvelu on huolissaan siitä, että se on vähän hidas ja käyttäjille annetaan erittäin hidas vastaus.

Mobiilisovellus DotVPN: n suorituskyky on parempi verrattuna selaimen lisäosaan. Saatat kuitenkin kohdata joitain nopeusongelmia myös mobiiliohjelmissa.

DotVPN käyttäjän tarkistamana

Suurin osa käyttäjistä, jotka ovat jakaneet kokemuksensa Chrome Web Storesta, ovat keskittyneet palvelinyhteyteen, etenkin ilmaisen version kanssa.

DotVPN-arvostelu ja näkymät vaihtoehtoineen DotVPN-arvostelu ja näkymät vaihtoehtoineen

Monet käyttäjät ovat kuitenkin pettyneitä myös premium-versioonsa, sanoen, että suorituskyky on edelleen tehoton, koska he kokivat ilmaista versiota käyttäessään. Olipa kyse palvelinkysymyksestä, pääsemästä sisältöön, kuten Hulu tai Netflix, ja kohdattaen samat nopeusongelmat.

DotVPN-arvostelu ja näkymät vaihtoehtoineen DotVPN-arvostelu ja näkymät vaihtoehtoineen

Täällä käyttäjä ärsyyntyy näiden vakavien ongelmien vuoksi, jotka kasvavat jatkuvasti, kun käyttäjä pysyy yhteydessä DotVPN: ään. Kokemme kaiken tämän ja käsittelemme tällaisia ​​vastauksia olemme suodattaneet joitain hyvistä ilmaisista VPN-laajennuksista verrattuna DotVPN: ään, jolla on suhteellisen vähemmän ongelmia.

Katsotaanpa DotVPN-vaihtoehtoa

VPN: n saaminen ei riitä. Sinun on valittava se, joka on riittävän turvallinen suojaamaan tietojasi mahdollisilta uhilta, kuten tietoverkkohyökkäyksiltä, ​​viranomaisten valvonnasta ja kolmansien osapuolten tiedonsyöjät. Monet VPN-verkoista eivät ole tehokkaita tarjoamaan riittävää tietoturvaa ja osallistuvat tiedon vuotamiseen ilman, että käyttäjälle ilmoitetaan siitä. Älykäs tapa on kuitenkin tarkistaa VPN-yhteytesi riippumatta siitä, mitä VPN-palveluntarjoajaa käytät.

Näin on myös DotVPN: n tapauksessa. Sen yksityisyyden suoja ja käyttäjän tietoturvakäytännöt ovat epämääräisiä ja ristiriitaisia ​​väitteitä. Kuten kaikki VPN-palveluntarjoajat, DotVPN väittää salaavan myös käyttäjän tietoliikenteen, mutta ilmoittaa myös politiikkansa seurata heidän verkkotoimintojaan.

Vaikka DotVPN väittää tämän käyttäytymisen askeleena online-kokemuksen ja heidän palveluidensa parantamiseksi, kuka tahansa informaation suojan ulkopuolella, kuka tahansa voisi kuitenkin hiipiä sen läpi. Lisäksi he siirtävät selaimesi evästeet omille palvelimilleen. Tällainen käytäntö voi tarjota käyttäjille suhteellisen yksinkertaisen tiedonsaannin käyttäjille, joilla on vahingollisia tekoja, ellei yritys sitä väärinkäytä.

Siksi henkilö, joka todella haluaa turvallisuutta, ei koskaan vaaranna etenkään sitä asiaa varten, josta he ovat hämmentyneitä. Lisäksi, kun sinulla on erilaisia ​​vaihtoehtoja, sinun on valittava se, joka on mielestäsi sopivin ja harkitsemisen arvoinen. Yksi asia, jota ei voida sivuuttaa, on kuitenkin se, että ilmainen VPN tai VPN-laajennus ei voisi olla yhtä tehokkaita kuin puhtaat ja täysin luvatut VPN-palvelut..

5 parasta DotVPN-vaihtoehtoa maksimaalisen yksityisyyden suojaamiseksi

1 - Cyberghost VPN

Cyberghost on ilmainen välityspalvelin, joka on myös julkaissut Cyberghost-sovelluksen, joka voidaan helposti asentaa laitteeseen riippumatta siitä, onko kyseessä tietokone tai matkapuhelin. He väittävät tarjoavan tietosi täydellisen tietoturvan ja nimettömyyden poistaessasi sisältöä, mutta heidän päätavoite on suojata.

Sillä on helppo käyttää selainlaajennusta yksinkertaisella sisäänkirjautumisprosessilla. CyberGhost VPN: n Chrome-laajennus on erittäin kätevä käyttää, koska se varmistaa yksinkertaisen, yhden napsautuksen käyttöönoton ja käytöstä poistamisen. CyberGhost-ilmaisella VPN-laajennuksella sinulle tarjotaan melkein kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten rajoitetun sisällön estäminen, mahdollisten verkkohyökkäysten välttäminen, ja mikä tärkeintä, tietojen salaamisen nimettömyys.

Nämä kaikki ominaisuudet on kuitenkin nostettu poikkeukselliseen tasoon premium-palveluillaan, joilla on vieläkin etsittäviä ominaisuuksia.

2 - TunnelBear VPN

TunnelBear on suosittu VPN-laajennus ympäri maailmaa. Se voisi olla loistava ratkaisu yksityisyyttä hakeville, etenkin niille, jotka muodostavat säännöllisen yhteyden turvattomaan Wi-Fi-verkkoon tai ovat useimmiten yhteydessä julkiseen Wi-Fi-verkkoon..

Tämän suojausominaisuuden avulla käyttäjille tarjotaan turvallinen selauskokemus ilman online-seurannan riskiä. Chromen verkkokaupan mukaan TunnelBear on VPN-palvelu, johon on liittynyt yli 14 miljoonaa käyttäjää, joilla on helppo yhdellä napsautuksella yhteys. Kuten jokaisessa ilmaisessa VPN: ssä, myös TunnelBearilla on ongelma raskaan suoratoistosisällön, etenkin Netflixin, suhteen. Mutta näitä asioita voitaisiin hoitaa paljon enemmän, kun käyttäjä siirtyy premium-palveluun.

DotVPN-arvostelu ja näkymät vaihtoehtoineen

3 - Tor-selain

Kun puhutaan nimettömyydestä, Tor-selain on jatkuvasti suosittu ohjelmisto, joka salaa yksilön tiedot. Se estää epävarmaa verkkosivustoa vaarantamasta yksityisyytesi ja välttää mahdollisuudet seurata tietoja sellaisilta verkkolähteiltä.

Tor-selaimen VS VPN -palvelut, saatat kokea suhteellisen hitaasti, mutta se tarjoaa myös melkein samat ominaisuudet kuin VPN. Ne voisivat tehdä selailukokemustasi turvallisemman rajoittamalla haitallisten ja ei-toivottujen tietojen snoopingia. Estettyihin sivustoihin pääsee kuitenkin myös Tor-selaimen kautta.

Voit yhdistää Torin helposti Windowsissa, Mac OS X: ssä tai Linuxissa lataamatta mitään ohjelmistoja.

4 - Selaa VPN

Tuhansien ilmaisten VPN-laajennusten joukossa Browsec VPN on lueteltu tehokkaimmissa, joita monet käyttäjät pitävät parempana ympäri maailmaa. Huolimatta siitä, että melkein kaikilla ilmaisilla VPN-verkkoilla on joitain vakavia ongelmia, jotka vaarantavat käyttäjän yksityisyyden, Browsec VPN ei ole aiheuttanut valtavaa uhkaa yksityisyydelle..

Browsec VPN -sovelluksella voit päästä käsiksi suurimpaan osaan estettyä sisältöä, jota ei voi käyttää ilman välityspalvelinta. Suurin huolenaihe ja riski, kun sivustoon pääsee, voi olla tietojen seuranta ja henkilöllisyysaltistuminen, joka on lähes poistunut Browsec: n peittämällä IP: llä..

Voit kuitenkin hankkia kaikki nämä ominaisuudet yksinkertaisella yhteysprosessilla, ts. Yhden napsautuksen VPN: n ottamalla käyttöön ja poistamalla käytöstä.

Gom Web VPN

5 - Gom Web VPN: llä saat mahdollisen suojauksen sijoittamatta rahaa. Verrattuna moniin ilmaisiin VPN-laajennuksiin tämä voi olla paljon parempi ratkaisu verkkoongelmiin. Se voi olla pääsy estettyihin verkkosivustoihin, ohittamalla ei-toivottu seuranta ja myös tietosuoja salauksen avulla.

Kuten kaikki ilmaiset VPN-palvelut, se voi reagoida hitaasti, mutta se ei ole huolestuttava asia, jos olet turvassa ollessasi online-tilassa. Jotkut käyttäjät valittavat myös hitaasta ja reagoimattomasta asiakastuestaan.

DotVPN-arvostelu ja näkymät vaihtoehtoineen

Toimittajan tuomio

Sinun on täytynyt nähdä monia ilmaisen VPN-latauksia huolimatta siitä, että ne koskevat monia vakavia ongelmia. Tämä johtuu siitä, että henkilö pääsee käyttäjäluetteloon katseltuaan houkuttelevia ominaisuuksia, joita suurin osa VPN-laajennuksista näyttää. Suurin osa käyttäjistä kohtaa kuitenkin ärsyttäviä häiriöitä heti lataamalla sellaiset VPN: t mukaan lukien DotVPN-laajennus.Kommentointi keskustelusta Onko Hola VPN -laajennus lataamisen arvoinen?.

Siksi suosituksenamme on sijoittaa rahasi yksityisyyden vaarantamisen sijasta. Jotkut parhaista VPN-palveluntarjoajista, joilla on tehokkaat ominaisuudet ja erinomainen asiakasvastaus, ovat nyt saatavana uskomattoman edulliseen hintaan, kuten NordVPN ja ExpressVPN.