DotVPN áttekintés és nézetek az alternatívákkal

[ware_item id=33][/ware_item]

Sok VPN-szolgáltatáshoz hasonlóan a DotVPN egy olyan VPN-szolgáltató is, amelyről úgy gondolja, hogy titkosítja az adatforgalmat, feloldja a webhelyek blokkolását és a streaming tartalmat.


Hosszú felhasználói listát hoztak létre, amely majdnem 880 000 a Chrome Internetes áruházban. Nem volt hosszú idő a DotVPN elindítása óta, és 2014-től több mint 10 millió letöltéssel, a világ 160 országából több mint 10 millió letöltéssel vette át a többi VPN szolgáltatást..

Indítsuk el a DotVPN áttekintést

A DotVPN egy hongkongi VPN-szolgáltatás, amely közel 7000 felhasználói véleményt szerzett 5 csillag közül 4-rel a Google Web Store-ban. Ez egy ingyenes VPN kiterjesztés, de prémium szolgáltatásokat is kínál a fejlett funkciókhoz.

Azt állítják, hogy majdnem tíz országban vannak olyan szerverek, amelyek nyitva vannak mind a prémium, mind az ingyenes verzió felhasználói számára, hogy válthassanak közöttük. A DotVPN letölthető böngésző-kiterjesztésként a Chrome, Firefox és Opera számára, az Androidhoz és iOS-hez elérhető alkalmazás szoftverrel.

DotVPN webhely

Webhelyükön azonban nincs elegendő információ a DotVPN kiterjesztést birtokló cégről. Most mutatták be a címüket és néhány üzleti célt.

Adatvédelmi irányelvek

Mivel a DotVPN kiterjesztés Hongkongban található, minden információt meg kell várni, hogy ott folytassa. Megállapítást nyert azonban, hogy a webhelyet Németországban üzemeltetik, ami kissé aggasztja az adatvédelmi lakosokat, mivel adatvédelmi politikájuk szerint a felhasználó adatait csak Hongkongban tárolják..

Emellett adatvédelmi oldalukon látható, hogy az ügyfelek adatait a felhasználók böngészési élményének újítása céljából gyűjtik. Ez kimondja: "Figyelemmel kísérjük a Szolgáltatások felhasználását statisztikai adatok szolgáltatása, valamint a szolgáltatások optimalizálása, fejlesztése és fejlesztése érdekében."

Azoknak a politikájuknak köszönhetően, hogy az egyén valós IP-címét 24 órán keresztül tárolják, célja az, hogy elkerüljék az olyan kérdéseket, mint a spam, a csalás vagy más rosszindulatú aktus.

A DotVPN jellemzői

DotVPN áttekintés és nézetek az alternatívákkal

Webhelyük szerint sok hatékony funkcióval rendelkeznek, amelyek fejlettebbé válnak fizetős ügyfeleik számára. A felhasználói vonzás megszerzésének legfontosabb előnye a szerver helyük, amely segíthet nekik a tartalmi korlátozások és az online blokádok nagy részének megkerülésében..

A DotVPN azt állítja, hogy 4096 bites titkosítást biztosít felhasználói adataihoz, ami kissé árnyasnak tűnik. Ennek oka az, hogy az RSA-ra utalnak, bár ennek is van 2048 bitje. Az olvasók számára azt találtuk, hogy valójában AES 128 bites és AES 256 bites verziót használnak, azonban az RSA-t kézfogáshoz és szimmetrikus (AES) titkosítási kulcsok cseréjéhez használják. Az ilyen taktika alkalmazásának célja az, hogy VPN-je kitűnjön az összes többi részétől.

A DotVPN egyszerű csatlakozást tesz lehetővé a kapcsolat egyszerűségével. Azt is állítják, hogy hatékony feloldási teljesítményük a kiszolgálói elhelyezkedésüknek köszönhetően, bár mi általunk tesztelt és sok más felhasználó megválaszolta, a VPN nem fér hozzá olyan népszerű tartalmakhoz, mint a NetFlix és a Hulu az USA szerverével..

Ne feledje, hogy a VPN-nek nincs értelme, ha személyazonossága veszélyben van. Ugyanez vonatkozik a DotVPN-re is; a felhasználó IP-címe kiszivároghat a nem elérhető WebRTC blokkoló és flash lejátszó eredményeként.

A DotVPN teljesítménye

A DotVPN kiterjesztés teljesítményét különféle tesztelési eszközök segítségével ellenőrzik, hogy hiteles információkat nyújtsunk az olvasóinknak, megtakarítva őket a nehézségektől, miután megfontoltuk..

DotVPN áttekintés és nézetek az alternatívákkal

A sebességért, olyan eszközöket használtunk, mint a speednet.net és a fast.com, hogy teszteljük a DotVPN teljesítményét. Mint a legtöbb VPN szolgáltatás, ez a sebességet is jelentős mértékben lassítja. A tesztelő eszközök által mutatott százalékos arány nem volt olyan lassú, mint a tartalom streamingje és a webhelyek feltöltése során tapasztaltunk, különösen azok, amelyek kissé nehéz adatokat igényelnek.

Van egy könnyű Használat ahogy teszteltük és tapasztaltunk. Könnyen csatlakozhat a böngésző kiegészítőhöz, valamint a mobilalkalmazáshoz is.

Addig, amíg Vevőszolgálat aggódik, ez kissé lassú, és a felhasználók rendkívül lassan reagálnak.

Mobilos alkalmazás A DotVPN verziója jobban teljesít, mint a böngésző kiegészítő. Előfordulhat azonban, hogy a mobil szoftverrel kapcsolatban is vannak bizonyos sebességproblémák.

DotVPN a felhasználók által felülvizsgálva

A legtöbb felhasználó, aki megosztotta tapasztalatait a Chrome Internetes áruházban, a szerverkapcsolat kérdésével foglalkozott, különösen az ingyenes verzióval.

DotVPN áttekintés és nézetek az alternatívákkal DotVPN áttekintés és nézetek az alternatívákkal

Sok felhasználó azonban csalódott a prémium verzióval is, mondván, hogy a teljesítmény továbbra is nem hatékony, mivel az ingyenes verzió használata során tapasztaltak. Függetlenül attól, hogy a szerver kérdése, olyan tartalmakhoz való hozzáférés, mint például a Hulu vagy a Netflix, és ugyanazokkal a sebességgel kapcsolatos problémákkal kell szembenézni.

DotVPN áttekintés és nézetek az alternatívákkal DotVPN áttekintés és nézetek az alternatívákkal

Itt a felhasználó bosszantódik ezeknek a komoly problémáknak köszönhetően, amelyek folyamatosan növekednek, mivel a felhasználó továbbra is csatlakozik a DotVPN-hez. Mindezt megtapasztalva és az ilyen válaszokra reagálva kiszűrtük a jó ingyenes VPN kiterjesztéseket, a DotVPN-hez viszonyítva kevesebb problémával összehasonlítva..

Vessünk egy pillantást a DotVPN alternatívára

A VPN megléte nem elég. Ki kell választania azt, amely elég biztonságos az adatok védelme érdekében a potenciális fenyegetésektől, például a számítógépes támadásoktól, a kormányzati megfigyeléstől és a harmadik féltől származó adatlopóktól. Számos VPN nem hatékonyan nyújt elegendő biztonságot, és részt vesz az adatok szivárgásában anélkül, hogy a felhasználót erről tájékoztassák. Az intelligens módszer azonban a VPN-kapcsolat ellenőrzése, függetlenül attól, hogy melyik VPN-szolgáltatót használja.

Ez a helyzet a DotVPN esetében is. Adatvédelmi és felhasználói adatbiztonsági politikái homályosak, ellentmondó állításokkal. Mint minden VPN-szolgáltató, a DotVPN is kijelenti, hogy titkosítja a felhasználói adatforgalmat, de közli az online tevékenységek figyelésére vonatkozó irányelveit is..

Noha a DotVPN ezt a magatartást az online élmény és szolgáltatásainak improvizálására irányuló lépésként állítja, az információ védelmének elmulasztása után bárki behatolhat rajta. Ezenkívül a böngészője cookie-kat továbbítják saját szerverükre. Ez a politika, ha azt a társaság nem használja fel, viszonylag egyszerű adathozzáférést biztosíthat a felhasználók számára a rosszindulatú cselekedetekkel szemben.

Ezért az a biztonságot igénylő egyén soha nem fog kompromittálni, különösen a zavarodott dolog miatt. Továbbá, ha különféle lehetősége van, akkor ki kell választania azt, amelyik a legmegfelelőbb és érdemes megfontolni. Az egyik dolog, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni, az, hogy egy ingyenes VPN vagy egy VPN kiterjesztés nem lehet olyan hatékony, mint a tiszta és teljes zálogos VPN szolgáltatások..

5 legjobb DotVPN alternatíva a maximális adatvédelem érdekében

1 - Cyberghost VPN

A Cyberghost egy ingyenes proxy, amely szintén kiadott egy Cyberghost alkalmazást, amelyet könnyedén telepíthet az eszközére, függetlenül attól, hogy PC vagy mobil. Azt állítják, hogy az Ön adatainak teljes biztonságát és névtelenségét nyújtják a tartalom feloldása közben, de fő célja a védelem.

Egy egyszerűen használható böngésző-kiterjesztéssel rendelkezik, az egyszerű bejelentkezési folyamattal. A CyberGhost VPN Chrome kiterjesztése rendkívül kényelmes a használatra, mivel biztosítja a bonyolult, egyetlen kattintással történő engedélyezést és letiltást. A CyberGhost ingyenes VPN-bővítménnyel szinte minden szükséges funkcióval ellátjuk, mint például a korlátozott tartalom feloldása, a lehetséges számítógépes támadások elkerülése, és ami a legfontosabb - az adatok titkosításával kapcsolatos névtelenség..

Mindezen funkciókat rendkívüli szintre emelik azok a prémium szolgáltatások, amelyek még több funkcióval is rendelkeznek.

2 - TunnelBear VPN

Az TunnelBear egy népszerű VPN kiterjesztés az egész világon. Kiváló megoldás lehet a magánélet keresők számára, különösen azok számára, akik rendszeresen csatlakoznak egy nem biztonságos Wi-Fi hálózathoz vagy többnyire nyilvános Wi-Fi-hez kapcsolódnak..

Ezzel a védő funkcióval a felhasználók biztonságos böngészési élményt kapnak, az online nyomon követés kockázata nélkül. A Chrome Web Store szerint az TunnelBear egy VPN-szolgáltatás, amelyet több mint 14 millió felhasználó csatlakoztat, akik egyszerű kattintással kapcsolódnak össze. Ugyanakkor, mint minden ingyenes VPN, az TunnelBearnek is problémája van a nehéz streaming tartalmakkal, különös tekintettel a Netflixre. Ezeket a kérdéseket azonban sokkal jobban lehet kezelni, amikor a felhasználó a prémium szolgáltatásra vált.

DotVPN áttekintés és nézetek az alternatívákkal

3 - Tor böngésző

Anonimitásról beszélve a Tor böngésző állandó népszerűségnek örvendő szoftver, amely titkosítja az egyén adatait. Megakadályozza, hogy a nem biztonságos webhely kockáztassa az Ön személyes adatait, és megkerüli az ilyen online források általi adatok követésének esélyét.

A böngésző VS VPN szolgáltatásai esetén viszonylag lassú sebességgel járhat, de szinte ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a VPN. A rosszindulatú és nemkívánatos adatok szimatolása korlátozásával biztonságosabbá teheti böngészési élményét. A blokkolt webhelyekhez azonban a Tor böngésző csatlakoztatásával is lehet hozzáférni.

Könnyedén csatlakoztathatja a Tor-ot Windows, Mac OS X vagy Linux rendszeren, bármilyen szoftver letöltése nélkül.

4 - Browsec VPN

A több ezer ingyenes VPN-kiterjesztés között a Browsec VPN szerepel néhány hatékony kiterjesztésben, amelyeket a világ sok felhasználója preferál. Annak ellenére, hogy szinte az összes ingyenes VPN-vel olyan súlyos probléma merül fel, amely veszélyezteti a felhasználó magánéletét, a Browsec VPN nem jelentett óriási veszélyt a magánéletre.

A Browsec VPN használatával elérheti a legtöbb blokkolt tartalmat, amely proxy nélkül nem érhető el. Ugyanakkor az ilyen helyekre való belépés során komoly aggodalomra ad okot az adatkövetés és az azonosság-expozíció, amelyek szinte eltűntek a Browsec által az IP-t elhomályosító tényezők miatt..

Mindezeket a funkciókat azonban egy egyszerű csatlakozási folyamattal is megszerezheti, azaz egyetlen kattintással elérhető VPN-t engedélyezheti és letilthatja.

Gom Web VPN

5 - A Gom Web VPN használatával pénzvédelem nélkül szerezhet lehetséges védelmet. Számos ingyenes VPN-kiterjesztéshez képest ez sokkal jobb megoldás lehet az online gondjaihoz. Lehet, hogy hozzáférést biztosít a blokkolt webhelyekhez, megkerüli a nem kívánt nyomkövetést és az adatok védelmét a titkosítás révén.

Mint az összes ingyenes VPN szolgáltatás, lassan reagálhat, de ez nem jelent problémát, amennyiben biztonságban vagy, miközben online vagy. Néhány felhasználó emellett panaszkodik a lassú és nem reagáló ügyfélszolgálatért.

DotVPN áttekintés és nézetek az alternatívákkal

A szerkesztő ítélete

Bizonyos letöltéseket kellett látnia egy ingyenes VPN-ből annak ellenére, hogy sok komoly kérdésre vonatkozik. Ennek oka az, hogy az egyén bekerül a felhasználói listába, miután megtekintett néhány vonzó funkciót, amelyeket a legtöbb VPN-kiterjesztés megjelenített. Ugyanakkor a legtöbb felhasználó bosszantó zűrzavarokkal szembesül közvetlenül az ilyen VPN-ek letöltése után, ideértve a DotVPN kiterjesztést is. Megjegyzés a vitáról: Hola VPN kiterjesztés érdemes letölteni?.

Ezért azt javasoljuk, hogy befektesse pénzét ahelyett, hogy magánéletét kockáztatná. A legjobb szolgáltatásokkal rendelkező VPN-szolgáltatók egyike, a hatékony szolgáltatásokkal és az ügyfelek nagyszerű válaszával - hihetetlenül alacsony áron - például a NordVPN és az ExpressVPN - most elérhető..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me