DotVPN gjennomgang og visninger med alternativer

[ware_item id=33][/ware_item]

Som mange VPN-tjenester, er DotVPN også en VPN-leverandør som antas å kryptere datatrafikken din, fjerne blokkering av nettsteder og strømming av innhold.


De har laget en lang brukerliste som er nesten 880 000 på Chrome Web Store. Det har ikke gått lenge siden DotVPN ble lansert, og fra 2014 har den overtatt de andre VPN-tjenestene med mer enn 10 millioner nedlastinger fra 160 land over hele verden.

La oss starte en DotVPN-gjennomgang

DotVPN er en Hong Kong-basert VPN-tjeneste som har fått nesten 7000 brukeranmeldelser med 4 av 5 stjerner på Google Web Store. Det er en gratis VPN-utvidelse, men tilbyr også førsteklasses tjenester for avanserte funksjoner.

De hevder å ha servere i nesten ti land som er åpne for brukere av både premium- og gratisversjon å bytte mellom seg. DotVPN kan lastes ned som nettleserutvidelse for Chrome, Firefox og Opera med appprogramvare tilgjengelig for Android og iOS.

DotVPN-nettsted

Nettstedet deres har imidlertid ikke nok informasjon om selskapet som eier DotVPN-utvidelse. De har nettopp vist adressen og noen forretningsmessige mål.

Personvern

Ettersom DotVPN-utvidelsen er basert i Hong Kong, må man forvente at all informasjonen skal fortsette der. Imidlertid ble det funnet at nettstedet er vert i Tyskland, noe som er litt angående for personvernboere, ettersom personvernreglene deres hevder at brukerens informasjon bare oppbevares i Hong Kong.

Personvernsiden viser også at kundens data blir samlet inn med det formål å innovere brukeropplevelsen. Den sier: "Vi holder rede på bruken din av tjenestene for å gi brukeren av statistikk og for å optimalisere, forbedre og utvikle tjenester."

De har policyen å lagre den virkelige IP-adressen til en person i 24 timer, som er å unngå problemer som spam, svindel eller annen ondsinnet gjerning..

Funksjoner i DotVPN

DotVPN gjennomgang og visninger med alternativer

I følge nettstedet deres har de mange effektive funksjoner som blir mer avanserte for deres betalte kunder. Den fremste fordelen med å få brukerattraksjon er deres serverplassering som kan hjelpe dem å omgå de fleste av innholdsrestriksjonene og online-blokkeringer.

DotVPN hevder å gi 4096-biters kryptering til brukerdataene sine, noe som virker litt skyggefullt. Dette er fordi de viser til RSA, selv om dette også har 2048 bit. For det vi har funnet for leserne våre, er at de faktisk bruker AES 128 bit og AES 256 bit, men RSA brukes imidlertid til håndtrykk og utveksling av symmetriske (AES) krypteringsnøkler. Hensikten med å bruke en slik taktikk er å få VPN-en deres til å skille seg ut fra alle de andre.

DotVPN oppgir en enkel tilkobling med en enkel tilkobling med ett klikk. De hevder også en effektiv avblokkeringsytelse på grunn av serverplasseringene sine, men som testet av oss og adressert av mange andre brukere, kan ikke VPN få tilgang til populært innhold som NetFlix og Hulu med USA-server..

En ting du må huske er at en VPN ikke er til nytte når identiteten din er i faresonen. Dette er tilfelle med DotVPN også; brukerens IP-adresse kan bli lekket som et resultat av utilgjengelig WebRTC-blokkering og flash-spiller.

Performance Of DotVPN

Ytelsen til DotVPN-utvidelsen blir sjekket gjennom forskjellige testverktøy slik at vi kan gi leserne våre autentisk informasjon som redder dem fra vanskeligheter etter å ha vurdert det.

DotVPN gjennomgang og visninger med alternativer

For hastighet, Vi har brukt verktøy som speednet.net og fast.com for å teste ytelsen til DotVPN. Som de fleste av VPN-tjenestene gjør det også hastigheten betydelig treg. Prosentandelen som ble vist ved å teste verktøy, var ikke så treg i forhold til hva vi har opplevd mens vi strømmet innhold og laster opp nettsteder, spesielt de som krever litt tunge data.

Det har en enkel bruk som testet og opplevd av oss. Du kan enkelt koble deg til nettlesertillegget og mobilappen også.

Så langt som Kundeservice er bekymret, det er litt tregt og brukerne får en ekstrem treg respons.

Mobil applikasjon av DotVPN klarer seg bedre sammenlignet med nettlesertillegg. Imidlertid kan du også oppleve noen hastighetsproblemer på mobilprogramvaren.

DotVPN som vurdert av brukerne

De fleste av brukerne som har delt sine erfaringer på Chrome Web Store, har tatt opp spørsmålet om serverforbindelse, spesielt med gratisversjonen.

DotVPN gjennomgang og visninger med alternativer DotVPN gjennomgang og visninger med alternativer

Imidlertid er mange brukere skuffet over premiumversjonen deres, og sier at ytelsen forblir ineffektiv som de opplevde mens de brukte gratisversjonen. Enten det er serverproblemet, tilgang til innhold som Hulu eller Netflix, og overfor de samme hastighetsproblemene.

DotVPN gjennomgang og visninger med alternativer DotVPN gjennomgang og visninger med alternativer

Det er her en bruker blir irritert på grunn av disse alvorlige problemene som fortsetter å øke når brukeren forblir koblet til DotVPN. Opplever alt dette og adresserer slike svar, har vi filtrert ut noen av de gode gratis VPN-utvidelsene sammenlignet med at DotVPN har relativt færre problemer.

La oss ta en titt på DotVPN-alternativet

Å ha VPN er ikke bare nok. Du må velge den som er sikker nok til å beskytte dataene dine mot potensielle trusler som nettangrep, myndighetsovervåking og tredjeparts datasnoopere. Mange av VPN-ene er ikke effektive til å gi tilstrekkelig sikkerhet og er involvert i datalekkasje, uten at brukeren blir informert om det. Imidlertid er en intelligent tilnærming å sjekke VPN-tilkoblingen din, uansett hvilken VPN-leverandør du bruker.

Dette er tilfelle med DotVPN også. Personvernets og brukerens policyer for datasikkerhet er vage med noen motstridende uttalelser. Som hver VPN-leverandør, hevder DotVPN også å kryptere brukerens datatrafikk, men oppgir også sin policy for å overvåke deres online aktiviteter.

Selv om DotVPN hevder denne oppførselen som et skritt for å improvisere onlineopplevelsen og deres tjenester, men når informasjonen ikke er beskyttet, kan imidlertid noen snike seg gjennom den. Dessuten overfører de nettleserkakene dine til sine egne servere. En slik policy hvis ikke misbruk av selskapet, kan gi en relativt enkel datatilgang for brukerne til personer med ondsinnede gjerninger.

Derfor vil en person som virkelig ønsker sikkerhet aldri gå på akkord, spesielt for det de er forvirret over. Når du har forskjellige alternativer, må du også velge det du synes er best egnet og verdt å vurdere. En ting som ikke kan overses er at en gratis VPN eller en VPN-utvidelse ikke kan være så effektiv som en ren og full pantsettelse av VPN-tjenester.

5 beste DotVPN-alternativer for maksimal personvern

1 - Cyberghost VPN

Cyberghost er en gratis proxy som også har gitt ut en Cyberghost-app som lett kan installeres på enheten din, enten det er en PC eller en mobil. De hevder å gi dine data fullstendig sikkerhet og anonymitet mens de blokkerer innhold, men deres viktigste mål er å beskytte.

Det har en brukervennlig nettleserutvidelse med den enkle påloggingsprosessen. Chrome-utvidelsen av CyberGhost VPN er ekstremt praktisk å bruke, ettersom den sørger for en ukomplisert, ett-klikk aktivering og deaktivering. Med CyberGhost gratis VPN-utvidelse får du nesten alle nødvendige funksjoner, for eksempel å fjerne blokkering av begrenset innhold, unngå evt. Cyberangrep, og viktigst av alt anonymiteten med datakryptering.

Imidlertid er alle funksjonene styrket til et ekstraordinært nivå med premium-tjenestene som har enda flere funksjoner å se etter.

2 - TunnelBear VPN

TunnelBear er en populær VPN-utvidelse over hele verden. Det kan være en flott løsning for de som søker personvern, spesielt de som regelmessig kobler seg til et usikkert Wi-Fi-nettverk eller stort sett er koblet til offentlig Wi-Fi.

Gjennom denne beskyttende funksjonen får brukerne en sikker nettopplevelse uten risiko for online sporing. I følge Chrome Web Store er TunnelBear en VPN-tjeneste som over 14 millioner brukere har fått sammen med en enkel tilkoblingsforbindelse. Men som alle gratis VPN-er, har TunnelBear også et problem angående tungt streaminginnhold, spesielt Netflix. Men disse problemene kan ivaretas i mye større grad når en bruker bytter til premium-tjenesten.

DotVPN gjennomgang og visninger med alternativer

3 - Tor nettleser

Når du snakker om anonymitet, er Tor nettleser en konstant popularitet som får programvare som krypterer den enkeltes data. Det forhindrer et usikkert nettsted for å risikere personvernet ditt og unngår sjansene for datasporing av en slik online kilde.

Tor nettleser VS VPN-tjenester, du kan oppleve en relativt langsom hastighet, men den gir deg også nesten de samme funksjonene som VPN. De kan gjøre surfeopplevelsen din sikrere gjennom å begrense ondsinnet og uønsket datasnusing. Imidlertid kan de blokkerte nettstedene også nås via Tor-nettleseren.

Du kan enkelt koble Tor på Windows, Mac OS X eller Linux uten å laste ned programvare.

4 - Browsec VPN

Blant tusenvis av gratis VPN-utvidelser er Browsec VPN oppført i noen effektive, de som foretrekkes av mange brukere over hele verden. Til tross for at nesten alle gratis VPN-er har noen alvorlige problemer som setter brukerens personvern i fare, har ikke Browsec VPN utgjort en enorm trussel mot personvernet.

Med Browsec VPN kan du få tilgang til det meste av det blokkerte innholdet som er utilgjengelig uten fullmakt. En stor bekymring og risiko ved tilgang til et slikt nettsted kan også være datasporing og identitetseksponering som nesten forsvinner gjennom IP-skjul av Browsec.

Imidlertid kan du få alle disse funksjonene med en enkel tilkoblingsprosess, dvs. VPN med én klikk som aktiverer og deaktiverer.

Gom Web VPN

5 - Med Gom Web VPN kan du få en mulig beskyttelse uten å investere penger. Sammenlignet med mange gratis VPN-utvidelser kan dette være en mye bedre løsning på dine problemer. Det kan være tilgang til blokkerte nettsteder, omgåelse av uønsket sporing og også databeskyttelse gjennom kryptering.

Som alle gratis VPN-tjenester kan det hende at det reagerer tregt, men det er ikke noe problem så langt du er sikker mens du er online. Noen brukere klager også over deres sakte og lite svar på kundestøtte.

DotVPN gjennomgang og visninger med alternativer

Redaktørens dom

Du må ha sett mange nedlastinger av et gratis VPN til tross for at de har mange alvorlige problemer. Dette er fordi en person kommer inn i brukerlisten etter å ha sett noen attraktive funksjoner som vises av de fleste VPN-utvidelsene. Imidlertid møter de fleste brukere irriterende trengsel umiddelbart etter å ha lastet ned slike VPN-er inkludert DotVPN-utvidelse. Kommentar fra diskusjon Er Hola VPN-utvidelse verdt å laste ned?.

Derfor er vår anbefaling å investere pengene dine i stedet for å risikere personvernet ditt. Noen av de beste VPN-leverandørene med effektive funksjoner og god kundesvar er nå tilgjengelige til en utrolig lav pris som NordVPN og ExpressVPN.