DotVPN pregled in pogledi z alternativami

[ware_item id=33][/ware_item]

Kot številne storitve VPN je tudi DotVPN ponudnik VPN, za katerega se verjame, da šifrira vaš podatkovni promet, odblokira spletna mesta in pretaka vsebino..


Ustvarili so dolg seznam uporabnikov, ki je v spletni trgovini Chrome skoraj 880.000. Od začetka uvedbe DotVPN ni bilo dolgo, od leta 2014 pa je prevzel druge storitve VPN z več kot 10 milijoni prenosov iz 160 držav po vsem svetu..

Začnimo pregled DotVPN

DotVPN je hongkonška VPN storitev, ki je v Google Spletni trgovini pridobila skoraj 7000 mnenj uporabnikov s 4 od 5 zvezdic. Je brezplačna razširitev VPN, ponuja pa tudi vrhunske storitve za napredne funkcije.

Trdijo, da imajo strežnike v skoraj desetih državah, ki so uporabnikom na voljo tako za premijsko kot brezplačno različico. DotVPN lahko prenesete kot razširitev brskalnika za Chrome, Firefox in Opera s programsko opremo za Android in iOS.

Spletno mesto DotVPN

Vendar na njihovem spletnem mestu ni dovolj informacij o podjetju, ki je lastnik razširitve DotVPN. Pravkar so prikazali svoj naslov in nekatere poslovne cilje.

Politika zasebnosti

Ker je razširitev DotVPN s sedežem v Hong Kongu, je treba pričakovati, da se bodo vse informacije nadaljevale tam. Vendar je bilo ugotovljeno, da spletno mesto gostuje v Nemčiji, kar je zaskrbljujoče za prebivalce zasebnosti, saj njihova politika zasebnosti trdi, da se podatki o uporabniku hranijo samo v Hong Kongu.

Njihova stran o zasebnosti prikazuje tudi, da se podatki kupcev zbirajo z namenom izboljšati izkušnjo brskanja uporabnikov. Navaja: "Spremljamo vašo uporabo storitev za zagotavljanje uporabnikom statistike in za optimizacijo, izboljšanje in razvoj storitev."

Imajo pravilo, da shranijo dejanski naslov IP za 24 ur, da se izognejo težavam, kot so neželena pošta, goljufija ali drugo zlonamerno dejanje.

Značilnosti DotVPN

DotVPN pregled in pogledi z alternativami

Glede na njihovo spletno stran imajo številne učinkovite funkcije, ki za svoje plačane stranke postanejo naprednejše. Glavna prednost pridobivanja privlačnosti uporabnikov je njihova lokacija strežnika, ki bi jim lahko pomagala preseči večino omejitev vsebine in spletnih blokad..

DotVPN trdi, da svojim uporabniškim podatkom zagotavlja 4096-bitno šifriranje, kar se zdi nekoliko senčno. To je zato, ker se sklicujejo na RSA, čeprav ima tudi ta 2048 bit. Za naše bralce smo ugotovili, da dejansko uporabljajo 128-bitni AES in 256-bitni AES, vendar se RSA uporablja za stisk roke in izmenjavo simetričnih (AES) šifrirnih ključev. Namen uporabe takšne taktike je, da njihov VPN izstopa od vseh ostalih.

DotVPN navaja enostavno povezavo s preprosto povezavo z enim klikom. Prav tako trdijo, da je učinkovitost deblokiranja učinkovita zaradi njihovih lokacij strežnika, vendar pa, kot smo preizkusili mi in jih obravnavali številni drugi uporabniki, VPN ne more dostopati do priljubljene vsebine, kot sta NetFlix in Hulu, s strežnikom ZDA.

Ne pozabite, da VPN ni koristen, če je ogrožena vaša identiteta. Tako je tudi z DotVPN; uporabnikov IP-naslov bi lahko uhajal zaradi nerazpoložljivega blokatorja WebRTC in predvajalnika flash.

Performance of DotVPN

Učinkovitost razširitve DotVPN preverjamo z različnimi orodji za testiranje, tako da lahko našim bralcem zagotovimo verodostojne informacije, ki jih rešujejo pred težavami, potem ko jih razmislijo.

DotVPN pregled in pogledi z alternativami

Za hitrost, za preverjanje učinkovitosti DotVPN smo uporabili orodja, kot so speednet.net in fast.com. Kot večina VPN storitev tudi hitrost precej upočasni. Odstotek, ki ga kažejo orodja za testiranje, ni bil tako počasen v primerjavi s tistimi, ki smo jih doživeli pri pretakanju vsebine in nalaganju spletnih mest, zlasti tistih, za katere so potrebni malo težki podatki.

Ima enostavno Uporaba kot smo jih preizkusili in doživeli. Lahko se enostavno povežete z dodatkom brskalnika in tudi z mobilno aplikacijo.

Dokler Pomoč strankam je malo počasen, uporabniki pa se odzivajo zelo počasi.

Mobilna aplikacija of DotVPN deluje boljše v primerjavi z dodatkom brskalnika. Vendar se lahko zgodi, da imate nekaj težav s hitrostjo tudi na mobilni programski opremi.

DotVPN kot so ga pregledali uporabniki

Večina uporabnikov, ki so svoje izkušnje delili v spletni spletni trgovini Chrome, se je lotila vprašanja povezave s strežnikom, zlasti z brezplačno različico.

DotVPN pregled in pogledi z alternativami DotVPN pregled in pogledi z alternativami

Vendar so mnogi uporabniki razočarani tudi nad svojo premijsko različico, saj pravijo, da je zmogljivost še vedno neučinkovita, kot so jo imeli med uporabo brezplačne različice. Ali gre za težavo s strežnikom, dostop do vsebin, kot sta Hulu ali Netflix, in soočene z enakimi težavami glede hitrosti.

DotVPN pregled in pogledi z alternativami DotVPN pregled in pogledi z alternativami

Tu se uporabnik razjezi zaradi teh resnih težav, ki se nenehno povečujejo, saj je uporabnik še vedno povezan z DotVPN. Z izkušnjo vsega tega in naslavljanjem takšnih odzivov smo odfiltrirali nekaj dobrih brezplačnih razširitev VPN v primerjavi z DotVPN, ki imajo relativno manj težav.

Poglejmo v alternativo DotVPN

Imeti VPN ni dovolj. Izbrati morate tisto, ki je dovolj varna, da zaščitite svoje podatke pred morebitnimi grožnjami, kot so kibernetski napadi, vladni nadzor in tretji osebni napadi. Številni VPN-ji niso učinkoviti pri zagotavljanju zadostne varnosti in so vključeni v uhajanje podatkov, ne da bi bil uporabnik o tem obveščen. Vendar pa je inteligenten pristop preveriti vašo povezavo VPN, ne glede na ponudnika VPN, ki ga uporabljate.

Tako je tudi z DotVPN. Pravilnik o zasebnosti in uporabnikovi varnosti podatkov je nejasen z nekaterimi nasprotujočimi si izjavami. Kot vsak ponudnik VPN tudi DotVPN trdi, da šifrira uporabnikov podatkovni promet, vendar tudi navaja svojo politiko za spremljanje njihovih spletnih aktivnosti.

Čeprav DotVPN trdi, da je to vedenje korak k improvizaciji spletne izkušnje in njihovih storitev, pa vendar, ko informacije izstopijo iz varstva, bi lahko kdo prestopil po njih. Poleg tega piškotke brskalnika prenesejo na svoje strežnike. Takšna politika, če je družba ne zlorabi, bi lahko zagotovila razmeroma preprost dostop podatkov do uporabnikov z zlonamernimi dejanji.

Zato posameznik, ki si resnično želi varnosti, nikoli ne bo ogrožal, zlasti ne zaradi stvari, zaradi katere je zmeden. Ko imate različne možnosti, morate izbrati tisto, za katero menite, da je najbolj primerna in jo je vredno razmisliti. Vendar pa je ena stvar, ki je ni mogoče spregledati, da brezplačna VPN ali razširitev VPN ne bi mogla biti tako učinkovita kot čista in popolna VPN storitev.

5 najboljših možnosti DotVPN za največjo zasebnost

1 - Cyberhost VPN

Cyberghost je brezplačni proxy, ki je izdal tudi aplikacijo Cyberghost, ki jo je mogoče enostavno namestiti v napravo, ne glede na to, ali gre za osebni računalnik ali mobilni telefon. Trdijo, da zagotavljajo vašim podatkom popolno varnost in anonimnost, medtem ko odblokirajo vsebino, vendar je njihov glavni cilj zaščita.

Ima enostavno uporabo razširitve brskalnika s preprostim postopkom prijave. Chromova razširitev CyberGhost VPN je izredno priročna za uporabo, saj poskrbi za nezapleteno omogočanje in onemogočanje z enim klikom. Z razširitvijo VPN brez CyberGhost so vam na voljo skoraj vse potrebne funkcije, kot so odblokiranje omejene vsebine, izogibanje morebitnim kibernetskim napadom in najpomembneje anonimnost s šifriranjem podatkov.

Vendar pa so vse te lastnosti na izjemni ravni izboljšane s svojimi vrhunskimi storitvami, ki imajo še več funkcij, ki jih je treba iskati.

2 - VPN TunnelBear

TunnelBear je priljubljena VPN razširitev po vsem svetu. To bi lahko bila odlična rešitev za tiste, ki iščejo zasebnost, zlasti tiste, ki se redno povezujejo v negotovo omrežje Wi-Fi ali so večinoma povezani z javnim Wi-Fi.

S to zaščitno funkcijo se uporabnikom zagotavlja varna izkušnja brskanja brez tveganja sledenja na spletu. Po podatkih spletne trgovine Chrome je TunnelBear storitev VPN, ki se ji je pridružilo več kot 14 milijonov uporabnikov, ki imajo enostavno povezavo z enim klikom. Vendar pa ima, kot vsak brezplačen VPN, tudi TunnelBear težavo glede pretočne vsebine, zlasti Netflixa. Toda te težave bi se lahko zadovoljile v veliko večji meri, ko uporabnik preide na svojo premijsko storitev.

DotVPN pregled in pogledi z alternativami

3 - Brskalnik Tor

Ko govorimo o anonimnosti, je brskalnik Tor nenehno priljubljen, saj programska oprema šifrira podatke posameznika. Preprečuje nevarno spletno mesto, da ogrozi vašo zasebnost, in se izogne ​​možnosti sledenja podatkom katerega koli takega spletnega vira.

Storitve brskalnika VS VPN lahko opazite sorazmerno majhno hitrost, vendar vam nudi skoraj enake funkcije kot VPN. Lahko bi vašo izkušnjo brskanja naredili bolj varno z omejevanjem zlonamernih in neželenih beženj podatkov. Do blokiranih spletnih mest pa je mogoče dostopati tudi prek povezovalnega brskalnika Tor.

Tor lahko enostavno povežete z operacijskim sistemom Windows, Mac OS X ali Linuxom, ne da bi prenesli programsko opremo.

4 - Brskalnik VPN

Med tisočimi brezplačnimi razširitvami VPN je Browsec VPN naveden v nekaterih učinkovitih, ki jih imajo radi številni uporabniki po vsem svetu. Kljub dejstvu, da imajo skoraj vsi brezplačni VPN resni problemi, ki ogrožajo zasebnost uporabnika, Browsec VPN ni predstavljal velike grožnje zasebnosti.

S Browsec VPN lahko dostopate do večine blokirane vsebine, ki je dostopna brez proxyja. Tudi pri dostopu do takega spletnega mesta bi lahko bila velika skrb in tveganje sledenje podatkov in izpostavljenost identitete, ki je skoraj izginila z zakrivanjem IP-ja s strani Browsec.

Vse te funkcije pa lahko dobite s preprostim postopkom povezave, tj. Z enim klikom VPN, ki omogoča in onemogoči.

Gom Web VPN

5 - Z Gom Web VPN bi lahko dobili morebitno zaščito brez vlaganja denarja. V primerjavi s številnimi brezplačnimi razširitvami VPN bi to lahko bila veliko boljša rešitev za vaše spletne težave. To bi lahko bil dostop do blokiranih spletnih mest, mimo neželenega sledenja in tudi do zaščite podatkov s šifriranjem.

Kot vse brezplačne storitve VPN se lahko tudi on odziva počasi, vendar to ni varno, če ste varni tudi med spletom. Nekateri uporabniki se pritožujejo tudi zaradi njihove počasne in odzivne podpore strankam.

DotVPN pregled in pogledi z alternativami

Urednikova razsodba

Verjetno ste videli veliko prenosov brezplačnega VPN-ja kljub dejstvu, da se nanašajo na številne resne težave. To je zato, ker posameznik pride na seznam uporabnikov po ogledu nekaterih privlačnih funkcij, ki jih prikaže večina razširitev VPN. Vendar se večina uporabnikov takoj po prenosu takšnih VPN-jev, vključno z razširitvijo DotVPN, srečuje z nadležnimi popotniki. Komentar iz razprave Ali je razširitev Hola VPN vredna prenosa?.

Zato je naše priporočilo, da vlagate svoj denar, namesto da tvegate svojo zasebnost. Nekateri najboljši ponudniki VPN z učinkovitimi funkcijami in odličnim odzivom strank so zdaj na voljo po neverjetno nizkih stroških, kot sta NordVPN in ExpressVPN.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me