Ei lokin VPN-tunnuksia ja niiden nollapalkkikäytäntöjä paljastettiin vuonna 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Viimeksi päivitetty 14. heinäkuuta 2019


Teknologian nopean leviämisen myötä Internetin yksityisyys ja turvallisuus heitetään enemmän tai vähemmän pois laatikosta. Tästä syystä VPN: t ovat välttämättömiä tietoturvatyökaluja, jos haluat täydellisen ja kiinteän yksityisyyden. Siksi et tyydy millään VPN: llä pitääksesi sinut turvallisena, mutta tarvitset myös parhaan ei lokien VPN.

Jos aktiviteettisi kirjataan, on mahdollista, että mitä tahansa lataamasi, lataamasi tai jakamaasi sisältöä seurataan. Se tarkoittaa, että jos olet sosiaalinen tai poliittinen aktivisti, tutkiva toimittaja, hakkeri tai yksityisyyttä tietoinen henkilö, pääset helposti fyysisesti, ja kaikki online-toiminnot voidaan linkittää sinuun lokiesi avulla.

Miljardeille VPN-käyttäjille yksityisyys on eniten odotettavissa VPN: n ominaisuuksina, ellei jopa kaikkein arvostetuin etu. VPN-palveluntarjoajan tallentamat tiedot käyttäjistä ja heidän toiminnastaan ​​ovat kriittinen huolenaihe. Kaikki VPN: t eivät kuitenkaan ole samoja tässä asiassa.

Lähinnä kaikki VPN: t voivat julkaista joitain käytäntöjä, joiden mukaan "emme pidä lokit" heidän verkkosivustoillaan. Tosiasia on, että useat palveluntarjoajien käytännöt lokien pitämisessä voivat vaihdella suuresti. Voit myös lukea VPN-lokien puuttumisen merkityksen ja kuinka eri maat käsittelevät sitä vierittämällä artikkelin loppuun.

Epäilemättä VPN: n etsiminen, joka tarjoaa parhaan mahdollisen online-nimettömyyden ja yksityisyyden, on erittäin monimutkainen ja monimutkainen tehtävä.

Ei lokisääntöjä parhaissa VPN-palveluntarjoajissa

Tässä on kymmenen suositusta tietosuojatietoisille VPN: lle, jotka tukevat heidän kirjaamattomuutta koskevaa politiikkaansa luotettavin totuus.

ExpressVPN-kirjauskäytäntö selitetty

expressvpn lokikäytäntö

Se on yksi parhaimmista lokiton VPN. ExpressVPN tuskin muuttaa Internet-nopeutta. Se on hyvä asia yksityisyyden suhteen. Brittiläiset Neitsytsaaret toimittavat ExpressVPN-toimintoja ja sen yksityisyyskäytäntö ovat vahvimpia maailmanlaajuisesti. ExpressVPN: n yleisessä ja kattavassa tietosuojakäytännössä todetaan, että ExpressVPN: ään ei sovelleta mitään tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Lisäksi valtioiden ulkopuolisten ilmoitusten on oltava sallittuja ja Britannian saaren korkeimman oikeuden hyväksymiä. Tietosuojakäytännössä todetaan, että ExpressVPN on ei-loki-VPN-palvelu.

Turkissa 2017 puhkesi tapaus, jonka mukaan ExpressVPN-palvelin poisti sosiaalisen median viestit ja tärkeät sähköpostit. Mutta koska palveluntarjoaja ei muista selaushistoriaa, liikennetietoja, IP-osoitetta tai DNS-tiedusteluja, he eivät voineet antaa käyttäjän tietoja.

ExpressVPN: n tiukka ja ankara lokitietojärjestelmä on läpäissyt tosielämän testin ja todistuksen ollakseen uskollinen kaikille lupauksilleen.

NordVPN-lokipolitiikka

nordvpn-log-politiikan

Panamasta toimiva NordVPN on todiste kaikista mahdollisimmista ja tiukimmista tietosuojakäytännöistä, paitsi missä tahansa VPN: ssä. VPN-palveluntarjoaja antaa ylimielisesti kannan hakkuihin tunnistaa kaikille, jotka haluavat selvittää. Monille VPN-tietosuojatietoisille käyttäjille se ei ole muuta kuin kuin kehtolaulu, joka laulaa selaamaan mitä tahansa verkkosivustoa täydellä varmuudella ja varmuudella.

Sivustot kuitenkin keräävät käyttäjän tili- ja maksutietoja. Käyttäjien ei pitäisi huolehtia siitä, koska tiedot eivät aiheuta yksityisyyden suojaa. Jos käyttäjä ei toimita näitä tietoja, NordVPN sallii salaiset maksut vastaanottamalla kryptovaluutan. Lisäksi optimoituihin palvelimiin, jotka mahdollistavat vaivaton pääsyn ja suoratoiston eri torrent-sivustoille.

NordVPN takaa käyttäjilleen tiukan kirjauskäytännön. Toisin sanoen se tarkoittaa, että kaikki toiminnot joko tallennetaan, tallennetaan, valvotaan tai välitetään edelleen kolmansille osapuolille. Heidän tietosuojakäytännössään todetaan:

Yksityisen Internet-yhteyden (PIA) lokipolitiikka

yksityisen internet-yhteys-log-politiikan

Vaikka PIA: n pääkonttori on Yhdysvalloissa, PIA on yksityisyyden kannalta yksi turvallisimmista VPN-palveluista. Sen ennätys on erittäin virheetön ja moitteeton, koska nyt ei ole puunkorjuuta ja yksityisyyttä.

FBI: n vuonna 2016 esittämän kutsun jälkeen oikeusviranomaiset olivat innokkaita hankkimaan käyttäjätietoja mahdollisen petoksen tutkimiseksi. PIA: n isänjärjestö The London Trust Media Inc. ilmoitti anteliaasti FBI: lle niiden kyvystä tarjota etsittyä tietoa, koska se ei kirjaa käyttäjän toimintaa.

Myöhemmin samana vuonna Venäjä antoi myös loukkaavia lakeja, jotka vaikuttavat merkittävästi tietosuojaan. Lopputuloksena ja osoittaessaan lupauksensa suojata käyttäjiä kaikelta valvonnalta tai valvonnalta PIA sulki välittömästi kaikki Venäjän palvelimet. Se oli todellakin läpimurto käyttäjien keskuudessa ja todisteita palveluntarjoajan mielipiteelle siitä, kuinka ankara on heidän kirjautumattomuutensa.

Vaikka PIA kerää jonkinlaista käyttäjätietoa, he eivät pidä lokkeja politiikansa mukaisesti.

CyberGhost-lokikäytäntö

cyberghost-log-politiikan

CyberGhost on vaivaton no log VPN. Se on uskomattoman täydellinen aloittelijoille tai teknofobille, jotka eivät halua sekoittaa mitään asetuksia tai häiriöitä. CyberGhost on ihanteellinen niille käyttäjille, jotka välittävät enemmän todellisesta Internet-yksityisyydestä kuin heidän teknisyydestään.

Se on Romaniassa toimiva VPN, jolla ei ole tiukat log-ohjeet. Palveluntarjoaja ei kerää tai tarkista liikennetietoja.

Se tallentaa vain laskutustiedot, jotka sisältävät IP-osoitteen, mutta petostentorjuntaa varten. Tiedot säilytetään varauksessa nimettömässä kokoonpanossa, eikä niitä voida liittää mihinkään käyttäjän toimintaan. Lisäksi CyberGhost pitää hallussaan joukkolähteiden rahoittamia palvelimia, joita he hallitsevat paikan päällä. Ominaisuus tunnetaan käyttäjillä "ei-vakooja-palvelimia". Se takaa, että palvelimelle ei anneta pääsyä kolmansille osapuolille. Näin ollen parannetaan turvallisuutta ja vähennetään kolmansien osapuolien pääsystä johtuvia riskejä.

Yksityinen VPN-lokikäytäntö

privatevpn-log-politiikan

PrivateVPN sijaitsee Ruotsissa ja on yksi parhaimmista lokiton VPN. PrivateVPN: n tiukassa tietosuojakäytännössä todetaan myös, että '' he eivät kerää tai kirjaa liikennettä tai sen palvelun käyttöä ''. Toisin sanoen he eivät jaa käyttäjän tietoja asianomaisille viranomaisille, vaikka heidät pakotettaisiin niin tekemään.

Yksityinen VPN tarjoaa palvelujaan yli 52 maassa. Tämän ei-loki-VPN: n kriittinen ominaisuus sisältää palomuurin, jossa on sekä kill- että sovelluskohtainen kytkin käyttäjien suojaamiseksi kaikilla julkisivuilla. Käyttäjillä on myös täydellinen sisäänrakennettu DNS-vuodonsuojaus ja IPv4 / IPv6.

Lisäksi no log VPN -verkostossa on huomattava asiakaspalveluosasto, joka asentaa jonkin verran VPN: n suurimpaan osaan teknofobia. Sen avulla jopa kuusi laitetta voi muodostaa yhteyden hetkessä ja lisäominaisuutena HTTPS: lle, SOCKS5-välityspalvelimille ja myös portin edelleenlähetys.

IPVanish VPN Lokikäytäntö

ipvanish-log-politiikan

IPVanish on tunnetuin lokiton VPN, jolla on täydellinen virran ja esityksen tasapaino vaarantamatta yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Joko haluat määrittää tämän vankan tai tehokkaan VPN: n mobiililaitteella tai työpöydällä, se tarjoaa huomattavan suojan.

Heidän ihastuttava ja kelvollinen puunkorjuukäytäntö tekee heistä erilaisia ​​kuin muut VPN: t. Äärimmäisen kokoonpanokelpoiset luontaiset käyttäjät ovat täynnä ominaisuuksia ja niillä on myös menetelmä tekophobeille, jotka eivät sekoitu ammatillisten asetusten kanssa.

IPVanish nopea, nopea suorituskyky ja myös konfiguroitavat käyttäjän ohjelmistot asettavat kaiken edellä muihin kilpailijoihin.

Windscribe Log Policy

Windscribe-log-politiikan

Internetin yksityisyyden ollessa kyseessä käyttäjät haluavat olla mahdollisimman nimettömiä. Windscribe VPN tekee tämän työn paljon tehokkaammin. Se on VPN, jolla on selkeä tietosuojakäytäntö. Se ei pidä VPN-käyttäjien lokitietoja, heidän IP-osoitteitaan tai historiallisia ajanjaksoja.

Windscribe VPN ei pidä lokitietoja tai lokien tietoja käyttäjän toiminnoista. Ei loki-VPN, kun se säilyttää kaikki tiedot, se tallentaa pieniä tekijöitä, kuten avoimen VPN-käyttäjänimen, johon VPN-palvelimet on kytketty, yhteysjakson ja siirretyn datan määrän. Kun tämä pieni informaatio on säilytetty, se vanhenee ja se hylätään myös kolmessa minuutissa.

VPN on monikäyttöinen VPN, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden rajoittamattomiin laitteisiin. Lisäksi se ei vaaranna suorituskykyä. Yleensä käyttöympäristöt ovat riittävän selkeitä ja yksinkertaisia, jotta niitä voidaan käyttää suurimpaan osaan tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

ProtonVPN LOG-käytäntö

ProtonVPN-log-politiikan

ProtonVPN: n ovat perustaneet ProtonMail, joka on yksi maailman suurimmista salatun sähköpostipalvelun tarjoajista. Se sijaitsee myös Sveitsissä ja tunnetaan parhaiten ilman VPN-logiä.

ProtonVPN säilyttää vain sisäänkirjautumisaikaleiman, joka korvataan uuden onnistuneen kirjautumisen jälkeen. Siksi liikenne- ja IP-lokit ovat yleensä olemattomat. Koska Sveitsi ei ole sitova Yhdysvaltojen tai EU: n sääntöihin; asiakkaat voivat olla huolimattomia siitä, että heidän yksityisyytensä ja turvallisuutensa ovat ProtonVPN: n ensisijainen tavoite.

Viime vuosina Sveitsi on kuitenkin antanut joitain haitallisia ja täydentämättömiä valvontaohjeita, jotka pakottivat tärkeimmät Internet-palveluntarjoajat ja televiestinnät säilyttämään metatiedot vuoden ajan. Mutta ProtonVPN: n omistajat tekivät virallisella lausunnolla selväksi, että heidän poikkeustaan ​​luettelosta, jossa mainitaan, että heitä ei tunneta merkittävänä teleorganisaationa.

AirVPN LOG -käytäntö

AirVPN-log-politiikan

AirVPN on Italiassa toimiva lokiton VPN. On tunnettua, että se ei pidä käyttäjien lokitiedostoja ja tarjoaa siten heille äärimmäistä verkkosuojausta.

Se käyttää OpenVPN-protokollaa yhteyden muodostamiseen tietokoneiden ja palvelimien välillä. OpenVPN on myös yksi luotettavimmista ja turvallisimmista ratkaisuista tunnelien salaamiseen.

AirVPN antaa sinun torrent-liikennettä, tiedostojen jakamisliikennettä ja kaikenlaista muuta liikennettä. Tässä VPN: ssä ei ole mitään rajoituksia. Lisäksi nimettömyyden vahvistamiseksi he suorittavat myös maksuja Bitcoinissa ja jopa muissa kryptovaluutoissa Coin-maksuilla.

VPNArea LOG -käytäntö

VPNArea-log-politiikan

VPNArea toimii Bulgarian hallussa. Se on toiminut vuodesta 2012. Se tarjoaa jaettuja IP-osoitteita eikä pidä lokkeja varmistaakseen käyttäjiensä yksityisyyttä.

Yhden VPNArea-tilin avulla käyttäjä voi muodostaa yhteyden lähes kuuteen laitteeseen. Ne tarjoavat myös rajoittamattoman kaistanleveyden ja niissä on myös tappikytkin IP-vuotojen välttämiseksi, jos VPN-yhteys putoaa.

Mikä on 'Ei loki-VPN: ää' tarve?

Yleensä no-log VPN tarkoittaa, että VPN-verkko ei pysty keräämään tai tallentamaan mitään järjestelmän kautta lähetettävää tietoa. Nämä VPN: t eivät tallenna tietoja käyttäjän tiedoista, kuten käyttäjän selaushistoriasta, lataamisesta ja lataamisesta sekä hakutiedoista. Näin ollen käyttäjän online-tietosuoja ja nimettömyys on suojattu ja suojattu kaikilta, jopa VPN-palveluntarjoajalta.

VPN-kirjaussäännöt Yhdysvalloissa:

Yhdysvallat ei aseta käyttäjille mitään pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia. Mutta jos joku VPN-palveluntarjoaja tai tietoliikenneorganisaatio säilyttää käyttäjien tietoja niin, lakiviranomaiset voivat pyytää pääsyä tietoihin tallennetun viestinnän lain (SCA) mukaisesti..

Lisäksi, jos viranomaiset yrittävät tunnistaa tietyn käyttäjän, niin he voivat vaatia mitä tahansa VPN-palveluntarjoajaa tallentamaan kyseisen henkilön lokit. Se sisältää myös heidän verkkotoimintansa ja taloudelliset tiedot 90 päivän ajan.

Yhdysvaltain VPN-palveluntarjoajat ja kirjaaminen:

Useat Yhdysvaltain VPN-palveluntarjoajat pitävät lokit noudattaakseen eri lainvalvontaviranomaisten pyyntöjä. Se johtuu siitä, että heillä ei ollut varaa kalliisiin ja aikaa vieviin laillisiin taisteluihin. Tunnistaa henkilö vastuussa ja antaa viranomaisten tarvitsemat tiedot antaa VPN: lle mahdollisuuden välttää vastuuta, koska huomio siirtyy käyttäjälle.

Lisäksi VPN-palveluntarjoajat kohtaavat myös vakavia ongelmia, koska lainsäädäntöä on muutettu myöhemmin. Jos palveluntarjoaja toimii nykyisen lain mukaisesti, se on edelleen syytteeseen asettamisen vaarassa.

Yhdysvaltain virastot ovat tunnettuja palvelimien hiipimisestä ja valvonnasta. Seurauksena on, että useat Yhdysvaltain VPN-palveluntarjoajat aikovat pysyä viranomaisten oikealla puolella. Tämän saavuttamiseksi he pitävät lokit. Lisäksi he ovat kiinnostuneita yhteistyöstä, kun he vastaanottavat tekijänoikeuspyynnön useilta lainvalvojilta yhdessä tekijänoikeuksien lainvalvojien kanssa

Yhdysvaltain VPN-palveluntarjoajat, jotka eivät pidä lokit:

Yhdysvaltain VPN ei vaadi kirjanpidon pitämistä lain mukaan. Mutta on silti mahdollista etsiä yrityksiä, jotka voivat tarjota erinomaisia ​​vaihtoehtoja useille yksityisyyttä tietäville käyttäjille. Jaettujen IP-osoitteiden menetelmä on vielä yksi toimenpide, joka auttaa suojaamaan käyttäjien yksityisyyttä. Se johtuu siitä, että on lähes mahdotonta tunnistaa ketään heidän toimintaansa pohjautuvaa henkilöä. VPN-palveluntarjoajat, kuten PIA (Private Internet Access), tukevat tietosuojakäytäntöä, joka ei sisällä lokitietoja.

PIA yhdessä joidenkin muiden VPN-palveluntarjoajien kanssa, jotka eivät edes asu Yhdysvalloissa, suosittelevat asiakkaitaan käyttämään palvelimia vain tietyissä paikoissa P2P: lle. Yleensä Yhdysvallat on yksi alueista, jota ei voida käyttää turvallisessa P2P-liikenteessä. On olemassa useita VPN-yrityksiä, jotka ovat uskollisia auttamaan sinua tietojen suojaamisessa. Heihin kohdistuu hankala paine, joka vaikeuttaa heidän yksityisyyden turvaamista Yhdysvaltojen palvelimissa.

Lähes jokainen VPN takaa, että VPN on nimettömänä eikä pidä kirjaa ollenkaan. Mutta sinun pitäisi tietää, mitkä VPN-palveluntarjoajat ovat totta sanoilleen. Kaikki perustelevat yksityisen ja suojatun VPN: n käytön. Toivomme, että tämä artikkeli näyttää sinulle hyödylliseltä.