Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

[ware_item id=33][/ware_item]

Actualizat la 17 MAI 2019


Am navigat în jur pentru câteva recenzii autentice despre SurfShark VPN. Lucruri obișnuite peste tot pe internet, prețuri, site-uri web, asistență și așa ceva. Toți recenzorii urmăresc sau adună aceleași informații ca și furnizorii lor menționați pe site-uri.

ei bine ... asta nu va fi ca recenzia, am cumpărat abonamentul anual și am făcut câteva teste prin expertiză proprie și adun rezultatele de mai jos.

Puteți face clic pe „link-uri de testare a parametrilor” pentru a derula la secțiunea de testare

ParameterFindingsStatus
Testare de criptare Am găsit protocolul de criptare ESP care este bun. Bun
Testarea politicilor de jurnal Politica de jurnal are clauze care se contrazic între ele. confuz
Testarea scurgerii DNS Nu a fost găsită nicio scurgere în test. Bun
Testarea scurgerii IP Nu există scurgeri în secțiunea IP Leak, nici măcar de la webRTC. Bun
Testarea vitezei 10 încercări simultane de testare au găsit rezultate destul de proaste. 65% conexiune mai lentă slab
Testare americană Netflix Funcționează perfect Bun
Testare Torrent Lucrează și cu torenting Bun
Testarea planului de prețuri În comparație cu alți furnizori de top, este destul de ieftin. Poate pentru că sunt la vânzare, oferind 1,99 USD / m pe un plan de 2 ani Bun

Surfshark este nou pe piața VPN, dar a obținut o popularitate rapidă. Sunt curios despre funcționarea și caracteristicile sale care îl permit să supraviețuiască prin concurența grea.

Pentru a începe cu revizuirea VPN Surfshark, să aruncăm o privire asupra detaliilor generale.

Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice și are 50 de locații de server din care puteți selecta orice server cu comutatoare de server nelimitate. Aceștia pretind o politică fără jurnal, dar a crede că revendicările VPN nu sunt o idee bună.

Așadar, voi analiza politica de confidențialitate mai târziu în articolul în care putem încheia mai bine politica sa de logare.

Pentru revizuirea Surfshark, am selectat planul lor de o lună în locul procesului gratuit, deoarece este dificil de apreciat caracteristicile și nivelul de eficiență pe un serviciu de încercare gratuită.

Să începem!

O mică informație despre cum arată și cât durează pentru a porni navigarea pe internet cu conexiune VPN Surfshark. Când vă conectați la surfshark VPN, vă conectează automat la cel mai apropiat server din locația dvs. reală. Îmi luase doar câteva secunde pentru mine. Dar, mi-am schimbat locația dintr-o opțiune prezentă sub fereastra serverului. Acesta a fost un proces ușor.

SurfShark Investiții și cote de returnare a banilor

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Securitatea și banii sunt cele două lucruri pe care majoritatea oamenilor le privesc la fiecare produs cumpărat. Trebuie să spun că în privința banilor aveți un spațiu flexibil cu surfshark VPN.

Două lucruri mai importante;

  • Ei au o perioadă de încercare gratuită de 7 zile.
  • De asemenea, Garanții înapoi de 30 de zile disponibil dacă ați selectat vreun plan.

Dar, planul lunar de surfshark VPN mi se pare cam scump, care este 11.95 USD. În comparație cu aceasta, planurile de un an și 2 ani sunt destul de rentabile.

  • Un plan de un an pentru 71,88 USD în total - înseamnă 5,99 USD pe lună și economisiți până la 50%
  • Planul pe 2 ani pentru 47,76 USD în total - înseamnă 1,99 USD pe lună și economisiți până la 83% (această tranzacție este exclusivă la codul promoțional „xmasholiday”)

Încă un lucru care mi-a plăcut la pagina de prețuri de surfshark este opțiunea de schimbare a monedei, inclusiv dolarul american, dolarul australian, yuanul chinez, dolarul canadian, euro și lira britanică.

Fiecare plan are aceleași caracteristici.

Optiuni de plata

Alături de metodele convenționale de plată, Surfshark VPN are canale de criptocurrency și PayPal pentru plata în bani, care sunt sigure și ar trebui să preferați aceste canale pentru cumpărarea VPN.

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Ce nivel de criptare oferă SurfShark

Pentru detalii de criptare, am efectuat un test de criptare care testează lacune ascunse în criptare, chiar dacă totul pare perfect și sigur.

Pentru revizuirea securității VPN surfshark, am folosit software-ul de criptare Wireshark.

Iată rezultatele.

Fără conexiune Surfshark:

Am folosit software-ul „Wireshark” pentru testul de criptare VPN. În primul rând, vă voi arăta rezultatele fără conexiune VPN, astfel încât să aflați cum arată informațiile necriptate.

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Puteți vedea că informațiile pot fi citite și numele site-urilor web pot fi citite cu ușurință.

Cu VPN Surfshark:

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Rezultatele criptare pentru Surfsahrk VPN au fost satisfăcătoare. Puteți vedea că informațiile vizibile fără conexiune VPN nu pot fi citite. Am atașat o singură captură de ecran, dar mă uitam la toate informațiile la momentul acestui test și nimic nu era criptat (citit).

Dacă doriți să verificați criptarea VPN, puteți urma acest ghid.

Să ne uităm la detaliile generale de criptare.

Protocol: Surfshark acceptă protocolul IKEv2 pe aplicația mobilă și Mac, în timp ce, utilizatorii Window ca mine, pot utiliza protocolul OpenVPN sau IKEv2. (Procesul de configurare OpenVPN aici)

Nivel de criptare: Utilizează criptarea de calitate militară a AES 256 biți.

Opțiunile de protocol cu ​​VPN surfshark sunt destul de limitate dacă îl comparăm cu alte servicii VPN la cerere. Dar, pentru utilizatorii obișnuiți ca mine, OpenVPN a fost suficient de eficient.

Alături de aceste configurații de bază, utilizatorii au opțiunea de a utiliza unele funcții de securitate specializate și unele comune cu Surfshark VPN. În timp ce efectuam recenzii VPS surfshark, am observat că și-au făcut publicitatea serviciului cu unele funcții noi și mai puțin văzute.

Curios?

Iată descrierea acestor caracteristici.

multihop: acesta este un alt nume folosit pentru un „lanț de VPN-uri”. Surfshark vă permite să construiți acest lanț, astfel încât să puteți evita orice defect care face ca VPN-urile obișnuite să fie ineficiente sau vulnerabile.

Funcționează oarecum așa;

Dispozitivul tau -> Server VPN 1 -> Server VPN 2 -> Internet

CleanWeb: Este un blocant care restricționează anunțurile, trackerele și malware-ul să vă întrerupă navigarea pe internet.

Switch Kill: aceasta nu este o caracteristică nouă, deoarece a fost deja introdusă de unele VPN-uri populare, dar este o caracteristică vitală de securitate cu VPN-urile..

Killswitch ajută la menținerea criptării datelor și la evitarea scurgerii de date prin deconectarea automată a internetului atunci când conexiunea VPN scade brusc.

Surfshark VPN Recenzie de confidențialitate

Confidențialitatea depinde în principal de două lucruri;

  • Jurisdicția
  • Și politica de confidențialitate a VPN

competență

Cu jurisdicția, nu puteți face o idee perfectă asupra confidențialității VPN.

Dar, da.

Jurisdicția sau locul în care se bazează VPN ar putea fi un factor important pentru a judeca presiunea guvernamentală sau de altă politică oficială.

Așa cum am menționat anterior, surfshark VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice (BVI), care nu depășește 5-Eyes și, de asemenea, contractul 14-Eyes. În ciuda afacerilor sale de stat, BVI este într-un fel sub jurisdicția și suveranitatea guvernului britanic. Deci, putem presupune că guvernul britanic ar putea presuriza întreprinderile care lucrează în BVI.

Însă, în BVI nu există legi de păstrare a datelor, iar termenii serviciilor VPN de navigare susțin că toate litigiile vor fi soluționate în instanțele BVI.

Politica de Confidențialitate

De obicei, nu cred pretenții care nu sunt înregistrate, deoarece atunci când fac politici de confidențialitate, de obicei găsesc clauze intruzive.

Să intersectăm politica de confidențialitate surfshark.

Privind cele două linii de pornire, a fost retrăitor. Acestea sunt: ​​„Nu colectăm adrese IP, istoric de navigare, informații de sesiune, lățime de bandă folosită, timpe de conectare, trafic de rețea și alte date similare.”

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Dar!

Ultimele detalii m-au dezamăgit. Iată câteva exemple de clauze din politica lor de confidențialitate.

Aceștia afirmă că pot monitoriza traficul fără identitate personală, ceea ce înseamnă că vizează utilizatorii în scopuri de publicitate sau de marketing.

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Mai dezamăgitoare a fost această clauză,

„Când vizitați site-ul nostru web, este posibil să vă păstrăm și adresa dvs. IP, un identificator unic pentru computer sau un alt dispozitiv de acces.”

Aceștia afirmă imediat că păstrează IP pentru rezolvarea problemelor, oferindu-vă conținut în funcție de preferințele dvs. și dezvoltând site-ul lor web.

Dar stocarea IP înseamnă, IDENTITATE EXPusă!

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Între politica de confidențialitate, există clauze cu privire la terțe părți și agenții de publicitate, care nu sunt atât de relevante decât cea pe care o dezvăluiesc acum.

Aceștia afirmă că nu împărtășesc informații cu caracter personal, dar „Ei ar putea împărtăși informații dacă le este solicitat de o instanță competentă să o facă”.

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Teste VPN: scurgere DNS, scurgere WebRTC și scurgere IP

Multe VPN-uri sunt predispuse la scurgeri DNS, scurgeri WebRTC și scurgeri IP care în cele din urmă vă demască identitatea.

Asa de!

Am efectuat toate aceste teste pentru revizuirea Surfshark VPN.

Iată rezultatele.

Test de scurgere DNS

Am fost conectat la serverul din Statele Unite când am efectuat testul de scurgere DNS. Rezultatele arată Fără DNS LEAK.

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Test de scurgere IP

Testul de scurgere IP și testul de scurgere WebRTC au fost efectuate în același timp. Imediat ce instrumentul a fost deschis, acesta a afișat adresa IP. Deoarece acest IP a fost similar cu serverul meu VPN, nu a existat nicio scurgere IP.

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Pentru testul WebRTC, execut testul și, de asemenea, de data aceasta, IP-ul serverului meu VPN a fost arătat, ceea ce înseamnă că WebRTC nu scurge.

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

În ciuda rezultatelor satisfăcătoare, am căutat funcții VPN surfshark pentru a afla cele care sunt special concepute pentru astfel de probleme.

Protecție împotriva scurgerilor DNS - absent

Protecție împotriva scurgerilor IP (IPv6) - absent

Rezultatele testelor de viteză:

Am testat două servere; deoarece folosesc conexiunea de 10 Mbps în prezent.

Fără VPN: Rezultatele testelor de viteză

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Cu conexiune VPN Surfshark:

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Aceste rezultate nu sunt satisfăcătoare, dar ar trebui să menționez un lucru pe care l-am observat; serverele din apropierea locației mele reale au fost puțin mai rapide decât aceste servere, dar această viteză a fost și cu 50% mai mică comparativ cu viteza mea normală / regulată de internet.

Surfshark funcționează cu Netflix american?

Există o populație uriașă, care are un scop unic de conexiune VPN și care este de a „transmite și debloca Netflix din SUA”.

Acesta este motivul pentru care recenzia VPN de surfshark ar fi rămas incompletă dacă aș fi părăsit acest test.

A fost atât de surprinzător pentru mine că acest nou VPN a funcționat deblochează biblioteca US Netflix. Dar, probabil, acest lucru se datorează faptului că sunt noi și Netflix nu a încercat să blocheze serverele lor.

Dar cui îi pasă de rațiune dacă misiunea este îndeplinită.

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Torrenting: Eficiență, Caracteristici și Test Torrent

Torrenting are nevoie de viteză și aceasta este sub medie cu surfinghark VPN. Dar, am testat asta, este acest VPN suportă torentarea? Și conexiunea rămâne criptată în timp ce torrentează?

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Surfshark menționează pe site-ul lor web că permite traficul P2P pe mai multe servere, dar reorientează traficul P2P către serverele lor din Olanda.

Oricum!

Am încercat să mă torrent cu o conexiune VPN surfshark și nu numai VPN-ul a funcționat pentru partajarea de fișiere P2P, dar a oferit și o viteză destul de bună, pe care nu o așteptam. Aici aș dori să menționez că, funcția Killswitch ar trebui să fie activată în timp ce torrentează, deoarece conexiunea VPN scade în mare parte în timp ce torrenting.

De asemenea, utilizatorii de Android pot activa Tunelarea despărțită pentru o viteză mai bună în timp ce torentează.

Tunelul Split este disponibil pentru utilizatorii Android ai Surfshark VPN. Cu această caracteristică, puteți separa aplicațiile de date neimportante / nesensibile de a trece printr-un canal de criptare. Această caracteristică reduce sarcina pe VPN, ceea ce duce la o viteză mai rapidă.

Test de scurgere IP Torrent

Este posibil ca un VPN să funcționeze excelent pentru partajarea de fișiere P2P, dar vă scurge IP-ul în fundal în timp ce torrenting.

Așadar, am testat conexiunea surfshark pentru scurgerea IP torrent.

Iată rezultatul.

Este sigur și demn de utilizat? Surfshark VPN Review

Instrumentul de testare a descărcat un link magnetic de la clientul meu uTorrent și apoi a afișat rezultatul. După cum puteți vedea, IP-ul torentului rezultat este similar cu serverul meu VPN conectat, așa că există Nu există scurgeri IP Torrent.

Relații Clienți

Asistența clienților ar trebui să fie eficientă și rapidă, dar vine după multe aspecte vitale. Deoarece, dacă aceste aspecte ale VPN sunt puternice, nu aveți nevoie de asistență clienți prea des.

Au suport pentru chat live, care a fost rapid când le-am verificat cu o întrebare.

Încă un lucru care constituie suportul clienților este structura site-ului web și trebuie să vă gândiți de ce.

Răspunsul este simplu.

De multe ori puteți scăpa de dificultatea de a contacta asistența clienților atunci când problema dvs. are o soluție ușoară în blogul site-ului, ghidurile sau întrebările frecvente..

Site-ul surfshark consideră satisfăcător informațiile pe care le furnizează cititorilor. De asemenea, blogurile și întrebările frecvente sunt scrise într-un limbaj simplu, cu indicații ușoare.

Ce cred Redittors despre Surfshark?

Recenziile Reddit sunt al doilea lucru pe care îl consider și cred după propria experiență de revizuire VPN.

Iată comentariile pe care le-am văzut în timp ce căutam întrebări de navigare pe Reddit.

Card

Card

Nu intenționez să împărtășesc toate comentariile, deoarece sunt atât de multe. Dar, aleg acest comentariu pentru că nu pot testa singur surfshark VPN. Există într-adevăr puține VPN-uri care funcționează în China și dacă surfshark funcționează cu adevărat în China, este un supliment.

Card

Există și câteva comentarii negative.

Card

Deoarece m-am confruntat cu torrenting-ul și, de asemenea, am văzut o cerere de susținere torrentantă pentru Surfshark VPN, așa că voi contrazice acest comentariu.

Opinia generală a fost pozitivă după citirea celor mai multe comentarii despre Reddit.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me