ExpressVPN-arvostelu: onko se rahan arvoinen?

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN on VPN, joka väittää rohkeasti salamanopeutta ja jolla todella on nopeuden hyötysuhde. Jotta lupaus olisi ehdottoman totta, heidän on investoitava ylläpitoon ja vastattava sijoitukseen, jonka tarjoavat palvelua hieman korkeammalla hinnalla.


Suorittaakseni perusteellisen ExpressVPN-tarkastelun tilasin ExpressVPN: n 6 kuukauden suunnitelman, ja tulokset olivat varsin vaikuttavia. Kaikilla muilla VPN-verkoilla puuttuu nopeus, joten ne eivät pystyneet tarjoamaan nopeaa tai jopa normaalia nopeutta. ExpressVPN on kuitenkin ylittänyt kaikki VPN: t nopeudella, jota olemme testanneet toistaiseksi. Lisäksi se pystyi poistamaan Netflixin ja kaikkien testattujen suoratoistokanavien eston.

Katsaukseen sisältyy myös joitain muiden ExpressVPN-asiakkaiden kommentteja.

Puhutaanpa hyvästä & Pahoja asioita

Plussat

 • Hämmästyttävän nopea nopeus
 • Tapa kytkin
 • Torrent ystävällinen
 • Toimii Netflixin kanssa
 • 24/7 live chat-tuki kaikille
 • Yli 1500 palvelinta 92 maassa

Haittoja

 • Hiukan korkeat hinnat
 • Ei kovin yksityiskohtaisia ​​tietoja yrityksestä

ExpressVPN: n liiketoiminnan sijainti on Brittiläisen Neitsytsaaren ja sillä on laaja, yli 1500 palvelinta sisään 94 maata.

Tarjolla on laaja valikoima protokollia ja turvaominaisuuksia, mukaan lukien jaettu tunnelointi. Ne tarjoavat sovelluksia ja tukea kaikille käyttöjärjestelmille ja laitteille, kuten Windows, Mac, Linux, Android ja reitittimet.

ExpressVPN: n hinta alkaa kuitenkin $ 12,95 dollaria kuukaudessa ja voi pudota 8,32 dollariin vuotuisen suunnitelmansa kanssa. Tuolla on 30 päivän rahat takaisin takuu joidenkin muiden etuuksien kanssa tietyissä olosuhteissa, joista keskustellaan alla tässä ExpressVPN-katsauksessa.

Mitä maksat

ExpressVPN ei ole tarkoitettu käyttäjille, jotka etsivät halpoja VPN-palveluita, koska ne ovat yksi edullisimmista VPN-palveluntarjoajista. On kuitenkin joitain joustavuuksia, jotka voivat tehdä suunnitelmastasi hieman kannattavamman verrattuna normaaliin. Esimerkiksi ExpressVPN-palvelussa on vaihtoehto ”Suosittele ystävää” ja aina kun ystävä ostaa tämän palvelun lähettäjältäsi, saat molemmat ilmaisen palvelun yhden kuukauden ajan..

Kaikilla suunnitelmilla saat samat ominaisuudet ja 30 päivän rahat takaisin -takuun. Myös 24/7 asiakas tuki ja rajoittamaton kaistanleveys ovat jokaisessa suunnitelmassa.

ExpressVPN-arvostelu: onko se rahan arvoinen?

 • Yhden kuukauden suunnitelma - 12,95 dollaria / M Tämä on ExpressVPN: n tarjoama perussuunnitelma, eikä sillä ole alennusta.
 • 6 kuukauden suunnitelma - 9,99 dollaria / M tämä suunnitelma on 6 kuukautta, ja sinun on maksettava kokonaissumma 59,95 dollaria kuuden kuukauden välein.
 • 12 kuukauden suunnitelma - 8,32 dollaria / M Tämä on ExpressVPN: n vakiosuunnitelma ja antaa sinulle 35%: n alennuksen 99,95 USD: n kokonaismäärästä joka vuosi.

Periaatteessa on olemassa kolmivaiheinen menettely ExpressVPN-suunnitelman tilaamiseksi. Ensin on valittava suunnitelma, kirjoitettava sitten sähköpostiosoite ja valitsemasi maksutapa. He lähettävät sinulle vahvistusviestin ja yksityiskohdat.

Melko pitkä maksutavat

Tilauksen määrän voi helposti maksaa eri tavoin. Maksuvaihtoehtoihin kuuluvat luottokortti, PayPal, Bitcoin ja muut, kuten AliPay, UnionPay, WebMoney jne..

ExpressVPN-arvostelu: onko se rahan arvoinen?

Voit maksaa sinulle sopivalla tavalla; ehdotan kuitenkin tässä ExpressVPN-katsauksessa, että maksat nimettömän kanavan, kuten Bitcoinin, kautta. Tätä suositellaan, koska näiden menetelmien avulla tietosi ovat nimettömiä ja se, että olet ostanut VPN-palvelun.

Entä ExpressVPN-tietoturva

ExpressVPN sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret ja sijainnin suhteen ei ole vaaraa tiukeista Internet-säännöistä tai NSA: n tai muiden tahojen kaltaisten virastojen valvonnasta. Toisaalta on olemassa laaja valikoima turvallisuusprotokollat mukaan lukien OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP ja SSTP. Pidän ExpressVPN: stä se, että he valitsevat parhaiten sopivan suojausprotokollan tarpeen mukaan. Niiden yhteysprotokolla on kuitenkin OpenVPN UDP: n kautta. Voit kuitenkin muuttaa protokollaa manuaalisista asetuksista, jos haluat.

256-bittinen AES-algoritmi käytetään salaamaan liikenteen ja myös korkeimman tunnistuksen SHA 512 käyttää ExpressVPN. Nämä ovat oletussalausstandardeja, joita ei voi muuttaa, jos käytät VPN-sovellusta.

Toinen näkökulma VPN-tietoturvaan on tietosuojakäytäntö ja toimintaloki. ExpressVPN: llä on tiukat vaatimukset ei kirjauskäytäntöä eivätkä he tarkkaile minkäänlaista käyttäjän toimintaa, joka on selvästi mainittu heidän tietosuojakäytännössään.

”Emme kerää lokiasi toiminnastasi, mukaan lukien selaushistorian, liikenteen määränpään, tietosisällön tai DNS-kyselyjen lokit. Emme myöskään koskaan tallenna yhteyslokeja, tarkoittamatta, ettei IP-osoitteesi, lähtevän VPN-IP-osoitteesi, yhteyden aikaleima tai istunnon kesto ole lokit. ”

Joitakin ExpressVPN: n näkyviä ominaisuuksia

Yhteisten VPN-ominaisuuksien ja tietoturvaprotokollien ohella on olemassa joitain muita ominaisuuksia, jotka löydettiin ExpressVPN-tarkastelun aikana.

Samanaikaiset yhteydet

Aikaisemmin oli vain mahdollisuus yhdistää yksi laite yhteen ExpressVPN-tiliin. Nyt he ovat kuitenkin kehittäneet tätä ominaisuutta ja voit yhdistää kolme laitetta samanaikaisesti yhdelle tilille.

Haluan tässä yhteydessä mainita, että voisit älykkäästi lisätä laitteita, jotka on suojattu VPN-salauksella. Yhdistämällä langaton reititin ExpressVPN-tiliin, kaikki Internet-laitteet, jotka käyttävät kyseistä reititintä, voidaan suojata.

Tapa kytkin

Kill Switch on ominaisuus, jonka kautta VPN katkaisee Internet-yhteyden automaattisesti, jos VPN-yhteys äkillisesti putoaa.

Olen harvoin kohdannut yhteyden katkeamisen 6 kuukauden ajanjaksolla. Tappokytkinominaisuus toimi kuitenkin tilanteessa hyvin. Tämä ominaisuus otetaan käyttöön, koska VPN-yhteyden katkeaminen voi aiheuttaa Internet-tietojen salauksen ja henkilöllisyytesi voi paljastua.

Jaettu tunnelointi

Tämä ominaisuus on pohjimmiltaan nopeuden lisäämiseksi edelleen jakamalla Internet-liikenne salattuihin ja salaamattomiin luokkiin. Tämä ExpressVPN-ominaisuus on saatavana Mac-, Windows- ja reititinlaitteissa.

Jaetun tunneloinnin avulla voit valita sovelluksia, joita VPN suojaa, ja sovelluksia, jotka ohittavat VPN-suojauksen.

Päästäksesi käyttämään Windowsin ja Macin asetuksia voit muuttaa VPN-tilisi oletusasetuksia. On kolme vaihtoehtoa; Kaikki sovellukset käyttävät salasanaa, älä salli valittujen sovellusten käyttää VPN: ää ja salli vain valittujen sovellusten käyttää VPN: ää.

Hyppäämme Severssiin & Nopeuden testaus

ExpressVPN on katettu suurin osa maista ympäri maailmaa, mikä tekee siitä tehokkaan sisällön lukituksen poistamisessa. Heillä on yli 1500 palvelinta 94 maassa, joista käyttäjä voi valita valitsemansa palvelimen. Palvelinkytkimille ei myöskään ole mitään rajoituksia, mikä on suotuisaa, kun poistat sisältöä, etenkin Netflix-palvelun suoratoistopalvelut..

Nopeuden suorituskyvyn suhteen se on kuitenkin tehokkain ominaisuus, jonka olen löytänyt ExpressVPN-tarkastelun aikana. ExpressVPN: n suosio johtuu myös nopeuden suorituskyvystä, joka on suuri vaatimus sekä turvallisuus selaamisen ja torrentin aikana.

Testatessani ExpressVPN-nopeutta olen vaihtanut palvelimia ja huomannut, että oikean sijaintini lähellä sijaitsevat palvelimet toimivat nopeammin kuin kaukana. Nopeus riippuu myös tekijöistä, kuten palvelimen kuormituksesta, internetin nopeudesta, käyttöjärjestelmästäsi jne. Kaikkien näiden muuttujien kanssa ExpressVPN: n nopeuden suorituskyky oli kuitenkin poikkeuksellinen. Palvelimet, jotka sijaitsevat EU: ssa, olivat nopeimpia ja Aasian palvelimet olivat hitaimpia verrattuna muihin Yhdysvaltoissa tai Euroopan unionissa sijaitseviin ExpressVPN-palvelimiin..

ExpressVPN-verkkosivusto ja käyttöliittymä

ExpressVPN-sivuston ensimmäinen ilme ei ole liian ruuhkainen ja uusi käyttäjä voi helposti saada halutut ohjeet. Kotisivulla heillä ei ole yksityiskohtaista tietoa palveluista; jotkut ominaisuudet on kuitenkin korostettu.

Kun tarkkaillaan heidän verkkosivuaan ExpressVPN-arviointia varten, parasta on, että kaikki VPN-ominaisuudet korostetaan kotisivulla linkin avulla yksityiskohtaisiin tietoihin. Sivuston otsikossa ja alatunnisteessa on melkein sama tieto, mutta alatunnisteessa on joitain lisätietoja. Verkkosivustolla on yksityiskohtaiset asennusoppaat jokaiselle laitteelle sekä videotuki.

Toisaalta ExpressVPN-asiakkaan käyttöliittymä on myös käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Kun olet ladannut ja asentanut prosessin, sinun on annettava aktivointikoodi, kun suoritat sen ensimmäistä kertaa. Aktivointikoodi vastaanotetaan vahvistussähköpostilla, ja jokaisen laitteen koodi on erilainen.

Tämän asennusprosessin jälkeen sovellus käynnistetään. Ensimmäinen asia on valita palvelimen sijainti, jonka voit merkitä tähdellä, jos haluat käyttää sitä myöhemmin. Kuten aiemmin kerrottiin, protokolla on valittu oletuksena ja jos haluat muuttaa sitä, sinun on avauduttava asetusvalikkoon. Asetusvalikossa on myös muita muokattavia asetuksia, joita voit mukauttaa Internet-tarpeen mukaan.

ExpressVPN: n mobiilisovellus on myös sama kuin työpöytäsovellus ja se vaatii saman prosessin. Siksi tämä on yksi yksinkertaisimmista sovelluksista, jotka olen nähnyt monien VPN-arvostelujen aikana. ExpressVPN-yhteysprosessista puuttuu kuitenkin yksi. Kun kytket ExpressVPN: n laitteeseen, se on irrotettava manuaalisesti, etkä voi käynnistää yhteyttä tililtä etäyhteyden kautta.

Se ei vaikuta haitalliselta kannalta siltä osin kuin minun on liitettävä neljäs laite, enkä voi käyttää jo kytkettyä laitetta tällä hetkellä..

ExpressVPN toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa?

Netflixin poistamisen estämiseksi suurin osa VPN: istä ei täysin pysty antamaan sinulle etuoikeutta. On todella vähän VPN-verkkoja, jotka toimivat edelleen Netflixissä, ja nekin jäävät jäljelle videoita suoratoistettaessa. Kun testasin ExpressVPN: ää Netflixille, tulos oli todella hyvä, mutta on välttämätöntä mainita, että on olemassa joitain palvelimia, jotka toimivat Netflixin vapauttamiseksi.

Syy vain muutamille toimiville palvelimille on se, että Netflix estää jatkuvasti VPN-IP-osoitteita ja ExpressVPN on säilyttänyt tehokkuuden, koska Netflix ei tunnista vielä monia IP-osoitteita. Toinen syy onnistuneen avaamisen poistamiseen on, että Yhdysvalloissa on riittävä määrä ExpressVPN-palvelimia. Käytössäsi on kuitenkin nopeustehokkuus, jotta suoratoistoprosessi sujuu sujuvasti ilman häiriöitä.

Silti on olemassa myös muita suosittuja suoratoistokanavia, joita olen testannut ExpressVPN-tarkastelun aikana. Esimerkiksi HBO, Hulu ja BBC iPlayer olivat helposti saatavissa ExpressVPN-yhteyden kautta. Kommentti keskustelusta Onko ExpressVPN toiminnassa? Onko se suositeltavaa, luotettavaa ja turvallista? Kaikki muut palvelut, jotka minun pitäisi kokeilla?.

Muista vaihtaa jokaisen vapauttamisen yhteydessä ExpressVPN-palvelimet, jotta löysit toimivan.

ExpressVPN Torrentin kanssa nimettömästi

Torrentti vaatii joitain hienoja VPN-ominaisuuksia toimimaan kunnolla, ja tästä syystä monet VPN: t ovat erittäin huolimattomia P2P-tiedostojen jakamisen aikana. Onneksi ExpressVPN: llä on päävaatimus torrentingille, joka on nopea nopeus.

Torrentin ongelmana on, että käyttäjä ei voinut saada vain juridista ilmoitusta, vaan IP-osoite ja muut henkilökohtaiset tiedot näkyvät jokaiselle torrentterille kyseisessä tiedostojakoallassa. Tästä syystä ihmiset käyttävät VPN-tietoturvaa, mutta heidän Internet-nopeutensa menee todella hitaasti. Yleensä nopeus laskee VPN: n kanssa, mutta torrentin myötä siitä tulee hitaampaa valtavien torrent-tiedostojen takia.

ExpressVPN oli tehokas torrentissa, koska heidän palvelussaan on ylimääräinen nopeuskomponentti ja ne tarjoavat myös rajoittamattoman kaistanleveyden, mikä poistaa rajoitetun lataamisen paineen tai ajatuksen, että suuret torrent-tiedostot ylittävät datarajan.

Kuinka he kohtelevat sinua asiakkaana?

ExpressVPN tarjoaa 24/7 live chat -tuen asiakkailleen. Toisin kuin monet VPN-palveluntarjoajat, chatin takana olevat henkilöt ovat todella reagoivia ja he antavat kaikki yksityiskohdat kysytystä kyselystä. Hyödyllisempi asia ExpressVPN-asiakastuessa on, että suorakeskustelu on avoin jokaiselle henkilölle, olipa hän sitten asiakas vai ei.

Mielestäni live-chat-tuki on kätevin tapa tutustua henkilökuntaan, mutta jos haluat toisen kanavan, ExpressVPN tarjoaa myös yhteyslomake- ja sähköpostimenetelmät. Myös sähköpostiviestien vastausaika on riittävä, ja sain vastauksen tunnissa.

ExpressVPN: llä on todella helppo ja yksinkertainen sovellus, joka ei todellakaan tarvitse tukea. Asiakkaiden ohjaamiseen on kuitenkin usein kysytyt kysymykset, informatiiviset blogit ja asennusoppaat.

ExpressVPN-arvostelu; Lopullinen tuomio

Niille, jotka vain etsivät täydellistä VPN: ää ilman huolta kustannuksista, ExpressVPN on tehokas kaikista näkökulmista. Turvallisuuden ohella ExpressVPN: n palvelu on nopeaa, torrent-ystävällistä ja mikä tärkeintä; se toimii edelleen Netflixin vapauttamisen kanssa.

Sen palvelussa on vähän vaivaa ja ExpressVPN-sovellus on helppo käyttää. Nämä kaikki ominaisuudet yhdessä muodostavat korkean hinnan, joka ei ole väliä jos sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Kommentti keskustelusta Express VPN on hitain ja vähiten luotettava maksettu VPN-palvelu. Älä osta sitä, jos olet Kiinassa.