ExpressVPN áttekintés: Megéri-e a pénz?

[ware_item id=33][/ware_item]

Az ExpressVPN az a VPN, amely merészen kijelenti a villámsebességet, és ténylegesen rendelkezik a sebességhatékonysággal. Ahhoz azonban, hogy az ígéret teljesen valóságos legyen, be kell fektetniük a karbantartásba, és eleget kell tenniük a szolgáltatásnak egy kicsit magasabb áron történő nyújtásával..


Az ExpressVPN alapos felülvizsgálatának elvégzéséhez feliratkoztam az ExpressVPN 6 hónapos tervére, és az eredmények nagyon lenyűgözőek voltak. Az összes többi VPN valamilyen módon hiányzik a sebességből, és nem tudott képesek gyors vagy akár normál sebességet biztosítani. Az ExpressVPN azonban olyan sebességgel haladta meg az összes VPN-t, amelyet eddig teszteltünk. Ezenkívül fel tudta blokkolni a Netflix és az összes tesztelt streaming csatorna blokkolását.

A felülvizsgálatban néhány ExpressVPN ügyfél észrevétele is szerepel.

Beszéljünk a jóról & Rossz dolgok

Előnyök

 • Bámulatosan gyors
 • Öld meg a kapcsolót
 • Torrent barátságos
 • Együttműködik a Netflix-szel
 • 24/7 élő chat-támogatás mindenki számára
 • 1500+ szerver 92 országban

Hátrányok

 • Kicsit magas árak
 • Nem túl részletes információk a cégről

Az ExpressVPN üzleti helyzete: Brit Virgin-sziget és hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely több mint 1500 szerver ban ben 94 ország.

Protokollok és biztonsági szolgáltatások széles választéka elérhető, beleértve a megosztott alagút kialakítását. Alkalmazásokat és támogatást nyújtanak az összes olyan operációs rendszerhez és eszközhöz, mint a Windows, a Mac, a Linux, az Android és az útválasztók is.

Az ExpressVPN ára azonban kezdődik $ 12.95 havonta, és éves tervükkel 8,32 USD-ra eshet. Van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia más feltételekkel, bizonyos feltételek mellett, amelyeket alább tárgyalunk ebben az ExpressVPN áttekintésben.

Amit fogsz fizetni

Az ExpressVPN nem azoknak a felhasználóknak szól, akik olcsó VPN-ket keresnek, mivel ők az egyik legdrágább VPN-szolgáltatók. Vannak azonban olyan rugalmasságok, amelyek a tervhez képest kissé jövedelmezőbbé tehetik a tervet a normálhoz képest. Például az ExpressVPN szolgáltatásban lehetőség van a „Refer a Friend” lehetőségre, és amikor egy barát megvásárolja ezt a szolgáltatást az Ön áttételéből, mindkettő ingyenes szolgáltatást kap egy hónapra..

Minden tervvel ugyanazok a szolgáltatások és a 30 napos pénz-visszatérítési garancia szerepel. Ezenkívül a 24 órás ügyfél A támogatás és a korlátlan sávszélesség minden tervhez tartozik.

ExpressVPN áttekintés: Megéri-e a pénz?

 • Egyhavi terv - 12,95 USD / M Ez az ExpressVPN által kínált alapterv, és nincs kedvezmény.
 • 6 hónapos terv - 9,99 USD / M ez a terv 6 hónapra szól, és havonta összesen 59,95 USD összeget kell fizetnie.
 • 12 hónapos terv - 8,32 USD / M ez az ExpressVPN szokásos terve, és 35% kedvezményt nyújt Önnek a teljes 99,95 USD összeg után minden évben.

Alapvetően egy háromlépéses eljárás létezik az ExpressVPN terv előfizetésére. Először ki kell választania egy tervet, majd be kell írni egy e-mail címet és válassza ki a választott fizetési módot. Megküldik a megerősítő e-mailt a részletekkel együtt.

Nagyon hosszú fizetési módszerek

Különböző módszerek vannak, amelyekkel könnyedén megfizetheti az előfizetési összeget. A fizetési lehetőségek magukban foglalják a hitelkártyát, a PayPalot, a Bitcoint és másokat, például az AliPay, UnionPay, WebMoney stb..

ExpressVPN áttekintés: Megéri-e a pénz?

Fizethet az Ön számára megfelelő módszerrel; ebben az ExpressVPN áttekintésben azonban azt javaslom, hogy fizessen egy anonim csatornán, például a Bitcoinon keresztül. Ez azért ajánlott, mert ezen módszereken keresztül adatai névtelenek maradnak, és az a tény, hogy megvásárolta a VPN szolgáltatást.

Mi a helyzet az ExpressVPN biztonsággal?

Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és a helyét illetően nem áll fenn a szigorú internetes szabályok vagy az NSA vagy más ügynökségek felügyelete. Másrészt, széles körűek lehetnek biztonsági protokollok beleértve az OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP fájlokat. Az a dolog, amit szeretek az ExpressVPN kapcsán, az az, hogy az igényeik szerint kiválasztják a legmegfelelőbb biztonsági protokollt. Azonban a protokoll, amelyhez általában csatlakoznak, OpenVPN UDP felett. De a protokollt a kézi beállításokból megváltoztathatja, ha szeretné.

256 bites AES algoritmus a forgalom és a legmagasabb hitelesítés titkosítására szolgál SHA 512 az ExpressVPN használja. Ezek az alapértelmezett titkosítási szabványok, amelyek megváltoztathatatlanok, ha a VPN alkalmazást használja.

A VPN biztonságának másik szempontja az adatvédelmi politika és a tevékenységi naplóval kapcsolatos politika. Az ExpressVPN szigorú nincs naplózási politika és nem figyelnek semmilyen felhasználói tevékenységet, amelyet az adatvédelmi politikájuk egyértelműen meghatároz.

„Nem gyűjtünk tevékenységi naplóit, ideértve a böngészési előzmények, a forgalmi rendeltetési hely, az adattartalom vagy a DNS-lekérdezések naplózását sem. Soha nem tárolunk kapcsolódási naplókat, azaz nincs naplója az Ön IP-címéről, a kimenő VPN IP-címről, a kapcsolat időbélyegéről vagy a munkamenet időtartamáról. ”

Az ExpressVPN néhány kiemelkedő tulajdonsága

A közös VPN szolgáltatásokkal és a biztonsági protokollokkal együtt vannak még néhány olyan szolgáltatás is, amelyet az ExpressVPN felülvizsgálat során fedeztek fel.

Egyidejű kapcsolatok

Korábban csak egy lehetőség volt arra, hogy egy eszközt egyetlen ExpressVPN fiókkal összekapcsoljon. Most azonban továbbfejlesztették ezt a funkciót, és egyszerre három eszközt csatlakoztathat egy fiókhoz.

Itt szeretném megemlíteni, hogy intelligensen növelheti azokat az eszközöket, amelyeket a VPN titkosítás biztosít. Ha csatlakoztatja a vezeték nélküli útválasztót az ExpressVPN fiókkal, az internetet használó összes eszközt védheti a routertől.

Öld meg a kapcsolót

A Gyilkos kapcsoló az a szolgáltatás, amelyen keresztül a VPN automatikusan megszakítja az internetkapcsolatot abban az esetben, ha a VPN-kapcsolat hirtelen csökken..

A 6 hónapos időszakban ritkán találkoztam a kapcsolat leesésével. A kill kapcsoló funkció azonban a helyzetben jól működött. Ezt a funkciót azért vezették be, mert a VPN-kapcsolat megszakadása miatt az internetes adatok titkosítatlanná válhatnak, és az Ön személyazonossága ki lehet téve.

Split alagút

Ez a szolgáltatás alapvetően a sebesség további fokozására szolgál az internetes forgalom titkosított és titkosítatlan kategóriákra bontásával. Az ExpressVPN ez a szolgáltatás elérhető Mac, Windows és router készülékeken.

A megosztott alagút használatával kiválaszthat olyan alkalmazásokat, amelyeket a VPN védi, és azokat, amelyek megkerülik a VPN védelmet..

A Windows és a Mac beállítások elérésével megváltoztathatja a VPN-fiók alapértelmezett beállításait. Három lehetőség van; Minden alkalmazás használja a jelszót, nem engedélyezi a kiválasztott alkalmazások számára a VPN használatát, és csak a kiválasztott alkalmazások számára engedélyezi a VPN használatát.

Ugorjunk a szerekbe & Sebességtesztek

Az ExpressVPN a legtöbb országot lefedi a világ minden tájáról, ami hatékonyan teszi lehetővé a tartalom feloldását. Több mint 1500 szerverük van 94 országban, amelyek közül a felhasználó választhatja ki a saját kiszolgálóját. Ezenkívül a szerverkapcsolókra sem vonatkozik olyan korlátozás, amely kedvező a tartalom feloldásakor, különösen a streaming szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix.

Ami a sebességteljesítményt illeti, ez a legerősebb szolgáltatás, amelyet az ExpressVPN felülvizsgálata közben találtam meg. Az ExpressVPN népszerűsége az ilyen sebességű teljesítménynek is köszönhető, amely a biztonság és böngészés, valamint az özönvégzés során nagy követelmény..

Az ExpressVPN sebességének tesztelése közben megváltoztattam a kiszolgálókat, és észrevettem, hogy a valódi tartózkodási helyem közelében található szerverek gyorsabban működnek, mint a távoli. Ezenkívül a sebesség olyan tényezőktől is függ, mint a szerver terhelése, az internet sebessége, az operációs rendszer stb. De ezekkel a változókkal az ExpressVPN sebességének teljesítménye rendkívüli volt. Az EU-ban található kiszolgálók voltak a leggyorsabbak, az ázsiai szerverek pedig a leglassabbak, mint az Egyesült Államokban vagy az Európai Unióban található másik ExpressVPN szerverhez képest..

ExpressVPN webhely és interfész

Az ExpressVPN webhely első megjelenése nem túl zsúfolt, és egy új felhasználó könnyen megkaphatja a kívánt útmutatásokat. A honlapon nincs részletes információ a szolgáltatásokról; néhány funkció azonban kiemelve van.

Miközben figyelemmel kísérik webhelyüket az ExpressVPN áttekintése céljából, a legjobb dolog az, hogy a VPN minden aspektusát kiemelik a kezdőlapon egy linkel a részletekhez. Szinte ugyanaz az információ található a weboldal fejlécében és láblécében, de van néhány extra információ a láblécben. A weboldalon megtalálhatók az összes eszközre vonatkozó részletes telepítési útmutatók, valamint a video támogatás.

Másrészt az ExpressVPN kliens felhasználói felülete felhasználóbarát és könnyen kezelhető. A letöltés és a telepítés befejezése után be kell írnia egy aktiválási kódot, amikor először futtatja. Az aktiválási kódot visszaigazoló e-mailen kapjuk meg, és minden eszköz kódja különbözik.

A telepítési folyamat elvégzése után elindul az alkalmazás. Az első dolog, hogy válassza ki a szerver helyét, amelyet meg is jelölhet a csillaggal, ha később hozzáférni akarja. Mint már korábban elmondtuk, a protokollt alapértelmezés szerint választják ki, és ha meg akarja változtatni, akkor be kell lépnie az opciók menübe. Az Opciók menü más módosítható beállításokkal is rendelkezik, amelyeket testreszabhat az internet igényei szerint.

Az ExpressVPN mobilalkalmazása ugyanolyan, mint az asztali alkalmazás, és ugyanazt a folyamatot igényli. Ezért ez az egyik legegyszerűbb alkalmazás, amelyet sok VPN-értékelés során láttam. Azonban hiányzik az ExpressVPN csatlakozási folyamata. Amikor az ExpressVPN eszközt csatlakoztatja, manuálisan kell lecsatlakoznia, és nem távolról indíthatja el a kapcsolatot a fiókból..

Nem tűnik hátránynak, amennyiben össze kell kötni a negyedik eszközt, és jelenleg nem tudom elérni a már csatlakoztatott eszközt..

Az ExpressVPN az USA Netflix-szel működik?

A Netflix feloldásának feloldásakor a legtöbb VPN teljesen nem tudja megadni Önnek a kiváltságot. Valóban kevés olyan VPN működik, amely továbbra is működik a Netflixnél, és ezek szintén elmaradnak a videók streamingje közben. Amikor az ExpressVPN-et teszteltem a Netflix számára, az eredmény nagyon jó volt, mégis megemlíteni kell, hogy vannak bizonyos szerverek, amelyek működnek a Netflix feloldásához.

Néhány működő szervernek az az oka, hogy a Netflix folyamatosan blokkolja a VPN IP-ket, és az ExpressVPN fenntartotta a hatékonyságot, mivel sok IP-t még a Netflix sem azonosított. A sikeres feloldás másik oka az, hogy megfelelő számú ExpressVPN szerver van az Egyesült Államokban. A hozzáféréshez azonban szükség van sebességhatékonyságra, hogy az adatfolyam-folyamat simán megy, anélkül, hogy zavaró sebességet okozna.

Mégis vannak más népszerű streaming csatornák is, amelyeket teszteltem az ExpressVPN felülvizsgálata során. Például a HBO, a Hulu és a BBC iPlayer könnyen elérhetők volt az ExpressVPN kapcsolaton keresztül. Komment a beszélgetésből Hogyan működik az ExpressVPN? Ajánlott, megbízható és biztonságos? Bármilyen más szolgáltatást meg kellene próbálnom?.

Minden feloldáshoz ne felejtse el váltani az ExpressVPN szervereket, hogy működő szervereket találjon.

ExpressVPN névtelenül torrenting

A torrentáláshoz nagyszerű VPN-funkciók szükségesek a megfelelő működéshez, és ez az oka annak, hogy sok VPN rendkívül hanyagul jár a P2P fájlmegosztás közben. Szerencsére az ExpressVPN a torrenting fő követelménye, amely a gyors sebesség.

A torrenting problémája az, hogy a felhasználó nemcsak jogi értesítést kaphat, hanem az IP-cím és más személyes adatok mellett a fájlmegosztókészlet minden torrenterének látható. Ez az oka annak, amiért az emberek a VPN biztonságot használják, de az internet sebessége nagyon lassú. Általában a sebesség csökken a VPN-sel, de a torrent alatt a hatalmas torrent fájlok miatt egyre későbbi.

Az ExpressVPN hatékonyan alkalmazta a torrentot, mivel van egy extra sebességű elem a szolgáltatásukban, és korlátlan sávszélességet is biztosítanak, amely megszünteti a korlátozott letöltés nyomását vagy azt a gondolatot, hogy a nagy torrent fájlok meghaladják az adatkorlátot.

Hogyan kezelik Önt mint ügyfelet?

Az ExpressVPN 24 órás élő chat-támogatást nyújt ügyfeleinek. Sok VPN-szolgáltatótól eltérően a csevegés mögött álló személyzet nagyon érzékenyen reagál, és minden részletet megad a feltett lekérdezésről. Az ExpressVPN ügyfélszolgálatnál még előnyösebb dolog, hogy az élő csevegés mindenki számára nyitva áll, függetlenül attól, hogy vevők-e vagy sem.

Úgy gondolom, hogy az élő csevegés támogatása a legkényelmesebb módszer a munkatársak eléréséhez, de ha másik csatornára van szükség, akkor az ExpressVPN kapcsolatfelvételi űrlapot és e-mailt is kínál. Az e-mail üzenetek válaszideje szintén megfelelő, és egy órán belül megkaptam a választ.

Az ExpressVPN valóban könnyű és egyszerű alkalmazás, amely nem igényli támogatást. Vannak azonban GYIK-ok, informatív blogok és telepítési útmutatók, amelyek az ügyfelek irányítását szolgálják.

ExpressVPN áttekintés; Záró ítélet

Azok számára, akik csak egy tökéletes VPN-t keresnek anélkül, hogy aggódnának a költségek miatt, az ExpressVPN minden szempontból hatékony. A biztonság mellett az ExpressVPN szolgáltatás gyors, torrentbarát és legfontosabb; továbbra is működik a Netflix feloldásával.

Szolgáltatása kevés gondot okoz, és az ExpressVPN alkalmazás könnyen használható. Ezek az összes szolgáltatás együttesen megteremtik a magas ár értékét, amelyre nem számít, ha 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Kommentár a beszélgetésből Az Express VPN a leglassabb és legkevésbé megbízható fizetett VPN szolgáltatás. Ne vásárolja meg, ha Kínában van.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me