ExpressVPN Review: is dat het geld waard?

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN is de VPN die stoutmoedig de bliksemsnelheid claimt en eigenlijk de snelheidsefficiëntie heeft. Maar om de belofte absoluut waar te maken, moeten ze investeren in het onderhoud en om de investering die ze de service bieden tegen een iets hogere prijs te voldoen.


Om de grondige ExpressVPN-beoordeling uit te voeren, heb ik me ingeschreven voor het 6-maandenplan van ExpressVPN en de resultaten waren behoorlijk indrukwekkend. Alle andere VPN's hebben op de een of andere manier geen snelheid en slagen er niet in een hoge of zelfs normale snelheid te bieden. De ExpressVPN heeft echter alle snelheden overtroffen die we tot nu toe hebben getest. Het was ook in staat om Netflix en alle geteste streamingkanalen te deblokkeren.

In de beoordeling zijn enkele opmerkingen van andere ExpressVPN-klanten ook opgenomen.

Laten we het over goed hebben & Slechte dingen

Pros

 • Verbazingwekkend hoge snelheid
 • Dodemansknop
 • Torrent vriendelijk
 • Werkt met Netflix
 • 24/7 live chat-ondersteuning voor iedereen
 • 1500+ servers in 92 landen

Cons

 • Bit hoge tarieven
 • Niet erg gedetailleerde informatie over het bedrijf

ExpressVPN heeft de bedrijfslocatie van Britse Maagdeneiland en heeft een enorm servernetwerk van meer dan 1500 servers in 94 landen.

Er is een breed scala aan protocollen en beveiligingsfuncties, waaronder split tunneling. Ze bieden apps en ondersteuning voor alle besturingssystemen en apparaten zoals Windows, Mac, Linux, Android en Routers.

De prijs van ExpressVPN begint echter vanaf $ 12.95 per maand en zou kunnen dalen tot USD 8,32 met hun jaarplan. Er is een 30-dagen geld terug garantie met enkele andere rechten op bepaalde voorwaarden die hieronder in deze ExpressVPN-beoordeling worden besproken.

Waar ga je voor betalen

ExpressVPN is niet voor gebruikers die op zoek zijn naar goedkope VPN's omdat ze een van de duurste VPN-providers zijn. Er zijn echter enkele flexibiliteitsmogelijkheden die uw plan een beetje winstgevender kunnen maken in vergelijking met het normale. Er is bijvoorbeeld een optie "Verwijs een vriend" in de ExpressVPN-service en wanneer een vriend deze service via uw verwijzing koopt, krijgen u allebei een maand gratis service.

Bij alle abonnementen krijg je dezelfde functies en de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Ook de 24/7 klant ondersteuning en onbeperkte bandbreedte zijn bij elk plan.

ExpressVPN Review: is dat het geld waard?

 • Plan van één maand - $ 12,95 / M dit is het basisplan aangeboden door ExpressVPN en heeft geen korting.
 • 6- maandenplan - $ 9,99 / M dit plan is voor 6 maanden en u moet na elke zes maanden een totaalbedrag van USD 59,95 betalen.
 • 12 maanden Plan - $ 8,32 / M dit is het standaardplan van ExpressVPN en geeft u na elk jaar een korting van 35% op het totale bedrag van USD 99,95.

Kortom, er is een procedure in drie stappen voor het inschrijven op een ExpressVPN-abonnement. Eerst moet u een plan selecteren, vervolgens een e-mailadres invoeren en de gewenste betaalmethode selecteren. Ze e-mailen u de bevestigingsmail samen met de details.

Vrij lange reeks betaalmethoden

Er zijn verschillende methoden waarmee u eenvoudig het abonnementsbedrag kunt betalen. De betalingsopties omvatten creditcard, PayPal, Bitcoin en anderen zoals AliPay, UnionPay, WebMoney, enz..

ExpressVPN Review: is dat het geld waard?

U kunt betalen via een methode die u het beste uitkomt; in deze ExpressVPN-review zou ik u echter aanraden om te betalen via een anoniem kanaal zoals Bitcoin. Dit wordt aanbevolen omdat via deze methoden uw gegevens anoniem blijven en het feit dat u de VPN-service hebt gekocht.

Hoe zit het met ExpressVPN-beveiliging

ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en met betrekking tot de locatie bestaat er geen gevaar voor strikte internetregels of het toezicht op agentschappen zoals NSA of anderen. Aan de andere kant is er een breed scala aan beveiligingsprotocollen inclusief OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP en SSTP. Wat ik leuk vind aan ExpressVPN is dat ze het meest geschikte beveiligingsprotocol selecteren op basis van uw behoefte. Het protocol dat ze meestal verbinden is, OpenVPN via UDP. Maar u kunt het protocol vanuit handmatige instellingen wijzigen als u dat wilt.

256-bit AES-algoritme wordt gebruikt om het verkeer en ook de hoogste authenticatie van te coderen SHA 512 wordt gebruikt door de ExpressVPN. Dit zijn de standaard coderingsstandaarden die onveranderlijk zijn als u de VPN-app gebruikt.

Een ander perspectief voor VPN-beveiliging is het privacybeleid en het beleid met betrekking tot activiteitenlogboek. ExpressVPN heeft de strikte geen logbeleid en ze controleren geen enkele vorm van gebruikersactiviteit die duidelijk wordt vermeld in hun privacybeleid.

“We verzamelen geen logboeken van uw activiteit, inclusief logboeken van browsegeschiedenis, verkeersbestemming, gegevensinhoud of DNS-zoekopdrachten. We slaan ook nooit verbindingslogboeken op, wat betekent dat er geen logboeken van uw IP-adres, uw uitgaande VPN-IP-adres, tijdstempel van de verbinding of sessieduur zijn. "

Enkele prominente kenmerken van ExpressVPN

Naast de algemene VPN-functies en beveiligingsprotocollen zijn er enkele andere functies ontdekt tijdens de ExpressVPN-beoordeling.

Gelijktijdige verbindingen

Voorheen was er alleen de mogelijkheid om één apparaat te verbinden met één account van ExpressVPN. Nu hebben ze deze functie echter verbeterd en kun je drie apparaten tegelijkertijd op één account aansluiten.

Hier wil ik vermelden dat u op intelligente wijze de apparaten kunt verhogen die zijn beveiligd met de VPN-codering. Door uw draadloze router met een ExpressVPN-account te verbinden, kunnen alle apparaten die internet van die router gebruiken worden beschermd.

Dodemansknop

Kill Switch is de functie waarmee de internetverbinding automatisch wordt verbroken door de VPN in het geval dat de VPN-verbinding plotseling wordt verbroken.

Ik ben zelden geconfronteerd met de daling van de verbinding in de periode van 6 maanden. De functie kill-switch werkte echter goed in de situatie. Deze functie is geïntroduceerd omdat het wegvallen van de VPN-verbinding ertoe kan leiden dat de internetgegevens niet worden gecodeerd en uw identiteit kan worden blootgesteld.

Split Tunneling

Deze functie is eigenlijk om de snelheid verder te verbeteren door het internetverkeer op te splitsen in gecodeerde en niet-gecodeerde categorieën. Deze functie van ExpressVPN is beschikbaar op de Mac-, Windows- en routerapparaten.

Met behulp van split tunneling, kunt u apps selecteren die worden beschermd door de VPN en de apps die de VPN-bescherming omzeilen.

Door toegang te krijgen tot de instellingen in Windows en Mac, kunt u de standaardinstellingen van uw VPN-account wijzigen. Er zijn drie opties; Alle apps gebruiken het wachtwoord, sta niet toe dat geselecteerde apps de VPN gebruiken en staan ​​alleen geselecteerde apps toe om de VPN te gebruiken.

Laten we naar Severs springen & Snelheidstests

ExpressVPN heeft de meeste landen over de hele wereld bestreken, waardoor het efficiënt is in het deblokkeren van inhoud. Ze hebben 1500+ servers in 94 landen waaronder de gebruiker de server van zijn eigen keuze zou kunnen selecteren. Er is ook geen limiet op serverschakelaars, wat gunstig is wanneer u inhoud deblokkeert, vooral de streamingdiensten zoals Netflix.

Als het gaat om de snelheidsprestaties, is dit echter de krachtigste functie die ik heb gevonden tijdens de ExpressVPN-beoordeling. De populariteit van ExpressVPN is ook te danken aan dergelijke snelheidsprestaties die een grote vereiste zijn, samen met beveiliging tijdens het browsen en torrenting.

Tijdens het testen van de snelheid van ExpressVPN, heb ik de servers veranderd en merkte dat de servers in de buurt van mijn echte locatie sneller werkten dan de servers die ver waren. De snelheid is ook afhankelijk van factoren zoals serverbelasting, uw internetsnelheid, besturingssysteem, enz. Toch was met al deze variabelen de snelheidsprestatie van ExpressVPN buitengewoon. Servers die zich in de EU bevinden waren de snelste en de Aziatische servers waren de langzaamste in vergelijking met de andere ExpressVPN-server die zich in de VS of de Europese Unie bevond.

ExpressVPN-website en -interface

Het eerste uiterlijk van de ExpressVPN-site is niet te druk en een nieuwe gebruiker kan gemakkelijk de gewenste aanwijzingen krijgen. Op de startpagina hebben ze geen gedetailleerde informatie over de services; sommige functies zijn echter gemarkeerd.

Terwijl het controleren van hun webpagina voor ExpressVPN-beoordeling, het beste is dat elk aspect van VPN wordt gemarkeerd op de startpagina met een link naar detailinformatie. Er is bijna dezelfde informatie in de kop- en voettekst van de website, maar er is wat extra informatie in de voettekst. Op de website staan ​​gedetailleerde installatiehandleidingen voor elk apparaat, samen met de video-ondersteuning.

Aan de andere kant is de interface van de ExpressVPN-client ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Nadat u het download- en installatieproces hebt voltooid, moet u een activeringscode invoeren wanneer u deze voor de eerste keer uitvoert. De activeringscode wordt ontvangen via een bevestigingsmail en de code voor elk apparaat is anders.

Na al dit installatieproces wordt de app gestart. Het eerste is om de serverlocatie te selecteren die u ook met de ster kunt markeren als u deze later wilt openen. Zoals eerder gezegd, is het protocol standaard geselecteerd en als u het wilt wijzigen, moet u het optiemenu openen. Het optiemenu heeft ook andere instelbare instellingen, die u kunt aanpassen aan uw internetbehoefte.

De mobiele app van ExpressVPN is ook hetzelfde als de desktop-app en vereist hetzelfde proces. Daarom is dit een van de eenvoudigste apps die ik tijdens veel VPN-beoordelingen heb gezien. Er ontbreekt er echter een bij het verbindingsproces van ExpressVPN. Wanneer u ExpressVPN op een apparaat aansluit, moet u dit handmatig loskoppelen en kunt u de verbinding niet op afstand opstarten vanaf het account.

Het lijkt geen nadeel voor zover ik het vierde apparaat moet aansluiten en ik momenteel geen toegang heb tot het reeds verbonden apparaat.

ExpressVPN werkt met US Netflix?

Als het gaat om het deblokkeren van Netflix, kunnen de meeste VPN's u niet volledig het recht geven. Er zijn echt weinig VPN's die nog steeds werken voor Netflix en die blijven ook achter bij het streamen van video's. Toen ik ExpressVPN voor Netflix testte, was het resultaat echt goed, maar het is noodzakelijk om te vermelden dat er bepaalde servers zijn die werken voor het deblokkeren van Netflix.

De reden voor slechts enkele werkende servers is dat Netflix continu VPN-IP's blokkeert en ExpressVPN de efficiëntie heeft behouden omdat veel IP's nog steeds niet zijn geïdentificeerd door de Netflix. Een andere reden voor succesvol deblokkeren is dat er een voldoende aantal ExpressVPN-servers in de VS is. Met toegang hebt u echter snelheid nodig, zodat het streamingproces soepel verloopt zonder gedoe met snelheid.

Toch zijn er ook andere populaire streamingkanalen die ik heb getest tijdens de ExpressVPN-beoordeling. HBO, Hulu en BBC iPlayer waren bijvoorbeeld gemakkelijk toegankelijk via een ExpressVPN-verbinding. Reactie uit discussie Werkt ExpressVPN? Is het aanbevolen, betrouwbaar en veilig? Elke andere service die ik zou moeten proberen?.

Vergeet niet om voor elke blokkering van ExpressVPN-server te wisselen zodat u een werkende kunt vinden.

ExpressVPN met anonieme torrenting

Torrenting vereist een aantal geweldige VPN-functies om goed te werken en dat is de reden dat veel VPN's extreem slordig zijn tijdens het delen van P2P-bestanden. Gelukkig heeft ExpressVPN de belangrijkste vereiste voor torrenting, wat een hoge snelheid is.

Probleem met torrenting is dat een gebruiker niet alleen juridische kennisgeving kan krijgen, maar het IP-adres samen met andere persoonlijke gegevens is zichtbaar voor elke torrenter in die pool voor het delen van bestanden. Dit is de oorzaak waarvoor mensen VPN-beveiliging gebruiken, maar hun internetsnelheid gaat erg traag. Over het algemeen gaat de snelheid omlaag met VPN, maar tijdens torrenting blijft het achterlopen vanwege de enorme torrent-bestanden.

ExpressVPN was efficiënt in torrenting omdat er een extra snelheidscomponent in hun service is en ze bieden ook onbeperkte bandbreedte die de druk van beperkt downloaden of de gedachte wegneemt dat de grote torrent-bestanden de gegevenslimiet zullen overschrijden.

Hoe zij u als klant behandelen?

ExpressVPN biedt de 24/7 live chat-ondersteuning voor hun klanten. In tegenstelling tot veel VPN-providers is het personeel achter de chat echt responsief en geven ze elk detail over de gestelde vraag. Een gunstiger ding over ExpressVPN-klantenondersteuning is dat de livechat open is voor iedereen, of ze nu klant zijn of niet.

Ik denk dat de ondersteuning via live chat een handige manier is om toegang te krijgen tot het ondersteunend personeel, maar als je een ander kanaal wilt, biedt de ExpressVPN ook een contactformulier en e-mailmethoden. De responstijd voor e-mailberichten is ook voldoende en ik heb het antwoord binnen een uur ontvangen.

ExpressVPN heeft een heel eenvoudige en eenvoudige app die niet echt de ondersteuning nodig heeft. Er zijn echter veelgestelde vragen, informatieve blogs en installatiehandleidingen om de klanten te leiden.

ExpressVPN beoordeling; Eindoordeel

Voor degenen die gewoon op zoek zijn naar een perfecte VPN zonder zich zorgen te maken over de kosten, is de ExpressVPN in elk perspectief efficiënt. Naast beveiliging is de service van ExpressVPN snel, torrent-vriendelijk en vooral; het werkt nog steeds met Netflix-deblokkering.

De service heeft weinig gedoe en de ExpressVPN-app is eenvoudig te gebruiken. Al deze functies samen vormen de waarde van een hoge prijs die nooit van belang is als u 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie hebt. Opmerking over discussie Express VPN is de langzaamste en minst betrouwbare betaalde VPN-service. Koop het niet als je in China bent.