Fără VPN-uri de jurnal și politicile lor cu înregistrări zero pe anul 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Ultima actualizare 14 iulie 2019


Odată cu răspândirea rapidă a tehnologiei, confidențialitatea și securitatea internetului sunt mai mult sau mai puțin aruncate. Din acest motiv, VPN-urile sunt instrumente esențiale de securitate dacă doriți confidențialitate completă și integrală. Astfel, nu vă bazați pe nicio VPN pentru a vă păstra în siguranță, dar veți avea, de asemenea, cel mai bun VPN fără jurnal..

În cazul în care activitatea dvs. este înregistrată, există posibilitatea ca orice descărcați, încărcați sau partajați să vă poată urmări. Înseamnă că, dacă sunteți un activist social sau politic, un jurnalist de investigație, un hacker sau o persoană conștientă de confidențialitate, puteți ajunge cu ușurință localizat fizic și toate activitățile dvs. online pot fi legate de dvs. prin jurnalele dvs..

Pentru miliarde de utilizatori VPN, confidențialitatea este cea mai așteptată ca caracteristici ale unui VPN, dacă nu cel mai apreciat avantaj dintre toate. Detaliile înregistrate despre utilizatori și activitățile lor de către un furnizor de servicii VPN reprezintă o preocupare critică. Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt la fel în această problemă.

În mare parte, toate VPN-urile elimină anumite politici care „„ nu păstrăm jurnalele ”pe site-urile lor web. Cu toate acestea, realitatea este că mai multe politici ale furnizorilor de servicii cu privire la păstrarea jurnalelor pot diferi mult. Puteți citi, de asemenea, despre importanța fără VPN-uri de jurnal și modul în care diferite țări se ocupă cu acesta derulând la partea de jos a articolului.

Fără îndoială, căutarea VPN care oferă cele mai bune niveluri de anonimat și confidențialitate online este o sarcină foarte complexă și complicată.

Fără politici de jurnal în cele mai bune furnizori VPN

Iată primele zece recomandări ale VPN-urilor care conștientizează confidențialitatea, care acceptă politica lor fără jurnal cu cel mai de încredere adevăr în ceea ce ne privește.

Politica de înregistrare ExpressVPN explicată

politica de jurnal expresvpn

Este unul dintre cele mai bune VPN fără jurnal. ExpressVPN modifică cu greu viteza internetului. Este un lucru bun în privința vieții private. Funcțiile ExpressVPN din Insulele Virgine Britanice și politica sa de confidențialitate sunt cele mai puternice la nivel mondial. Politica de confidențialitate generală și completă a ExpressVPN prevede că ExpressVPN nu este supusă niciunei legi privind păstrarea datelor. Mai mult decât atât, instrucțiunile de revelație din afara statului trebuie să permită și să fie aprobate de la Insula Britanică a Curții. În politica de confidențialitate se spune că ExpressVPN este un serviciu VPN fără log.

Un caz a izbucnit în Turcia 2017 conform căruia postările de socializare și e-mailurile importante au fost șterse de un server ExpressVPN. Dar, întrucât furnizorul nu amintește istoricul de navigare, datele de trafic, adresa IP sau solicitările DNS, acestea nu au putut să ofere detalii utilizatorului.

Politica strictă și strictă a jurnalului ExpressVPN nu a trecut testul și dovada vieții reale pentru a fi credincioși tuturor promisiunilor sale.

Politica de logistica NordVPN

nordvpn-log-politica

NordVPN care operează din Panama este dovada maximă și cea mai strictă politică de confidențialitate pe care o puteți obține vreodată, cu excepția oricărei VPN. Furnizorul VPN își arogă în mod arogant identificarea tuturor celor care sunt dispuși să afle. Pentru mulți utilizatori conștienți de confidențialitatea VPN, nu este altceva decât ca un cradlesong care vă va cânta să navigați pe orice site cu încredere și conștiență deplină.

Cu toate acestea, site-urile web colectează informații despre cont și plată ale utilizatorului. Utilizatorii nu ar trebui să-și facă griji pentru că datele nu impun probleme de confidențialitate. În cazul în care utilizatorul nu ar furniza aceste informații, NordVPN va permite plățile secrete prin primirea criptomonedei. Mai mult, la servere optimizate, care permite accesul fără probleme și transmiterea la diverse site-uri de torrent.

NordVPN asigură utilizatorilor lor o politică strictă fără jurnal. Cu alte cuvinte, înseamnă că toate activitățile sunt fie înregistrate, nici stocate, monitorizate sau transmise către terți. Politica lor de confidențialitate prevede:

Politica de jurnal de acces privat la internet (PIA)

privat-internet acces-log-politica

Chiar dacă sediul central este prezent în SUA, PIA este unul dintre cele mai sigure și fără logistice VPN în ceea ce privește confidențialitatea. Înregistrarea sa este extrem de impecabilă și imaculată, în condițiile în care nu există nicio înregistrare și confidențialitate.

În urma convocării FBI în 2016, autoritățile legale erau dornice să obțină date și informații ale utilizatorilor pentru a ajuta la orice investigație în cazul unui fraudator probabil. Organizația paternă a PIA, The London Trust Media Inc., a notificat cu generozitate FBI capacitățile lor de a furniza datele căutate, deoarece nu înregistrează nicio activitate a utilizatorului..

Mai târziu în același an, Rusia a adoptat și legi ofensive, care afectează în mod semnificativ confidențialitatea datelor. Ca rezultat, și ca o demonstrație a promisiunii lor de a proteja utilizatorii de orice supraveghere sau control, PIA a închis instantaneu toate serverele rusești. A fost, într-adevăr, un progres în rândul utilizatorilor și dovezi privind poziția furnizorului cu privire la cât de severă nu își ia politica de logare.

Deși PIA colectează un fel de informații despre utilizatori, acestea nu păstrează jurnalele menționate în politica lor.

Politica de jurnal CyberGhost

cyberghost-log-politica

CyberGhost este un VPN fără jurnal fără probleme. Este incredibil de perfectă pentru începători sau tehnofobi care nu doresc să încurce niciun fel de setări sau interferențe. CyberGhost este ideal pentru acei utilizatori cărora le pasă mai mult de confidențialitatea reală a internetului, decât de tehnicitatea acesteia.

Este o VPN bazată pe România, cu o politică strictă fără jurnal. Furnizorul nu colectează și nu verifică date despre trafic.

Stochează doar detaliile de facturare care includ adresa IP, dar în scopuri antifraudă. Informațiile sunt păstrate în rezervă într-o configurație anonimizată și nu pot fi legate de nicio activitate a utilizatorului. Mai mult, CyberGhost deține serverele lor finanțate pe surse multime, pe care le gestionează pe site, caracteristică care este cunoscută de utilizatori ca „servere fără spion”. Acesta garantează că nu există acces la server niciunui terț. Prin urmare, îmbunătățirea securității și reducerea riscurilor care apar din cauza accesului terților.

Politica de jurnal privat VPN

privatevpn-log-politica

PrivateVPN are sediul în Suedia și este unul dintre cele mai bune VPN fără jurnal. Politica strictă de confidențialitate a PrivateVPN prevede, de asemenea, că „„ nu colectează și nu înregistrează niciun trafic sau utilizarea serviciului său ””. Cu alte cuvinte, aceștia nu împărtășesc nicio informație a utilizatorilor cu autoritățile în cauză chiar dacă sunt obligați să facă acest lucru.

VPN-ul privat își oferă serviciile în mai mult de 52 de țări. Caracteristica critică a acestui VPN fără jurnal include un firewall care are atât un comutator de ucidere, cât și pe aplicație pentru securizarea utilizatorilor pe toate fațadele. Utilizatorii au de asemenea o protecție completă împotriva scurgerii DNS și IPv4 / IPv6.

Mai mult, VPN fără jurnal are un departament notabil pentru clienți, care va instala oarecum VPN-ul pentru majoritatea tehnofobelor. Permite până la șase dispozitive să se conecteze instantaneu și ca o caracteristică suplimentară a proxy-urilor HTTPS, SOCKS5 și, de asemenea, redirecționarea porturilor.

IPVanish VPN Politica de jurnal

ipvanish-log-politica

IPVanish este cel mai cunoscut VPN fără jurnal cu un echilibru perfect de putere și prezentare, fără a face compromisuri cu privire la confidențialitate și securitate.

Fie doriți să configurați acest VPN robust sau puternic pe un dispozitiv mobil sau pe un desktop, oferă o protecție substanțială.

Nici o politică de logare admirabilă și demnă nu le face diferite de alte VPN-uri. Utilizatorii înnăsiți configurabil sunt plini de caracteristici și au, de asemenea, o metodă pentru tehnofobi care nu ar încurca cu setările profesionale.

IPVanish performanță rapidă rapidă și, de asemenea, software-ul de utilizator configurabil le-a setat mai sus de la alți concurenți.

Politica de jurnal de parbriz

Windscribe-log-politica

Când este vorba de confidențialitate pe internet, utilizatorii vor să fie cât mai anonimi. VPN Windscribe face această treabă mult mai eficient. Este o VPN cu o politică clară de confidențialitate. Nu păstrează jurnalele utilizatorilor VPN, adresele lor IP sau perioadele istorice.

VPN Windscribe nu păstrează înregistrări sau jurnalele de activitate ale utilizatorilor. VPN fără jurnal când păstrează date, înregistrează factori mici precum numele de utilizator Open VPN, la care sunt conectate serverele VPN, o perioadă de conectare și volumul de date transferate. După păstrarea acestor mici informații, acesta a expirat și este de asemenea eliminat în trei minute.

VPN este o VPN polivalentă care permite utilizatorilor să se conecteze la un dispozitiv fără restricții. Mai mult decât atât, nu compromite performanța. De obicei, platformele de utilizator sunt suficient de simple și simple de utilizat pentru a îndeplini maximum nevoile și cerințele dvs..

ProtonVPN Politica LOG

ProtonVPN-log-politica

ProtonVPN a fost creat de fondatorii ProtonMail, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de servicii de e-mail criptate din lume. De asemenea, are sediul în Elveția și este cunoscut cel mai bine pentru VPN-urile fără jurnal.

ProtonVPN păstrează doar data de conectare, suprascrisă după ce a avut loc o nouă autentificare de succes. Prin urmare, jurnalele de trafic și IP sunt de obicei inexistente. Întrucât Elveția nu este obligată la regulile SUA sau ale UE; clienții pot fi fără griji că confidențialitatea și securitatea lor sunt prioritatea maximă pentru ProtonVPN.

Cu toate acestea, Elveția în ultimii ani a adoptat câteva ghiduri de supraveghere nefavorabile și necomplimentare care obligă ISP-ul și telecomunicațiile să păstreze metadatele pentru un an. Însă proprietarii ProtonVPN au precizat cu o declarație oficială că excepția lor de pe listă care menționează că nu sunt cunoscuți ca o organizație de telecomunicații semnificativă.

Politica LOG AirVPN

AirVPN-log-politica

AirVPN este o VPN fără jurnal logistic. Este cunoscut pentru faptul că nu păstrează jurnalele utilizatorilor și le asigură, astfel, confidențialitate web.

Utilizează un protocol OpenVPN pentru a forma o conexiune între computerele și serverele lor. OpenVPN recunoaște, de asemenea, una dintre cele mai fiabile și sigure soluții pentru criptarea tunelurilor.

AirVPN vă permite să generați trafic torrent, trafic de partajare a fișierelor și orice alt tip de trafic. În această VPN nu există deloc restricții și limitări. Mai mult decât atât, pentru a confirma anonimatul, aceștia iau și plăți în Bitcoin și chiar în alte criptomonede prin plăți în monedă.

Politica LOG VPNArea

VPNArea-log-politica

VPNArea funcționează sub stăpânirea Bulgariei. Funcționează în afaceri din 2012. Oferă IP-uri partajate și nu păstrează jurnalele pentru a asigura confidențialitatea utilizatorilor lor.

Cu un singur cont VPNArea, utilizatorul se poate conecta la aproape șase dispozitive. De asemenea, oferă lățime de bandă nelimitată și au, de asemenea, un comutator de ucidere pentru a evita scurgerile IP în cazul în care conexiunea VPN scade.

Care este necesitatea „„ Fără VPN-uri de log ”?

În general, VPN fără log înseamnă că rețeaua VPN nu este capabilă să colecteze sau să înregistreze informații care se transmit prin sistem. Aceste VPN-uri nu economisesc informații despre datele utilizatorului, cum ar fi istoricul de navigare, încărcare, descărcare și detalii de căutare. Prin urmare, confidențialitatea online și anonimatul utilizatorului sunt protejate și protejate de toată lumea, chiar și de la furnizorul VPN.

Reguli de înregistrare VPN în SUA:

Statele Unite nu impun nicio lege obligatorie privind păstrarea datelor utilizatorilor. Dar dacă vreun furnizor VPN sau organizații de telecomunicații păstrează date ale utilizatorilor, autoritățile legale pot solicita accesul la informații conform Legii comunicării stocate (SCA).

Mai mult, dacă autoritățile încearcă să recunoască un anumit utilizator, atunci pot solicita oricărui furnizor de servicii VPN să stocheze jurnalele persoanei respective. De asemenea, include activitățile lor online și informațiile financiare pentru un termen de 90 de zile.

Furnizorii VPN din SUA și înregistrarea:

Mai mulți furnizori VPN din SUA păstrează jurnalele pentru a respecta solicitările de la diverse agenții de aplicare a legii. Se datorează faptului că nu-și puteau permite lupte legale costisitoare și consumatoare de timp. Pentru a recunoaște persoana responsabilă și a oferi informațiile necesare de către autorități, permite VPN-ului să evite responsabilitatea, deoarece considerația se va muta către utilizator.

Mai mult, furnizorii de VPN se confruntă, de asemenea, cu probleme severe din cauza modificărilor întârziate în legislatură. Dacă un furnizor de servicii operează în conformitate cu legislația în vigoare, acesta va fi în continuare în pericol de urmărire penală.

Agențiile americane sunt celebre pentru serverele de schițare și pentru a efectua supraveghere. În consecință, mai mulți furnizori VPN din SUA intenționează să rămână în partea dreaptă a autorităților. Pentru a realiza acest lucru, ei păstrează jurnalele. Mai mult decât atât, sunt dornici să coopereze atunci când primesc un apel de copyright de la diverse organe de aplicare a legii, împreună cu autoritățile de drepturi de autor

Furnizorii VPN din SUA care nu păstrează jurnalele:

VPN din SUA nu necesită păstrarea înregistrărilor prin lege. Dar este încă posibil să se caute companii care pot oferi opțiuni excelente pentru mai mulți utilizatori conștienți de confidențialitate. Metoda IP-urilor partajate este încă o măsură care va ajuta la protejarea confidențialității utilizatorului. Se datorează faptului că este aproape imposibil să recunoști vreun individ fundamentat în activitatea sa. Furnizorii VPN cum ar fi Accesul la internet privat (PIA) acceptă o politică de confidențialitate care nu ține activități de jurnal.

PIA împreună cu alți furnizori VPN care chiar nu au sediul în SUA sugerează clienților lor să utilizeze doar servere în anumite locații pentru P2P. În general, SUA este una dintre zonele care nu sunt potrivite pentru a utiliza trafic sigur P2P. Există mai multe companii VPN care sunt fidele în a vă ajuta să vă protejați datele. Acestea sunt supuse presiunii supărătoare, ceea ce le face dificilă asigurarea confidențialității pe serverele SUA.

Aproape fiecare VPN va garanta că VPN-ul este anonim și nu păstrează deloc jurnalele. Dar ar trebui să știți ce furnizori VPN sunt fideli cuvintelor lor. Toată lumea justifică utilizarea unui VPN care este privat și securizat. Sperăm că acest articol vi se pare util.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me