Hola VPN-gjennomgang: Er Hola trygt å bruke? & Alternativer

[ware_item id=33][/ware_item]

Internett-problemer for hola VPN og forvirrende debatt for hola-sikkerhet tvang meg til å klekke ut detaljert hola-gjennomgang.


Jeg har blitt med i mange lokalsamfunn for VPN-brukeropplevelser, og spør fagfolk om deres anbefaling.

Internett er fullt av personvern-ødeleggende nyheter som;

Den nylige “Hola VPN kaprer via MyEtherWallet cryptocurrency,”Og nyheten om salg av brukerbåndbredde av Hola VPN avlaster brukere sterkt fra å bruke hola VPN.

La oss grave dypt og finne ut av det!

De fleste av de beste VPN-leverandørene bruker forskjellige virtuelle servere fra forskjellige land. Serverne fikk faktisk båndbredde for å tilordne brukere og for å la dem sette trafikken til den krypterte tunnelen.

Når det gjelder Hola VPN bruker de peer-to-peer-tilkoblingen med sine brukere eller installatører. Det er som Torrenting der mange seeders bruker hverandre filer deler og laster ned delvis.

forvirret?

Du kan få en god ide om P2P-prosessen ved å bla gjennom "How Torrenting Works."

La oss gå til hola VPN-aspekter som folk er mest forvirrede for.

Er Hola helt GRATIS?

Hola VPN brukes ofte som en gratis tjeneste, og den er ikke forskjellig fra mange gratis VPN-er.

Tenker hvorfor?

Som de fleste gratis VPN-er, har også hola VPN premium-tjeneste, og gratisversjonen brukes som et sterkt verktøy for å gjemme gratis VPN-brukere til premiumversjonen..

Her er de slående forskjellene mellom gratis hola VPN og Hola Plus (premium)

I gratisversjonen er du en jevnaldrende, betyr at i stedet for å være koblet til en server, blir signalene dine tunnelert gjennom tilkoblingen til brukerne. Men i betalt tjeneste hos hola VPN kan du bruke hola VPN uten å dele den ubrukte ressursen din til nettverket.

Hola VPN-gjennomgang: Er Hola trygt å bruke? & Alternativer

Ikke bare dette!

Hola VPN bruker sine gratis abonnenter som et botnet og selger det til sine betalte kunder for ekstra $ 20 GB.

Som jeg opplevde, er Hola plus-tjenesten raskere enn gratisversjonen. Dette er hovedsakelig for brukersamtale fra gratis til premium som kan være vitne til i de fleste VPN-er med gratisversjoner.

Noen generelle forskjeller mellom Hola gratis service og hola plus er;

 • Premium gir samtidig tilkobling til 10 enheter.
 • 30+ IP over hele verden
 • Raskere IP-endring

Er Hola trygt å bruke?

Sikkerhet er en fremtredende grunn til at folk velger VPN.

Men!

Hva om et VPN-selskap selv rapporterer eller godtar personvernskompromiset? Ingen vil noensinne velge en slik VPN. For rundt seks måneder siden, i juli 2018, uttalte Hola VPN-blogg hacking av kromutvidelse av Hola VPN.

Men som en vanlig gest hadde Hola-teamet også rapportert om det på en lettere måte sammen med å fremheve deres forsøk og forestillinger mot sikkerhetsoppdateringen.

Imidlertid kan jeg aldri stole på et kompromittert VPN uten fullstendig bekreftelse av personvern og sikkerhet. Mens jeg søkte etter Hola VPN-sikkerhet, var jeg vitne til forskjellige nyheter som rapporterte om lekkasje og utnyttelse av sårbarhet.

I det øyeblikket lurte jeg på at Hola VPN-ledelse også hadde hevdet sikkerhetsoppdateringen da den aller første nyheten dukket opp på internett, men personvernhensynene ble reist igjen. Er det da en garanti for at dette er siste usikkerhet om usikkerhet?

Holder Hola logger?

Hola VPN støtter ikke strenge retningslinjer for ikke-logg, de hevder heller ikke at de logger, men ved å grave dypt inn i detaljene i personvernreglene deres, ble mange skjulte policyer.

De logger mye informasjon!

Men dette er åpenbart i mange gratis VPN-er, så dette overrasker meg ikke. Men de fleste VPN-er maskerer politikken sin med unnskyldninger som; datainnsamlingen er for å forbedre brukeropplevelsen osv.

Det er mye informasjon i VPNs personvernregler, og de fleste unngår å lese den. Det er det som gir større sjanse for gratis VPN-er.

Men du trenger ikke bekymre deg.

Jeg har grundig gått gjennom Hola VPNs personvernregler og funnet mye ting som også kan angå deg.

La oss se.

 • Den første tingen er at de logger aktiviteten din, nettleseren du bruker og hvor mye tid du bruker på hver side. Nesten de samme tingene som ISP-er har lov til i FCCs nye nettnøytralitetsforskrift, og folk er gale av det siden de er godkjent.

Hola VPN-gjennomgang: Er Hola trygt å bruke? & Alternativer

 • I tillegg oppgir Hola VPN i seksjonen for personlig informasjon at de oppbevarer e-postadressen din, navnet ditt og øyeåpneren er din IP-adresse også. Denne bestemte klausulen får meg til å tenke at det som er nytten av å ha en VPN da?

Hola VPN-gjennomgang: Er Hola trygt å bruke? & Alternativer

 • Du må tenke at det ikke kan være noe annet mer ødeleggende. Men det er.

Hola VPN deler informasjonen din også.

Sjokkerende?

Hola VPN-personvernreglene sjokkerte meg også når de deler min personlige informasjon og hva som er igjen. Som nevnt deler de informasjon med "datterselskaper og tilknyttede selskaper", men de har ikke spesifisert hvem disse enhetene er. Selv om hola VPN spesifiserer det, gjenstår bekymringen for at en ren del av mine sensitive data oppbevares og deles med tredjepart, uansett hvem de er.

Hola VPN-gjennomgang: Er Hola trygt å bruke? & Alternativer

Som jeg sa før, til tross for at de har så inngripende personvernklausuler, hevder mange gratis VPN-er at de aldri samler inn, deler eller lagrer brukerinformasjon. Mens Hola VPN-gjennomgang hadde jeg funnet lignende påstander.

Her er et eksempel.

Hola VPN-gjennomgang: Er Hola trygt å bruke? & Alternativer

Dette er et krav jeg fant i Hola VPN FAQ-delen. Så dette er ting som forvirrer enkeltpersoner og de anser som gratis VPN-trygt. Men når det er et alvorlig problem, beskytter de fleste gratis VPN seg for erklæringen de har gitt i personvernreglene.

En produktbrukeromtale på Reddit

Jeg ser på Reddit som en plattform der noen kan få en autentisk og førstehånds brukeranmeldelse. Derfor, for hola VPN-gjennomgang, dro jeg fra brukerens perspektiv til nettstedet.

Overraskende nok var det mange spørsmål, diskusjoner, nyheter og erfaringer angående hola VPN og å gå gjennom hver kommentar tok mye tid.

Men jeg kan trygt si at de fleste av kommentarene antyder å holde seg borte og ikke bruke Hola VPN.

Her er noen eksempler.

Hola VPN, og delte min negative erfaring fra r / pcmasterrace

Det er noen detaljerte meninger også.
Kort

Kort

5 beste Hola-alternativene du kan bruke:

Hvorfor søker de fleste brukere etter holalternativer? De kunne også søke etter beste VPN. Den sannsynlige årsaken er fordi det er noen effektive funksjoner ved hola VPN som brukere ikke vil miste.

Disse funksjonene tvinger brukerne til å få et alternativ så vel som personvernet som ble kompromittert på grunn av hola VPN.

La oss se dypt på Hola VPN-alternativer.

Her er noen pålitelige gratis VPN-tjenester, som vil gi deg bedre sikkerhet og personvern i motsetning til Hola.

1 - DotVPN

DotVPN er en av de mest populære VPN-utvidelsene og en episk løsning for de som søker etter Hola-alternativer. Denne VPN-en har invadert internett i 2014 og har fått en enorm respons fra internettbrukere. DotVPN har nesten 10 millioner nedlastinger fra land over hele verden.

Det er visse fordeler som brukere for det meste vurderer DotVPN;

 • Ubegrenset båndbredde kan være ekstremt gunstig når du laster ned og streamer tungt innhold.
 • Stor Server dekning med ubegrenset bytte kan gi deg mange forbedrede sjanser for å fjerne blokkering av innhold ved kontinuerlig tilkobling av serverne til du med glede fjerner blokkeringen av ønsket innhold.
 • Enkel å bruke DotVPN er ekstremt nyttig for internettbrukere, spesielt de som er ny med VPN-teknologi.
 • Funksjoner som Gratis TOR i en integrert brannmur legge til et ekstra lag med beskyttelse til surfingen din på internett.

DotVPN er tilgjengelig for nedlasting på nettlesere Chrome, Firefox og Opera. Den krypterer brukertrafikken med en 4096-bits nøkkel som er av dobbelt styrke enn bankstandardene. Derfor er det et intelligent valg for anonym surfe og fjerne blokkering av innhold.

2 - BetternetVPN

Betternet er en VPN-utvidelse som tidligere var tilgjengelig for mobilbruk, men som kunne lastes ned som et tillegg til Chrome, Firefox og som en app for Windows. Du kan få visse fordeler gjennom betternetVPN som enten er ineffektive eller helt fraværende i Hola VPN. Derfor er BetternetVPN også blant de beste alternativene for Hola-alternativene.

 • Ingen datagrenser med Betternet VPN gir sine brukere stor eksponering og tilfredshet mens de laster ned og streamer innhold som krever enorme data. Med mange VPN-er møter brukere irriterende begrensninger som begrenser dem til et visst bruksnivå.
 • Anonymitet med ikke-delt IP-adresse er den største fordelen du ikke kunne få gjennom å velge HolaVPN-utvidelse. Brukerne har fullstendig anonymitet med et ikke-delt passord og nulllogg-policy.
 • Ett trykk på tilkoblingen er mulig gjennom en tilkoblingsbryter som du får i nettleseren etter å ha lastet ned BetternetVPN. Derfor er det en ekstremt enkel å bruke VPN-tjeneste.

Det er en VPN-utvidelse som kan lastes ned på nettlesere av Chrome og Firefox. Den støtter også de fleste plattformene som Windows, Mac, iOS og Android.

3 - Windscribe VPN

Hvis du leter etter en gratis VPN-tjeneste med funksjoner som tilsvarer en betalt VPN-tjeneste enn Windscribe, er et robust valg du kan ta som Hola-alternativ. De utsøkte funksjonene som tilbys av Windscribe VPN er;

 • 10 GB data er en enorm datamengde fra Windscribe VPN som du kan oppleve en spenningsfri internettlesing.
 • Blokker annonser, nettsporere og beacons på nettsteder du bruker hver dag. Dette kan forbedre surfopplevelsen din enormt, da en omfattende mengde påtrengende annonser ødelegger surfingen på nettet.
 • DNS-beskytter og Kill-bryter er ekstra- og forhåndsfunksjonene du får med Windscribe VPN.
 • link er en unik funksjon som en bruker kan sjekke antall trackere som finnes på et bestemt nettsted.

Windscribe VPN er kompatibel med alle de populære enhetene som Android, iOS, Linux, Windows og Mac. Imidlertid er ulempen med Windscribe VPN at de begrenser antall servere for gratis tjenestebrukere.

Windscribe kan lastes ned som en utvidelse til Chrome- og Firefox-nettlesere.

4 - Zenmate VPN

I henhold til funksjonene og som hevdet av nettstedet, er Zenmate VPN en komplett cyberløsning for VPN-søkerne. Det er et passende Hola-alternativ som tilbyr sikker og privat tilgang til innholdet du elsker. Det er grunnen til at den har fått et enormt antall brukere, som er mer enn 40 millioner fra hele verden.

 • Stort server-nettverk er utrolig nyttig for brukere og gir dem større muligheter for å fjerne blokkering av innhold og tilgang til begrensede nettsteder. Zenmate VPN gir også kundene muligheten til å velge serveren etter eget valg.
 • Zenmate VPN beskytter deg mot tredjeparts markedsførere og trackere som unngår sjansene for å få forskjellige målannonser.
 • Beskytter mot IP, DNS og WebRTC lekkasjer som er tilgjengelige med få VPN-leverandører.

Sammen med det har Zenmate en blokkering av skadelig programvare som beskytter deg mot mulige sårbarheter og cyberangrep. Imidlertid er det bare fire VPN-servere å velge mellom hvis du er en gratis VPN-kunde.

Du kan få Zenmate for Chrome, Firefox og Opera.

5 - TunnelBear VPN

TunnelBear VPN er en VPN-tjeneste med effektive sikkerhetsfunksjoner som tar den opp til de mest anbefalte Hola-alternativene. Denne VPN-utvidelsen har en kant over HolaVPN på grunn av noen av fordelene brukerne får gjennom det.

 • AES 256-bit kryptering som er den mest beskyttede og avanserte krypteringsprotokollen for databeskyttelse. Derfor er det lavest mulig risiko for datatrafikken din.
 • Effektiv hastighet er en annen kjernefunksjon som gjør en VPN verdt å vurdere. Du kan streame innhold uten å få irriterende avbrudd.
 • Det er en Brukervennlig VPN-tjenesten og brukere kan håndtere den enkelt, spesielt de som unngår langvarig tilkoblingsprosess.
 • Brukere har et stort alternativ for valg av servere fra 20 land etter eget valg. Dette betyr at avblokkering blir mer praktisk og enkelt med nesten alt innhold.

Det er over 40 millioner brukere over hele verden som har kjøpt TunnelBear VPN for nettleserne. Den støtter nesten alle enheter som Windows, Mac, iOS, Android, Smart TV-er, Apple TV, Chromecast og Ruko.

Du kan laste ned TunnelBear VPN til Chrome- og Opera-nettleseren.

Du må vurdere et fra Hola Alternatives

Gjennom å vite alle disse fakta må du ha endt opp med en beslutning om å velge et av Hola-alternativene. Personer som allerede bruker Hola VPN, har kanskje ikke opplevd slike ting kan skyldes VPN-bruken deres, eller det kan muligens ikke vurderes noe problem som båndbreddesalg eller IP-bruk.

De fleste av Hola-alternativene vi har diskutert i denne artikkelen er VPN-utvidelse, men de gir tilfredsstillende tjenester. Personer som leter etter en komplett pakke med robust sikkerhet, jevn strømming, lynets hastighet, ubegrenset databruk, torrenting og mye mer ting enn du må velge en fullstendig pant VPN-leverandør som ExpressVPN, CyberghostVPN eller NordVPN.

Imidlertid er det bedre å kjøpe et produkt gjennom å investere bare noen få cent i stedet for å være et produkt selv.