Hola VPN-granskning: Är Hola säkert att använda? & Alternativ

[ware_item id=33][/ware_item]

Internet-krångel för hola VPN och förvirrande debatt för holasäkerhet tvingade mig att kläcka detaljerad hola-granskning.


Jag har gått med i många samhällen för VPN-användares upplevelser och frågar proffs om deras rekommendation.

Internet är fullt av integritetsförstörande nyheter som;

Den senaste "Hola VPN kapar via MyEtherWallet cryptocurrency,”Och nyheterna om användarbandbredd som säljer av Hola VPN avledde användare mycket från att använda hola VPN.

Låt oss gräva djupt och ta reda på det!

De flesta av de bästa VPN-leverantörerna använder olika virtuella servrar från olika länder. Servrarna fick faktiskt bandbredd för att tilldela användare och låta dem sätta sin trafik till den krypterade tunneln.

När det gäller Hola VPN använder de peer-to-peer-anslutningen med sina användare eller installatörer. Det är som Torrenting där många såmaskiner använder varandra filer delar och laddar ner delvis.

Förvirrad?

Du kan få en god uppfattning om P2P-processen genom att skumma igenom, "How Torrenting Works."

Låt oss gå till de hola VPN-aspekter som människor är mest förvirrade för.

Är Hola helt GRATIS?

Hola VPN används vanligtvis som en gratistjänst och skiljer sig inte från många gratis VPN: er.

Tänker varför?

Liksom de flesta gratis VPN: er har hola VPN också premiumservice, och gratisversionen används som ett starkt verktyg för att omvandla gratis VPN-användare till premiumversionen.

Här är de slående skillnaderna mellan gratis hola VPN och Hola Plus (premium)

I den fria versionen är du en kamrat, betyder att istället för att vara ansluten till en server, dina signaler tunnelas genom anslutning av sina användare. Men i betald tjänst hos hola VPN kan du använda hola VPN utan att dela din oanvända resurs till nätverket.

Hola VPN-granskning: Är Hola säkert att använda? & Alternativ

Inte bara det här!

Hola VPN använder sina gratisabonnenter som ett botnet och säljer det till sina betalda kunder för extra $ 20 GB.

Som jag upplevt är Hola plus-tjänsten snabbare än gratisversionen. Detta är främst för användarsamtal från gratis till premium som kan bevittnas i de flesta VPN med gratisversioner.

Några allmänna skillnader mellan Hola gratisservice och hola plus är;

 • Premium ger samtidigt anslutning till 10 enheter.
 • 30+ IP över hela världen
 • Snabbare IP-förändring

Är Hola säkert att använda?

Säkerhet är ett framträdande skäl för att människor väljer ett VPN.

Men!

Vad händer om ett VPN-företag själv rapporterar eller accepterar integritetsavtalet? Ingen kommer någonsin att välja sådan VPN. För cirka sex månader sedan, i juli 2018, uppgav Hola VPN-blogg hacking av kromförlängning av Hola VPN.

Men som en vanlig gest hade Hola-teamet också rapporterat det på ett lättare sätt tillsammans med att lyfta fram sina försök och uppfattning mot säkerhetsuppdateringen.

Jag kan dock aldrig lita på ett kompromissat VPN utan fullständig bekräftelse av sekretess och säkerhet. När jag letade efter Hola VPN-säkerheten såg jag olika nyheter som rapporterade dataläckage och utnyttjande av sårbarhet.

I det ögonblicket undrade jag att Hola VPN-hantering också hade gjort anspråk på säkerhetsuppdateringen när de allra första nyheterna dyker upp på internet men integritetsproblemen väcktes igen. Sedan finns det en garanti för att detta är den sista nyheten om osäkerhet?

Håller Hola loggar?

Hola VPN stöder inte strikt no-log-policy, de hävdar inte att de loggar, men genom att gräva djupt i detaljerna i deras integritetspolicy utsätts många dolda policyer.

De loggar mycket information!

Men detta är uppenbart i många gratis VPN: er, så det förvånar mig inte. Men de flesta VPN maskerar sin policy med ursäkter som; datainsamlingen är för att förbättra användarupplevelsen osv.

Det finns mycket information i VPNs sekretesspolicy, och de flesta människor undviker att läsa den. Det är vad som ger större chans att gratis VPN: er.

Men du behöver inte oroa dig.

Jag har grundligt gått igenom Hola VPNs sekretesspolicy och hittat mycket saker som kan beröra dig också.

Låt oss ta en titt.

 • Det första är att de loggar in din aktivitet, webbläsaren du använder och hur mycket tid du spenderar på varje sida. Nästan samma saker som är tillåtna för Internetleverantörer i FCC: s nya nätneutralitetsförordning och folk är galna på det eftersom de är godkända.

Hola VPN-granskning: Är Hola säkert att använda? & Alternativ

 • Dessutom uppger Hola VPN i avsnittet om personlig information att de behåller din e-postadress, ditt namn och ögonöppnaren är också din IP-adress. Den här specifika klausulen får mig att tänka att vad är användningen av att ha ett VPN då?

Hola VPN-granskning: Är Hola säkert att använda? & Alternativ

 • Du måste tänka på att det inte kan finnas något annat mer förödande. Men det är.

Hola VPN delar också din information.

Upprörande?

Hola VPNs sekretesspolicy chockade mig också när de delar min personliga information och vad som finns kvar. Som nämnts delar de information med "dotterbolag och anslutna företag", men de har inte angett vem dessa enheter är. Även om hola VPN anger det förblir oroen för att en ren del av min känsliga data bevaras och delas med tredje part, oavsett vem de är.

Hola VPN-granskning: Är Hola säkert att använda? & Alternativ

Som jag sa tidigare, trots att de har sådana påträngande integritetsklausuler, hävdar många gratis VPN att de aldrig samlar in, delar eller lagrar användarinformation. Medan Hola VPN-granskning hade jag hittat liknande påståenden.

Här är ett exempel.

Hola VPN-granskning: Är Hola säkert att använda? & Alternativ

Detta är ett påstående jag hittade i Hola VPN FAQ-avsnitt. Så det här är saker som förvirrar individer och de anser gratis VPN-säkert. Men när det är en allvarlig fråga skyddar de flesta gratis VPN sig för deklarationen de har gjort i sin integritetspolicy.

En produktanvändarrecension på Reddit

Jag ser Reddit som en plattform där vem som helst kan få en autentisk och förstahandsanalys av användare. För hola VPN-granskning gick jag därför från användarens perspektiv till webbplatsen.

Överraskande nog fanns det många frågor, diskussioner, nyheter och upplevelser angående hola VPN och att gå igenom varje kommentar tog mycket tid.

Men jag kan säkert säga att de flesta av kommentarerna tyder på att hålla sig borta och att inte använda Hola VPN.

Här är några exempel.

Hola VPN, delar min negativa erfarenhet från r / pcmasterrace

Det finns några detaljerade åsikter också.
Kort

Kort

5 bästa Hola-alternativen att använda:

Varför söker de flesta användare efter hola-alternativ? De kan också söka efter bästa VPN. Det troliga skälet är att det finns vissa effektiva funktioner i hola VPN som användare inte vill förlora.

Dessa funktioner tvingar användare att få ett alternativ såväl som sekretessen som komprometterades på grund av hola VPN.

Låt oss se en djup titt på Hola VPN-alternativ.

Här är några pålitliga gratis VPN-tjänster som ger dig bättre säkerhet och integritet till skillnad från Hola.

1 - DotVPN

DotVPN är en av de mest populära VPN-förlängningarna och en episk lösning för de som söker efter Hola-alternativ. Denna VPN har invaderat internet 2014 och har fått ett enormt svar från internetanvändare. DotVPN har nästan 10 miljoner nedladdningar från länder över hela världen.

Det finns vissa fördelar för vilka användare mestadels överväger DotVPN;

 • Obegränsad bandbredd kan vara oerhört fördelaktigt när du laddar ner och strömmer tungt innehåll.
 • Stor servertäckning med obegränsad växling kan ge dig många förbättrade chanser att avblockera innehåll genom att kontinuerligt ansluta servrarna tills du lyckas ta bort blockerat innehåll.
 • Lätt att använda DotVPN är oerhört bra för internetanvändare, särskilt de som är nya med VPN-teknik.
 • Funktioner som Gratis TOR i en integrerad brandvägg lägg till ett extra lager skydd för din surfning på internet.

DotVPN är tillgängligt för nedladdning i webbläsare Chrome, Firefox och Opera. Det krypterar användartrafiken med en 4096-bitars nyckel som är av dubbla styrkor än bankstandarden. Därför är det ett intelligent val för anonym surfning och avblockering av innehåll.

2 - BetternetVPN

Betternet är en VPN-förlängning som tidigare var tillgänglig för mobil användning men som kan laddas ner som ett tillägg till Chrome, Firefox och som en app för Windows. Du kan få vissa fördelar genom betternetVPN som antingen är ineffektiva eller helt frånvarande i Hola VPN. Därför är BetternetVPN också bland de bästa alternativen för Hola-alternativen.

 • Inga datagränser med Betternet VPN ger sina användare stor exponering och tillfredsställelse när de laddar ner och strömmar innehåll som kräver enorma data. Med många VPN: n möter användare irriterande begränsningar som begränsar dem till en viss användningsnivå.
 • Anonymitet med odelad IP-adress är den största fördelen som du inte kunde få genom att välja HolaVPN-förlängning. Användarna har fullständig anonymitet med ett delat lösenord och nollloggpolicy.
 • En anslutningsanslutning är möjligt genom en anslutningsomkopplare som du får i din webbläsare efter nedladdning av BetternetVPN. Därför är det en extremt lättanvänd VPN-tjänst.

Det är en VPN-förlängning som kan laddas ner på webbläsare Chrome och Firefox. Det stöder också de flesta plattformar som Windows, Mac, iOS och Android.

3 - Windscribe VPN

Om du letar efter en gratis VPN-tjänst med funktioner som motsvarar en betald VPN-tjänst än Windscribe är ett robust val du kan göra som Hola-alternativ. De utsökta funktionerna som erbjuds av Windscribe VPN är;

 • 10 GB data är en enorm datamängd från Windscribe VPN genom vilken du kan uppleva en spänningsfri surfning på internet.
 • Blockera annonser, webbspårare och Beacons på webbplatser du använder varje dag. Detta kan förbättra din surfupplevelse enormt eftersom en omfattande mängd påträngande annonser förstör surfningen på webben.
 • DNS-skydd och Kill-switch är de extra och förskottfunktioner som du får med Windscribe VPN.
 • länk är en unik funktion genom vilken en användare kan kontrollera antalet spårare som finns på en viss webbplats.

Windscribe VPN är kompatibel med alla populära enheter som Android, iOS, Linux, Windows och Mac. En nackdel med Windscribe VPN är dock att de begränsar antalet servrar för gratistjänstanvändarna.

Windscribe kan laddas ner som en tillägg till webbläsare Chrome och Firefox.

4 - Zenmate VPN

Enligt sina funktioner och enligt webbplatsen är Zenmate VPN en komplett cyberlösning för VPN-sökarna. Det är ett lämpligt Hola-alternativ som erbjuder säker och privat åtkomst till det innehåll du älskar. Det är därför det har fått ett stort antal användare, vilket är mer än 40 miljoner från hela världen.

 • Stort servernätverk är otroligt användbart för användare och ger dem större alternativ för att avblockera innehåll och åtkomst till begränsade webbplatser. Zenmate VPN ger också kunderna möjligheten att välja servern efter eget val.
 • Zenmate VPN skyddar dig mot tredje part marknadsförare och trackers som undviker chansen att få olika målannonser.
 • Skyddar mot IP-, DNS- och WebRTC-läckor som är tillgängliga med få VPN-leverantörer.

Tillsammans med detta har Zenmate en malware-blockerare som skyddar dig mot möjliga sårbarheter och cyberattacker. Det finns dock bara fyra VPN-servrar att välja mellan om du är en gratis VPN-kund.

Du kan få Zenmate för Chrome, Firefox och Opera.

5 - TunnelBear VPN

TunnelBear VPN är en VPN-tjänst med effektiva säkerhetsfunktioner som tar upp de mest rekommenderade Hola-alternativen. Denna VPN-förlängning har en fördel över HolaVPN på grund av några av de fördelar som användare får genom det.

 • AES 256-bitars kryptering vilket är det mest skyddade och avancerade krypteringsprotokollet för dataskydd. Därför finns det lägsta möjliga risk för din datatrafik.
 • Effektiv hastighet är en annan kärnfunktion som gör ett VPN värt att överväga. Du kan strömma innehåll utan att få irriterande avbrott.
 • Det är en Användarvänlig VPN-tjänster och användare kan hantera den enkelt, särskilt de som undviker långvarig anslutningsprocess.
 • Användare har en enorm alternativ för att välja servrar från 20 länder efter eget val. Detta innebär att avblockering blir mer bekvämt och enkelt med nästan allt innehåll.

Det finns över 40 miljoner användare över hela världen som har förvärvat TunnelBear VPN för sina webbläsare. Den stöder nästan alla enheter som Windows, Mac, iOS, Android, Smart TV-apparater, Apple TV, Chromecast och Ruko.

Du kan ladda ner TunnelBear VPN till din Chrome och Opera-webbläsare.

Du måste överväga en från Hola Alternatives

Genom att känna till alla dessa fakta måste du ha slutat med ett beslut att välja ett av Hola-alternativen. Personer som redan använder Hola VPN kanske inte har upplevt sådana saker kan bero på deras VPN-användning eller eventuellt kan det inte bedömas problem som bandbreddförsäljning eller IP-användning.

De flesta av Hola-alternativen som vi har diskuterat i den här artikeln är VPN-förlängning men de tillhandahåller tillfredsställande tjänster. Emellertid personer som letar efter ett komplett paket med robust säkerhet, smidig strömning, blixtnedslag, obegränsad dataanvändning, torrenting och mycket mer saker än du måste välja en fullständig VPN-leverantör som ExpressVPN, CyberghostVPN eller NordVPN.

Det är dock bättre att köpa en produkt genom att investera bara några cent istället för att vara en produkt själv.