Hola VPN Review: Hola este sigur de utilizat? & Alternative

[ware_item id=33][/ware_item]

Internet-hassle pentru hola VPN și dezbaterea confuză pentru siguranța hola m-au obligat să deturnez revizuirea detaliată a hola.


M-am alăturat multor comunități pentru experiențele utilizatorului VPN și întreb profesioniștii despre recomandările lor.

Internetul este plin de știri care distrug confidențialitatea, cum ar fi;

Recent "Hola VPN deturnare prin criptocurrency MyEtherWallet,”Și știrile din lățimea de bandă a utilizatorului vândută de către Hola VPN utilizatorii deviați foarte mult de la utilizarea hola VPN.

Să săpat adânc și să aflăm!

Majoritatea celor mai buni furnizori VPN utilizează diferite servere virtuale din diferite țări. Serverele au de fapt lățime de bandă pentru a atribui utilizatori și a le permite să-și pună traficul către tunelul criptat.

În cazul VPN Hola, utilizează conexiunea peer-to-peer cu utilizatorii sau instalatorii lor. Este ca Torrenting în cazul în care o mulțime de semănători se folosesc reciproc și se descarcă parțial.

Confuz?

Puteți obține o idee bună despre procesul P2P prin exfolierea prin „Cum funcționează torrenting”.

Ei bine, să trecem la aspectele VPN hola pentru care oamenii sunt cei mai confuzi.

Este Hola Total GRATUIT?

Hola VPN este frecvent utilizat ca serviciu gratuit și nu este diferit de multe VPN-uri gratuite.

Gândindu-mă de ce?

La fel ca majoritatea VPN-urilor gratuite, hola VPN au și servicii premium, iar versiunea gratuită este folosită ca un instrument puternic pentru a ascunde utilizatorii VPN gratuite la versiunea premium.

Iată diferențele izbitoare între VPN gratuit hola și Hola Plus (premium)

În versiunea gratuită sunteți un inter pares, înseamnă că în loc să fiți conectat la un server, semnalele dvs. sunt tunate prin conexiunea utilizatorilor săi. Dar, în serviciul plătit al hola VPN, puteți utiliza hola VPN fără a împărți resursa dvs. neutilizată în rețea.

Hola VPN Review: Hola este sigur de utilizat? & Alternative

Nu numai asta!

Hola VPN își folosește abonații gratuit ca botnet și îl vinde clienților plătiți pentru un plus de 20 GB GB.

După cum am experimentat, serviciul Hola plus este mai rapid decât versiunea gratuită. Aceasta este în principal pentru conversațiile utilizatorilor, de la gratuit la premium, la care se poate asista la majoritatea VPN-urilor cu versiuni gratuite.

Unele diferențe generale între serviciul gratuit Hola și hola plus sunt;

 • Premium oferă conexiune simultană la 10 dispozitive.
 • 30+ IP în toată lumea
 • Schimbarea IP mai rapidă

Hola este sigur de utilizat?

Siguranța este un motiv important pentru care oamenii optează pentru un VPN.

Dar!

Ce se întâmplă dacă o companie VPN în sine raportează sau acceptă compromisul de confidențialitate? Nimeni nu va selecta vreodată un astfel de VPN. În urmă cu aproximativ șase luni, în iulie 2018, blogul Hola VPN declara că hacking-ul extensiei cromate a Hola VPN.

Dar, ca un gest comun, echipa Hola a raportat-o ​​și într-un mod mai ușor, alături de evidențierea încercărilor și noțiunii lor față de corecția de securitate..

Cu toate acestea, nu pot avea încredere într-o VPN compromisă fără confirmarea completă a confidențialității și securității. În timp ce căutam siguranța VPN Hola, am fost martor la diverse știri care raportează scurgerea de date și exploatarea vulnerabilității.

În acel moment, mă întrebam că managementul VPN Hola a revendicat și patch-ul de securitate atunci când primele știri au apărut pe internet, dar problemele de confidențialitate au fost ridicate din nou. Apoi, există o garanție că aceasta este ultima veste de nesiguranță?

Hola păstrează jurnalele?

Hola VPN nu acceptă o politică strictă fără jurnal, de asemenea, ei nu pretind că fac jurnal, dar sărind în detaliu în politica lor de confidențialitate au expus multe politici ascunse.

Înregistrează o mulțime de informații!

Dar acest lucru este evident în multe dintre VPN-urile gratuite, așa că acest lucru nu mă surprinde. Dar, majoritatea VPN-urilor își maschează politica cu scuze precum; colectarea datelor este pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului, etc..

În politica de confidențialitate a VPN există o mulțime de informații și majoritatea oamenilor evită să o citească. Asta oferă mai multe șanse de a elibera VPN-urile.

Dar nu trebuie să vă faceți griji.

Am trecut pe larg prin politica de confidențialitate Hola VPN și am găsit multe lucruri care te-ar putea preocupa și pe tine.

Haideți să aruncăm o privire.

 • Primul lucru este că îți loghează activitatea, browserul pe care îl folosești și cât timp petreci pe fiecare pagină. Aproape aceleași chestiuni care sunt permise ISP-urilor în noul regulament de neutralitate a FCC, iar oamenii sunt înnebuniți de asta, de când au fost aprobați.

Hola VPN Review: Hola este sigur de utilizat? & Alternative

 • Mai mult, Hola VPN precizează în secțiunea de informații personale că aceștia își păstrează adresa de e-mail, numele și deschizătorul de ochi este și adresa dvs. IP. Această clauză particulară mă face să cred că la ce se folosește un VPN?

Hola VPN Review: Hola este sigur de utilizat? & Alternative

 • Trebuie să vă gândiți că nu ar putea fi nimic mai devastator. Dar acolo este.

Hola VPN vă împărtășește și informațiile.

Şocant?

Politica de confidențialitate hola VPN m-a șocat și atunci când își trimit informațiile personale, ceea ce a mai rămas. După cum s-a precizat, aceștia împărtășesc informații cu „filialele și companiile afiliate”, dar nu au specificat cine sunt aceste entități. Chiar dacă hola VPN o specifică, îngrijorarea rămâne ca o parte pură a datelor mele sensibile să fie păstrate și partajate cu terțe părți, indiferent cine sunt.

Hola VPN Review: Hola este sigur de utilizat? & Alternative

Așa cum am mai spus, în ciuda unor astfel de clauze de confidențialitate intruzive, multe VPN-uri gratuite susțin că nu colectează, împărtășesc sau nu stochează informații despre utilizator. În timp ce revizuia Hola VPN, am găsit afirmații similare.

Iată un exemplu.

Hola VPN Review: Hola este sigur de utilizat? & Alternative

Aceasta este o afirmație pe care am găsit-o în secțiunea Întrebări frecvente VPN Hola. Deci, acestea sunt lucrurile care confundă persoanele și consideră că VPN-ul gratuit este sigur. Dar, când există o problemă serioasă, majoritatea VPN-urilor gratuite se protejează de declarația pe care au făcut-o în politica lor de confidențialitate.

O recenzie a utilizatorului produsului pe Reddit

Consider Reddit ca o platformă în care oricine ar putea obține o recenzie autentică și de primă folosință a utilizatorului. Prin urmare, pentru revizuirea VPN hola, din perspectiva utilizatorului, m-am îndreptat către site.

În mod surprinzător, au existat numeroase întrebări, discuții, știri și experiențe cu privire la VPN-ul hola și pentru a parcurge fiecare comentariu a necesitat mult timp.

Dar aș putea spune în siguranță că majoritatea comentariilor sugerează să stai departe și să nu folosești VPN Hola.

Aici sunt cateva exemple.

Hola VPN, împărtășind experiența mea negativă din r / pcmasterrace

Există și câteva opinii detaliate.
Card

Card

5 cele mai bune alternative Hola de utilizat:

De ce majoritatea utilizatorilor caută alternative hola? De asemenea, ar putea căuta cele mai bune VPN. Motivul probabil este că există anumite caracteristici eficiente ale VPN hola pe care utilizatorii nu doresc să le piardă.

Aceste caracteristici conving utilizatorii să obțină o alternativă, precum și confidențialitatea care a fost compromisă din cauza VPN-ului hola.

Permiteți o privire profundă asupra alternativelor VPN Hola.

Iată câteva servicii VPN gratuite de încredere, care vă vor oferi o mai bună securitate și confidențialitate, spre deosebire de Hola.

1 - DotVPN

DotVPN este una dintre cele mai populare extensii VPN și o soluție epică pentru cei care caută alternative Hola. Acest VPN a invadat internetul în 2014 și a obținut un răspuns imens din partea utilizatorilor de internet. DotVPN are aproape 10 milioane de descărcări din țări din întreaga lume.

Există anumite beneficii pentru care utilizatorii iau în considerare DotVPN;

 • Lățime de bandă nelimitată poate fi extrem de benefic în timp ce descărcați și transmiteți conținut greu.
 • Vastă acoperire a serverului cu comutare nelimitată vă poate oferi multe șanse îmbunătățite de deblocare a conținutului prin conectarea continuă a serverelor până când deblocați cu succes conținutul dorit.
 • DotVPN ușor de utilizat este extrem de util pentru utilizatorii de internet, în special pentru cei care sunt noi în tehnologia VPN.
 • Caracteristici ca TOR gratuit în interiorul unui firewall integrat adăugați un strat suplimentar de protecție la navigarea dvs. pe internet.

DotVPN este disponibil pentru descărcare pe browserele Chrome, Firefox și Opera. Criptează traficul utilizatorului cu o cheie de 4096 biți, care este de o dublă rezistență decât standardele bancare. Prin urmare, este o alegere inteligentă pentru navigarea și deblocarea anonimă a conținutului.

2 - BetternetVPN

Betternet este o extensie VPN care a fost disponibilă anterior pentru utilizare mobilă, dar care poate fi descărcată ca un add-on la Chrome, Firefox și ca o aplicație pentru Windows. Puteți obține anumite beneficii prin intermediul betternetVPN, care sunt fie ineficiente, fie absent complet în Hola VPN. Prin urmare, BetternetVPN este, de asemenea, printre cele mai bune opțiuni pentru alternativele Hola.

 • Fără limite de date cu Betternet VPN oferă utilizatorilor săi o mare expunere și satisfacție în timp ce descarcă și transmite conținut care necesită date uriașe. Cu multe VPN-uri, utilizatorii se confruntă cu restricții enervante care le limitează la un anumit nivel de utilizare.
 • Anonimatul cu adresa IP ne-partajată este cel mai mare avantaj pe care nu l-ai putea obține prin optarea extensiei HolaVPN. Utilizatorii au anonimat complet cu o parolă ne-partajată și o politică de jurnal zero.
 • Conexiune cu un singur robinet este posibil printr-un comutator de conexiune pe care îl obțineți pe browser după descărcarea BetternetVPN. Prin urmare, este un serviciu VPN extrem de ușor de utilizat.

Este o extensie VPN care poate fi descărcată pe browserele Chrome și Firefox. De asemenea, acceptă majoritatea platformelor precum Windows, Mac, iOS și Android.

3 - VPN pentru Windscribe

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN gratuit, cu caracteristici echivalente unui serviciu VPN plătit decât Windscribe, este o alegere robustă pe care o puteți face ca alternativă Hola. Caracteristicile rafinate oferite de VPN Windscribe sunt;

 • 10 GB date este o cantitate uriașă de limită de date de la VPN Windscribe prin care puteți experimenta o navigare pe internet fără tensiune.
 • Blocați anunțuri, trackere web și Beacons pe site-urile web pe care le utilizați în fiecare zi. Acest lucru ar putea îmbunătăți enorm experiența dvs. de navigare, deoarece o cantitate extinsă de reclame intruzive strică navigarea pe web.
 • Protector DNS și comutator Kill sunt funcțiile suplimentare și avansate pe care le obțineți cu VPN-ul Windscribe.
 • legătură este o caracteristică unică prin care un utilizator ar putea verifica numărul de urmăriri care există pe un anumit site web.

VPN Windscribe este compatibil cu toate dispozitivele populare, cum ar fi Android, iOS, Linux, Windows și Mac. Cu toate acestea, un dezavantaj al VPN-ului Windscribe este acela că restricționează numărul de servere pentru utilizatorii de servicii gratuite.

Windscribe poate fi descărcat ca o extensie pentru browserele Chrome și Firefox.

4 - Zenmate VPN

Conform caracteristicilor sale și așa cum pretinde site-ul, Zenmate VPN este o soluție cibernetică completă pentru solicitanții VPN. Este o alternativă adecvată Hola care oferă acces securizat și privat la conținutul pe care îl iubești. Acesta este motivul pentru care a câștigat un număr mare de utilizatori, care este de peste 40 de milioane din întreaga lume.

 • Rețea uriașă de server este uimitor de util pentru utilizatori și le oferă opțiuni mai mari pentru deblocarea conținutului și accesul la site-uri restricționate. De asemenea, Zenmate VPN oferă clienților facilitatea de a opta serverul la alegere.
 • VPN Zenmate te protejează împotriva marketerilor terți și a trackerilor care sustrag sansele de a obtine diverse reclame tinta.
 • Protejează împotriva scurgerilor IP, DNS și WebRTC care sunt disponibile cu puțini furnizori VPN.

Odată cu asta, Zenmate are un blocant malware care vă protejează de posibile vulnerabilități și atacuri cibernetice. Cu toate acestea, există doar patru servere VPN din care să alegeți dacă sunteți client VPN gratuit.

Puteți obține Zenmate pentru Chrome, Firefox și Opera.

5 - TunnelBear VPN

TunnelBear VPN este un serviciu VPN cu caracteristici eficiente de securitate care îl duc la cele mai recomandate alternative Hola. Această extensie VPN are un avantaj față de HolaVPN datorită unora dintre avantajele pe care utilizatorii le obțin.

 • Criptare AES pe 256 biți care este cel mai protejat și avansat protocol de criptare pentru protecția datelor. Prin urmare, există cel mai mic risc posibil pentru traficul dvs. de date.
 • Viteză eficientă este o altă caracteristică de bază care face ca un VPN să fie luat în considerare. Puteți transmite conținut fără să vă confruntați cu întreruperi enervante.
 • E o Ușor de utilizat Serviciul VPN și utilizatorii se pot descurca ușor, în special cei care evită procesul de conectare prelungit.
 • Utilizatorii au o vastă opțiune pentru selectarea serverelor din 20 de țări prin propria alegere. Aceasta înseamnă că deblocarea devine mai convenabilă și mai ușoară cu aproape fiecare conținut.

Există peste 40 de milioane de utilizatori din întreaga lume care au achiziționat TunnelBear VPN pentru browserele lor. Suporta aproape tot dispozitivul, cum ar fi Windows, Mac, iOS, Android, televizoare inteligente, Apple TV, Chromecast și Ruko.

Puteți descărca TunnelBear VPN în browserul Chrome și Opera.

Trebuie să luați în considerare una dintre alternativele Hola

Cunoscând toate aceste fapte, trebuie să fi ajuns cu o decizie de a opta pentru una dintre alternativele Hola. Este posibil ca persoanele care folosesc deja Hola VPN să nu fi experimentat astfel de lucruri, din cauza utilizării lor VPN, sau este posibil să nu fie apreciate probleme precum vânzarea lățimii de bandă sau utilizarea IP.

Majoritatea alternativelor Hola despre care am discutat în acest articol sunt extensii VPN, dar oferă servicii satisfăcătoare. Cu toate acestea, persoanele care caută un pachet complet cu securitate robustă, streaming lin, viteză fulger, utilizare nelimitată a datelor, torrenting și multe alte lucruri decât trebuie să opteze pentru un furnizor VPN de gaj complet, cum ar fi ExpressVPN, CyberghostVPN sau NordVPN.

Cu toate acestea, este mai bine să cumpărați un produs investind doar câțiva centi în loc să fiți singur un produs.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me