Hola VPN Review: is Hola veilig te gebruiken? & Alternatieven

[ware_item id=33][/ware_item]

Internet-gedoe voor hola VPN en verwarrend debat voor hola-veiligheid dwongen me om een ​​gedetailleerde hola-review uit te voeren.


Ik ben lid geworden van veel communities voor ervaringen van VPN-gebruikers en vraag professionals naar hun aanbeveling.

Het internet staat vol met privacyvernietigend nieuws zoals;

De recente "Hola VPN-kaping via MyEtherWallet-cryptocurrency,'En het nieuws van gebruikersbandbreedte verkopen door Hola VPN sterk afgebogen gebruikers van het gebruik van hola VPN.

Laten we diep graven en het uitzoeken!

De meeste van de beste VPN-providers gebruiken verschillende virtuele servers uit verschillende landen. De servers kregen eigenlijk bandbreedte om gebruikers toe te wijzen en om hun verkeer naar de gecodeerde tunnel te laten gaan.

In het geval van Hola VPN gebruiken ze de peer-to-peer-verbinding met hun gebruikers of installateurs. Het is net als Torrenting waarbij veel seeders elkaar delen van bestanden gebruiken en gedeeltelijk downloaden.

Verward?

U kunt een goed idee krijgen van het P2P-proces door te bladeren door "How Torrenting Works".

Laten we nu eens kijken naar de hola VPN-aspecten waarvoor mensen het meest in de war zijn.

Is Hola helemaal GRATIS?

Hola VPN wordt vaak gebruikt als een gratis service en verschilt niet van veel gratis VPN's.

Denken waarom?

Net als de meeste gratis VPN's, heeft hola VPN ook premium-service, en de gratis versie wordt gebruikt als een krachtig hulpmiddel om gratis VPN-gebruikers te versluieren tot de premium-versie.

Dit zijn de opvallende verschillen tussen de gratis hola VPN en Hola Plus (premium)

In de gratis versie bent u een peer, wat betekent dat in plaats van verbonden te zijn met een server, uw signalen worden getunneld via de verbinding van zijn gebruikers. Maar in betaalde service van hola VPN, kunt u hola VPN gebruiken zonder uw ongebruikte bron te delen met het netwerk.

Hola VPN Review: is Hola veilig te gebruiken? & Alternatieven

Niet alleen dit!

Hola VPN gebruikt zijn gratis abonnees als botnet en verkoopt het aan hun betaalde klanten voor $ 20 GB extra.

Zoals ik heb ervaren, is de Hola plus-service sneller dan de gratis versie. Dit is voornamelijk voor gebruikersgesprekken van gratis tot premium, wat te zien was in de meeste VPN's met gratis versies.

Enkele algemene verschillen tussen Hola gratis service en hola plus zijn;

 • Premium biedt gelijktijdig verbinding met 10 apparaten.
 • 30+ IP's over de hele wereld
 • Snellere IP-wijziging

Is Hola veilig te gebruiken?

Veiligheid is een prominente reden waarom mensen een VPN kiezen.

Maar!

Wat als een VPN-bedrijf zelf het privacycompromis meldt of accepteert? Niemand zal ooit zo'n VPN selecteren. Ongeveer zes maanden geleden, in juli 2018, verklaarde Hola VPN-blog de hacking van de Chrome-extensie van Hola VPN.

Maar als een algemeen gebaar, had het Hola-team het ook op een lichtere manier gemeld, samen met het benadrukken van hun pogingen en opvatting over de beveiligingspatch up.

Ik kan echter nooit een gecompromitteerde VPN vertrouwen zonder volledige bevestiging van privacy en veiligheid. Tijdens het zoeken naar de Hola VPN-veiligheid, was ik getuige van verschillende nieuwsberichten over het lekken van gegevens en misbruik van kwetsbaarheden.

Op dat moment vroeg ik me af dat Hola VPN-beheer ook de beveiligingspatch had geclaimd toen het allereerste nieuws opdook internet, maar de zorgen over de privacy werden opnieuw gesteld. Dan is er een garantie dat dit het laatste nieuws van onveiligheid is?

Houdt Hola logboeken bij?

Hola VPN ondersteunt geen strikt no-log beleid, ook beweren ze niet dat ze wel loggen, maar door diep in de details van hun privacybeleid te duiken, kwamen veel verborgen beleid aan het licht.

Ze registreren veel informatie!

Maar dit is duidelijk in veel gratis VPN's, dus dit verbaast me niet. Maar de meeste VPN's maskeren hun beleid met excuses zoals; de gegevensverzameling dient ter verbetering van de gebruikerservaring, enz.

Het privacybeleid van VPN bevat veel informatie en de meeste mensen lezen het niet. Dat is wat meer kans biedt om VPN's vrij te maken.

Maar u hoeft zich geen zorgen te maken.

Ik heb het Hola VPN-privacybeleid grondig doorlopen en veel dingen gevonden die ook jou kunnen aangaan.

Laten we eens kijken.

 • Het eerste is dat ze uw activiteit registreren, de browser die u gebruikt en hoeveel tijd u op elke pagina doorbrengt. Bijna dezelfde dingen die ISP's mogen gebruiken in de nieuwe netneutraliteitsregeling van FCC en mensen zijn er dol op omdat ze zijn goedgekeurd.

Hola VPN Review: is Hola veilig te gebruiken? & Alternatieven

 • Bovendien vermeldt Hola VPN in het gedeelte met persoonlijke informatie dat ze uw e-mailadres, uw naam en de eye-opener ook uw IP-adres zijn. Deze specifieke clausule doet me denken dat wat voor nut dan heeft om een ​​VPN te hebben?

Hola VPN Review: is Hola veilig te gebruiken? & Alternatieven

 • Je moet denken dat er niets verwoestends zou kunnen zijn. Maar er is.

Hola VPN deelt ook uw informatie.

Schokkend?

Het hola VPN privacybeleid schokte mij ook wanneer ze mijn persoonlijke informatie delen dan wat er nog over is. Zoals gezegd, delen ze informatie met de "dochterondernemingen en gelieerde bedrijven", maar ze hebben niet gespecificeerd wie deze entiteiten zijn. Zelfs als hola VPN het specificeert, blijft de zorg dat een groot deel van mijn gevoelige gegevens worden bewaard en gedeeld met derden, ongeacht wie ze zijn.

Hola VPN Review: is Hola veilig te gebruiken? & Alternatieven

Zoals ik al eerder zei, beweren veel gratis VPN's dat ze nooit gebruikersinformatie verzamelen, delen of opslaan, ondanks zulke indringende privacybepalingen. Terwijl Hola VPN review, had ik vergelijkbare claims gevonden.

Hier is een voorbeeld.

Hola VPN Review: is Hola veilig te gebruiken? & Alternatieven

Dit is een claim die ik heb gevonden in de sectie Veelgestelde vragen over Hola VPN. Dus dit zijn de dingen die individuen verwarren en ze beschouwen gratis VPN als veilig. Maar als er een serieus probleem is, beschermen de meeste gratis VPN's zichzelf met de verklaring die ze in hun privacybeleid hebben afgelegd.

Een productgebruikersrecensie op Reddit

Ik beschouw Reddit als een platform waar iedereen een authentieke en uit de eerste hand gebruikersrecensie kan krijgen. Daarom ging ik, vanuit het perspectief van de gebruiker, voor hola VPN-beoordeling naar de site.

Verrassend genoeg waren er tal van vragen, discussies, nieuws en ervaringen met betrekking tot hola VPN en het doornemen van elke opmerking kostte veel tijd.

Maar ik zou gerust kunnen zeggen dat de meeste opmerkingen suggereren om weg te blijven en geen Hola VPN te gebruiken.

Hier zijn enkele voorbeelden.

Hola VPN, deelt mijn negatieve ervaring met r / pcmasterrace

Er zijn ook enkele gedetailleerde meningen.
Kaart

Kaart

5 beste Hola-alternatieven om te gebruiken:

Waarom zoeken de meeste gebruikers naar hola-alternatieven? Ze kunnen ook zoeken naar de beste VPN. De waarschijnlijke reden is, omdat er enkele efficiënte functies van hola VPN zijn die gebruikers niet willen verliezen.

Deze functies dwingen gebruikers om een ​​alternatief te krijgen, evenals de privacy die werd aangetast door hola VPN.

Laten we Hola VPN-alternatieven eens goed bekijken.

Hier zijn enkele vertrouwde gratis VPN-services, die u een betere beveiliging en privacy bieden dan Hola.

1 - DotVPN

DotVPN is een van de populairste VPN-extensies en een epische oplossing voor degenen die op zoek zijn naar Hola-alternatieven. Deze VPN is in 2014 het internet binnengevallen en heeft een enorme respons gekregen van internetgebruikers. DotVPN heeft bijna 10 miljoen downloads uit landen over de hele wereld.

Er zijn bepaalde voordelen waarvoor gebruikers meestal DotVPN overwegen;

 • Onbeperkte Bandbreedte kan zeer nuttig zijn tijdens het downloaden en streamen van zware inhoud.
 • Grote serverdekking met onbeperkt schakelen kan u veel verbeterde kansen bieden om inhoud te deblokkeren door de servers continu te verbinden totdat u de gewenste inhoud succesvol deblokkeert.
 • Makkelijk te gebruiken DotVPN is uiterst nuttig voor internetgebruikers, met name degenen die nieuw zijn in VPN-technologie.
 • Functies zoals Gratis TOR in een geïntegreerde firewall voeg een extra beschermingslaag toe aan uw internetbrowser.

DotVPN is beschikbaar voor download op Chrome-, Firefox- en Opera-browsers. Het codeert het gebruikersverkeer met een 4096-bits sleutel die dubbel zo sterk is als de bankstandaarden. Daarom is het een intelligente keuze voor anoniem browsen en deblokkeren van inhoud.

2 - BetternetVPN

Betternet is een VPN-extensie die eerder beschikbaar was voor mobiel gebruik, maar die kon worden gedownload als een add-on voor Chrome, Firefox en als een app voor Windows. U kunt bepaalde voordelen krijgen via betternetVPN die ofwel inefficiënt of volledig afwezig zijn in Hola VPN. Daarom is BetternetVPN ook een van de beste opties voor de Hola-alternatieven.

 • Geen gegevenslimieten met Betternet VPN geeft zijn gebruikers grote bekendheid en tevredenheid tijdens het downloaden en streamen van inhoud waarvoor enorme gegevens vereist zijn. Met veel VPN's worden gebruikers geconfronteerd met vervelende beperkingen die hen beperken tot een bepaald gebruiksniveau.
 • Anonimiteit met ongedeeld IP-adres is het grootste voordeel dat u niet kon krijgen door te kiezen voor de HolaVPN-extensie. De gebruikers hebben volledige anonimiteit met een ongedeeld wachtwoord en een nullogbeleid.
 • Verbinding met één tik is mogelijk via een verbindingsschakelaar die u in uw browser krijgt na het downloaden van BetternetVPN. Daarom is het een uiterst eenvoudig te gebruiken VPN-service.

Het is een VPN-extensie die kan worden gedownload in Chrome- en Firefox-browsers. Het ondersteunt ook de meeste platforms zoals Windows, Mac, iOS en Android.

3 - Windscribe VPN

Als u op zoek bent naar een gratis VPN-service met functies die gelijkwaardig zijn aan een betaalde VPN-service, is Windscribe een robuuste keuze die u als Hola-alternatief kunt maken. De uitstekende functies die worden geboden door de Windscribe VPN zijn;

 • 10 GB gegevens is een enorme hoeveelheid gegevenslimiet van de Windscribe VPN waarmee u zonder spanning kunt surfen op internet.
 • Blokkeer advertenties, web-trackers en bakens op websites die u elke dag gebruikt. Dit kan je surfervaring enorm verbeteren, omdat een groot aantal opdringerige advertenties het surfen op het web verpesten.
 • DNS-beschermer en kill-schakelaar zijn de extra en geavanceerde functies die u krijgt met de Windscribe VPN.
 • koppeling is een unieke functie waarmee een gebruiker het aantal trackers kan controleren dat op een bepaalde website bestaat.

Windscribe VPN is compatibel met alle populaire apparaten zoals Android, iOS, Linux, Windows en Mac. Een nadeel van Windscribe VPN is echter dat ze het aantal servers voor de gebruikers van de gratis service beperken.

Windscribe kan worden gedownload als een uitbreiding op Chrome- en Firefox-browsers.

4 - Zenmate VPN

Volgens de functies en zoals beweerd door de website, is Zenmate VPN een complete cyberoplossing voor de VPN-zoekers. Het is een geschikt Hola-alternatief dat veilige en privétoegang biedt tot de inhoud die u leuk vindt. Dat is de reden waarom het een enorm aantal gebruikers heeft gekregen, dat is meer dan 40 miljoen van over de hele wereld.

 • Enorm servernetwerk is ongelooflijk nuttig voor gebruikers en biedt hen grotere opties voor het deblokkeren van inhoud en toegang tot beperkte sites. Zenmate VPN biedt klanten ook de mogelijkheid om de server van hun eigen keuze te kiezen.
 • Zenmate VPN beschermt u tegen externe marketeers en trackers die de kansen ontlopen om verschillende doeladvertenties te krijgen.
 • Beschermt tegen IP-, DNS- en WebRTC-lekken die beschikbaar zijn bij enkele VPN-providers.

Daarnaast heeft Zenmate een malwareblokker die u beschermt tegen mogelijke kwetsbaarheden en cyberaanvallen. Er zijn echter slechts vier VPN-servers om uit te kiezen als u een gratis VPN-klant bent.

Je kunt Zenmate krijgen voor Chrome, Firefox en Opera.

5 - TunnelBear VPN

TunnelBear VPN is een VPN-service met efficiënte beveiligingsfuncties die geschikt zijn voor de meest aanbevolen Hola-alternatieven. Deze VPN-extensie heeft een voorsprong op HolaVPN vanwege enkele van de voordelen die gebruikers er doorheen halen.

 • AES 256-bit codering dat is het meest beschermde en geavanceerde coderingsprotocol voor gegevensbescherming. Daarom is er een zo laag mogelijk risico voor uw dataverkeer.
 • Efficiënte snelheid is een andere kernfunctie die een VPN het overwegen waard maakt. Je zou content kunnen streamen zonder hinderlijke onderbrekingen.
 • Het is een Gebruikersvriendelijk VPN-service en gebruikers kunnen het gemakkelijk verwerken, vooral degenen die een langdurig verbindingsproces vermijden.
 • Gebruikers hebben een enorme optie voor het selecteren van de servers uit 20 landen door hun eigen keuze. Dit betekent dat het deblokkeren gemakkelijker en gemakkelijker wordt met bijna elke inhoud.

Er zijn meer dan 40 miljoen gebruikers over de hele wereld die TunnelBear VPN voor hun browsers hebben gekocht. Het ondersteunt bijna alle apparaten zoals Windows, Mac, iOS, Android, Smart TV's, Apple TV, Chromecast en Ruko.

U kunt TunnelBear VPN downloaden naar uw Chrome- en Opera-browser.

U moet er een van Hola-alternatieven overwegen

Door al deze feiten te kennen, moet je beslist zijn om een ​​van de Hola-alternatieven te kiezen. Mensen die Hola VPN al gebruiken, hebben dergelijke dingen misschien niet meegemaakt, kunnen te wijten zijn aan hun VPN-gebruik of mogelijk kan het probleem niet worden beoordeeld, zoals bandbreedteverkoop of IP-gebruik.

De meeste Hola-alternatieven die we in dit artikel hebben besproken, zijn een VPN-extensie, maar ze bieden wel bevredigende services. Individuen die echter op zoek zijn naar een compleet pakket met robuuste beveiliging, soepele streaming, bliksemsnelheid, onbeperkt gegevensgebruik, torrenting en nog veel meer dan u moet kiezen voor een volledig beloofde VPN-provider zoals ExpressVPN, CyberghostVPN of NordVPN.

Het is echter beter om een ​​product te kopen door slechts een paar cent te investeren in plaats van zelf een product te zijn.