Hola VPN Review: Onko Holan käyttö turvallista? & Vaihtoehdot

[ware_item id=33][/ware_item]

Internet-vaivat hola VPN: lle ja sekava keskustelu hola-turvallisuudesta pakottivat minut luomaan yksityiskohtaisen hola-katsauksen.


Olen liittynyt moniin yhteisöihin saadaksesi VPN-käyttäjän kokemuksia ja kysyä ammattilaisilta heidän suositustaan.

Internet on täynnä yksityisyyttä tuhoavia uutisia, kuten;

Viimeaikainen ”Hola VPN -kaappaus MyEtherWallet-kryptovaluutan kautta,Ja uutiset käyttäjän kaistanleveyden myynti Hola VPN: llä ohjasi käyttäjiä huomattavasti hola VPN: n käytöstä.

Kaivataan syvälle ja selvitetään!

Suurin osa parhaista VPN-palveluntarjoajista käyttää erilaisia ​​virtuaalipalvelimia eri maista. Palvelimet todella saivat kaistanleveyttä käyttäjien määrittämiseksi ja käyttäjien sallimiseksi siirtää liikennettä salattuun tunneliin.

Hola VPN: n tapauksessa he käyttävät vertaisverkkoyhteyttä käyttäjiensä tai asentajien kanssa. Se on kuin Torrenting, jossa monet kylvökoneet käyttävät toistensa tiedostojen osia ja lataavat osittain.

Hämmentynyt?

Saat hyvän käsityksen P2P-prosessista tutustumalla läpi ”Kuinka torrenting toimii”.

Siirrymme nyt hola VPN -näkökohtiin, joihin ihmiset ovat eniten hämmentyneitä.

Onko Hola täysin ilmainen?

Hola VPN: ää käytetään yleisesti ilmaisena palveluna, eikä se eroa monista ilmaisista VPN-verkoista.

Ajattelin miksi?

Kuten useimmat ilmaiset VPN: t, myös Hola VPN: llä on premium-palvelu, ja ilmaista versiota käytetään vahvana työkaluna peittämään ilmaiset VPN-käyttäjät premium-versioon..

Tässä on huomattavia eroja ilmaisen hola VPN: n ja Hola Plus: n (premium) välillä

Ilmaisessa versiossa olet vertaisarvioitsija tarkoittaa, että palvelimen yhteyden sijaan signaalit tunneloidaan sen käyttäjien yhteyden kautta. Mutta hola VPN: n maksetussa palvelussa voit käyttää hola VPN: tä jakamatta käyttämättömiä resursseja verkkoon.

Hola VPN Review: Onko Holan käyttö turvallista? & Vaihtoehdot

Ei vain tämä!

Hola VPN käyttää ilmaisia ​​tilaajiaan bottiverkkona ja myy sen maksettuille asiakkailleen ylimääräisellä 20 Gt dollarilla.

Kuten koin, Hola plus -palvelu on nopeampaa kuin ilmainen versio. Tämä on tarkoitettu lähinnä käyttäjän keskusteluun ilmaisesta premium-hintaan, mikä voitiin nähdä useimmissa ilmaisversioilla varustetuissa VPN-verkoissa.

Joitakin yleisiä eroja Hola ilmaisen palvelun ja hola plus välillä ovat;

 • Premium tarjoaa samanaikaisen yhteyden 10 laitteeseen.
 • 30+ IP ympäri maailmaa
 • Nopeampi IP-vaihto

Onko Hola turvallista käyttää?

Turvallisuus on merkittävä syy, jonka vuoksi ihmiset valitsevat VPN: n.

Mutta!

Entä jos VPN-yritys ilmoittaa tai hyväksyy tietosuojakompromissin? Kukaan ei koskaan valitse tällaista VPN: tä. Noin kuusi kuukautta sitten, heinäkuussa 2018, Hola VPN -blogi kertoi Hola VPN: n kromilaajennuksen hakkeroinnista.

Mutta yhteisenä eleenä Holan joukkue oli myös ilmoittanut siitä kevyemmällä tavalla korostaen yrityksiä ja käsitystä turvallisuuskorjauksesta.

En kuitenkaan voi koskaan luottaa vaarannettuun VPN: ään ilman yksityisyyden ja turvallisuuden täydellistä vahvistusta. Etsiessään Hola VPN -turvallisuutta havaitsin useita uutisia, jotka kertoivat tiedon vuotamisesta ja haavoittuvuuden hyödyntämisestä.

Tuolloin ihmettelin, että Hola VPN: n johto oli myös vaatinut tietoturvakorjausta aivan ensimmäisten uutisten ollessa Internetissä, mutta yksityisyyttä koskevat huolenaiheet otettiin jälleen esiin. Sitten onko olemassa tae siitä, että tämä on viimeinen uutinen turvallisuudesta?

Pitääkö Hola lokit?

Hola VPN ei tue tiukkaa kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöä, eivätkä he myöskään väitä, että kirjautuvat, mutta syventämällä yksityisyydensuojakäytäntönsä yksityiskohtia paljastettiin monia piilotettuja käytäntöjä.

He kirjaavat paljon tietoa!

Mutta tämä on selvää monissa ilmaisissa VPN-verkoissa, joten tämä ei ole yllättävää. Mutta useimmat VPN: t peittävät politiikkansa tekosyillä; tiedonkeruu on tarkoitettu käyttökokemuksen parantamiseksi jne.

VPN: n tietosuojakäytännössä on paljon tietoa, ja suurin osa ihmisistä välttää sen lukemista. Se tarjoaa enemmän mahdollisuuksia vapauttaa VPN-verkkoja.

Mutta sinun ei tarvitse huolehtia.

Olen käynyt läpi Hola VPN: n tietosuojakäytännön ja löytänyt paljon asioita, jotka saattavat koskea myös sinua.

Katsotaan.

 • Ensimmäinen asia on, että he kirjaavat aktiviteetin, käyttämäsi selaimen ja kuinka paljon aikaa vietät jokaiselle sivulle. Lähes samat asiat, jotka Internet-palveluntarjoajille sallitaan FCC: n uudessa verkon neutraaliudensäädöksessä, ja ihmiset ovat siitä vihaisia, koska ne on hyväksytty.

Hola VPN Review: Onko Holan käyttö turvallista? & Vaihtoehdot

 • Lisäksi Hola VPN toteaa henkilökohtaisten tietojen osiossa, että he pitävät sähköpostiosoitteesi, nimesi ja silmäsi avain on myös IP-osoitteesi. Tämä lauseke saa minut ajattelemaan, mitä hyötyä VPN: n käytöstä on silloin?

Hola VPN Review: Onko Holan käyttö turvallista? & Vaihtoehdot

 • Sinun on ajateltava, ettei mikään muu voisi olla tuhoisampaa. Mutta siellä on.

Hola VPN jakaa tietosi myös.

Järkyttävä?

Hola VPN: n tietosuojakäytäntö järkytti minua myös silloin, kun he jakavat henkilökohtaisia ​​tietojani, mitä jäljellä on. Kuten todettiin, he jakavat tietoja "tytäryhtiöiden ja tytäryhtiöiden" kanssa, mutta he eivät ole määritelleet, kuka nämä yhteisöt ovat. Vaikka hola VPN määrittelee sen, huolenaiheena on, että suurta osaa arkaluontoisista tiedoistani pidetään ja jaetaan kolmansien osapuolien kanssa riippumatta siitä, kuka he ovat.

Hola VPN Review: Onko Holan käyttö turvallista? & Vaihtoehdot

Kuten aiemmin totesin, huolimatta sellaisista häiritsevistä yksityisyyslausekkeista, monet ilmaiset VPN: t väittävät, etteivät ne koskaan kerää, jaa tai säilytä käyttäjätietoja. Hola VPN: n tarkastelun aikana olin löytänyt samanlaisia ​​väitteitä.

Tässä on esimerkki.

Hola VPN Review: Onko Holan käyttö turvallista? & Vaihtoehdot

Tämä on vaatimus, jonka löysin Hola VPN: n FAQ-osiosta. Joten nämä ovat asioita, jotka hämmentävät ihmisiä, ja he pitävät ilmaista VPN-turvaa. Mutta kun ilmenee vakava ongelma, suurin osa ilmaisista VPN-verkoista suojaa itsensä tietosuojakäytännössään tekemällä ilmoituksella.

Tuotteen käyttäjän arvostelu Redditistä

Mielestäni Reddit on alusta, josta kuka tahansa voi saada aitoja ja omakohtaisia ​​käyttäjän arvosteluita. Siksi hola VPN -tarkasteluun, käyttäjän näkökulmasta, suuntasin sivustoon.

Yllättäen hola VPN: stä löytyi lukuisia kysymyksiä, keskusteluja, uutisia ja kokemuksia, ja jokaisen kommentin läpikäyminen vie paljon aikaa.

Voin kuitenkin turvallisesti sanoa, että useimmat kommentit viittaavat pysymiseen poissa eikä Hola VPN: n käyttöä.

Tässä muutamia esimerkkejä.

Hola VPN, jakaen negatiivisen kokemukseni r / pcmasterrace-palvelusta

Siellä on myös joitain yksityiskohtaisia ​​mielipiteitä.
Kortti

Kortti

5 parasta Hola-vaihtoehtoa:

Miksi suurin osa käyttäjistä etsii hola-vaihtoehtoja? He voivat myös etsiä parasta VPN: tä. Todennäköinen syy on, koska hola VPN: ssä on joitain tehokkaita ominaisuuksia, joita käyttäjät eivät halua menettää.

Nämä ominaisuudet pakottavat käyttäjät hankkimaan vaihtoehdon sekä tietosuojaa, joka vaarantui hola VPN: n takia.

Katsotaan syvällisesti Hola VPN -vaihtoehtoja.

Tässä on joitain luotettavia ilmaisia ​​VPN-palveluita, jotka antavat sinulle paremman suojauksen ja yksityisyyden kuin Hola.

1 - DotVPN

DotVPN on yksi suosituimmista VPN-laajennuksista ja eeppinen ratkaisu niille, jotka etsivät Hola-vaihtoehtoja. Tämä VPN on hyökkäänyt Internetiin vuonna 2014 ja saanut Internetin käyttäjiltä valtavan vastauksen. DotVPN: llä on lähes 10 miljoonaa latausta maista ympäri maailmaa.

On tiettyjä etuja, joista käyttäjät pitävät enimmäkseen DotVPN: tä;

 • Rajoittamaton kaistanleveys voi olla erittäin hyödyllistä ladattaessa ja suoratoistettaessa raskasta sisältöä.
 • Laaja palvelinpeitto Rajoittamaton kytkentä voi tarjota sinulle monia parempia mahdollisuuksia vapauttaa sisältöä yhdistämällä palvelimia jatkuvasti, kunnes poistat haluamasi sisällön onnistuneesti.
 • Helppo käyttää DotVPN on erittäin hyödyllinen Internet-käyttäjille, etenkin niille, jotka ovat uusia VPN-tekniikkaa.
 • Ominaisuudet kuten Ilmainen TOR integroidun palomuurin sisällä lisää ylimääräinen suojakerros Internet-selailulle.

DotVPN on ladattavissa Chrome-, Firefox- ja Opera-selaimilla. Se salaa käyttäjän liikenteen 4096-bittisellä avaimella, jonka vahvuus on kaksinkertainen kuin pankkistandardit. Siksi se on älykäs valinta nimettömään selaamiseen ja sisällön poistamiseen.

2 - BetternetVPN

Betternet on VPN-laajennus, joka oli aiemmin saatavana mobiilikäyttöön, mutta joka voidaan ladata lisäosaksi Chromeen, Firefoxiin ja Windows-sovellukseksi. Voit saada betternetVPN: n kautta tiettyjä etuja, jotka ovat joko tehottomia tai puuttuvat kokonaan Hola VPN: stä. Siksi BetternetVPN on myös parhaiden vaihtoehtojen joukossa Hola-vaihtoehdoille.

 • Ei tietorajoituksia Betternetin kanssa VPN antaa käyttäjilleen suuren näkyvyyden ja tyytyväisyyden lataamalla ja virtauttamalla sisältöä, joka vaatii valtavaa tietoa. Monien VPN-verkkojen yhteydessä käyttäjät kohtaavat ärsyttäviä rajoituksia, jotka rajoittavat tietyn käyttötason.
 • Nimettömyys jakamattoman IP-osoitteen kanssa on suurin etu, jota et voinut saada valitsemalla HolaVPN-laajennusta. Käyttäjillä on täydellinen nimettömyys jakamattomalla salasanalla ja nolla lokikäytännöllä.
 • Yhdellä kosketuksella on mahdollista yhteyskytkimen kautta, jonka saat selaimeesi lataamasi BetternetVPN. Siksi se on erittäin helppo käyttää VPN-palvelua.

Se on VPN-laajennus, joka voidaan ladata Chromen ja Firefoxin selaimille. Se tukee myös suurimpaa osaa alustoista, kuten Windows, Mac, iOS ja Android.

3 - VPN-puhelinluettelo

Jos etsit ilmaista VPN-palvelua, jonka ominaisuudet vastaavat maksettua VPN-palvelua, kuin Windscribe on vankka valinta, jonka voit tehdä Hola-vaihtoehtona. Windscribe VPN tarjoaa hienoja ominaisuuksia;

 • 10 Gt tietoa on valtava määrä Windscribe VPN: n tietomäärää, jonka kautta voit kokea jännitteettömän Internet-selaamisen.
 • Estä mainokset, Web-seurantalaitteet ja majakat verkkosivustoilla, joita käytät päivittäin. Tämä voisi parantaa huomattavasti selailukokemustasi, koska suuri määrä häiritseviä mainoksia pilaa verkkoselaamisen.
 • DNS-suojaus ja tappa-kytkin ovat lisä- ja etuominaisuuksia, jotka saat Windscribe VPN -sovelluksella.
 • linkki on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi tarkistaa tietyllä verkkosivustolla olevien jäljittimien määrän.

Windscribe VPN on yhteensopiva kaikkien suosittujen laitteiden, kuten Android, iOS, Linux, Windows ja Mac, kanssa. Windscribe VPN: n haittapuoli on kuitenkin se, että ne rajoittavat ilmaisten palveluiden käyttäjien palvelimien määrää.

Windscribe voitaisiin ladata laajennuksena Chrome- ja Firefox-selaimille.

4 - Zenmate VPN

Ominaisuuksiensa mukaan ja kuten verkkosivusto väittää, Zenmate VPN on täydellinen verkkoratkaisu VPN-hakijoille. Se on sopiva Hola-vaihtoehto, joka tarjoaa turvallisen ja yksityisen pääsyn rakastamasi sisältöön. Siksi se on saanut suuren määrän käyttäjiä, yli 40 miljoonaa eri puolilta maailmaa.

 • Valtava palvelinverkko on hämmästyttävän hyödyllinen käyttäjille ja tarjoaa heille enemmän vaihtoehtoja sisällön lukituksen poistamiseen ja pääsyyn rajoitettuihin sivustoihin. Lisäksi Zenmate VPN tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden valita valitsemansa palvelimen.
 • Zenmate VPN suojaa sinua kolmansien osapuolien markkinoijilta ja jäljittäjiltä joka välttää mahdollisuudet saada erilaisia ​​kohdemainoksia.
 • Suojaa IP-, DNS- ja WebRTC-vuotoilta joita on saatavana harvoilla VPN-palveluntarjoajilla.

Yhdessä Zenmate-ohjelmassa on haittaohjelmien esto, joka suojaa sinua mahdollisilta haavoittuvuuksilta ja verkkohyökkäyksiltä. On kuitenkin vain neljä VPN-palvelinta, joista valita, jos olet ilmainen VPN-asiakas.

Voit hankkia Zenmate for Chrome, Firefox ja Opera.

5 - TunnelBear VPN

TunnelBear VPN on VPN-palvelu, jolla on tehokkaat suojausominaisuudet, jotka vievät sen suositelluimpiin Hola-vaihtoehtoihin. Tällä VPN-laajennuksella on etulyöntiasema HolaVPN: ään nähden, koska jotkut hyödyt käyttäjät saavat sen läpi.

 • AES 256-bittinen salaus joka on tietosuojauksen suojatuin ja edistynein salausprotokolla. Siksi tietoliikenteellesi on olemassa mahdollisimman pieni riski.
 • Tehokas nopeus on toinen ydinominaisuus, joka tekee VPN: stä harkinnan arvoisen. Voit suoratoistaa sisältöä ilman, että häiritset keskeytyksiä.
 • Se on a Käyttäjäystävällinen VPN-palvelu ja käyttäjät voivat käsitellä sitä helposti, etenkin ne, jotka välttävät pitkittynyttä yhteysprosessia.
 • Käyttäjillä on laaja vaihtoehto palvelimien valitsemiseksi 20 maasta omasta valinnastaan. Tämä tarkoittaa, että lukituksen poistamisesta tulee kätevämpää ja helppoa melkein minkä tahansa sisällön kanssa.

Yli 40 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa on hankkinut TunnelBear VPN: n selaimilleen. Se tukee melkein kaikkia laitteita, kuten Windows, Mac, iOS, Android, Smart TV, Apple TV, Chromecast ja Ruko.

Voit ladata TunnelBear VPN -sovelluksen Chrome- ja Opera-selaimeesi.

Sinun on harkittava yhtä Hola-vaihtoehdoista

Kun tiedät kaikki nämä tosiasiat, sinun on lopulta päätettävä päätöksestä valita yksi Hola-vaihtoehdoista. Ihmiset, jotka jo käyttävät Hola VPN: tä, eivät ehkä ole kokeneet sellaisia ​​juttuja, johtuvat VPN-käytöstään tai mahdollisesti siellä olevaa asiaa ei voida arvioida, kuten kaistanleveyden myynti tai IP-käyttö.

Suurin osa tässä artikkelissa käsitellyistä Hola-vaihtoehdoista on VPN-laajennus, mutta ne tarjoavat tyydyttäviä palveluita. Kuitenkin henkilöt, jotka etsivät täydellistä pakettia, jossa on vankka tietoturva, sujuva suoratoisto, salamanopeus, rajoittamaton tiedon käyttö, torrentti ja paljon muuta, kuin sinun on valittava täysi lupaus VPN-palveluntarjoaja, kuten ExpressVPN, CyberghostVPN tai NordVPN.

On kuitenkin parempi ostaa tuote sijoittamalla vain muutama sentti sen sijaan, että olisit itse tuote.