Hvilke er de beste gratis VPN-ene for Mac OS

[ware_item id=33][/ware_item]

Jeg er sikker på at du ikke vil at jeg skal diskutere begrepet VPN fra grunnen av. Men du må kjenne til de få funksjonene som gjør best VPN for Mac.


Noen av dere kan tro at VPN er overhypet, men i slike tilfeller må du tenke nytt. Jeg vil også diskutere noen grunner til at VPN for Mac er gunstig og nødvendig.

Først, se på funksjonene du ikke bør overse i Mac VPN;

 • Mac-støtte
 • Jurisdiksjon
 • Avanserte funksjoner (drepebryter, DNS-lekkasjebeskyttelse, delt tunneling)

Blant tusenvis av VPN-er er det bare få som er kompatible med Mac. Husk at VPN-ene som hevder kompatibilitet med MacOS ikke alltid oppfyller uttalelsen.

Derfor, før jeg skrev dette blogginnlegget, hadde jeg utført viktige VPN-tester og fungerende VPN-er på MacBook-PCen min.

VPN-tester som jeg utførte var;

 • IP-lekkasjetest
 • DNS-lekkasjetest
 • Krypteringstest
 • Netflix-test
 • Torrent IP-test

Disse testene autentiserer VPN-tjenesten ikke bare for å erklære den beste VPN for Mac, men i alle perspektiv. Det er grunnen til at VPN-ene som består disse testene kan betraktes som beste VPN-tjenester.

Men som du er her for å se de beste gratis VPN-ene for Mac, så jeg vil liste de gratis VPN-ene i henhold til ytelsen de har vist i disse testene.

Hvorfor du trenger Mac VPN?

Det er et vanlig konsept at Mac er sikrere enn Windows. Denne troen er til en viss grad sann, men det er noen feil som kan skremme deg hvis du også er Mac-bruker.

Her er noen grunner som er et mareritt for Mac-brukere og som stort sett tvinger dem til å vurdere VPN.

Webkamera-spionering

Den lille lysindikatoren viser at webkameraet ditt er på eller ikke, ikke sant?

Men dette stemmer ikke hvis du bruker Mac. I eldre versjoner av Mac deaktiverer en innebygd programvare webkameraet / kameralyset fullstendig.

Oppretting av spøkelse

På Mac kan hvem som helst enkelt opprette en ny konto uten tillatelse fra eieren eller administratoren av den enheten.

Dette gjøres i utgangspunktet gjennom metoden som lurer Mac-enheten til å tro at enheten blir satt opp for første gang.

Slik gjør du det.

 • Start Mac-enheten på nytt, og trykk Cmd + S under oppstartprosessen. Dette trinnet tar deg til en svart skjerm med hvit tekst.
 • Skriv inn mount-uw og trykk enter.
 • Skriv inn rm / var / db / .AppleSetupDone og klikk enter.
 • Skriv deretter inn sudi omstart og trykk enter på nytt.
 • Et skjermbilde med teksten "Velkommen til din nye Mac!" Vises, og du vil ha lov til å opprette en ny admin-konto.

Denne prosessen vil ikke endre eller fjerne noen fil fra enheten, bare en ny kontokontroll legges til.

For å unngå en slik risiko, kan du angi et firmwarepassord som også kan blokkere datatyveriangrepene på Mac-en. Men hvis du mister eller glemmer passordet, må du fikse det fra Apple.

Reset passord

Alle kan tilbakestille Mac-passordet ditt med fysisk tilgang på minutter. Dette kan skje hvis du ikke har firmware-passord, men vanligvis er passordbehandling og -håndtering ganske kritisk, og du kan miste det når som helst.

Det er mange måter å tilbakestille Mac-passordet på, og et som jeg vet starter med den lignende oppstartsprosessen som er omtalt ovenfor i kontoopprettelsen.

Dessuten er det viktig å nevne at ingen autentisering er nødvendig for å endre passord, bortsett fra når en Apple-ID er koblet til kontoen din. Imidlertid er det andre metoder som kan omgå dette også.

Gatekeeper Security Gap

Gatekeeper ble introdusert i Mac OS 10.7.5 med det formål å begrense skadelig programvare. Senere ble det imidlertid en problemfri for utviklere og forbrukere også.

Hvorfor? Dette er grunnen.

"For apper som lastes ned fra andre steder enn Mac App Store, kan utviklere få en unik utvikler-ID fra Apple og bruke den til å signere appene sine digitalt. Utvikler-IDen lar Gatekeeper blokkere apper opprettet av malware-utviklere og bekrefte at apper ikke har blitt tuklet med siden de ble signert. Hvis en app ble utviklet av en ukjent utvikler - en uten utvikler-ID - eller tuklet med, kan Gatekeeper blokkere appen fra å bli installert. "

Du må betale $ 99 per år hvis du vil ha portvakt for deg selv.

På grunn av juridiske prosesser, deaktiverer noen selskaper portvakten som en del av installasjonsprosessen.

Gatekeeper sikkerhetsgapebilde

Du kan lese den komplette registreringsinformasjonen og behandle her.

Vente!

Til tross for at du har en portvokter, kan en malware få tilgang til Mac-enheten din. Apple har også introdusert funksjonen “Auto Rearm” for portvokteren i Yosemite som automatisk slås på etter 30 dager med inaktivitet. Ved bruk av terminal kan denne funksjonen deaktiveres, men terminalen er fortsatt skummel for mange Mac-brukere.

Hvorfor folk unngår gratis VPN-er?  

Det er store sjanser for at du tenker kampanjen mot gratis VPN som et verktøy for å få folk til å bruke penger. Men på grunn av noen legitime grunner og bevis på sikkerhet, anbefaler eksperter å ikke bruke gratis VPN.

Jeg nevner noen gratis VPN ulemper som jeg har lagt merke til og ser dem, jeg er sikker på at du vil koble opplevelsen din også hvis du noen gang har brukt gratis VPN.

Men først, har du noen gang tenkt på at noen tjeneste kan være gratis uten overskudd?

Svaret er nei.

Her er noen sannsynlige kilder som gratis VPN-er søker fordel.

 • Pop-up-annonsene som kan komme fra tredjepartskilder med kunnskap om brukerinnstillinger. Disse annonsørene betaler tjenesteleverandørene for å få brukerdata.
 • Gratis VPN-er selger også brukerbåndbredde, og et eksempel på det er nyheten som rapporterte berømte VPN “Hola” som selger brukerbåndbredden.

Gratis VPN-er er rangert på grunn av noen bevist sikkerhetsmangel.

 • CSIRO-undersøkelse gjennomført i 2016, beviste at fra 283 testede VPN-er inneholder 75% av VPN-ene til en viss grad sporing. Som nevnt tidligere, er denne sporing hovedsakelig med det formål å få økonomisk fordel ved å selge dataene til tredjepart.
 • Personvernreglene er også en viktig ting å merke seg. De fleste unngår å lese den lange teksten, og generelt går de omtrent gjennom den uthevede teksten eller nøkkelpunktene.

Dette er når en VPN for det meste lurer eller forfører brukeren. På forumer og i uthevede punkter eller begynnelsen av personvernreglene, hevder VPN alltid ingen datalogging og informasjon som selges til tredjepart. Men å grave dypt ned i underseksjonene kan for det meste avdekke skyggefulle klausuler.

 • Aktivitetssporing er også et vanlig krav mot gratis VPN-er inkludert noen betalte. Men gratis VPN-er er vanligvis involvert i overvåking av aktiviteter som nettleste nettsteder, tiden du bruker der og når du har besøkt nettstedet. Studien nevnt ovenfor avslørte også det faktum at 72% av gratis VPN-er har en tredjeparts tracker innebygd.

I tillegg til disse ekstreme sikkerhetsmanglene, er det noen feil som er enormt avvisende for internettbrukere fra å bruke gratis VPN.

 • Den mest irriterende grunnen er ekstrem etterslep og hastighetsforringelse. Du har kanskje opplevd dette problemet hvis du har brukt en gratis VPN-tjeneste når som helst.
 • Datagrense eller båndbreddegrense er åpenbar i gratis VPN-strategi eller -plan. De fleste gratis tjenester nevner datagrensen i gratispakken, men litt gassbåndbredde uten forhåndsvarsel.
 • De fleste bruker VPN for å oppheve blokkeringen av USAs Netflix og for P2P-fildeling. Imidlertid er det bare noen få VPN som gir privilegiet å torrenting, og for Netflix kan du ikke finne noen gratis VPN-tjenester. I det minste har jeg ikke opplevd at Netflix blokkerer noen av de gratis VPN-tjenestene jeg har testet til nå.

De gratis VPN ulempene jeg har nevnt ovenfor, er vanlige problemer for brukere, men det kan være mange andre problemer i tillegg til disse. Du møter dette problemet på grunn av noen årsaker, inkludert den økonomiske fordelen og lave investeringer i gratis plan (selvfølgelig vil ingen investere maksimalt når det er færre måter å få overskudd på).

Men fordi de fleste gratis VPN-er har sin egen premium (betalte) tjeneste, er dette taktikken for å flytte brukere av gratis versjon til premium-versjonen.