Inga logg VPN och deras noll loggar Policies Reveled 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Senast uppdaterad 14 juli 2019


Med den snabba spridningen av teknik kastas integritet och säkerhet på internet mer eller mindre ur lådan. Av detta skäl är VPN: er viktiga säkerhetsverktyg om du vill ha fullständig och integrerad integritet. Därför är du inte nöjd med någon VPN för att hålla dig säker och säker, men du behöver också de bästa inga loggar VPN.

Om din aktivitet är loggad finns det en möjlighet att allt du laddar ner, laddar upp eller delar kan spåra tillbaka till dig. Det betyder att om du är en social eller politisk aktivist, en utredande journalist, en hacker eller en sekretessmedveten person kan du enkelt hitta dig fysiskt och alla dina online-aktiviteter kan kopplas till dig med dina loggar.

För miljarder VPN-användare är integritet det mest förväntade som kännetecken för ett VPN, om inte den mest värderade fördelen av alla. Informationen om användare och deras aktiviteter av en VPN-tjänsteleverantör är ett kritiskt problem. Men inte alla VPN: n är desamma i denna fråga.

Oftast kan alla VPN: s räkna ut vissa policyer som '' vi håller inte loggar '' på deras webbplatser. Men verkligheten är att flera tjänsteleverantörers policy för att hålla loggar kan variera mycket. Du kan också läsa om vikten av inga loggar VPN och hur olika länder hanterar det rullar till botten av artikeln.

Utan tvekan är det mycket komplicerat och komplicerat att söka efter VPN som ger de bästa nivåerna av anonymitet och integritet online.

Inga loggpolicyer för bästa VPN-leverantörer

Här är våra tio bästa rekommendationerna för integritetsmedvetna VPN-skivor som stöder deras policy för loggar utan den mest pålitliga sanningen när det gäller.

ExpressVPN-loggningspolicy förklaras

expressvpn-loggpolicy

Det är en av de bästa inga loggarna VPN. ExpressVPN förändrar knappast internethastigheten. Det är bra när det gäller integritet. ExpressVPN-funktionerna från Brittiska Jungfruöarna och dess integritetspolicy är de starkaste i hela världen. Den allmänna och omfattande sekretesspolicyn för ExpressVPN säger att ExpressVPN inte omfattas av lagar om datalagring. Dessutom måste uppenbarelsesinstruktioner från utestående tillåta och godkännas från British Island High Court. Det anges i sekretesspolicyn att ExpressVPN är en VPN-tjänst utan loggning.

Ett fall bröt ut i Turkiet 2017 enligt vilket de sociala mediernas inlägg och viktiga e-postmeddelanden raderades av en ExpressVPN-server. Men eftersom leverantören inte minns surfhistorik, trafikdata, IP-adress eller DNS-förfrågningar, var de maktlösa att ge någon användarinformation.

ExpressVPN: s stränga och stränga loggar har inte klarat det verkliga testet och beviset för att vara trogen mot alla dess löften..

NordVPN-loggpolicy

nordvpn-log-policy

NordVPN som verkar från Panama är beviset på den maximala och striktaste integritetspolicy du någonsin kan få utom i någon VPN. VPN-leverantören gör arrogant sitt ståndpunkt om loggning identifierad till alla som är villiga att ta reda på det. För många VPN-medvetna användare är det inget annat än en vagga som kommer att sjunga dig att surfa på alla webbplatser med fullt förtroende och säkerhet.

Men webbplatserna samlar in användarens konto- och betalningsinformation. Användare bör inte oroa sig för det eftersom uppgifterna inte ger några problem med sekretess. Om användaren inte skulle tillhandahålla denna information tillåter NordVPN hemliga betalningar genom att ta emot cryptocurrency. Dessutom till optimerade servrar som möjliggör problemfri åtkomst och strömning till olika torrentwebbplatser.

NordVPN garanterar en strikt loggpolicy för sina användare. Med andra ord betyder det att alla aktiviteter antingen spelas in eller lagras, övervakas eller vidarebefordras till tredje part. Deras integritetspolicy anger:

PIA-loggpolicy (Private Internet Access)

privata internet-access-log-policy

Trots att dess huvudkontor finns i USA är PIA en av de säkraste och inga logg-VPN när det gäller integritet. Dess rekord är extremt felfri och oklanderlig eftersom det nu inte finns någon loggning och integritet.

Efter FBIs kallelse 2016 var de rättsliga myndigheterna ivriga att skaffa användardata och information för att hjälpa till i varje utredning av en trolig bedrägeri. PIAs faderorganisation, The London Trust Media Inc., meddelade generöst FBI om deras kapacitet att tillhandahålla den sökta informationen, eftersom den inte loggar någon användaraktivitet.

Senare samma år antog Ryssland också stötande lagar, som påverkar dataskyddet väsentligt. Som ett resultat, och i en demonstration av sitt löfte om att skydda användare från all övervakning eller kontroll, stängde PIA direkt alla ryska servrar. Det var verkligen ett genombrott bland användarna och bevis för leverantörens ställning på hur strikt det tar sin ingen loggningspolicy.

Även om PIA samlar in någon form av användarinformation behåller de inte loggar som nämns i deras policy.

CyberGhost-loggpolicy

Cyberghost-log-policy

CyberGhost är en problemfri VPN-logg utan logg. Det är otroligt perfekt för nybörjare eller teknofober som inte vill orka med några inställningar eller störningar. CyberGhost är idealisk för de användare som bryr sig mer om verklig Internet-integritet än de gör om det tekniska.

Det är ett Rumänien-baserat VPN utan strikt loggpolicy. Leverantören samlar inte in eller kontrollerar trafikdata.

Den lagrar bara faktureringsinformationen som inkluderar IP-adressen men för bedrägeribekämpning. Informationen hålls i reserv i en anonymiserad installation och den kan inte relateras till någon användaraktivitet. CyberGhost har dessutom sina massor-källfinansierade servrar, som de hanterar på plats, en funktion som är känd för användare som '' no-spy-servers ''. Det garanterar att det inte finns någon serveråtkomst som ges till någon tredje part. Därför förbättra säkerheten och minska de risker som uppstår på grund av tredje parts åtkomst.

Privat VPN-loggpolicy

privatevpn-log-policy

PrivateVPN är baserat i Sverige och är en av de bästa inga loggarna VPN. Den strikta integritetspolicyn för PrivateVPN säger också att '' de inte samlar in eller loggar någon trafik eller använder sin tjänst ''. Med andra ord delar de inte någon användarinformation med de berörda myndigheterna även om de tvingas göra det.

Privat VPN tillhandahåller sina tjänster i mer än 52 länder. Den kritiska funktionen i denna ingen logg VPN innehåller en brandvägg som har både kill och per-app switch för att säkra användare på alla fasader. Användarna har också ett inbyggt DNS-läckskydd och IPv4 / IPv6.

Dessutom har ingen logg-VPN en anmärkningsvärd kundtjänstavdelning som något kommer att installera VPN för de flesta av teknofoberna. Det tillåter upp till sex enheter att ansluta direkt och som en extra funktion i HTTPS, SOCKS5-proxyer och även port-vidarebefordran.

IPVanish VPN Loggpolicy

ipvanish-log-policy

IPVanish är den mest kända ingen logg-VPN med en perfekt balans mellan makt och presentation utan att kompromissa med sekretess och säkerhet.

Antingen vill du konfigurera denna robusta eller kraftfulla VPN på en mobil enhet eller på ett skrivbord, det ger stort skydd.

Deras beundransvärda och värdiga ingen loggningspolicy gör dem annorlunda än andra VPN. De enormt konfigurerbara medfödda användare är fulla av funktioner och har också en metod för teknofober som inte skulle orka med professionella inställningar.

IPVanish snabb snabb prestanda och även konfigurerbar användarprogramvara ställer allt ovan från andra konkurrenter.

Windscribe-loggpolicy

Windscribe-log-policy

När det handlar om internetsäkerhet vill användarna vara så anonyma som möjligt. Windscribe VPN gör det här jobbet mycket effektivt. Det är en VPN med en tydlig sekretesspolicy. Det har inte loggar över VPN-användare, deras IP-adresser eller några historiska perioder.

Windscribe VPN förvarar inte loggar eller loggar över någon användaraktivitet. Ingen logg-VPN när behåller data, den registrerar små faktorer som Open VPN-användarnamn, till vilka VPN-servrar är anslutna, en anslutningsperiod och volym överförd data. Efter att ha behållit den här lilla informationen går den ut och den kastas också ut på tre minuter.

VPN är en mångsidig VPN som tillåter användare att ansluta till en obegränsad enhet. Dessutom kompromissar det inte med prestanda. Vanligtvis är användarplattformarna enkla och enkla att använda för att uppfylla maximalt dina behov och krav.

ProtonVPN LOGG-policy

ProtonVPN-log-policy

ProtonVPN skapades av grundarna av ProtonMail, en av världens största tjänsteleverantörer av krypterad e-posttjänst. Det är också baserat i Schweiz och är känt bäst för inga VPN-loggar.

ProtonVPN behåller bara inloggningstidsstämpeln, skrivs över efter att en ny framgångsrik inloggning inträffat. Därför är trafik- och IP-loggar vanligen obefintliga. Eftersom Schweiz inte är bundet av USA: s eller EU: s regler; klienterna kan vara sorglösa att deras integritet och säkerhet är högsta prioritet för ProtonVPN.

Under de senaste åren har Schweiz emellertid antagit några negativa och ofullständiga övervakningsriktlinjer som tvingade nyckelleverantören och telekom att behålla metadata under ett år. Men ägarna till ProtonVPN klargjorde med ett officiellt uttalande att deras undantag från listan som nämner att de inte är känd som en betydande telekomorganisation.

AirVPN LOG-policy

AirVPN-log-policy

AirVPN är en Italien-baserad ingen logg-VPN. Det är känt för att inte ha några loggar över användarna och därmed tillhandahållit dem största websekretess.

Det använder ett OpenVPN-protokoll för att skapa en anslutning mellan deras datorer och servrar. OpenVPN känner också igen som en av de mest pålitliga och säkra lösningarna för kryptering av tunnlar.

Med AirVPN kan du strömma trafik, fildelningstrafik och all typ av annan trafik. I denna VPN finns det ingen begränsning och begränsning alls. För att bekräfta anonymiteten tar de dessutom betalningar i Bitcoin och till och med andra kryptokurser med myntbetalningar.

VPNArea LOG-policy

VPNArea-log-policy

VPNArea fungerar under Bulgariens dominans. Det har varit verksamt sedan 2012. Det tillhandahåller delade IP-adresser och håller inte loggar för att säkerställa deras användares integritet.

Ett enda konto med VPNArea, kan användaren ansluta till nästan sex enheter. De ger också obegränsad bandbredd och har också en dödsomkopplare för att undvika IP-läckor i fall VPN-anslutningen sjunker.

Vad är behovet av '' Ingen logg-VPN: er ''?

Generellt betyder ingen logg-VPN att VPN-nätverket inte kan samla in eller spela in någon information som sänder genom systemet. Dessa VPN: er sparar inte information om användardata som deras surfhistorik, ladda upp, ladda ner och söka detaljer. Därför skyddas och säkerställs användarens online-integritet och anonymitet från alla även från VPN-leverantören.

VPN-loggningsregler i USA:

USA inför inte några obligatoriska lagar om datalagring för användare. Men om någon VPN-leverantör eller telekommunikationsorganisationer behåller användarnas data så kan de rättsliga myndigheterna be om att få tillgång till informationen enligt lagrad kommunikationslag (SCA).

Dessutom, om myndigheterna försöker känna igen någon specifik användare, så de kan kräva att alla VPN-tjänsteleverantörer lagrar loggar för just den enskilda individen. Det inkluderar också deras onlineaktiviteter och finansiell information under 90 dagar.

USA: s VPN-leverantörer och loggning:

Flera VPN-leverantörer i USA har loggar för att uppfylla förfrågningarna från olika brottsbekämpande myndigheter. Det beror på att de inte hade råd med kostsamma och tidskrävande juridiska slagsmål. För att erkänna den enskilda ansvariga och ge den information som myndigheterna behöver, gör det möjligt för VPN att undvika ansvar eftersom hänsynet kommer att flytta till användaren.

Dessutom möter VPN-leverantörer också allvarliga problem på grund av föråldrade ändringar av lagstiftaren. Om en tjänsteleverantör verkar i enlighet med gällande lag kommer den fortfarande att riskera åtal.

De amerikanska byråerna är kända för att smyga servrar och för att utföra övervakning. Som en konsekvens av detta avser flera VPN-leverantörer i USA att förbli på myndigheternas högra sida. För att uppnå detta behåller de loggar. Dessutom är de angelägna om att samarbeta när de får en upphovsrätt överklagande från olika brottsbekämpande tillsammans med verkställande av upphovsrätt

De amerikanska VPN-leverantörerna som inte håller loggar:

VPN i USA kräver inte att registrera lagar. Men det är fortfarande möjligt att söka företag som kan ge utmärkta alternativ för flera integritetsmedvetna användare. Metoden för delade IP-adresser är ännu en åtgärd som hjälper till att skydda användarnas integritet. Det beror på att det är nästan omöjligt att känna igen någon som är grundad i sin aktivitet. VPN-leverantörer som Private Internet Access (PIA) stöder en sekretesspolicy som inte håller loggar.

PIA tillsammans med några andra VPN-leverantörer som till och med inte är baserade i USA föreslår att deras kunder endast använder servrar på specifika platser för P2P. Generellt sett är USA ett av de områden som inte är lämpliga att använda för säker P2P-trafik. Det finns flera VPN-företag som är lojala när det gäller att hjälpa dig att skydda dina data. De är föremål för det besvärliga påtrycket som gör det svårt för dem att försäkra integritet inom USA: s servrar.

Nästan varje VPN garanterar att VPN är anonymt och håller inga loggar alls. Men du bör veta vilka VPN-leverantörer som är riktiga mot sina ord. Alla rättfärdiga att använda ett VPN som är privat och säkert. Vi hoppas att den här artikeln verkar användbar för dig.