Ο καλύτερος αποκλειστικός πάροχος IP VPN 2 Επιλογές

[ware_item id=33][/ware_item]

Καθώς υπάρχει αύξηση στους χρήστες VPN σε όλο τον κόσμο, πολλοί ιστότοποι, όπως το Netflix και άλλοι, έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν τα άτομα που ξεμπλοκάρουν περιεχόμενο μέσω VPN. Ευτυχώς, αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε επίσης να αντιμετωπιστεί με τη χρήση των καλύτερων προμηθευτών IP VPN.


Υπάρχουν δύο τύποι IP, κοινή IP και αποκλειστική IP, ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ των δύο. Η κοινόχρηστη διεύθυνση IP, όπως υποδηλώνει με το όνομα, είναι αυτή που συνδέει πολλούς ανθρώπους και εξυπηρετεί όλους τους χρήστες ταυτόχρονα. Ενώ η αποκλειστική IP είναι αυτή που ανήκει σε ένα μόνο χρήστη και του έχει ανατεθεί μόνο.

Η κοινή χρήση IP και η αποκλειστική διεύθυνση IP έχουν και οφέλη και μερικά μειονεκτήματα όταν συγκρίνονται. Αλλά, στο τέλος, η αποκλειστική IP πιστεύεται ότι είναι στην ανωτερότητα όταν πρόκειται για τα πλεονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα της κατοχής του καλύτερου αποκλειστικού IP VPN

Υπάρχουν ορισμένα οφέλη που θα μπορούσατε να πάρετε έχοντας ένα VPN που προσφέρει αποκλειστική δυνατότητα IP στους χρήστες τους. Η αποκλειστική διεύθυνση IP που σας δόθηκε δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από κανένα άλλο άτομο και συνεπώς θα είστε πάντα συνδεδεμένοι με την ίδια διεύθυνση IP κάθε φορά.

Από την άλλη πλευρά, μια κοινόχρηστη διεύθυνση IP θα μπορούσε να ανατεθεί και σε άλλους χρήστες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπηρεσίες όπως το Netflix είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τον χρήστη VPN. Επομένως, όταν εντοπίζουν μια διεύθυνση IP, την χαρακτηρίζουν ως μαύρη λίστα. Αλλά καθώς έχετε τη δύναμη να ελέγχετε την αποκλειστική διεύθυνση IP και αν σας ανήκουν μόνο, οι πιθανότητες να αλιεύονται είναι πολύ χαμηλές.

Με αυτό το πλεονέκτημα, η απόκτηση ενός αποκλειστικού IP VPN θα σας προσφέρει μια τεράστια λίστα με πολύτιμα οφέλη που ένα VPN από μόνο του δεν μπορούσε να προσφέρει πολύ αποτελεσματικά.

Ξεμπλοκάρισμα δημοφιλών περιεχομένων συνεχούς ροής

Ένα VPN θεωρείται μια έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τα διάσημα κανάλια streaming όπως το Netflix. Ένα VPN αλλάζει την πραγματική διεύθυνση IP του χρήστη και τον κάνει να εμφανίζεται ως πολίτης μιας χώρας όπου αυτό το περιεχόμενο δεν αποκλείεται. Ωστόσο, ορισμένα από τα κανάλια, όπως το Netflix, έχουν περάσει έναν νέο νόμο που περιορίζει τους χρήστες που έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μέσω του VPN. Προσδιορίζουν τη διεύθυνση IP που ενδέχεται να συνδεθεί στο κανάλι με διαφορετικό λογαριασμό χρήστη.

Ωστόσο, ένα αποκλειστικό IP VPN θα μπορούσε να καλύψει αυτό το πρόβλημα, αναθέτοντας σε εσάς μια διεύθυνση IP που πάντα παραμένει σε εσάς. Ως εκ τούτου, κανείς δεν μπορούσε να υποψιάζεται ότι είναι ένα ψεύτικο αναγνωριστικό επειδή κάθε φορά που συνδεθείτε θα έχετε αυτή τη διεύθυνση IP κάθε φορά.

Καλύτερη εμπειρία Gaming στο Διαδίκτυο

Όταν είστε εξαρτημένος από το να παίζετε online παιχνίδια τότε πρέπει να έχετε αντιμετωπίσει τα προβλήματα όπως μια επίθεση DDoS. Αυτό είναι το πρόβλημα που δημιουργεί ενόχληση μεταξύ των παικτών όταν χτυπιούνται από αυτό. Τέτοιες επιθέσεις αυξάνονται τακτικά και υποτίθεται ότι συμβαίνουν όταν υπάρχουν μακρές δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο ή ενοχλητικά ηλεκτρονικά αθλήματα. Αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αποφευχθεί χρησιμοποιώντας το αποκλειστικό IP VPN το οποίο παρέχει κορυφαία προστασία από την επίθεση DDoS.

Επίσης, το Dedicated IP VPN αντιμετωπίζει τα προβλήματα καθυστέρησης και καθυστέρησης που θα μπορούσαν να σας διακόψουν κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Η κανονική σύνδεση στο διαδίκτυο έχει τέτοια προβλήματα εξαιτίας της πολυσύχναστης οδού μέσω της οποίας μεταφέρονται τα πακέτα παιχνιδιών με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της επεξεργασίας. Ενώ η ειδική IP σας βοηθά να απολαμβάνετε την αδιάκοπη και ομαλή εμπειρία παιχνιδιού επεξεργάζοντας τα δεδομένα σας μέσα από σαφείς διαδρομές.

Γρήγορη ταχύτητα

Κατά τη διάρκεια συνεχούς ροής περιεχομένου, όλοι απαιτούν γρήγορη ταχύτητα χωρίς διακοπή. Αυτό είναι το όφελος που θα μπορούσατε να επωφεληθείτε μέσω της κατοχής ενός αποκλειστικού IP VPN. Λόγω του γεγονότος ότι μια κοινή χρήση IP χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες την ίδια στιγμή και έχει μια διαδρομή μέσω της οποίας μεταδίδεται η κίνηση δεδομένων πολλών χρηστών, η ταχύτητα ροής επιβραδύνεται.

Ωστόσο, ενώ είστε συνδεδεμένοι με Dedicated IP ή Static IP, σας δίνεται μια σαφής οδός με χαμηλή επισκεψιμότητα δεδομένων μέσω της οποίας θα μπορούσατε να απολαύσετε γρήγορη και ομαλή περιήγηση στο Internet και περιεχόμενο συνεχούς ροής.

Προστατεύει τα διαπιστευτήριά σας

Όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα Dedicated IP VPN, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις ιδιωτικές συναλλαγές σας online μόνο μέσω μιας συγκεκριμένης στατικής IP που σας δίνεται. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για την παροχή εξαιρετικής προστασίας της ιδιωτικής ζωής ενώ πραγματοποιείτε τέτοιες ευαίσθητες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών λεπτομερειών.

Ωστόσο, αυτό το επίπεδο ασφάλειας δεν μπορούσε να παρέχεται μέσω κοινόχρηστου IP, όπως το μοιράζονται πολλοί χρήστες τη φορά. Επομένως, με αυτόν τον τρόπο, τα ηλεκτρονικά σας οικονομικά στοιχεία και οι ευαίσθητες πληροφορίες σας προστατεύονται από τις κατασκοπευτικές οντότητες και τους χάκερ.

Μειώνει τον χρόνο διακοπής λειτουργίας

Μια κοινόχρηστη διεύθυνση IP, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αλλάζει κάθε φορά που ξεκινάτε τη σύνδεση. Λόγω αυτού, όταν η διεύθυνσή σας IP ανανεώνεται, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επιταχυνθεί και αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει τον κίνδυνο υποβάθμισης. Ωστόσο, ένα Dedicated IP VPN θα μπορούσε να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα χωρίς διακοπές, καθώς παραμένει πάντα το ίδιο και δεν χρειάζεται να αλλάξει από τη μία διεύθυνση IP στο άλλο.

Βέλτιστες αξιολογήσεις υπηρεσιών IP VPN

Μόνο μερικά από τα VPN προσφέρουν το μοναδικό χαρακτηριστικό της αποκλειστικής IP, καθώς είναι ένα επιπλέον συμπλήρωμα για την ιδιωτικότητά σας. Επίσης, η στατική διεύθυνση IP παρέχεται σε αυξημένες τιμές λόγω της υψηλής απαίτησης πόρων από αυτήν.

Αυτά τα αποκλειστικά IP VPN που θα συζητούσαμε εδώ είναι αυτά με εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας και μια πρόσθετη επιλογή.

NordVPN (τοποθεσία - Παναμάς)

Χώρες: 57+ | Τοποθεσίες διακομιστή: N / A | Αριθμός διακομιστών: 760+ | Πολυ-συσκευή: 6

αφιερωμένο ip vpn - Nordvpn

Πλεονεκτήματα:

 • Υποστήριξη πληρωμής Bitcoin
 • Πολιτική μη καταγραφής
 • DNS διαχωριστής διαρροής
 • Διπλό VPN

Μειονεκτήματα:

 • Διακυμάνσεις ταχύτητας
 • Πολύπλοκη δωρεάν δοκιμή

Το NordVPN είναι η πρώτη μας παρουσίαση για το αποκλειστικό IP VPN και έχει τα περισσότερα από τα αποτελεσματικά χαρακτηριστικά για να εξυπηρετήσει τους χρήστες του. Η στατική διεύθυνση IP παρέχεται από αυτούς στους επιχειρηματικούς χρήστες ή τους πελάτες κατόπιν αιτήματος και τους δίνει ένα μέρος του λογισμικού που είναι εύκολο στη χρήση χωρίς να απαιτεί μεγάλες προσπάθειες. Έχει μια μεγάλη επεκτασιμότητα διακομιστή μέσω της οποίας προσφέρει τεράστιες επιλογές ροής και ξεκλειδώματος περιεχομένου.

Με το αποκλειστικό IP, προσφέρει επίσης κορυφαίες δυνατότητες απορρήτου για να βελτιώσει την εμπειρία VPN. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας που προσφέρονται από αυτά είναι τα PPTP, L2TP, IPSec και OpenVPN με το πρόσφατο πρόσθετο πρωτόκολλο ασφαλείας για κινητά IKEv2 / Ipsec. Επίσης, το NordVPN παρέχει υποστήριξη για την κοινή χρήση αρχείων P2P, η οποία σας δίνει μια καλύτερη εμπειρία ενώ παράκαμψη.

Βασίζεται στον Παναμά και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν πραγματικά μηδενική πολιτική υλοτομίας που σας εξυπηρετεί με τέλεια ανωνυμία. Ωστόσο, το μειονέκτημα του NordVPN είναι ότι δεν προσφέρει υποστήριξη για τη σύνδεση 6 συσκευών ταυτόχρονα με τον ίδιο διακομιστή με το ίδιο πρωτόκολλο ασφαλείας, αλλά θα μπορούσε μόνο να σας συνδέσει σε 4 συσκευές τη φορά.

Το σχέδιο τιμολόγησης που προσφέρει το NordVPN είναι πολύ προσιτό και με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών μετά την αγορά. Τα πακέτα τιμολόγησης είναι:

 • 1 Μήνας [$ 11.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [7,00 δολάρια το μήνα - 42 δολάρια για 6 μήνες]
 • 12 μήνες [$ 5.75 το μήνα - $ 69 για 12 μήνες]

Ειδική προσφορά διακοπών

 • 2 Έτος [$ 3.29 ανά μήνα - $ 79 για 2 χρόνια] * συνιστάται *

PureVPN (Τοποθεσία - Χονγκ Κονγκ)

Χώρες: 141 | Τοποθεσίες διακομιστή: 180 | Αριθμός διακομιστών: 750+ | Πολυ-συσκευή: 5

αφιερωμένο ip vpn - PureVPN

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετική απόδοση
 • Διαίρεση σήραγγας
 • Πολιτική μηδενικής καταγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή
 • Διαρροή DNS

Το PureVPN είναι επίσης από ένα από τα αποκλειστικά IP VPN που προσφέρει αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό στους πελάτες του. Έχουν αυτή τη δυνατότητα για τους χρήστες του Διαδικτύου σε μια πολύ λογική τιμή που θα μπορούσε να πάρει το απόρρητό τους σε κορυφαίο επίπεδο με τα άλλα αποτελεσματικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το PureVPN έχει τους διακομιστές του σε περισσότερες από 140 χώρες, προσφέροντας πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του διαδικτύου. Έχουν ένα πλεονέκτημα 5 συνδέσεων πολλαπλών συσκευών ταυτόχρονα.

Υπάρχει ισχυρή κρυπτογράφηση 256-bit με πρωτόκολλα ασφαλείας PPTP, L2TP / IPSec, SSTP & OpenVPN. Σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες VPN, προσφέρουν χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά όπως split tunneling και εικονικό δρομολογητή. Μέσω μιας διαχωρισμένης σήραγγας, μπορείτε να διαιρέσετε τα δεδομένα σας σε κρυπτογραφημένα και μη κρυπτογραφημένα, καθιστώντας την επεξεργασία στο διαδίκτυο πιο γρήγορα.

Το PureVPN βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ και για το λόγο αυτό, τηρεί αυστηρή πολιτική χωρίς λογοκλοπή για τους πελάτες του. Όμως, όπως έχουμε βιώσει, η πολιτική καταγραφής είναι γεμάτη όταν οι διακομιστές της αντιμετωπίζουν διαρροή DNS. Προσφέρουν την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών για τα σχέδια τιμολόγησης που είναι.

 • 1 Μήνας [$ 10.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 8,95 ανά μήνα - $ 53,70 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 2 χρόνια [$ 2,95 ανά μήνα - $ 70,80 χρεώνονται κάθε 2 χρόνια] * συνιστάται *

Πώς να αποκτήσετε το Dedicated IP VPN

Θα μπορούσατε εύκολα να αγοράσετε το αποκλειστικό IP VPN ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

 • Επιλέξτε ένα VPN που προσφέρει αποκλειστική διεύθυνση IP.
 • Μεταβείτε στον ιστότοπο του παρόχου VPN και δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
 • Τώρα, επιλέξτε το σχέδιο τιμολόγησης που θέλετε για περαιτέρω πληρωμή.
 • Στη συνέχεια, προσθέστε το χαρακτηριστικό του αποκλειστικού πρόσθετου IP στο πακέτο σας.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής.
 • Κάντε το επιλεγμένο ποσό πληρωμής και κατεβείτε από τον ιστότοπο.
 • Τώρα, στη συσκευή σας κατεβάστε και εγκαταστήστε το VPN.
 • Μετά την εγκατάσταση του VPN ανοίξτε την εφαρμογή VPN και στην απαιτούμενη επιλογή, εισαγάγετε την αποκλειστική διεύθυνση IP και μετά κάντε κλικ στο connect.
 • Μετά από λίγα λεπτά που το VPN θα μπορούσε να πάρει για να συνδεθεί, μπορείτε τελικά να απολαύσετε το αποκλειστικό IP VPN με πρόσθετη ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Ποια είναι τα οφέλη μιας κοινής IP

Αποδοτική

Ξεχνώντας το αποκλειστικό IP VPN, πρέπει να δώσετε ένα επιπλέον ποσό, καθώς θεωρείται πρόσθετο χαρακτηριστικό με την υπηρεσία VPN. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν κοινόχρηστη διεύθυνση IP σε χρόνο που μειώνει το κόστος της. Επίσης, το στατικό IP δεν απαιτεί αποτελεσματικές και πρόσθετες πηγές, λόγω των οποίων το κόστος παραμένει χαμηλό.

Υψηλή ανωνυμία

Όταν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστη διεύθυνση IP, κάθε φορά που δίνετε τη νέα και μεταβαλλόμενη διεύθυνση IP που σας δίνει περισσότερες πιθανότητες ανωνυμίας. Επίσης, πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τη δυναμική διεύθυνση IP, πράγμα που καθιστά πραγματικά δύσκολη τη διατήρηση και αναγνώριση της ταυτότητάς σας.

Ο διακομιστής θα μπορούσε να μεταπηδήσει εύκολα

Η κοινόχρηστη διεύθυνση IP σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε ή να αλλάξετε τον διακομιστή στον οποίο είστε συνδεδεμένοι. Αυτό είναι το γεγονός ότι καθιστά πραγματικά εύκολο για σας να ξεμπλοκάρετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, με ένα αποκλειστικό IP VPN, είναι λίγο δύσκολο να αλλάξετε την τοποθεσία σας από το ένα μέρος στο άλλο εάν θέλετε κάποιο άλλο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, πρέπει να πάρετε μια νέα στατική διεύθυνση IP για την αλλαγή της θέσης του διακομιστή.

Μεγαλύτερη ασφάλεια

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η κοινή διεύθυνση IP είναι αυτή που συνεχίζει να αλλάζει κάθε φορά που συνδέεστε στην υπηρεσία VPN. Λόγω αυτού, έχετε στη διάθεσή σας μεγαλύτερη ασφάλεια στην περίπτωση οποιουδήποτε εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Για παράδειγμα, αν η στατική διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε είναι κάποτε hacked τότε θα ήταν μια δύσκολη διαδικασία για να πάρετε μια νέα. Ενώ αυτό δεν συμβαίνει με τη δυναμική IP, αλλά θα μπορούσατε να εξαλείψετε τις πιθανότητες τέτοιων κλοπών δεδομένων από τις σειρές ασφαλείας του Διαδικτύου και τα τείχη προστασίας του δρομολογητή πριν αποκτήσετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP.

Υπάρχουν πολλά προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε και να απολαύσετε ενώ συνδέεστε με ένα αποκλειστικό IP VPN. Ωστόσο, ορισμένα από τα μειονεκτήματα της στατικής IP είναι ότι είναι λίγο ακριβό και έχουν λιγότερη διαθεσιμότητα σε όλο τον κόσμο. Όμως, οι απαραίτητες προστασίες για τον σημερινό κόσμο θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά μέσω αποκλειστικής ΙΡ.

Εδώ σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τα VPN που σας προσφέρουν μια επιλογή dedicated IP με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ως εκ τούτου, θα μπορούσατε εύκολα να αποκτήσετε ένα VPN το οποίο σας δίνει το απαιτούμενο χαρακτηριστικό σε προσιτό ποσό. Επίσης, ένα μειονέκτημα του αποκλειστικού IP VPN είναι ότι θα μπορούσε να επηρεάσει την ανωνυμία αλλά, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να είναι πραγματικά χρήσιμο για εξαιρετικά συγκεκριμένες ανάγκες.