Kajian Browsec dan 5 Alternatif Terbaik Untuk Digunakan

[ware_item id=33][/ware_item]

Penemuan Pengarang: Semasa menulis tinjauan Browsec ini, saya mempunyai banyak aliran dalam perkhidmatan ini. Menemui kebocoran DNS dan kebocoran WebRTC semasa menguji perkhidmatan. Tidak mengesyorkan untuk mengurai atau mengalir. mendapati penurunan besar dalam kelajuan pelayan juga. Sebagai alternatif, anda boleh mencuba NordVPN yang 9/8 daripada 10 rating pengguna. 


Browsec VPN adalah add-on proksi yang tersedia untuk pelayar Chrome, Opera, dan Firefox di mana anda hanya boleh membuka kunci laman web di seluruh dunia. Ia telah mendapat perhatian besar dengan senarai pengguna hampir 3 juta. Perkhidmatan ini tidak menunjukkan banyak pengetahuan mengenai pemilikan sambungan VPN di laman web. Walau bagaimanapun, Browsec didapati sebagai proksi berasaskan Rusia.

Percubaan Rusia untuk menubuhkan internet yang sempit telah mewujudkan ketidakpastian mengenai ketidaksamaan yang ditawarkan oleh Browsec. Syarikat Browsec LLC memiliki perkhidmatan dan menawarkan perkhidmatan percuma kepada pengguna di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan versi yang dipertingkatkan dengan banyak ciri yang cekap daripada anda boleh memilih tawaran premium mereka yang termasuk pelan harga bulanan dan tahunan.

Dalam ulasan Browsec ini kita akan melihat jika VPN ini menyediakan, sambungan tanpa nama, sambungan terpantas, pemilihan protokol VPN, pelbagai pelayan VPN & Perlindungan kebocoran DNS.

Browsec serasi dengan kebanyakan peranti termasuk Mac OS X, Windows, Linux, iPhone, dan iPad. Ia juga menawarkan aplikasi VPN untuk telefon bimbit.

Browsec mempunyai penarafan 4.5 / 5 di Google webstore yang merupakan pangkat yang baik yang diberikan melalui 11000+ ulasan.

Mari Bercakap Mengenai Pro & Keburukan

Kebaikan

  • Mudah untuk digunakan: Antara muka yang ditawarkan oleh sambungan Browsec VPN adalah mesra pengguna dan mudah digunakan. Seorang individu boleh dengan mudah memasang dan mempelajari operasi tambahan ini.
  • Tukar lokasi pelayan: Anda boleh menukar lokasi pelayan anda di antara empat pilihan yang disediakan mengikut kehendak anda sendiri.
  • Tiada Had Data: Ini bermakna muat turun tanpa had dan pengalaman melayari riang boleh dinikmati oleh pengguna.
  • aplikasi iOS: Inilah yang memberi anda kelajuan penyemakan imbas yang lebih cepat dibandingkan dengan add-on browser.

Keburukan

  • Lokasi Server Terbatas: Dengan versi percuma sambungan VPN Browsec, pengguna disediakan hanya empat dari tiga lokasi untuk menukar sambungan mereka.
  • Cap jalur lebar: Pengguna perlu mengalami pelayaran yang lambat dan terganggu kerana had lebar jalur 1mbps.
  • Dasar privasi dan pembalakan yang tidak jelas: Mereka tidak mempunyai dasar atau pelan yang jelas mengenai privasi yang mana perkhidmatan telus boleh dimungkinkan bagi pengguna.
  • Sekatan boleh menjejaskan perkhidmatan Browsec VPN kerana lokasinya di Rusia.
  • Janji yang samar-samar: Mereka menjanjikan pengguna untuk memberikan pengalaman melayari tanpa nama tetapi tidak memberikan maklumat yang memuaskan mengenai dasar mereka mengenai IP yang mengaburi. Selain itu, perkhidmatan mereka tidak dapat berfungsi pada saluran penstriman seperti Netflix kerana mereka mengesahkan.

Walau bagaimanapun, jika anda melihat pelanjutan Browsec VPN dan perkhidmatan yang disediakan dengan versi percuma daripada mereka cukup tenang dan menjadikannya bernilai dipertimbangkan. Pengguna boleh membuka sekatan laman web yang terhad, menstrimkan video, memuat turun kandungan tanpa mendedahkan identiti mereka ke dunia internet. Ciri asas seperti yang disediakan oleh Browsec add-on dan VPN adalah banyak perlindungan privasi untuk mereka yang tidak mahu keselamatan tertinggi.

Browsec VPN (Perkhidmatan premium)

Dengan perkhidmatan VPN premium browsec, anda boleh meningkatkan ciri-ciri yang disediakan pada tahap yang luar biasa. Semua ciri-ciri yang disediakan dengan versi percuma menjadi lebih cekap dan sangat meningkat bagi pelanggan premium.

Cap bandwidth tidak lagi menjadi kebimbangan dan anda boleh melayari kandungan berat dan muat turun bebas tanpa mengganggu gangguan dan ketinggalan. Terdapat 30 lokasi pelayan untuk pengguna di mana mereka boleh memilih satu mengikut kandungan yang mereka mahu akses. Salah satu kemudahan menyediakan ciri adalah bahawa anda diberikan dengan lorong trafik khusus yang memberikan anda pecutan yang mantap semasa menyemak imbas laman web.

Rancangan Harga dan Kaedah Pembayaran

Bagi pelanggan yang dibayar, harga Browsec VPN add-on adalah sangat murah dan murah berbanding dengan perkhidmatan VPN yang lain. Mereka mempunyai dua rancangan, satu bulanan dan satu lagi adalah pangkalan tahunan.

Untuk pelan bulanan anda perlu membayar hanya $ 4.99, bagaimanapun, kos ini berkurangan sehingga 33% apabila anda memilih pelan harga tahunan. Untuk pembayaran tahunan, anda perlu membayar $ 39,99 yang bermaksud jumlah hampir $ 3.33 sebulan.

Kajian Browsec dan 5 Alternatif Terbaik Untuk Digunakan

Mereka mengiklankan untuk menyediakan 80 pilihan pembayaran termasuk PayPal, VISA, MasterCard, dan lain-lain tetapi bergantung kepada lokasi pelanggan. Juga, pelanggan tidak dapat menggunakan kaedah pembayaran Bitcoin tanpa mengira lokasi.

Pembalakan Dan Dasar Privasi

Seperti yang diberitahu sebelum ini, Browsec tidak menyatakan bagaimana mereka mengumpul maklumat pengguna dan data apa yang akan disimpan. Mereka hanya menyatakan bahawa beberapa maklumat disimpan untuk meningkatkan pengalaman pengguna dan untuk mendapatkan pandangan yang lebih baik. Walau bagaimanapun, semasa memilih VPN, terdapat klausa yang jelas dalam dasar privasi perkhidmatan VPN.

Terdapat dasar privasi ringkas di laman web Browsec yang boleh anda baca di sini.

Ujian Kelajuan Browsec VPN

Ujian kelajuan dengan Browsec VPN ternyata efisien. Juga, masa sambungan yang baik dilaporkan apabila lokasi pelayan yang berbeza telah diuji.

Kelajuan pelayaran hampir setiap pelayan adalah memuaskan kecuali beberapa. Sebagai contoh, pelayan Singapura yang responsnya lebih perlahan dan kelajuan kurang tertumpu.

browsec vpn review

Sokongan Mudah Alih

Aplikasi Android browsec VPN add-on berfungsi dengan mana-mana aplikasi iOS atau Android yang membuat konten favorit Anda mudah diakses di mana saja. Ia juga menjadikan data anda selamat ketika melakukan perjalanan dan melindungi anda semasa berada di sambungan Wi-Fi awam.

browsec vpn review

Aplikasi mudah alih ini berfungsi dengan baik dan tidak mempunyai kelajuan yang kurang. Sama dengan sambungan penyemak imbas, aplikasi mudah alih mempunyai antara muka yang mudah dengan arahan yang jelas.

Sokongan pengguna

Walaupun mereka tidak mempunyai ciri sembang langsung atau perkhidmatan bantuan pelanggan 24 jam masih masa tindak balas mereka cukup cepat untuk memenuhi pengguna mereka. Mereka membantu masalah pengguna dengan penuh perhatian dan berfungsi untuk menyelesaikan masalah ini secepat mungkin.

Kajian Browsec dan 5 Alternatif Terbaik Untuk Digunakan

Seorang pengguna Browsec dapat menangani masalahnya walaupun mengemukakan soalan mereka dari halaman "hubungi kami". Kemungkinan besar anda akan mendapat jawapan dalam masa beberapa jam selepas melaporkan isu anda.

Tidak Diingati Walaupun Kajian Browsec

Terdapat banyak tuntutan yang dinyatakan dalam Webstore Chrome yang tidak disahkan semasa ulasan Browsec. Sebagai contoh, terdapat tertulis bahawa VPN akan menyokong saluran seperti Netflix, Hulu, Spotify, Soundcloud, dan lain-lain; Walau bagaimanapun, di antara ini, anda tidak akan dapat aliran Netflix dan Hulu. Ini mungkin kerana saluran streaming ini benar-benar popular dan boleh disekat oleh hanya beberapa VPN berbayar. Namun, Netflix terus menyekat VPN dan kini ia boleh disekat oleh beberapa VPN yang bereputasi.

Browsec juga tidak termasuk ciri terbina dalam yang menyekat risiko kebocoran IP seperti WebRTC atau pemain flash. Oleh itu, pengguna perlu memasang tambahan atau pelanjutan tambahan untuk menghalang ancaman tersebut.

Mari Bincang Mengenai Alternatif Browsec

Pelbagai patch keselamatan dan kekurangan ciri memaksa kami untuk menyemak beberapa sambungan VPN lain yang boleh menjadi alternatif Browsec terbaik untuk pengguna VPN.

Kebanyakan pengguna Browsec telah mengadu perkhidmatan streaming yang menyalahkan mereka, terutamanya ketika mengakses saluran seperti Netflix. Juga, pengguna hanya disediakan dengan 4 pilihan pensuisan pelayan dengan versi percuma mereka.

Mereka mempunyai dasar samar-samar mengenai pengumpulan maklumat pengguna dan bagaimana data ini disimpan oleh sambungan VPN. Mereka hanya memberitahu bahawa maklumat pengguna disimpan untuk tujuan penyelidikan dan peningkatan. Juga, tidak diketahui bahawa log pelanggan disimpan secara peribadi atau dibocorkan seperti laman web lain.

Komen dari perbincangan [SEMUA] Browsec: Pelanjutan Chrome Yang Membuka Dunia Kandungan Baru.

Oleh itu, maklumat yang dikumpul boleh dibocorkan atau dikongsi dengan pihak ketiga dan agensi kerajaan. Selain itu, kekurangan maklumat mengenai syarikat pemilik VPN memberi kesan negatif terhadap dasar privasi Browsec. Tanpa pengetahuan tentang pengurusan di sebalik perniagaan atau produk, tiada siapa yang mahu melabur wang mereka di dalamnya. Walau bagaimanapun, individu mengelak daripada mempertimbangkan versi percuma kerana mereka tidak mahu berkompromi dengan privasi mereka.

Nasib baik, terdapat banyak sambungan VPN percuma yang menyediakan pengguna Internet prestasi yang memuaskan dengan privasi yang sesuai. Untuk pembaca dan kemudahan mereka, kami telah menapis beberapa alternatif Browsec terbaik yang boleh mereka pilih untuk pengalaman penyemakan imbas yang hebat.

5 Alternatif Terbaik Browsec Untuk Penggunaan

1 - DotVPN (terbaik untuk streaming)

Serasi dengan: Chrome, Firefox, Opera, iOS, Android, Windows

Kajian Browsec dan 5 Alternatif Terbaik Untuk Digunakan

DotVPN adalah perkhidmatan VPN percuma yang mempunyai banyak pengguna di seluruh dunia kerana ciri-ciri yang mantap dan prestasi keseluruhannya. Kami telah memberikan keutamaan pertama di kalangan semua alternatif Browsec kerana kemudahan penstriman yang disediakan kepada pengguna.

DotVPN menyediakan keselamatan hotspot Wi-Fi dengan akses kepada kandungan yang disekat melalui menghapuskan sekatan lokasi. Oleh itu, anda boleh menikmati barangan dan saluran kegemaran anda seperti Netflix, BBC, Facebook, YouTube dan banyak lagi.

DotVPN telah mendapat sambutan pengguna yang luar biasa dan mempunyai lebih daripada 10 juta muat turun dari 160+ negara. Mereka mempunyai proses persediaan yang sangat mudah dengan satu klik. Ia adalah perkhidmatan VPN percuma yang cekap terutamanya untuk membuka kunci kandungan kerana pelbagai pilihan switching pelayan, tidak seperti VPN percuma lain. Anda boleh menukar lokasi pelayan anda mengikut kehendak anda antara pilihan termasuk UK, Amerika Syarikat, Sweden, Singapura, Switzerland, dan lain-lain.

Komen dari perbincangan [SEMUA] Browsec: Pelanjutan Chrome Yang Membuka Dunia Kandungan Baru.

2 - VPN Windscribe

Sesuai dengan: Chrome, Firefox, Opera, Linux, Windows, MacOS, Linux

Windscribe-VPN-review

Windscribe adalah perkhidmatan VPN yang popular yang terus meningkatkan kecekapan sambungan VPN mereka dan itulah sebabnya pertimbangan yang besar untuk mereka yang mencari alternatif Browsec adalah. Baru-baru ini, mereka telah melancarkan Windscribe Beta untuk pengguna Linux.

Windscribe memberikan anda 9 lokasi pelayan untuk dipilih. Ia juga mengehadkan pelacak dan iklan mengganggu untuk menjadikan gangguan penyemak imbas anda percuma. Walaupun mudah membuka kunci anda juga disediakan dengan privasi yang sesuai.

Komen daripada perbincangan Cadangan percuma VPN untuk mengutuk.

3 - VPN Betternet

Serasi dengan: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Windows, Linux, Android, iOS

Kajian Browsec dan 5 Alternatif Terbaik Untuk Digunakan

BetternetVPN menawarkan penggunanya dengan jalur lebar tanpa had yang merupakan kegembiraan dan faedah yang besar untuk streaming dan muat turun yang tidak terganggu.

Ia menyediakan sambungan mudah kepada pengguna dengan satu sentuhan VPN yang membolehkan desktop anda. Tiada pendaftaran atau log masuk diperlukan yang mana ramai pengguna cuba mengelakkan dan mahu tidak rumit, cepat diatur. Mereka juga mendakwa dalam dasar privasi mereka untuk tidak log data pelanggan, oleh itu, data peribadi anda adalah selamat dari semua jenis aktiviti pengesanan dan pengintipan.

4 - CyberGhost VPN

Serasi dengan: Chrome, Firefox, Opera, Windows, Mac, iOS, Linus, Android

Kajian Browsec dan 5 Alternatif Terbaik Untuk Digunakan

Cyberghost VPN memberikan anda tidak mahu dikenali melalui mengaburi alamat IP anda dan itulah yang menjadikan kami mengesyorkannya sebagai alternatif Browsec. Firewall terbina dalam menjadikan anda selamat semasa streaming dan semasa disambungkan ke Wi-Fi awam.

Semasa bersambung ke CyberGhost, anda boleh menyiarkan kandungan dan saluran yang popular seperti Netflix, Hulu, HBO dan banyak lagi tanpa proses sambungan menjengkelkan dan berpanjangan. Anda boleh mengaktifkan CyberGhost VPN dengan hanya satu klik.

5 - VPN Hotspot Shield

Serasi dengan: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Google Android, iOS

Kajian Browsec dan 5 Alternatif Terbaik Untuk Digunakan

Hotspot Shield adalah lanjutan VPN percuma yang menyediakan perkhidmatan iklan percuma kepada penggunanya. Ia merupakan alternatif Browsec yang berkesan dengan lebih daripada 350 muat turun.

Anda boleh mengakses laman web dan kandungan yang disekat melalui hanya satu klik mudah untuk membolehkan perkhidmatan VPN. Ia memberi anda pilihan lokasi pelayan dari UK, AS, Denmark, Perancis, Kanada, dan Belanda. Oleh itu, anda mempunyai banyak pilihan laman web pembasmian kunci dengan penyulitan peringkat perbankan ke trafik dan data dalam talian anda.

Kesimpulannya

Selepas membaca ini, anda mesti memikirkan untuk mempertimbangkan salah satu daripada alternatif Browsec untuk mengelakkan kemungkinan kebocoran data. VPN ini yang kami telah dibincangkan di atas adalah yang paling popular dan bernilai di kalangan semua perkhidmatan VPN percuma. Bagaimanapun, anda harus ingat bahawa ini bukan VPN lengkap sebagai yang dibayar. Oleh itu, ada kemungkinan anda kehilangan sesuatu sebagai balasan untuk mendapatkan perkhidmatan percuma.

Tetapi, bagi mereka yang kurang barangan peribadi dan aktiviti dalam talian yang melibatkan butiran peribadi seperti maklumat kad kredit, kata laluan log masuk, dan sebagainya, sambungan VPN percuma ini adalah pilihan yang baik.