Kajian ExpressVPN: Adakah Wang Itu Worth?

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN adalah VPN yang berani menuntut kelajuan kilat dan sebenarnya mempunyai kecekapan kelajuan. Namun, untuk membuat janji itu benar-benar nyata, mereka perlu melabur dalam penyelenggaraan dan untuk memenuhi pelaburan yang mereka berikan pada harga yang sedikit lebih tinggi.


Untuk menjalankan kajian ExpressVPN yang menyeluruh, saya melanggan pelan 6 bulan ExpressVPN dan keputusannya agak mengagumkan. Semua VPN lain entah bagaimana kekurangan kelajuan dan tidak dapat menguruskan untuk memberikan kelajuan yang pantas atau bahkan normal. Walau bagaimanapun, ExpressVPN telah mengatasi semua VPN dalam kelajuan yang telah kami uji sejauh ini. Juga, ia dapat membuka kunci Netflix dan semua saluran streaming yang diuji.

Dalam semakan, beberapa komen dari pelanggan ExpressVPN lain turut dimasukkan.

Mari Bercakap tentang Baik & Perkara buruk

Kebaikan

 • Kelajuan yang luar biasa cepat
 • Membunuh suis
 • Torrent friendly
 • Bekerja dengan Netflix
 • 24/7 sokongan sembang secara langsung untuk semua
 • 1500+ pelayan di 92 negara

Keburukan

 • Kadar tinggi bit
 • Maklumat tidak terperinci mengenai syarikat itu

ExpressVPN mempunyai lokasi perniagaan British Virgin Island dan mempunyai rangkaian pelayan yang luas lebih daripada 1500 pelayan dalam 94 negara.

Terdapat pelbagai protokol dan ciri keselamatan termasuk terowong perpecahan. Mereka menyediakan aplikasi dan sokongan kepada semua sistem operasi dan peranti seperti Windows, Mac, Linux, Android, dan Routers juga.

Walau bagaimanapun, harga ExpressVPN bermula dari $ 12.95 sebulan dan boleh jatuh ke USD 8.32 dengan rancangan tahunan mereka. Ada Jaminan wang balik 30 hari dengan beberapa keistimewaan lain mengenai syarat-syarat tertentu yang dibincangkan di bawah ini dalam ulasan ExpressVPN ini.

Apa yang Anda Bayar

ExpressVPN bukan untuk pengguna yang mencari VPN murah kerana mereka adalah salah satu pembekal VPN paling pratik. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa kelonggaran yang boleh membuat pelan anda sedikit lebih menguntungkan berbanding dengan yang biasa. Sebagai contoh, terdapat pilihan untuk "Rujuk Rakan" dalam perkhidmatan ExpressVPN dan apabila seorang kawan membeli perkhidmatan ini dari rujukan anda, kedua-duanya mendapat perkhidmatan percuma selama satu bulan.

Dengan semua rancangan anda mendapat ciri yang sama dan jaminan wang balik 30 hari. Juga, Pelanggan 24/7 sokongan dan jalur lebar tanpa had adalah dengan setiap pelan.

Kajian ExpressVPN: Adakah Wang Itu Worth?

 • Rancangan Satu Bulan - $ 12.95 / M ini adalah pelan asas yang ditawarkan oleh ExpressVPN dan tidak mempunyai diskaun.
 • Pelan 6 Bulan - $ 9.99 / M Pelan ini adalah untuk 6 bulan dan anda perlu membayar sejumlah USD 59.95 selepas setiap enam bulan.
 • Pelan 12 Bulan - $ 8.32 / M ini adalah pelan standard ExpressVPN dan memberi anda diskaun sebanyak 35% ke atas jumlah USD 99.95 selepas setiap tahun.

Pada asasnya, terdapat prosedur tiga langkah untuk melanggan rancangan ExpressVPN. Pertama, anda perlu memilih pelan, kemudian masukkan alamat e-mel dan pilih kaedah pembayaran pilihan anda. Mereka menghantar e-mel kepada anda e-mel pengesahan bersama-sama dengan butirannya.

Julat Cukup Dari Kaedah Pembayaran

Terdapat pelbagai kaedah yang membolehkan anda membayar jumlah langganan dengan mudah. Opsyen pembayaran termasuk kad kredit, PayPal, Bitcoin, dan lain-lain seperti AliPay, UnionPay, WebMoney, dll..

Kajian ExpressVPN: Adakah Wang Itu Worth?

Anda boleh membayar melalui kaedah yang mudah untuk anda; Walau bagaimanapun, dalam kajian ExpressVPN ini, saya akan mencadangkan anda membayar melalui saluran tanpa nama seperti Bitcoin. Ini adalah disyorkan kerana melalui kaedah ini butiran anda kekal tanpa nama dan hakikat bahawa anda telah membeli perkhidmatan VPN.

Bagaimana dengan Keselamatan ExpressVPN

ExpressVPN berpusat di British Virgin Islands dan berkenaan dengan lokasi, tidak ada ancaman peraturan internet yang ketat atau pengawasan agensi seperti NSA atau yang lain. Sebaliknya, terdapat pelbagai jenis protokol keselamatan termasuk OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, dan SSTP. Perkara yang saya suka mengenai ExpressVPN adalah bahawa mereka memilih protokol keselamatan yang paling sesuai mengikut keperluan anda. Walau bagaimanapun, protokol yang mereka sambungkan biasanya adalah, OpenVPN di atas UDP. Tetapi, anda boleh menukar protokol dari tetapan manual jika anda mahu.

Algoritma AES 256-bit digunakan untuk menyulitkan lalu lintas dan pengesahan tertinggi juga SHA 512 digunakan oleh ExpressVPN. Ini adalah piawaian penyulitan lalai yang tidak dapat diubah jika anda menggunakan aplikasi VPN.

Perspektif lain untuk keselamatan VPN adalah dasar privasi dan dasar mengenai log aktiviti. ExpressVPN mempunyai ketat tiada dasar pembalakan dan mereka tidak memantau apa-apa jenis aktiviti pengguna yang dinyatakan dengan jelas dalam dasar privasi mereka.

"Kami tidak mengumpulkan log aktiviti anda, termasuk pembalakan sejarah penyemakan imbas, destinasi trafik, kandungan data, atau pertanyaan DNS. Kami juga tidak pernah menyimpan log sambungan, tidak bermakna log alamat IP anda, alamat IP VPN keluar anda, masa cap sambungan, atau tempoh sesi. "

Beberapa Ciri-ciri Menonjol dari ExpressVPN

Bersama-sama dengan ciri VPN dan protokol keselamatan yang biasa, terdapat beberapa ciri lain yang ditemui semasa kajian ExpressVPN.

Sambungan serentak

Sebelum itu, hanya ada peluang untuk menyambung satu peranti dengan satu akaun ExpressVPN. Walau bagaimanapun, kini mereka telah meningkatkan ciri ini dan anda boleh menyambung tiga peranti secara serentak pada satu akaun.

Di sini, saya ingin menyebutkan bahawa anda boleh meningkatkan peranti yang dijamin dengan penyulitan VPN. Melalui penghubung penghala wayarles anda dengan akaun ExpressVPN, semua peranti yang menggunakan internet dari penghala itu boleh dilindungi.

Membunuh suis

Kill Switch adalah ciri di mana sambungan internet secara automatik dipecahkan oleh VPN dalam kes di mana terdapat penurunan mendadak dalam sambungan VPN.

Saya jarang menghadapi penurunan sambungan dalam tempoh 6 bulan. Walau bagaimanapun, ciri suis pembunuh berfungsi dengan baik dalam keadaan. Ciri ini diperkenalkan kerana sambungan VPN yang jatuh dapat menyebabkan data internet tidak terenkripsi dan identiti anda dapat didedahkan.

Split Tunneling

Ciri ini pada dasarnya adalah untuk meningkatkan kelajuan dengan memisahkan trafik internet ke dalam kategori yang disulitkan dan tidak dienkripsi. Ciri ini ExpressVPN boleh didapati di Mac, Windows, dan peranti penghala.

Dengan bantuan terowong perpecahan, anda boleh memilih aplikasi yang akan dilindungi oleh VPN dan aplikasi yang akan memintas perlindungan VPN.

Melalui mengakses tetapan di Windows dan Mac, anda boleh menukar tetapan lalai akaun VPN anda. Terdapat tiga pilihan; Semua aplikasi menggunakan kata laluan, Don tidak membenarkan aplikasi terpilih menggunakan VPN, dan Hanya membenarkan aplikasi terpilih menggunakan VPN.

Mari Pergi Ke Severs & Ujian Kelajuan

ExpressVPN telah merangkumi kebanyakan negara di seluruh dunia yang menjadikannya cekap dalam membuka kunci kandungan. Mereka mempunyai 1500+ pelayan di 94 negara di mana pengguna boleh memilih pelayan pilihan mereka sendiri. Selain itu, tiada had pada suis pelayan yang menguntungkan apabila anda membuka kunci kandungan terutamanya perkhidmatan penstriman seperti Netflix.

Walau bagaimanapun, apabila ia mencapai prestasi kelajuan, ia adalah ciri yang paling hebat yang saya dapati semasa kajian ExpressVPN. Populariti ExpressVPN juga disebabkan oleh prestasi kelajuan sedemikian yang merupakan keperluan yang sangat baik bersama-sama dengan keselamatan semasa melayari dan mengerikan.

Semasa menguji kelajuan ExpressVPN, saya telah menukar pelayan dan mendapati bahawa pelayan yang terletak berhampiran lokasi sebenar saya bekerja lebih cepat daripada yang jauh. Juga, kelajuan bergantung kepada faktor-faktor seperti beban server, kelajuan internet anda, sistem operasi, dan lain-lain Namun, dengan semua pemboleh ubah ini prestasi kelajuan ExpressVPN luar biasa. Pelayan yang terletak di EU adalah yang terpantas dan pelayan Asia adalah yang paling lambat berbanding dengan pelayan ExpressVPN lain yang terletak di AS atau Kesatuan Eropah.

Website dan Interface ExpressVPN

Paparan pertama laman ExpressVPN tidak terlalu sesak dan pengguna baru dengan mudah boleh mendapatkan arah yang dikehendaki. Di halaman rumah, mereka tidak mempunyai maklumat terperinci mengenai perkhidmatan; Walau bagaimanapun, beberapa ciri diserlahkan.

Semasa memantau halaman web mereka untuk pemeriksaan ExpressVPN, perkara terbaik ialah setiap aspek VPN diserlahkan di halaman rumah dengan pautan ke maklumat terperinci. Terdapat hampir sama maklumat dalam header dan footer laman web, namun terdapat beberapa maklumat tambahan di footer. Di laman web, terdapat panduan persediaan terperinci untuk setiap peranti bersama-sama dengan sokongan video.

Sebaliknya, antara muka klien ExpressVPN juga mesra pengguna dan mudah digunakan. Selepas melengkapkan proses memuat turun dan memasang, anda perlu memasukkan kod pengaktifan apabila anda menjalankannya buat kali pertama. Kod pengaktifan diterima melalui e-mel pengesahan dan kod untuk setiap peranti adalah berbeza.

Selepas proses persediaan ini, aplikasinya dimulakan. Perkara pertama ialah memilih lokasi pelayan yang boleh anda tandai dengan bintang itu jika anda mahu mengaksesnya kemudian. Sebagaimana diberitahu sebelumnya, protokol dipilih secara lalai dan jika anda ingin menukarnya, anda perlu mengakses menu pilihan. Menu pilihan juga mempunyai tetapan lain yang boleh diubah, yang boleh anda sesuaikan mengikut keperluan internet anda.

Aplikasi mudah alih ExpressVPN juga sama dengan aplikasi desktop dan memerlukan proses yang sama. Oleh itu, ini adalah salah satu aplikasi paling mudah yang saya lihat semasa banyak ulasan VPN. Walau bagaimanapun, terdapat satu kekurangan dengan proses sambungan ExpressVPN. Apabila anda menyambungkan ExpressVPN pada peranti, anda perlu memutuskan sambungan secara manual dan anda tidak boleh boot sambungan dari akaun dari jauh.

Ia nampaknya tidak merugikan sejauh mana saya perlu menyambungkan peranti keempat dan saya tidak dapat mengakses yang sudah disambung pada masa ini.

ExpressVPN Bekerja Dengan Netflix AS?

Apabila ia membatalkan pembasmian Netflix, kebanyakan VPN tidak dapat memberikan anda keistimewaan. Terdapat beberapa VPN yang masih berfungsi untuk Netflix dan mereka juga kekal ketinggalan sementara video streaming. Apabila saya menguji ExpressVPN untuk Netflix, hasilnya benar-benar bagus, tetapi perlu menyebut bahawa ada pelayan tertentu yang berfungsi untuk membuka kunci kunci Netflix.

Sebab hanya beberapa pelayan berfungsi ialah Netflix sentiasa menghalang IP VPN dan ExpressVPN mengekalkan kecekapan kerana banyak IP masih tidak dikenali oleh Netflix. Satu lagi sebab untuk membuka sekatan yang berjaya ialah terdapat bilangan pelayan ExpressVPN yang mencukupi di Amerika Syarikat. Bagaimanapun, dengan akses, anda memerlukan keberkesanan kelajuan supaya proses streaming berjalan dengan lancar tanpa perlu bersusah-payah kelajuan.

Walau bagaimanapun, terdapat juga saluran penstriman yang popular yang telah saya uji semasa penilaian ExpressVPN. Sebagai contoh, HBO, Hulu dan BBC iPlayer mudah diakses melalui sambungan ExpressVPN.Comment from discussion Adakah ExpressVPN berfungsi? Adakah ia disyorkan, dipercayai dan selamat? Sebarang perkhidmatan lain yang saya patut cuba?.

Untuk setiap buka kunci, ingat untuk menukar pelayan ExpressVPN supaya anda dapat mencari yang bekerja.

ExpressVPN Dengan Torrenting Anonymously

Torrenting memerlukan beberapa ciri VPN yang hebat untuk berfungsi dengan baik dan itu sebabnya banyak VPN sangat ceroboh sementara perkongsian fail P2P. Untungnya, ExpressVPN mempunyai keperluan utama untuk mengutuk yang pantas.

Masalah dengan torrenting adalah bahawa pengguna tidak dapat hanya mendapatkan notis undang-undang tetapi alamat IP bersama dengan butiran peribadi lain dapat dilihat oleh setiap torrenter di kolam perkongsian fail itu. Inilah sebabnya orang menggunakan keselamatan VPN tetapi kelajuan internet mereka sangat perlahan. Secara umumnya, kelajuan turun dengan VPN tetapi ketika menjejaskan ia menjadi semakin ketinggalan kerana fail torrent besar.

ExpressVPN adalah cekap dalam mengerikan kerana terdapat komponen kelajuan tambahan dalam perkhidmatan mereka dan mereka juga menyediakan lebar jalur tanpa had yang menghilangkan tekanan muat turun terhad atau pemikiran bahawa fail torrent besar akan melebihi had data.

Bagaimana Mereka Memperlakukan Anda Sebagai Pelanggan?

ExpressVPN menyediakan 24/7 sokongan sembang secara langsung untuk pelanggan mereka. Tidak seperti penyedia VPN yang banyak, kakitangan di belakang sembang itu benar-benar responsif dan mereka memberikan setiap butiran mengenai pertanyaan yang diminta. Satu perkara yang lebih bermanfaat mengenai sokongan pelanggan ExpressVPN adalah bahawa sembang langsung dibuka untuk setiap individu sama ada mereka pelanggan atau tidak.

Saya rasa sokongan sembang secara langsung adalah kaedah yang paling mudah untuk mengakses kakitangan sokongan, tetapi jika anda mahu saluran lain, ExpressVPN juga menyediakan borang hubungan dan kaedah e-mel. Masa tindak balas untuk mesej e-mel juga memadai dan saya menerima jawapan dalam satu jam.

ExpressVPN mempunyai aplikasi yang sangat mudah dan mudah yang tidak memerlukan sokongan. Walau bagaimanapun, terdapat FAQ, blog bermaklumat dan panduan persediaan untuk mengarahkan pelanggan.

ExpressVPN Review; Keputusan Akhir

Bagi mereka yang hanya mencari VPN yang sempurna tanpa prihatin tentang kos, ExpressVPN adalah cekap dalam setiap perspektif. Seiring dengan keselamatan, perkhidmatan ExpressVPN adalah cepat, torrent mesra dan yang paling penting; ia masih berfungsi dengan pembatalan Netflix.

Perkhidmatannya tidak begitu mudah dan aplikasi ExpressVPN mudah digunakan. Ini semua ciri-ciri bersama-sama membuat nilai harga yang tinggi yang tidak pernah berkaitan jika anda mempunyai jaminan wang kembali 30 hari. Komentari dari perbincangan Express VPN adalah perkhidmatan VPN yang paling lambat dan kurang dipercayai. Jangan beli jika anda berada di China.