Leggyorsabb ingyenes VPN nagysebességű titkosított kapcsolathoz

[ware_item id=33][/ware_item]

A VPN alapvető elve az, hogy névtelenséget és adatbiztonságot biztosítson a felhasználók számára, ám a leggyorsabb ingyenes VPN az, ami egy internetes felhasználót izgatott. Az egyének többsége csak meg akarja kerülni a webhely korlátozásait, és elkerüli az esélyt, hogy az internetszolgáltatók, a kormányhivatalok és más harmadik felek nyomon kövessék vagy elkapják őket..


Azok, akik hajlandóak egy ígéretes és teljesen védett VPN-szolgáltatást igénybe venni, általában egy fizetett VPN-szolgáltatást választanak, ám a hatékony sebességet a legelőnyösebb prioritásuk mellett is megtartják..

Ennek oka az, hogy minden online tevékenység közben végzett tevékenység rendkívül bosszantó lehet, ha sebességfojtószeleppel szembesül. Ezek a sebességproblémák ugyanakkor veszélyeztethetik az adatvédelmet az adatszivárgás miatt, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

Miért keresnek az emberek a leggyorsabb ingyenes VPN-t

Az internetes felhasználók manapság valóban csalódottak a rendkívül megnövekedett tartalomhozzáférési blokkok miatt, függetlenül attól, hogy melyik országban élsz. Ez az oka annak, hogy többségük nem fontolja meg az ingyenes VPN által biztosított adatvédelmi hiányokat.

Sokan, főleg azok, akik újak a VPN-koncepcióban, úgy gondolják, hogy először kipróbálniuk kell egy ingyenes szolgáltatást, mivel aggódnak a pénzvesztés miatt. Az olyan szolgáltatások, mint például a tartalom feloldása, az IP elhomályosítása és beruházás nélküli gőzölgetése, nagy vonzerőt jelentenek sok számára.

A szerpentin általában nem törődik a magánélettel, valódi szükségük a névtelenség és a sebesség. A VPN-k általában lelassítják a sebességet, és a probléma még intenzívebbé válik ingyenes VPN-szolgáltatások használatakor; azonban a nehéz streaminghez extra sebességre van szükség a sima működéshez. Ezért nagyon nehéz megtalálni a megfelelő sebességű, ingyenes VPN-t. Másrészt a népszerű internethasználat olyan kínzó, hogy magánéletre és névtelenségre van szüksége.

Az ördögi fájdalommal szélesebb a kockázata annak, hogy szerzői jogi értesítéseket kapunk. Ezért az emberek a VPN használatával homályosítják el az identitásukat, miközben megosztják és letöltik a torrent fájlokat.

Sajnos a VPN-kapcsolat lassúvá teszi a torrentet, mivel ez nehéz adatfeldolgozási eljárás. Ha a szabad VPN-ről beszélünk, szinte lehetetlen olyan ingyenes VPN-t találni, amely a torrentolással teljesen hatékony.

Ingyenes VPN szolgáltatás, valójában költségmentes vagy csak úgy tűnik?

Az emberek általában úgy gondolják, hogy az általuk használt ingyenes VPN-kiterjesztés felbecsülhetetlen, és az általuk nyújtott szolgáltatások nem állnak szándékában mögötte. Alternatív módszerekkel számolnak fel titeket, ha pénzben nem nyernek profitot.

Megjegyzés a beszélgetésből Érdemes letölteni a Hola VPN kiterjesztést?.

Sajnos szinte az összes online elérhető VPN-kiterjesztés tartalmaz bizonyos biztonsági hiányosságokat, amelyeket a felhasználó közvetlenül a csatlakozás után vagy valamikor később tapasztal. Ezért a legtöbb embernek a hatékonyság hiányát kell szenvednie, ami frusztrációt eredményez. Ugyanakkor felsoroltuk a Free VPN felhasználók által a leginkább címzett panaszokat.

 • Homályos politika: Számos ingyenes VPN-szolgáltatás nem egyértelmű politikát tart fenn az ügyféladatokkal vagy az online böngészési tevékenységekkel kapcsolatban. Valójában azonban adatokat gyűjtnek vagy követnek a felhasználókat tudásuk nélkül.
 • Adat korlátozások: Amikor csatlakozik egy ingyenes VPN-hez, ezek általában egy bizonyos adatkorláton korlátozzák Önt, amikor eléri.
 • Sebesség késés: Az ingyenes VPN többnyire csökkenti a rendszer internetes sebességét az eredetihez képest.
 • Korlátozott kiszolgálóhelyek: Szinte minden ingyenes VPN-kiterjesztésnél látnia kellett a prémium szolgáltatásokat. Tehát nagyon korlátozott mennyiségű és kevesebb szervert tartanak fenn az ingyenes szolgáltatás felhasználóinak.

Mindezen biztonsági hiányosságok és hatékonyság hiányában a legtöbb embert csak a sebességgel kapcsolatos kérdések aggodalommal töltik el.

De miért a legjobban aggasztja a leggyorsabb ingyenes VPN??

Ennek oka az, hogy amikor a VPN rendkívül lassú és lassú, a felhasználók különféle biztonsági problémákkal és böngészési nehézségekkel szembesülnek..

A leginkább bosszantó problémák, amelyekkel a VPN-kapcsolat sebességhibákat tartalmaz;

 • Az adatvesztés kockázata növekszik, ha a kapcsolat le van tiltva a sebesség-lemaradás és a rendszer lefagyása miatt. Amikor a VPN nem működik, a felhasználói adatokat külső személyeknek teszik ki, amíg a VPN visszanyeri a kapcsolatot.
 • Lassú letöltés nagy probléma lehet a lassú VPN-szolgáltatásokkal, különösen nehéz dolgok esetén.
 • Streaming frusztrációk a leginkább bosszantó probléma, ha nem rendelkezik gyors VPN-szolgáltatással. Ez a leginkább szembesülő probléma, mivel a felhasználók mindig tartalmat böngésznek és adatfolyamokat közvetítenek. A hosszú videó betöltése és a ragadós játék idegesítő helyzet a felhasználók számára.

A VPN-t gondosan és a teljesítmény áttekintése után kell kiválasztani. Ebben a tekintetben hasznos lehet a felhasználói tapasztalatok vagy a részletes cikkek olvasása.

Ezért teszteltünk néhány ingyenes VPN szolgáltatást is, amelyek közül néhány a leggyorsabb ingyenes VPN szolgáltató.

Leggyorsabb ingyenes VPN szolgáltatások

Kipróbáltunk néhány népszerű VPN-kiterjesztést, hogy kibontjuk azokat, amelyek összehasonlíthatóan a leggyorsabb ingyenes VPN-szolgáltatások. Az Internet-felhasználó saját maga is követheti ezt az egyszerű tesztelési módszert.

Először az internetes alapsebességet (az internetszolgáltató által biztosított sebességet) kell tesztelnie olyan sebesség-tesztelő eszközökkel, mint a testmy.net vagy a speedtest.net.

Egy adott VPN teszteléséhez azonban engedélyeznie kell a kapcsolatot a készüléken, majd tesztelnie kell a sebességet. Ha a kapott eredmény megegyezik vagy csaknem megegyezik az alapvető internetes sebességgel, akkor a VPN-szolgáltatás nem lassítja az internet sebességét.

5 leggyorsabb ingyenes VPN, amelyben nagyon megbízható

Ezért ezek a leggyorsabb VPN-szolgáltatások, amelyeket itt tárgyalunk, azok, amelyek a csatlakozás után azonos vagy szinte azonos sebességet mutattak.

# 1 - TunnelBear VPN

alagút-alternatívák

Figyelemre méltó tulajdonságok

 • Könnyen kezelhető
 • Biztosítson kapcsolatot 5 egyidejű készülékkel
 • 500 MB ingyenes adat minden hónapban

A Tunnelbear VPN az összes fantasztikus funkcióval a böngészési sebességet megfelelő szintre tartja anélkül, hogy lelassítaná az alapvető ISP-sebességet. Ezért tartottuk elsődleges prioritásunknak a leggyorsabb, ingyenes VPN eléréséhez.

Azt állítják, hogy nulla naplózási politikájuk van, ami nagyszerű dolog, ha ingyenes VPN-vel jár. Ennek oka az, hogy a legtöbb ingyenes VPN részt vesz a felhasználói adatok szivárgásában anélkül, hogy értesülnének róluk. A TunnelBear hozzáférést biztosít az összes leválasztóhelyhez azok számára is, akik ingyenes verzióját használják. Ezért a tartalom nagy részének feloldása a sebesség-lemaradás nehézségei nélkül lehetséges.

Hátrányok, amelyeket megtapasztalhat

 • A speciális szolgáltatások prémium verzióval érhetők el
 • Korlátozott használat
 • A P2P fájlmegosztás és a torrent nem érhető el

# 2 - CyberGhost VPN

Leggyorsabb ingyenes VPN nagysebességű titkosított kapcsolathoz

Figyelemre méltó szolgáltatások

 • Hatékony sebesség
 • Internet kill kapcsoló
 • Korlátlan sávszélesség

A CyberGhost VPN több mint 850 szerverrel rendelkezik majdnem 30 országban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Ausztráliában, Kanadában, Japánban, Szingapúrban és Mexikóban. Ez a szolgáltatás növeli a leggyorsabb ingyenes VPN-szolgáltatások között, hatalmas feloldási lehetőségekkel.

Könnyen megszerezheti eszközének ingyenes VPN-kiterjesztéseként, ha letölti a Google Play Áruházból vagy közvetlenül a webhelyről.

A CyberGhost 256 bites AES titkosítást nyújt, amely ugyanolyan, mint a prémium felhasználók számára. A legtöbb ingyenes VPN-szolgáltatással ellentétben azonban korlátlan sávszélességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy online tartalmat továbbadhat sebesség-frusztrációk és használati blokkok nélkül..

De az ingyenes verzió tartalmazhat olyan tolakodó hirdetéseket, amelyek bosszantást okozhatnak az online böngészés közben.

Hátrányok, amelyeket megtapasztalhat

 • Korlátozott kiszolgálói helyek az ingyenes VPN felhasználók számára
 • Előugró hirdetések

# 3 - Windscribe VPN

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

Figyelemre méltó szolgáltatások

 • 10 GB adat
 • Könnyen kezelhető
 • 11 szerverhely ingyenes verzióval

A Windscribe VPN a legjobban teljesítő szolgáltatás a sebességtesztjeinkben is, és ezért mi tekintjük a leggyorsabb, ingyenes VPN szolgáltatások egyikének..

Élvezheti a gyors adatfolyamot és a böngészést 10 GB-os megfelelő adatkorláttal. Ezek az adatok akár 15 GB-ra is növekedhetnek egy tweettel.

Letöltheti a Windscribe VPN-et szinte az összes, különféle platformokat tartalmazó eszközre, beleértve a Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox és az Opera alkalmazást. A Linux és az Android számára azonban egy profi verzióra van szükség.

Hátrányok, amelyeket megtapasztalhat

 • Egy időben csak egy kapcsolatot engedélyezhet
 • Korlátozott használat

# 4 - SurfEasy VPN

Leggyorsabb ingyenes VPN nagysebességű titkosított kapcsolathoz

Figyelemre méltó szolgáltatások

 • Könnyen beállítás
 • Különböző szerverek
 • Kielégítő ügyfélszolgálat

A SurfEasy VPN számos funkcióval rendelkezik, és egy olyan szolgáltatás mellett, amely jól teljesített a sebesség-tesztelésünk során. Ezért ezt a VPN-t felkerekítettük a leggyorsabb ingyenes VPN-szolgáltatók listáján.

Ez a felhasználó számára 500 MB adatátvitelt biztosít és lehetőséget arra, hogy ezt a korlátot növelje a SurfEasy VPN ajánlásával a barátok és a család számára. Könnyen csatlakoztatható VPN szolgáltatással rendelkezik, valamint az alkalmazások is könnyen kezelhetők.

Megfelelő mennyiségű szerver a SurfEasy ingyenes VPN-vel növeli a feloldás esélyét, és több streaming és böngészési tartalmat kínál Önnek..

Hátrányok, amelyeket megtapasztalhat

 • Van néhány kapcsolódási naplója
 • 2 GB-os korlátozás az indulási tervhez

# 5 - Hotspot pajzs VPN

Leggyorsabb ingyenes VPN nagysebességű titkosított kapcsolathoz

Figyelemre méltó szolgáltatások

 • Különböző kiszolgálóhelyek
 • Korlátlan sávszélesség
 • Wi-Fi biztonság

A HotSpot Shield VPN szintén a leggyorsabb ingyenes VPN-szolgáltatásokra vonatkozó ajánlások közé tartozik, amelyek méltányos böngészési sebességet nyújtanak a felhasználóknak néhány észlelhető szolgáltatás mellett. Ezzel a VPN-mel csak egyetlen kattintásra van szüksége a kapcsolat engedélyezéséhez és letiltásához.

A sávszélesség-korlátozások problémája azonban eltűnik, ha a Hotspot pajzsot használja. Tehát a feloldó élmény gyorsabban és korlátlan sávszélességgel sokkal jobb lett. Ennek az ingyenes VPN-szolgáltatásnak a használata során azonban zavaró hirdetésekkel lehet szembesülni. Szintén az Egyesült Államokban való elhelyezkedése kissé aggasztja a magánélet védelmét.

Hátrányok, amelyeket megtapasztalhat

 • Székhely az USA-ban
 • A hirdetések megjelenítése böngészés közben

Miért enyhítik az ingyenes VPN-ket

Az ingyenes VPN-szolgáltatások általában gyors népszerűségnek örvendenek költségmentesek szolgáltatásuknak köszönhetően. A legtöbb ember azonban nem ismeri azt a tényt, hogy az ezeket a szolgáltatókat választó felhasználók néhány napos mérlegelés után sok kérdéssel foglalkoznak.

Gyakorlatilag ez egy általános kérdés, hogy ezek a szolgáltatások hogyan nyernek profitot, ha nem számítanak fel pénzt?

Szinte minden VPN-nek van olyan problémája, mint egy felbukkanó hirdetés, amely harmadik fél által az online böngészési előzmények nyomon követésének következménye lehet, vagy az internetes preferenciákkal kapható. Ezenkívül az ingyenes VPN-szolgáltatók nem egyértelmű adatvédelmi politikával rendelkeznek, és sokan szivárognak a felhasználói adatokra elismerésük nélkül.

Ezért nem szabad elfelejtenie, hogy egy ingyenes VPN nem biztosíthatta az összes fejlett funkciót és a hatékony adatvédelmet. Az ilyen adatvédelem, megfelelő sebesség, hatékony szolgáltatások és egy teljes csomag megszerzéséhez ki kell választania egy jó hírű és teljes VPN-szolgáltatást, amelybe érdemes befektetni. Azonban olyan VPN-k, mint például a NordVPN és a PureVPN, hihetetlenül alacsony árakon érhetők el, csaknem havonta 3 dollárral, amely mindenki számára megfizethető.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me