Най-бърз безплатен VPN за криптирана връзка с висока скорост

[ware_item id=33][/ware_item]

Основната концепция на VPN е да осигурява анонимност и сигурност на данните на потребителите, но най-бързият безплатен VPN е нещото, което прави възбуден интернет потребител. Повечето от хората просто искат да заобиколят ограниченията на уебсайтове и да избегнат шансовете да бъдат проследени или хванати от интернет доставчици, държавни агенции и други трети страни.


Тези, които са готови да получат обещаваща и напълно защитена VPN услуга, обикновено избират платена VPN услуга, но също така поддържат ефективната скорост при своите най-предпочитани приоритети.

Това е така, защото всяка дейност, която извършвате, докато сте онлайн, може да бъде изключително досадна, ако се сблъскате със скорости на газта. Тези проблеми със скоростта обаче биха могли да застрашат вашата поверителност чрез изтичане на данни, когато VPN връзката е прекъсната.

Защо хората търсят най-бързия безплатен VPN

Потребителите на интернет в днешно време са наистина разочаровани поради изключително засилените блокади за достъп до съдържание, независимо в коя държава живеете. Ето защо повечето от тях не придават значение на поверителността липсва безплатна VPN.

Много хора, особено тези, които са нови в концепцията за VPN, смятат, че първо трябва да изпробват безплатна услуга, тъй като имат притеснения относно загубата на пари. Също така, функциите като деблокиране на съдържание, затъмняване на IP и заваряване без инвестиции е чудесна атракция за мнозина.

Обикновено стриймърите не се грижат за поверителността, истинската им нужда е анонимността и бързината. VPN обикновено забавят скоростта и проблемът става по-интензивен при използване на безплатни VPN услуги; Въпреки това, тежкият стрийминг се нуждае от допълнителна скорост, за да работи безпроблемно. Ето защо наистина е трудно да се намери безплатен VPN с подходяща скорост. От друга страна, популярното използване на интернет е торент, което има нужда от поверителност и анонимност.

С торентите съществуват по-големи рискове за получаване на известия за авторски права. Затова хората използват VPN, за да прикриват самоличността, докато споделят и изтеглят файлове за торент.

Но за съжаление, VPN връзката прави торентите бавни, тъй като е тежка процедура за обработка на данни. Ако говорим за безплатните VPN мрежи, е почти невъзможно да се намери безплатен VPN, който е напълно ефективен с торент.

Безплатна VPN услуга, която е скъпа в реално или просто изглежда?

Обикновено хората смятат, че безплатното VPN разширение, което използват, е безценно и функциите, които предоставят, са без никакви намерения зад това. Те обаче ви таксуват чрез алтернативни методи, когато не получавате печалба от гледна точка на парите.

Коментар от дискусия Заслужава ли да се изтегли Hola VPN разширението?.

За съжаление, почти всички безплатни VPN разширения, достъпни онлайн, съдържат някои липси на сигурност, които потребителят изпитва веднага след връзката или някъде по-късно. Затова повечето хора трябва да страдат от липса на ефективност, което води до неудовлетвореност. Ние обаче изброихме някои от най-адресираните оплаквания от потребителите на безплатни VPN.

 • Неясна политика: Много безплатни VPN услуги поддържат неясна политика по отношение на данните на клиентите или дейностите за сърфиране в интернет. Но всъщност те събират данни или проследяват потребители без тяхното знание.
 • Ограничения за данни: Когато се свържете с безплатен VPN, те най-вече ви ограничават до определен лимит на данни, когато го достигнете.
 • Забавяне на скоростта: Безплатен VPN най-вече намалява скоростта на интернет в системата в сравнение с оригиналната.
 • Ограничени местоположения на сървъра: Сигурно сте виждали офертите за първокласни услуги от почти всяко безплатно VPN разширение. Така че те поддържат много ограничени и по-малко количества сървъри за безплатните потребители на услуги.

Въпреки това, от всички тези липси и неефективност в сигурността, повечето хора са просто загрижени за проблемите, свързани със скоростта.

Но защо най-бързият безплатен VPN е най-големият въпрос?

Това е така, защото когато VPN има изключително бавна и бавна скорост, с различни проблеми със сигурността и със сърфирането се срещат потребителите.

Най-досадните проблеми, с които се сблъскват, докато VPN връзката съдържа недостатъци на скоростта, са;

 • Риск от загуба на данни се увеличава, когато връзката е деактивирана поради забавяния на скоростта и окачване на системата. Когато VPN спре да работи, потребителските данни са изложени на външен човек, докато VPN възстанови връзката си.
 • Бавно изтегляне може да бъде голяма кавга с бавни VPN услуги, особено когато се занимавате с тежки неща.
 • Поток от фрустрации са най-досадният проблем, когато нямате бърза VPN услуга. Това е най-често срещаният проблем, тъй като потребителите винаги разглеждат съдържание и стриймират неща. Дългото зареждане на видеоклипове и играта за забиване е досадна ситуация за потребителите.

VPN трябва да бъде избран внимателно и след преглед на тяхното изпълнение. Четенето на потребителски опит или подробни статии може да бъде полезно в това отношение.

Затова тествахме и някои от безплатните VPN услуги, сред които най-бързите безплатни VPN доставчици са само няколко.

Най-бързи безплатни VPN услуги

Тествахме някои от популярните VPN разширения, за да извлечем тези, които са сравнително най-бързите безплатни VPN услуги. Потребител в интернет може сам да следва тази лесна методика за тестване.

Първо, трябва да тествате основната си скорост на интернет (скоростта, осигурена от вашия интернет доставчик) чрез инструменти за тестване на скоростта, като testmy.net или speedtest.net.

Въпреки това, за да тествате конкретна VPN, трябва да активирате връзката на вашето устройство и след това да тествате скоростта си. Ако полученият резултат е същият или почти равен на основната ви интернет скорост, то вашата VPN услуга не забавя скоростта на интернет.

5 най-бързи безплатни VPN, които са много надеждни

Следователно, всички тези най-бързи VPN услуги, които обсъждаме тук, са тези, които са показали еднаква или почти същата скорост след връзката.

# 1 - TunnelBear VPN

алтернативи на тунела

Значителни характеристики

 • Лесен за използване
 • Осигурете връзка с 5 едновременни устройства
 • 500MB безплатни данни всеки месец

Tunnelbear VPN с всички фантастични функции също поддържа бързината на сърфиране до адекватно ниво, без да забавя вашата основна скорост на ISP. Ето защо го сметнахме за наш основен приоритет за най-бърз безплатен VPN.

Те твърдят, че имат нулева политика за регистрация, което е чудесно, ако идва с безплатен VPN. Това е така, защото повечето безплатни VPN участват в изтичането на потребителски данни, без те да бъдат информирани. TunnelBear осигурява достъп до всички местоположения на север, също така и до физическо лице, което използва своята безплатна версия. Поради това е възможно да се деблокира по-голямата част от съдържанието без излишни скорости.

Недостатъци, които бихте могли да изпитате

 • Разширените функции се предлагат с премиум версия
 • Ограничена употреба
 • P2P споделяне на файлове и торент не са налични

# 2 - CyberGhost VPN

Най-бърз безплатен VPN за криптирана връзка с висока скорост

Значителни характеристики

 • Ефективна скорост
 • Превключвател за интернет убийство
 • Неограничена честотна лента

CyberGhost VPN има повече от 850 сървъра в почти 30 страни, включително САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Австралия, Канада, Япония, Сингапур и Мексико. Тази функция се обслужва да я увеличи сред най-бързите безплатни VPN услуги с огромни опции за деблокиране.

Можете лесно да го получите като безплатно VPN разширение за вашето устройство, като го изтеглите от Google Play Store или директно от уебсайта.

CyberGhost ви осигурява 256-битово AES криптиране, което е същото, което дава на първокласните потребители. Въпреки това, за разлика от повечето безплатни VPN услуги, той има неограничена честотна лента, което означава, че можете да предавате онлайн съдържание без бързи фрустрации и използване на блокади.

Но безплатната версия може да съдържа натрапчиви реклами, които могат да създадат досада, докато сърфирате онлайн.

Недостатъци, които бихте могли да изпитате

 • Ограничени местоположения на сървъри за безплатни VPN потребители
 • Изскачащи реклами

# 3 - Windscribe VPN

Windscribe-VPN преглед

Значителни характеристики

 • 10 GB данни
 • Лесен за използване
 • 11 сървър местоположения с безплатна версия

Windscribe VPN е и най-високоефективната услуга за нашите тестове за скорост и поради тази причина сме го сметнали сред най-бързите безплатни VPN услуги.

Можете да се насладите на бързо предаване и сърфиране с достатъчен лимит на данни от 10 GB. Тези данни могат да се увеличат до 15 GB с ваш туит.

Можете да изтеглите Windscribe VPN на почти всички устройства с различни платформи, включително Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox и Opera. За Linux и Android обаче е необходима професионална версия.

Недостатъци, които бихте могли да изпитате

 • В даден момент можете да активирате само една връзка
 • Ограничена употреба

# 4 - SurfEasy VPN

Най-бърз безплатен VPN за криптирана връзка с висока скорост

Значителни характеристики

 • Лесен за инсталиране
 • Различни сървъри
 • Задоволително обслужване на клиенти

SurfEasy VPN има много функции, заедно с услуга, която се представи добре при нашите тестове за скорост. Ето защо ние закръглихме този VPN в списъка на най-бързите безплатни VPN доставчици.

Той предоставя на потребителите 500 MB трансфер на данни, заедно с възможност за увеличаване на този лимит, като препоръчва SurfEasy VPN на вашите приятели и семейство. Той има лесно свързваща VPN услуга, както и приложенията, също са лесни за използване.

Адекватното количество сървър с безплатен VPN на SurfEasy увеличава шансовете за деблокиране и ви осигурява повече поточно и сърфиращо съдържание.

Недостатъци, които бихте могли да изпитате

 • Имайте някои дневници за връзка
 • Ограничение от 2 GB за стартов план

# 5 - VPN на защитната точка

Най-бърз безплатен VPN за криптирана връзка с висока скорост

Значителни характеристики

 • Различни местоположения на сървъра
 • Неограничена честотна лента
 • Wi-Fi сигурност

HotSpot Shield VPN също е сред препоръките за най-бързи безплатни VPN услуги, които осигуряват на потребителите прилична скорост на сърфиране заедно с някои забележими функции. С тази VPN просто се изисква едно кликване, за да активирате и деактивирате връзката.

Въпреки това, проблемите с ограниченията на честотната лента изчезват, когато използвате щит Hotspot. Така че деблокирането може да стане много по-добро с бърза скорост и неограничена честотна лента. Но докато използвате тази безплатна VPN услуга, можете да се сблъскате с натрапчиви реклами. Освен това местоположението му в САЩ е малко загрижено за защитниците на личния живот.

Недостатъци, които бихте могли да изпитате

 • Базиран в САЩ
 • Показвайте реклами по време на сърфиране

Защо безплатните VPN мрежи се обезсърчават

Безплатните VPN услуги обикновено придобиват бърза популярност поради безценните си услуги. Въпреки това, повечето хора не са наясно с факта, че потребителите, които избират тези доставчици, адресират много проблеми само след няколко дни на разглеждане.

На практика това трябва да е често срещан въпрос как тези услуги да печелят, ако не таксуват пари?

Почти всеки VPN има проблеми като изскачаща реклама, които биха могли да бъдат резултат от проследяване от страна на трети страни на историята ви на онлайн сърфиране или могат да бъдат осигурени с вашите интернет предпочитания. Също така, безплатните доставчици на VPN имат неясна политика за поверителност и много от тях изтичат потребителски данни, без да ги признават.

Следователно, трябва да помните, че безплатен VPN не може да ви задоволи с всички разширени функции, заедно с ефективната поверителност. За да спечелите такава поверителност, адекватна скорост, ефективни функции и цял пакет, трябва да изберете реномирана и цялостна VPN услуга, която си струва да инвестирате. Въпреки това, VPN мрежи като NordVPN и PureVPN се предлагат на невероятно ниски цени с почти $ 3 на месец, които са достъпни за всеки човек.