Най-добър безплатен VPN за Chrome – 3 безплатни VPN на Google Chrome

[ware_item id=33][/ware_item]

Последна актуализация на 19 май 2019 г.


Констатации на автора: Докато изследвах разширението на Google VPN, открих цялото разширение въз основа на прокси услуга. Което означава, че ще ви даде само друго местоположение, но няма да кодира интернет трафика и няма да ви осигури поверителност и сигурност.

Силно препоръчваме да използвате истински VPN за най-добра сигурност и криптирате целия си интернет трафик.

Непрекъснатите ограничения и използването на уязвимостта в интернет света принуждават потребителите да преминат към инструменти за поверителност. Виртуална частна мрежа (VPN) е един такъв инструмент. Да бъде правителство, което прилага блокади за достъп до интернет или злонамерено намерение на хакер; всички те влияят значително на поверителността на потребителя.

Много хора търсят услуга, която би могла да им осигури поверителност без никакви разходи. Те обаче не биха могли да стигнат до подходящо решение за себе си, тъй като днес много от безплатните VPN доставчици излизат на пазара.

За да се погрижим за нашите потребители, изброихме някои от най-добрите безплатни VPN за Chrome. Потребителите ги оценяват в световен мащаб. Имайки предвид, че избрахме Chrome като най-използвания браузър в целия свят.

Защо имате нужда от най-добър VPN за Chrome

Всички знаем, че Chrome е една от най-популярните уеб търсачки и голямото интернет население разчита на това. За съжаление търсачката сама по себе си няма функция за поверителност, за да защити потребителите. Следователно, безплатен VPN за Chrome може да бъде най-доброто оборудване за вашия браузър Chrome, което осигурява защита, както и помага да избегнете ограниченията на съдържанието, дросела на ISP, сигурни торенти и много други предимства.

Тя позволява преодоляване на бариерите, наложени от вашата организация на работното място, училища, хазяи и може би от администраторите на местната мрежа. Хромираният VPN ви предоставя фалшив IP адрес, който крие вашата самоличност от интернет снайперисти.

Преди всичко, VPN за Chrome е изключително полезен и необходим. Поради защита на данните и криптиране на трафика. Без VPN всички ваши данни могат да бъдат достъпни от хакер или организация на трети страни за насочени реклами и да извършват злонамерени дела. Шифроването на данни от Chrome VPN е необходима част, тъй като ви предпазва от най-застрашаващи рискове като ISP и правителствено подхранване, хакване и проследяване на трети страни.

Как да изберем най-добрата VPN за Chrome

Има конкретен критерий, по който потребителите на Chrome могат да разберат най-добрия VPN за Chrome. За да се признаят тези нужди и работните точки на VPN са необходими, тъй като те значително опростяват процеса на подбор на VPN.

Ето основните характеристики, които разглеждаме, преди да препоръчаме VPN;

 • Протоколи за сигурност трябва да е най-предишната функция, за да разгледате VPN, който избирате. VPN трябва да има поне 126-битов протокол за криптиране с OpenVPN. 256-битовото криптиране от военна степен обаче е много за предпочитане.
 • начини за плащане на VPN трябва да включва анонимен канал като биткойн. Именно там начин на плащане, като кредитна карта или други, може да изтече личните ви данни към доставчика на VPN, както и да стане склонен към течове.
 • Местоположение на сървъра и броят на предоставените ви сървъри са чудесен фактор, който влияе върху поточното ви и деблокиране. Ако имате само няколко възможности със страните, които имат строги закони за поверителност, шансовете за деблокиране, торент и поточно предаване се ограничават.
 • Скорост на изпълнение зависи от сървърната мрежа. Например, голяма сървърна мрежа има възможност за разделяне на потребителското натоварване и имате повече опции, с които да се свържете, ако определен сървър не осигурява бърза скорост.
 • Ограничение на лентата са данните, които ви се предоставят от VPN на Chrome. По-добре е да потърсите неограничена ширина на честотната лента, за да можете небрежно да предавате и изтегляте данни.
 • анонимност докато много функции осигуряват сърфиране в интернет. Но, тук говорим за личните данни и информацията за трафика, която се получава от вашия VPN доставчик. Уверете се, че VPN, който избирате, има стриктна политика без регистрация.

5 най-добри VPN за Chrome 2019:

1 - CyberGhost VPN

Ценни функции

 • Неограничена честотна лента
 • Криптира онлайн трафик с 256-битово AES криптиране
 • Лесен за инсталиране

Повече от 850 сървъри в 30 страни, включително САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Австралия, Канада, Япония, Сингапур и Мексико.

CyberGhost VPN със своята способност да блокира почти 150 милиона реклами, 210 000 злонамерени сайта и 260 милиона опита за проследяване, е сред най-добрите безплатни VPN за Chrome. Той също е сред VPN софтуера, който е лесен за инсталиране и работа на вашето устройство. Това го прави почти 12 милиона потребители по целия свят.

Протоколът за защита, предлаган от CyberGhost VPN, е 256-битово криптиране на AES, което осигурява криптиране от военна степен на трафика на данни на потребителя.

Това е сертифицирана по ISO VPN услуга, която публикува годишен „отчет за прозрачност“, до който на потребителите се предоставя лесен достъп. Те обаче разполагат с неограничени безплатни услуги, за да получите по-разширени функции и повишена защита, винаги можете да преминете към тяхната премиум услуга.

Вземете CyberGhost

2 - DotVPN

Ценни функции

 • Неограничена честотна лента
 • Достъп до повече от 10 виртуални места
 • Осигурете сигурност, докато сте свързани с обществен Wi-Fi

Dot VPN е един от най-внимателно спечелените безплатни VPN на Chrome, който се предлага в Chrome App Store от 2014 г. Според уеб магазина на Chrome, Dot VPN има повече от 10 милиона изтегляния в повече от 160 страни.

Той използва 4096-битово криптиране, което е двойно по-голямо от сумата, осигурена от съвременните банкови стандарти. Без да предоставите нито един цент, бихте могли да заобиколите ограниченията и да имате сигурен достъп до уебсайтове като Facebook, Netflix, Hulu и много други. Въпреки това, когато съдържанието е недостъпно чрез безплатно VPN местоположение, отколкото можете да го превключвате на друго виртуално местоположение толкова пъти, колкото искате.

Докладът на много потребители обаче е, че поради проблеми с екстремната скорост те трябва да преминат към своята първокласна услуга.

Тук можете да изтеглите от Chrome Store

Вземете DotVPN

3 - Gom Web VPN

Ценни функции

 • Лесна инсталация и използване
 • Същият акаунт осигурява връзка с Android, iPhone, Firefox или Chrome без допълнителни такси
 • Конфигурацията на мрежата не се изисква

Ако търсите решение, което би могло ефективно да заобиколи ограничено съдържание, което искате да видите, без да инвестирате пари, тогава Gom web VPN е най-добрият безплатен VPN за Chrome, който трябва да разгледате.

Това е безпроблемна услуга за работа предимно за тези, за които VPN е сравнително нова технология. Те имат 1000 Mbit отблокиращи сървъри и прокси сървъри, които позволяват бърз достъп до уеб страниците в сравнение с други безплатни хромирани VPN услуги.

Въпреки това потребителите, които използват Gom Web VPN, се оплакват от повредена и бавна услуга за обслужване на клиенти в проблемна ситуация. Също така е налична безплатна пробна версия за седем дни, след което трябва да закупите тяхната професионална услуга.

Ето връзката за изтегляне на разширение за Chrome

Уебсайт GomVPN

4 - щит за гореща точка

Ценни функции

 • Безплатна 7-дневна пробна версия
 • Неограничена честотна лента
 • Предлага Wi-Fi сигурност

Екранът на Hotspot е сред най-добрите безплатни VPN за Chrome, които са преминали значителен брой от 500 милиона изтегляния по целия свят. Той осигурява достъп до различни виртуални места, включително САЩ, Канада, Франция, Холандия, Дания и много други. Екранът за гореща точка е лесен за работа само с едно щракване, за да го включите.

С това разширение за хромиране можете да осигурите цялата си активност в браузъра с 256-битово криптиране във всяка от публичните или частните Wi-Fi мрежи, без да инсталирате никакъв софтуер. Щитовият щит често актуализира услугите си.

Връзка за Chrome Store за разширение

Уебсайт за щит на Hotspot

5 - VPN на Zenmate

Ценни функции

 • Над 30 локации на VPN сървъра
 • Блокира зловреден софтуер
 • Няма изтичане на DNS

Самият Chrome счита Zenmate VPN за „най-доброто решение за киберсигурност“ и силно препоръчително най-доброто безплатно безплатно VPN за хром. Той има над 40 милиона потребители по целия свят, които биха могли да изберат всеки от сървърите, разположени в 30 държави, включително САЩ и Великобритания.

Той осигурява криптиране за вашия трафик на данни и деблокира почти цялото съдържание с ограничение. Защитата от зловреден софтуер, налична при Zenmate VPN, ви осигурява сигурност срещу рисковете за уязвимост, отговорни за кражбите на данни.

Въпреки това, с последните си правила, потребителите не могат да получат достъп до всички виртуални места с безплатната му версия. Важни места като Великобритания и САЩ са изключени с безплатна VPN услуга и за да ги получите, трябва да закупите техния премиум пакет.

Изтеглете разширение Zenmate за Chrome

Уебсайт на Zenmate

Свързана статия: Zenmate Alternative

19 най-добри безплатни VPN за Chrome | Google Chrome Store

Ето списъка с най-добрите оценени VPN в Google Chrome Store

ProviderRateUser'sProxyEncryptionLinks
SetupVPN 4.7 13676 ДА НЕ Вземете разширение
RusVPN 4.6 495 ДА НЕ Вземете разширение
HolaVPN 4.9 332382 ДА НЕ Вземете разширение
DOTVPN 3.7 9124 ДА НЕ Вземете разширение
ZenMate 4.5 17259 ДА НЕ Вземете разширение
TouchVPN 4.6 63610 ДА НЕ Вземете разширение
Browsec VPN 4.5 24641 ДА НЕ Вземете разширение
горещи точки 4.4 65345 ДА НЕ Вземете разширение
Windscribe 4.7 12934 ДА НЕ Вземете разширение
SaferVPN 4.5 18935 ДА НЕ Вземете разширение
Privatix 3.8 18345 ДА НЕ Вземете разширение
TunnelBear 4.7 32 441 ДА НЕ Вземете разширение
Hoxx 4.7 15979 ДА НЕ Вземете разширение
TunnelloVPN 4.3 2989 ДА НЕ Вземете разширение
Gom VPN 4.4 10072 ДА НЕ Вземете разширение
Авира Фантом 4.2 145 ДА НЕ Вземете разширение
SurfEasy 4.7 13046 ДА НЕ Вземете разширение
X-VPN 3.4 177 ДА НЕ Вземете разширение

Прокси разширения VS Платен VPN за Chrome

Възможно е интернет доставчик да е доволен от разширението за прокси Chrome, тъй като ви дава пробив за ограниченото съдържание. За съжаление повечето от нас пренебрегват факта, че тези разширения за прокси не осигуряват поверителност и криптиране на данните. Следователно, всеки с малко усилия би могъл да получи всичките ви данни и ако сте гледали незаконно съдържание, може да се сблъскате с известие или наказание.

Освен това те добавят функции за защита като защита от злонамерен софтуер, защитна стена или защита от течове на DNS. Най-надеждният и най-добрият VPN за Chrome ги предлага. Ето защо ние никога не препоръчваме прокси през VPN, дори ако избирате безплатен VPN на Chrome.

Безплатен VPN в сравнение с Premium

В интерес на истината, всеки индивид иска да има отличен продукт на най-малкото заплащане. Именно това привлича потребителите на интернет към безплатните VPN услуги, които ги защитават от увеличените онлайн ограничения. Въпреки това повечето от безплатните доставчици на VPN имат неясни политики за поверителност, за които потребителите не знаят.

Освен това безплатните доставчици на VPN грешат услугите си след известно време на абонамент, за да принудят потребителите към премиум, който повечето от тях имат.

Най-добрите доставчици на VPN с отлични отзиви от клиенти обаче са достъпни само за първокласно обслужване, въпреки че това е само малка сума пари в сравнение с надеждните услуги, които получавате. Но повечето от тях предлагат безплатна пробна версия преди покупката за удовлетворение на потребителя.

Безплатните VPN мрежи са препълнени с много потребители, които оказват изключително влияние върху скоростта и производителността на честотната лента. Ето защо е толкова досадно да предавате и изтегляте значително съдържание с безплатен VPN.

Но най-често мисленето, което може да има един човек, е, че как безплатен VPN получава печалба? Те преодоляват инвестициите си чрез натрапчиви реклами, докато потребителят се свързва чрез услугата. Също така доставчик може да открадне вашата връзка и да използва вашата честотна лента за други потребители.

Ето защо, първокласна VPN услуга е по-препоръчителна, ако искате постоянно ефективно решение за вашите проблеми с поверителността.

3 - Най-добрите безплатни VPN разширения на Google Chrome:

1 - AanonymoX:

Ценни характеристики:

 • Той предлага анонимно сърфиране в интернет.
 • Лесно променя вашия IP адрес и държава.
 • Има достъп до блокирани и цензурирани уебсайтове.
 • Може да изглеждате, че сърфирате в друг регион.

AnonymousmoX е VPN разширение за Google Chrome. Разширението е достъпно на два езика, т.е. английски и холандски. Тя е нещо повече от разширенията. Истинската и автентична анонимизация и създаване на страни се извършват от анонимна мрежа. Мрежата се състои от много сървъри, присъстващи във всеки щат на списъка ви с държави. Сървърите се обслужват и подреждат от потребителите.

Когато получите достъп до който и да е уебсайт, преди да влезете в мрежата, той ще се отвори от един от сървърите, известен като прокси. Проксито ефективно крие истинската идентичност и IP адрес. Това ви прави напълно анонимни и го прави да изглежда, че някой друг има достъп. Проксито обаче посещава уебсайта.

2 - PureVPN Безплатен VPN прокси: Деблокиране с поверителност

Ценни характеристики:

 • Най-лекото безплатно VPN разширение работи с голяма скорост.
 • Предлага защита от теч на WebRTC
 • Бърз достъп до любимия ви уебсайт от всеки регион на света.
 • Той предлага неограничен достъп до различни онлайн поточни канали като Netflix, Hulu, Amazon Prime US, Pandora и много други.

Това разширение за VPN Chrome е достъпно с вградени функции за поверителност и защита, като множество анонимни IP адреси и 256-битово AES криптиране.

Масивната система от сървъри PureVPN се инсталира в различни страни. Тя позволява на интернет потребителите с най-добрата защита срещу нападатели, хакери, снайперисти, DDoS атаки и незаконно наблюдение.

Разширението се предлага и с бързо заредени поточни сървъри. Той също така гарантира защита от течове на WebRTC, неограничена честотна лента и възможност за преминаване на всеки тип географски ограничения.

https://www.purevpn.com

3 - Безплатен жилищен VPN | Tuxler:

Ценни характеристики:

 • Той предлага равен достъп до интернет за всички.
 • Разширението осигурява точен избор на ниво град.
 • Той осигурява неограничена честотна лента.
 • Предлага пълна анонимност при сърфиране.

Безплатният резидентен VPN | Разширението на Tuxler позволява на потребителя да сърфира свободно в мрежата без ограничения. Разширението се нуждае от приложението Tuxler, за да функционира.

След като разширението се инсталира, ще бъдете насочени към процеса на инсталиране на приложението. Той присъства на нашия защитен сървър и се инсталира лесно в рамките на няколко кликвания.

Tuxler променя начина, по който сърфираме в интернет. Той ви позволява да сърфирате в мрежата отвсякъде, независимо от региона и държавата. Предлага се само на английски език.

tuxler.com

Подходящи ли са тези разширения за Google Chrome?

Разширенията за VPN изглеждат много полезни за потребителите, но за съжаление те не са наясно с тъмната му страна. След много изследвания става ясно, че безплатните VPN разширения на Google Chrome изобщо не са защитени. Те понякога не са VPN. Анализите разкриват, че разширенията на VPN браузъри не криптират данните, което означава, че те са просто прокси сървъри, които крият IP адреса, но не кодират интернет трафика.

Когато разширението за VPN използва протоколи за криптиране, така че е способно само да защитава трафика на браузъра. Той не е в състояние да криптира какъвто и да е друг вид данни като идентификационните данни на вашите приложения, трафик на месинджъри и много други.

Има различни съобщения относно злонамерени разширения за VPN. Те предоставят безплатно своите услуги, само за да получат пари в личната и личната информация на потребителя. Освен това е доказателство, че те продават такива чувствителни данни на трети страни, без дори потребителят да знае за тях.