Най-добър VPN за избор на торенти Reddit през 2019г

[ware_item id=33][/ware_item]

Reddit е една от най-големите социални платформи за преглед и решаване на въпроси. На уебсайта има безпристрастни мнения и автентични коментари относно различните продукти и най-новите теми. Смята се, че този уебсайт е надежден източник поради строги закони и законни торенти, споделящи мненията си без никаква лична изгода.


Що се отнася до VPN заявките, търсенето се увеличава все повече и повече с всеки изминал ден. Повечето от хората може да имат достъп до Reddit чрез VPN поради ограничения. Поради огромното съдържание на Reddit, зрителите не са в състояние да намерят необходимото решение на проблема си. Следователно ние разделихме темата за VPN според характеристиките и нуждите на потребителите и направихме задълбочен анализ на всяка част.

Тук ще изясним най-добрия VPN за Torrenting Reddit, който е секвентиран според мнението на потребителите и експертите за Reddit. Torrenters търсят най-вече VPN поради строгите национални закони и по-високите рискове за неприкосновеността на личния живот по време на порой.

Най-добрият VPN за торент на Reddit:

Информация за гласови доставчици Купон
[657k] NordVPN Вземете купон
[567k] ExpressVPN Вземете купон
[543k] PureVPN Вземете купон
[532K] Частен достъп до Интернет Вземете купон

5 най-добри VPN за избор на торенти Reddit:

Ето VPN-ите, които открих, че са обсъждани в Reddit доста често и с добри нрави, има много доставчици на VPN за Reddit, наети маркетинг екип, за да обсъдят своите продукти и да генерират фалшиви коментари, за да накарат потребителя да повярва в това. Използвам и членувам в Reddit доста отдавна, знам кой отговаря на условията за разговор или достоен за доверие.

След дълго проучване открих тези VPN, които са най-добрият торент VPN на Reddit.

NordVPN се класира №1 на Reddit за торенти

Според Redditers, NordVPN е доста популярен избор за торент. Потребителите на NordVPN оцениха удобните за торента характеристики на Nord като P2P оптимизирани сървъри, Kill Switch и DNS защита срещу теч.

Някои хора обаче се оплакват от това, че не предоставя никаква безплатна услуга и бавна връзка на някои сървъри. И все пак мнозина са предложили опцията за превключване на сървър за по-добри скорости, тъй като NordVPN има широка сървърна мрежа.

Посетете уебсайта на NordVPN

ExpressVPN - 2-ро място в класирането

ExpressVPN впечатли широк кръг от потребители за най-бързата си скорост, която е по-благоприятна, когато става въпрос за торент. Причината да го изброят за най-добър VPN за торент Реддит са многобройните мнения и препоръки в полза.

Въпреки че много потребители на ExpressVPN посочиха по-високите цени, те го заявиха като стойностна инвестиция. Според тях има страхотни скорости за изтегляне, качване и свързване, заедно с усъвършенстваните функции на DNS защита от теч, превключвател за убийства и защита от теч IPv6.

Посетете уебсайта ExpressVPN

CyberGhost Pro - класиран # 3

CyberGhost Pro е платената версия, която има най-много гласувания за редактиране и се превърна в най-добрата VPN за изтегляне на Reddit.

Те също имат безплатна версия, но с ограничена честотна лента и местоположение на сървъра. Платената версия обаче осигурява неограничена честотна лента, голяма скорост и поверителност срещу правни известия. Анализирайки рецензиите на торентери разкри, че има определени P2P сървъри за торент, но те работят добре. Освен това извадихме, че версията на CyberGhost за Windows и Android работи по-гладко от другите.

Едно нещо, което е различно от другите доставчици на VPN, е, че ръководството на CyberGhost VPN само участва в дискусията и отговаря редовно на потребителските заявки..

Посетете уебсайта на CyberGhost Pro

Купон Тук отстъпка 73%

PureVPN - класиран на 4-та позиция

PureVPN е евтин VPN сред всички тези обсъждани най-добри VPN за торентинг Reddit и въпреки това успя да задоволи потребителите. Впечатляващите характеристики за Redditers не се различаваха от другите торент VPN и тук също беше обсъдена най-много скоростта.

Хората също оценяваха лесния за използване софтуер и неограничена честотна лента. Имаше обаче редица редактори, които бяха обезпокоени от новината за PureVPN споделяне на потребителски регистрационни файлове с ФБР. И все пак PureVPN изчисти, че регистрационните файлове се наблюдават в продължение на 5 дни и това е използването на честотната лента и времето за връзка, а не историята на сърфирането.

Посетете PureVPN уебсайта

Ето връзката на сделката

Частен интернет достъп VPN - пети класиран

Много редактори обсъждат и представят опасенията, че PIA VPN е базирана в САЩ и поради местоположението е възможно да има правни заплахи. Въпреки факта, потребителите споделят мнението си, че сървърите, различни от САЩ, работят отлично.

Частният достъп до Интернет беше единственият VPN за торент Reddit, който няма такава грижа и негативна гледна точка. Повечето от потребителите го използват от години и са доволни от бързината, лесната настройка, функцията за превключване на убийствата, както и цената. Един от отзивите предполага, че проксито в Нидерландия работи супер бързо, което е лесно използваемо и за торент.

Посетете частния уебсайт за достъп до Интернет

Най-добър VPN за Torrenting Reddit

Най-добрите безплатни VPN за Torrenting Reddit

Безплатните VPN търсения са наистина популярни, но многобройните имена се появяват в резултатите от търсенето с google веднага щом въведете „безплатен VPN за торент.“ Това очевидно създава объркване в съзнанието ни и повечето хора търсят надежден потребител от първа ръка. преглед. Търсенето на „най-добрият безплатен VPN за торент Reddit“ прави процеса на намиране по-прецизен и надежден.

Но за съжаление, когато копая дълбоко в категориите Reddit за безплатен VPN за торент, не успях да намеря нито един положителен отзив или коментар, който отразява доброто изживяване с торент с безплатен VPN.

Torrenting е напълно неподдържан в много безплатни VPN мрежи, а също така те не твърдят, че имат функция за торент. Но повечето безплатни VPN твърдят, че те са ефективни, докато P2P споделяне на файлове и торент, но те са изключително досадни в момента, в който започнете да търпите. Ограничената честотна лента и скорост е най-отрицателната точка, но липсата на усъвършенствани функции като Kill Switch, IPv6 защита от теч и защита от теч на DNS, също е липсата, което прави безплатния VPN за торентинг наистина рискован.

Предварителни функции, които трябва да търсите в VPN за Torrenting

Има определени характеристики, които могат силно да импровизират изживяването на торента. Разбрах тези функции от коментарите на redditor за заявката за „най-добра VPN за изтегляне на Reddit“.

Kill Switch

Kill Switch е функцията, която автоматично прекъсва интернет връзката, когато VPN връзката внезапно падне. Проблемите с VPN връзката са много чести по време на торент заради високата обработка на данни.

Тази функция ви предпазва от потенциална загуба на данни, която се случва, когато незашифрованите пакети данни преминават през интернет, когато VPN връзката е прекъсната.

DNS защита от теч

Както се подразбира от името, тази функция е специално въведена, когато е имало много съобщения за реално IP излагане на риск чрез изтичане на DNS. Изтичането на DNS възниква при наличие на VPN, когато някои от DNS заявките отиват към DNS на ISP вместо анонимен VPN DNS сървър. Има много причини за изтичане на DNS.

IPv6 защита от теч

IPv6 е нов протокол, който не се поддържа от много уебсайтове и VPN. Поради решителното объркване изтичането на IPv6 може да разкрие истинската ви идентичност. За да премахнат такъв риск от експозиция на идентичност, много VPN са включили IPv6 функция за защита от теч.