Най-добър VPN за стрийминг – Деблокиран и най-бърз стрийминг

[ware_item id=33][/ware_item]

Светът се превръща в глобално село само защото можете да видите и да се свържете с другите части на света, които са в определен ъгъл. Но и днес много гео ограничения и цензурни политики ограничават потребителите да се наслаждават на любимото си съдържание. Почти всяка държава е ограничила някакво интернет съдържание, което е позволено в други.


Можете обаче да заобиколите тези ограничения, като имате най-добрата VPN за поточно предаване. Повечето потребители на VPN са тези, които са го избрали за VPN с цел стрийминг. Въпреки това, високото качество на VPN е сигурността и поверителността, които той осигурява с деблокиране на поточно съдържание. Докато течете, вие също сте предразположени към кибер кражби и уязвимости, които биха могли да прехвърлят вашите данни на любопитни очи.

Като има предвид, че правителствата налагат такива ограничения поради лицензионно споразумение от притежателите на авторски права, които не позволяват съдържанието им да се предава поточно никъде другаде. Освен това много държави имат строги закони по отношение на деблокирането на такова съдържание.

Защо трябва да използвате VPN за стрийминг

Когато искате да се насладите на любимото си съдържание и то има ограничения, това ви дразни. Но чрез използването на VPN за стрийминг можете да срещнете тези проблеми. Политиките за гео ограничения и цензура за конкретни неща се дължат на нарушаване на политиките за авторски права, което може да бъде незаконно действие.

Въпреки това, реномиран и най-добрият VPN за стрийминг ви предоставя път през подобни проблеми. Присвоява ви фалшив IP адрес според съдържанието, което искате да гледате. Например, вие сте готови да гледате на живо британска кабелна телевизия на живо, отколкото VPN ще ви свърже със сървъра, разположен във Великобритания и чрез това ще бъдете показани като местен от този регион, където съдържанието е законно и няма ограничения , Следователно рискът да бъдете хванати в незаконен акт също изчезва, когато използвате VPN за стрийминг.

Също така VPN за стрийминг ви осигурява криптирането, което ви прави интернет трафик неузнаваем за всеки, който ви следи. Най-добрите VPN мрежи за поточно предаване са тези, които имат ефективна власт да поддържат вашите данни анонимни от всяко образувание, включително интернет доставчици, правителството, органите на реда и други любопитни очи.

Следователно вашите данни остават неидентифицирани и никой дори не може да разпознае вашата самоличност на уебсайта, който посещавате. Така че вие ​​сте свободни да се наслаждавате на любимите си неща от почти всеки канал, като Netflix, Hulu, Amazon prime и т.н., докато сте свързани с VPN за Streaming, без никакви притеснения за поверителност.

Едно от най-полезните предимства на свързването с Best VPN за стрийминг е, че можете да се наслаждавате на всякакви неща, докато пътувате до която и да е друга страна. Много от нациите, които посещавате, имат строги правила относно поточното съдържание, което е в разрез с техните правила. Но когато имате VPN със себе си, няма за какво да се притеснявате.

Всички тези удобства, които VPN за стрийминг доставчиците са тези, което го прави най-добрият избор за тези, които са голям фен да гледат неща от цял ​​свят. Независимо дали сте телевизионни предавания, филми, предавания на живо или крикет лиги, вие сте ограничени до нищо.

Функции, които правят най-доброто VPN за поточно предаване

Поради законите и политиките на много страни по отношение на стрийминга, повечето хора се насочват към VPN за стрийминг. Подобна спешност обаче създаде възможности за много измамници да излъжат хората, предлагайки фалшиви VPN услуги. Освен това много безплатни доставчици на VPN са тези, на които им липсват ефективни услуги и потребителите им трябва да се сблъскат с проблеми.

Въпреки това, има някои функции, които някои доставчици на VPN предлагат на своите потребители, които ги правят най-добрите VPN за стрийминг. VPN, който има сървъри в много страни, осигурява ефективен стрийминг, като има възможност да деблокира съдържанието лесно поради огромното си покритие от сървъри. Чрез свързване на потребителя с най-близкия сървър на страната, чието съдържание той иска да предава.

Предаването на видеоклипове е чудесно изживяване, ако текат безпроблемно и имат непрекъснато изтегляне. За да гарантирате това, трябва да сте сигурни, че VPN за поточно предаване, което избирате, има бърза скорост. Като цяло, след настройване на VPN, повечето клиенти трябва да се сблъскат с проблеми със скоростта, които могат да бъдат избегнати, само когато имате най-добрата VPN за поточно предаване.

Въпреки това, много пъти трябва да се сблъскате с внезапни спадове на скоростта и проблеми с изтеглянето. Това се случва, когато вашият VPN доставчик намалява скоростта, след като достигне определена граница на честотната лента. Освен това, когато има голям трафик на сървър, VPN услугата се забавя. Така че, когато предавате поточно тежко съдържание като Netflix, HBO или Hulu, можете да се сблъскате с бавна скорост. Ето защо, винаги имайте предвид VPN за Streaming, който предлага висок лимит на честотна лента.

Много хора също смятат, че докато стриймингът на анонимността и идентичността няма значение, но това не е така. Когато предавате поточно съдържание, което е блокирано в този регион, може да бъдете таксувани за извършване на незаконно действие. Освен това кибер заплахите, които се появяват по време на стрийминг, могат да изчезнат чрез най-добрия VPN за стрийминг, който предлага ефективен протокол за защита.

Това са някои функции, които трябва да имате предвид, ако искате страхотно и сигурно поточно изживяване.

5 най-добри VPN за поточно предаване | Най-добри препоръки 2018г

Както беше казано по-рано, хората имат много възможности за избор на VPN. Но ако наистина търсите автентични и ефективни VPN за поточно предаване, само няколко са тези, които отговарят на критериите. След като изберете реномиран VPN, това е дълготрайно решение за вашите проблеми с потока.

Хората, избрали безплатни VPN услуги, се оплакват най-вече от неефективните услуги и несъответствията, с които трябва да се сблъскат. Също така такива VPN имат проблеми с ниската скорост, които са голяма пречка за тези, които обичат поточно предаване.

Тук бихме ви предоставили най-добрия VPN за опции за стрийминг, за да ви осигурим лекотата да изберете една от най-предпочитаните VPN услуги на потребителите по целия свят. Такива VPN имат отлични услуги за обслужване на клиенти и си струва да харчите пари.

1 - NordVPN (Местоположение - Панама)

VPN-Windows 10

Професионалисти:

 • Ефективен поточен DNS
 • Голямо покритие на сървърите
 • VPN спрямо същия период на VPN
 • Няма ограничение на честотната лента

Недостатъци:

 • Не може да се свържат няколко устройства към един и същ протокол наведнъж
 • Безплатната пробна версия е сложна и скрита

NordVPN е първият ни избор за Най-добър VPN за стрийминг, поради огромното си покритие на сървъра, т.е. повече от 760 сървъра в различни страни, той предоставя отлични възможности за деблокиране на съдържание за потребителите. Те също така въведоха мобилния приятелски протокол за сигурност IKEv2 / IPsec заедно с други протоколи, т.е. PPTP, L2TP, IPSec и OpenVPN.

Тяхната политика по отношение на дневника е и тази, чрез която клиентите му остават анонимни и защитени, докато стриймират неща. Бързо бързите поточни сървъри на NordVPN също осигуряват плавно и безпрепятствено изтегляне на видеоклипове.

Въпреки това, липсата на свързване на няколко устройства към един и същ протокол го прави малко неефективно. Само 4 устройства могат да бъдат свързани едновременно към един и същ протокол. Поради своите достъпни ценови планове и 30-дневна гаранция за връщане на парите, той е поставен на другите VPN доставчици. Ценовите планове са;

 • 1 месец [$ 11.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 7,00 на месец - $ 42 за 6 месеца]
 • 12 месеца [$ 5.75 на месец - $ 69 за 12 месеца]

Специална ваканционна сделка

 • 2 години [$ 3.29 на месец - $ 79 за 2 години] * препоръчително *

2 - ExpressVPN (Местоположение - Британски Вирджински острови)

VPN-Windows 10

Професионалисти:

 • Огромно покритие на сървърите с отзивчива латентност
 • Отлична скорост

Недостатъци:

 • Безплатна пробна версия не е налична
 • Малко скъпо в сравнение с другите

Поради своята светкавична скорост ExpressVPN е включен в топ най-добрите VPN за стрийминг. Той има сървъри в почти 90 страни, което означава достъп до почти всяко съдържание на всяка страна. Освен това тя осигурява 24/7 грижа за клиентите, която казва, че бихте могли да разрешите проблема си по всяко време.

ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови и има стриктна политика без регистрация, запазвайки идентичността на потребителя изцяло анонимна и защитена. Той обаче е малко по-ценен от останалите доставчици на VPN. Но липсата на безплатна пробна версия с ExpressVPN се преодолява от предлагането на 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ценовите планове са;

 • 1 месец [$ 12.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 9,99 на месец - $ 59,95 таксувани на всеки 6 месеца]
 • 12 месеца [$ 8.32 на месец - $ 99.95 се таксуват на всеки 1 година] * препоръчително *

3 - PureVPN (Местоположение - Хонконг)

VPN-Windows 10

Професионалисти:

 • Огромно покритие на сървъра
 • Отлично представяне
 • Политика без регистрация

Недостатъци:

 • Безплатна пробна версия
 • DNS теч

Ако видеоклипът ви е ударен или е спрял да отговаря, тогава имате опция за превключване с убийство с PureVPN. Именно това защитава вашите данни от всякаква такава несигурност и такива функции го правят един от най-добрите VPN за поточно избиране.

Други отличителни характеристики на PureVPN са разделянето на тунели и виртуален рутер. Чрез разделно тунелиране можете да разделите нещата си в криптирани и незашифровани данни според съдържанието, което не се нуждае от криптиране. Това ще помогне на скоростта на вашия интернет да остане бърза. Виртуалният рутер обаче превръща вашия VPN софтуер в Wi-Fi гореща точка за свързване на повече устройства, заедно с отделни 5 устройства, които по своята същност поддържа в един акаунт.

Той не предоставя безплатна пробна версия, но има 7-дневна гаранция за връщане на парите. Ценовите планове са;

 • 1 месец [$ 10.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 8.95 на месец - $ 53.70 таксувани на всеки 6 месеца]
 • 2 години [$ 2,95 на месец - $ 70,80, таксувани на всеки 2 години] * препоръчително *

4 - Частен достъп до Интернет (Местоположение - САЩ)

VPN-Windows 10

Професионалисти:

 • Огромна мрежа от сървъри
 • Евтини цени в сравнение с други

Недостатъци:

 • Средна производителност
 • Без безплатно изпробване

Частният достъп до интернет (PIA) VPN е също една от нашите препоръки за Най-добър VPN за стрийминг. Той разполага с обширна сървърна мрежа, която е повече от 3200 сървъра в различни страни, осигуряваща лекота за поточно предаване. Те имат отделни P2P сървъри, оптимизирани за неограничена скорост и неограничена честотна лента върху тях. Скоростта на изтегляне обаче е малко ниска в сравнение с останалите.

Но ниските нива на PIA VPN компенсират проблема. Освен това той има строга политика без регистрация, въпреки че е базирана в САЩ VPN услуга. При 7-дневна гаранция за връщане на парите им ценовият план е;

 • 1 месец [$ 6.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 5,99 на месец - $ 35,95, таксувани на всеки 6 месеца]
 • 1 година [$ 3.33 на месец - $ 39.95 се таксуват на всеки 1 година] * препоръчително *

5 - IvacyVPN (Местоположение - Сингапур)

VPN-Windows 10

Професионалисти:

 • Задоволително изпълнение
 • Достъпен план за ценообразуване

Недостатъци:

 • Поддръжка за мобилни устройства под средното ниво
 • Възстановяването е достъпно при ограничени условия

Последната ни препоръка за най-добър VPN за стрийминг е IvacyVPN. Те предлагат оптимизирани P2P сървъри с постоянна скорост и неограничена честотна лента. Има възможност за свързване на 5 устройства наведнъж.

Поради местоположението си в Сингапур, тя предлага стриктна политика без регистрация на своите клиенти. Те са преработили своята 7-дневна политика за възстановяване и сега вашите възможности са ограничени, за да получите възстановяване. Няма да получите възстановяване, ако сте използвали биткойн или начини на плащане с Paywall; използвали сте 7GB или повече честотна лента; свързали сте VPN 30 пъти или повече.

Със 7-дневна гаранция за връщане на парите ценовите планове, предлагани от IvacyVPN са;

 • 1 месец [$ 8.10 на месец]
 • 6 месеца [$ 5.40 на месец - $ 32.40 таксувани на всеки 6 месеца]
 • 2 години [1,83 $ на месец (след купон) - $ 44,10, таксувани на всеки 2 години] * препоръчително *

Заключение:

Когато стриймирате любимите си неща, искате безупречно и непрекъснато изживяване. Но ограниченията и блокадите създават раздразнение сред хората. Настоящата строгост към интернет и стрийминг на съдържание обаче може да стане по-сурова през следващото време.

Поради тази причина препоръчахме на нашите читатели най-добрият VPN за стрийминг, който би могъл да подобри техния опит в интернет поток хиляди пъти по-добре. Освен нея, притесненията за склонност към уязвимост на данни и кибер престъпления също биха могли да бъдат избегнати чрез сигурен и реномиран VPN.

С възможностите за огромно поточно съдържание никой не иска да остане непознат с толкова фантастични неща. Така че, ако сте готови да направите страхотно приключение за стрийминг, тогава вземете един от онзи VPN за стрийминг, споменат по-горе.