Най-добрият специализиран IP VPN доставчик | 2 опции

[ware_item id=33][/ware_item]

Тъй като има увеличение на VPN потребителите по целия свят, много уебсайтове като Netflix и други започнаха да разпознават хората, които деблокират съдържание чрез VPN. За щастие, този проблем би могъл да бъде преодолян и чрез използване на най-добре посветени IP VPN доставчици.


Има два типа IP адреси, споделен IP и посветен IP, но много хора не знаят разликата между тях. Споделеният IP, както се предполага от името, е този, чрез който са свързани много хора и обслужва всички потребители едновременно. Като има предвид, че посветен IP е този, който е собственост на един потребител и се възлага само на него.

Споделеният IP и посветен IP имат предимства и някои недостатъци в сравнение. Но в крайна сметка се смята, че посветеният IP е в превъзходство по отношение на предимствата.

Предимства на това да имате най-добре посветен IP VPN

Има определени ползи, които бихте могли да получите, докато имате VPN, който предлага специална IP опция за своите потребители. Специалният IP веднъж даден ви не може да бъде използван от никое друго лице и затова винаги ще бъдете свързани с един и същ IP адрес всеки път.

От друга страна, споделен IP може да бъде присвоен и на други потребители и затова услуги като Netflix могат да разпознаят VPN потребителя. Следователно, когато идентифицират IP адрес, го маркират като черен списък. Но тъй като имате право да контролирате специалния IP адрес и той принадлежи само на вас, шансовете той да бъде хванат са много ниски.

С това предимство получаването на специален IP VPN ще ви предложи огромен списък от ценни предимства, които един VPN сам не би могъл да осигури много ефективно.

Разблокирайте популярно поточно съдържание

Смята се, че VPN е интелигентен избор за тези, които искат да се насладят на известните поточни канали като Netflix. VPN променя действителния IP адрес на потребителя и го кара да се показва като гражданин на държава, в която това съдържание не е блокирано. Сега обаче някои от каналите като Netflix са приели нов закон, който ограничава потребителите, които имат достъп до съдържанието чрез VPN. Те идентифицират IP адреса, който може да бъде влязъл в канала преди с друг потребителски акаунт.

Но специализиран IP VPN може да се справи с този проблем, като ви назначи IP адрес, който винаги остава на вас. Следователно, никой не може да подозира, че е фалшив идентификатор, защото всеки път, когато влезете, ще имате този IP адрес всеки път.

По-добро онлайн игри

Когато сте зависим от игра на онлайн игри, тогава трябва да сте се сблъскали с проблеми като DDoS атака. Това е проблемът, който създава раздразнение сред геймърите, когато са поразени от него. Такива атаки редовно се засилват и се предполага, че се случват, когато има дълги онлайн игри в игра или тревожни е-спортове. Този проблем може да бъде избегнат чрез използване на специален IP VPN, който осигурява най-добрата защита срещу DDoS атака.

Също така, Специализираният IP VPN се справя с проблемите на изоставането и закъсненията, които биха могли да ви прекъснат по време на онлайн игри. Нормалната интернет връзка има такива проблеми поради препълнения път, по който се предават игровите ви пакети, което води до забавяне на обработката. Като има предвид, че специализиран IP ви помага да се наслаждавате на непрестанно и гладко игрово изживяване, като обработвате данните си по ясни пътища.

Бърза скорост

Докато предавате съдържание, всички изискват светкавична скорост без прекъсвания. Това е ползата, от която бихте могли да се възползвате чрез специален IP VPN. Поради факта, че споделен IP се използва от много потребители едновременно и той има път, по който се предава трафик на данни на много потребители, скоростта на потока се забавя.

Въпреки това, докато сте свързани с Специализиран IP или Статичен IP, ви се предоставя ясен път с нисък трафик на данни, чрез който можете да изпитате бързо и гладко сърфиране в Интернет и поточно съдържание.

Защита на вашите права

Когато сте свързани с специален IP VPN, той ви позволява да извършвате личните си онлайн транзакции само чрез определен статичен IP, предоставен ви. Това е чудесна функция за осигуряване на отлична поверителност, докато извършвате такива чувствителни дейности, включително финансови подробности.

Това ниво на сигурност обаче не може да бъде осигурено чрез споделен IP, тъй като се споделя от много потребители наведнъж. Следователно по този начин вашите онлайн финансови данни и чувствителна информация са защитени от шпиониращи субекти и хакери.

Намалява времето за прекъсване

Споделен IP, както е казано преди, се променя всеки път, когато стартирате връзката. Поради това, когато вашият IP адрес е освежен, отнема известно време да се ускори и това би могло да създаде риск от връщане. Специализиран IP VPN обаче може да елиминира този проблем без прекъсвания, тъй като той винаги остава същият и не е необходимо да се променя от един IP адрес на друг.

Най-добрите специализирани прегледи за IP VPN услуги

Само някои от VPN предлагат уникалната функция на посветен IP, тъй като тя е допълнителна добавка за вашата поверителност. Също така, статичният IP адрес се предоставя с повишени темпове, поради високото изискване за ресурси от него.

Тези всички специализирани IP VPN, които бихме обсъдили тук, са тези с изключителни защитни функции и допълнителна опция.

NordVPN (Местоположение - Панама)

Държави: 57+ | Местоположение на сървъра: N / A | Брой сървъри: 760+ | Множество устройства: 6

посветен ip vpn - Nordvpn

Професионалисти:

 • Поддръжка за плащане с биткойн
 • Политика без регистрация
 • DNS разрешител за теч
 • Двойна VPN

Недостатъци:

 • Колебания на скоростта
 • Сложна безплатна пробна версия

NordVPN е първата ни група за специализиран IP VPN и има повечето ефективни функции за обслужване на своите потребители. Статичният IP се предоставя от тях на бизнес потребителите или клиентите при поискване и им предоставя част от софтуера, който е лесен за използване, без да изисква големи усилия. Той има голяма разширяемост на сървъра, чрез която предлага огромни възможности за стрийминг и деблокиране на съдържание.

Със специалния IP, той предлага и най-добрите функции за поверителност, за да направи вашето VPN изживяване далеч по-добро. Предлаганите от тях протоколи за сигурност са PPTP, L2TP, IPSec и OpenVPN с добавения наскоро протокол за мобилна защита IKEv2 / Ipsec. Също така, NordVPN предоставя поддръжка на споделяне на файлове в P2P, което ви осигурява по-добро изживяване по време на торент.

Той е базиран в Панама и затова те на практика имат нулева политика за регистрация, която ви осигурява пълна анонимност. Недостатъкът на NordVPN е, че той не предлага поддръжка за свързване на 6 устройства едновременно със същия сървър със същия протокол за сигурност, но може да ви свърже само с 4 устройства наведнъж.

Ценовият план, предлаган от NordVPN, е много достъпен и с гаранция за връщане на парите от 30 дни след покупката. Ценовите пакети са;

 • 1 месец [$ 11.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 7,00 на месец - $ 42 за 6 месеца]
 • 12 месеца [$ 5.75 на месец - $ 69 за 12 месеца]

Специална ваканционна сделка

 • 2 години [$ 3.29 на месец - $ 79 за 2 години] * препоръчително *

PureVPN (Местоположение - Хонг Конг)

Държави: 141 | Местоположение на сървъра: 180 | Брой сървъри: 750+ | Множество устройства: 5

посветен ip vpn - PureVPN

Професионалисти:

 • Отлично представяне
 • Разделяне на тунели
 • Политика за нулева регистрация

Недостатъци:

 • Безплатна пробна версия
 • DNS теч

PureVPN също е от един от специализираните IP VPN мрежи, който предлага тази уникална функция на своите клиенти. Те имат тази функция за интернет потребителите на много разумна цена, която може да изведе тяхната поверителност на най-високо ниво с останалите ефективни функции за защита. PureVPN има своите сървъри в почти 140 страни, осигуряващи достъп до повечето от интернет съдържанието. Те имат предимство от 5 влизания на няколко устройства едновременно.

Има силно криптиране на 256-битови протоколи за сигурност PPTP, L2TP / IPSec, SSTP & OpenVPN. В сравнение с други VPN услуги, те предлагат отличителни функции като разделяне на тунели и виртуален рутер. Чрез разделен тунел бихте могли да разделите вашите данни на криптирани и незашифровани, като по този начин обработването на интернет става по-бързо.

PureVPN се намира в Хонконг и поради това те спазват стриктната политика за no-log за своите клиенти. Но, както преживяхме, политиката на регистриране се затъмнява, когато сървърите му са изправени пред изтичане на DNS. Те предлагат 7-дневна гаранция за връщане на парите за техните ценови планове, които са;

 • 1 месец [$ 10.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 8.95 на месец - $ 53.70 таксувани на всеки 6 месеца]
 • 2 години [$ 2,95 на месец - $ 70,80, таксувани на всеки 2 години] * препоръчително *

Как да получите специален IP VPN

Можете лесно да закупите специален IP VPN, като следвате тези стъпки;

 • Изберете VPN, който предлага специален IP.
 • Отидете на уебсайта на доставчиците на VPN и направете акаунт.
 • Сега изберете плана за ценообразуване, който искате за по-нататъшно плащане.
 • След това добавете функцията на специален IP добавка към вашия пакет.
 • След това изберете режим на плащане.
 • Направете избраната сума за плащане и слезете от уебсайта.
 • Сега на вашето устройство изтеглете и инсталирайте VPN.
 • След настройването на VPN отворете VPN приложението и в необходимата опция въведете специалния IP адрес и след това щракнете върху свързване.
 • След няколко минути, които VPN може да отнеме за свързване, най-накрая можете да изпитате специалния IP VPN с добавена сигурност и поверителност.

Какви са ползите от споделен IP

Рентабилен

Забравяйки специален IP VPN, трябва да дадете допълнителна сума, тъй като тя се счита за допълнителна функция с VPN услугата. Въпреки това има много потребители, които използват споделен IP в даден момент, което намалява цената му. Освен това статичният IP не изисква ефективни и добавени източници, поради които цената му остава ниска.

Висока анонимност

Когато използвате споделен IP, всеки път, когато ви бъде предоставен новият и променящ се IP адрес, който ви дава повече шансове за анонимност. Освен това много потребители използват динамичния IP едновременно, което прави наистина трудно да поддържате и разпознавате вашата самоличност.

Сървърът може да бъде лесно превключен

Споделеният IP ви дава шанс да промените или превключите сървъра, към който в момента сте свързани. Това е фактът, който прави много лесно да отблокирате всяко съдържание от която и да е част от света за няколко секунди.

Въпреки това, със специализиран IP VPN е малко трудно да промените местоположението си от едно място на друго, ако искате друго интернет съдържание. Например, трябва да получите нов статичен IP адрес за превключване на местоположението на сървъра.

По-голяма сигурност

Както бе обсъдено по-рано, споделеният IP адрес е този, който продължава да се променя всеки път, когато се свържете с VPN услугата. Поради това имате на разположение по-голяма сигурност в случай на киберпрестъпност. Например, ако статичният IP адрес, който използвате, бъде хакнат веднъж, тогава ще бъде трудна процедура да получите нов. Като има предвид, че това не е така при динамичния IP, но бихте могли да премахнете шансовете за такива кражби на данни от пакети за интернет защита и защитни стени на рутери, преди да имате специален IP.

Има много перки, на които бихте могли да се насладите и да изпитате, докато се свързвате със специален IP VPN. Някои от недостатъците на статичния IP обаче са, че той е малко скъп и има по-малка достъпност по целия свят. Но необходимите защити за днешния свят биха могли да се осигурят ефективно чрез специален IP.

Тук, в тази статия, ние обсъдихме VPN-ите, които ви предлагат опция за посветен IP с изключителните функции за защита. Следователно, можете лесно да получите VPN, който ви предоставя необходимата функция в достъпна сума. Освен това недостатък на специализирания IP VPN е, че той може да доведе до анонимност, но от друга страна може да бъде наистина полезен за силно специфични нужди.