Най-добрият VPN за FireFox и безплатни VS платени VPN разширения

[ware_item id=33][/ware_item]

Хората в днешно време търсят браузъри, които имат подобрени функции и непрекъснато актуализират своите услуги. Сред тези популярни браузъри, един е Firefox, който има специфични подобрения, които други липсват.


Например, Firefox ви позволява ръчно да промените настройките на браузъра, които упълномощават потребителите да коригират браузъра според собствените си нужди. Не можете да направите трафика си криптиран или да скриете своя IP адрес без Firefox VPN.

VPN е стандартен инструмент, който повечето хора използват за различни цели, включително деблокиране, стрийминг, торент и главно за сигурност и поверителност.

Браузърът Firefox поддържа конкретни VPN, сред които трябва да вземете най-добрия VPN за Firefox и за това има някои неща, които трябва да търсите.

Какво да търсите преди да разгледаме VPN на Firefox

Има няколко функции, които определят ефикасността на VPN услуга. Знанието за тези важни неща обаче може да ви бъде от голяма полза, когато избирате VPN за себе си. Затова разделихме важните неща, които трябва да изглеждаме, преди да изберем VPN на Firefox.

1 - Огромно покритие на сървъра

Местоположенията на сървъра са важно нещо, заедно с броя сървъри, които има VPN доставчик. Ако Firefox VPN има само няколко сървъра в региони като Китай, Русия, Великобритания, САЩ и други такива страни, може да срещнете затруднения при изтегляне и деблокиране на съдържание.

Това е така, защото тези държави имат строги закони и може да се сблъскате с ограничения при тези регионални ПР.

2 - Протоколи за сигурност

Сигурността е най-основната и значима характеристика, за която човек избира VPN услугата. Вижте дали избраният от вас VPN има 256-битова функция за криптиране или не. Това е военното криптиране, което се счита за най-сигурното. Сред тях доставчикът на VPN трябва да има някои ефективни протоколи за защита, които са отворени за потребителите, така че да могат да избират според нуждите си.

3 - Бърза скорост

Бързата скорост е необходима за почти всяко изпълнение в интернет, особено за стрийминг и за изтегляне.

4 - Политика без регистрация

Почти всички доставчици на VPN твърдят, че имат политика без регистрация, но някои имат неясни изявления за запазване на дневниците и потребителските данни. Ето защо е важно внимателно да прочетете политиката за поверителност на доставчика на VPN, който избирате. 

5-Неограничена честотна лента

Можете да почувствате внезапните спадове на скоростта или намаляване на честотната лента, ако има ограничение на честотната лента или ограничаване на данните в услугата, която избирате. Въпреки това, всички популярни VPN услуги предлагат неограничена честотна лента на своите потребители и затова те могат лесно да изтеглят и стриймират голямо съдържание.

5 най-добри безплатни VPN за Разширения Firefox

По-голямата част от търсенето на безплатни VPN на отделния човек може да е, защото те са нови за явлението и не искат да губят парите в случай на повредена услуга. За съжаление, повечето безплатни услуги вече са канал за получаване на лични данни на даден човек, така че те да получат полза.

Затова разбрахме някои от адекватните безплатни VPN за Firefox, така че да останете в безопасност от измамни капани.

1 - Zenmate VPN | Безплатен VPN за Firefox

vpn за firefox - zenmate

Zenmate е безплатен VPN, както и платена версия. Zenmate VPN е популярен безплатен VPN доставчик, който е лесен за използване и инсталиране като Firefox VPN.

Те ви дават четири места (Хонконг, Германия, САЩ и Румъния) с безплатната версия. С криптирането на данните Zenmate VPN също блокира натрапчиви реклами и твърди, че не водят потребителски регистрационни файлове.

Те също така предоставят NAT защитна стена и неограничени данни за безплатните VPN клиенти. Значителен брой функции са обусловени от избора на премиум.

2 - Betternet VPN | По-добър избор на VPN за Firefox

Betternet-VPN прегледСтрахотно нещо при тази Firefox VPN е, че не е нужно да предоставяте личните данни, дори и имейл адреса. Betternet VPN не изисква никаква регистрация и няма да видите рекламите по време на интернет сърфиране.

С лесна и лесна за използване услуга ви се осигурява връзка с едно докосване. Това твърди, че предлага бърза услуга, но може да се сблъскате с бавна скорост с безплатната VPN връзка. Също така може да видите някои видеореклами с Betternet VPN.

Те също така твърдят, че имат политика без регистрация, но остава факт, че пазят неясни и определени данни.

3 - Dot VPN Firefox Extens

Най-добрият VPN за FireFox и безплатни VS платени VPN разширенияБезплатната версия на DotVPN дава криптиране на вашите данни за 4096-битови и има почти 10 милиона изтегляния по целия свят.

DotVPN предлага неограничена честотна лента и достъп до 12 сървъра. Те обаче заявяват на официалния си уебсайт, че услугите на DotVPN ще бъдат влошени с времето. Ние сме изброили DotVPN във Firefox VPN поради отзивите и потребителите, които е придобил за безплатната версия.

Имате обаче минимални функции, когато става въпрос за сравнението на безплатната версия и премиум услугите на DotVPN.

4 - VPN защита на горещата точка

Най-добрият VPN за FireFox и безплатни VS платени VPN разширенияЕкранът на горещата точка може да бъде посочен като най-добрата безплатна VPN в много аспекти, а с други спецификации той служи и като най-добрият безплатен VPN за Firefox. Hotspot Shield твърди, че са спечелили почти 200 милиона изтегляния и VPN е съвместим с всички популярни устройства като Windows, Mac, iPhone, iPad, както и с устройствата с Android.

Този Firefox VPN осигурява лесно използване с лесна настройка. Ще получите USS сървър за връзка с този VPN доставчик. Следователно можете да нарушите ограниченията само за САЩ съдържание. Hotspot Shield ви дава 1 GB лимит на данни дневно, което е напълно недостатъчно за повечето потребители.

Местоположенията на сървъра се увеличават до повече от 20, когато се възползвате от елитната версия на Hotspot Shield. Освен това тяхната платена услуга е без реклами и има повече лимит на данни.

5 - CyberGhost VPN

Най-добрият VPN за FireFox и безплатни VS платени VPN разширения

CyberGhost VPN е съвместим и с повечето от ОС и устройства, включително Mac, Windows, iOS и Android телефони. Въпреки че е посочен в Firefox VPN, CyberGhost VPN защитава целия интернет трафик, а не само този, идващ от браузъра Firefox.

С тяхната безплатна версия сте ограничени само до тричасова сесия, но с неограниченото използване на данни. Това позволява на потребителите на безплатната версия да се свързват с 15-те страни на сървъра от общо 31 държави, в които се намират сървърите на CyberGhost. Те осигуряват сигурно 256-битово криптиране през OpenVPN, но за потребителите на Windows, OS X и Android. За iOS няма да купите тяхната премиум версия.

3 най-добри платени VPN за FireFox

Почти всички сме очаровани от думата „безплатно“, но само когато не са оборудвани с допълнителни проблеми и проблеми. Същият е случаят с VPN услугите. Повечето хора търсят безплатни VPN доставчици. Въпреки това, повечето от тях не успяват да намерят ефективна такава или скоро след като изберат безплатна услуга, трябва да превключат на премиум версията на тази VPN или трябва да напуснат.

За да разрешим този проблем на повечето потребители в Интернет, ние подредихме достъпните VPN, които са еднакво ефективни и биха могли да се окажат най-добрите VPN за потребителите на Firefox.

1 - NordVPN | Най-добрият вариант

nordvpn за mostsecurevpn

Професионалисти

 • Няма ограничение на честотната лента
 • DNS защита от теч
 • Строга политика без регистрация
 • Адекватно бързодействие
 • P2P споделяне на файлове и лекота на торент
 • 6 едновременни връзки на устройството

Против

 • Безплатен пробен период е сложен

NordVPN има много отличени функции и те имат невероятни пакети, за да предложат VPN въпроси. Най-важното е, че не е нужно да рискувате всичките си пари, които са; те предоставят 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не харесвате функциите или ако имате проблем.

И все пак процесът на уреждане на проблемите на NordVPN е отличен, тъй като ви се предоставя пълна (24/7) поддръжка за клиенти, за която имат обучен персонал.

Най-важното за VPN мрежите е сигурността, която предоставя. NordVPN ви предлага протокол за сигурност, удобен за мобилни устройства, IKEv2 / IPsec, заедно с PPTP, L2TP, IPSec и OpenVPN. Има няколко отличителни защитни функции, които са достъпни само с този Firefox VPN, като Onion over Tor, Automatic Kill Switch и Double VPN. Всички тези функции повишават сигурността и поверителността на потребителите на NordVPN, независимо кой план за цените са се абонирали,

Това са ценовите планове, предлагани от NordVPN;

 • 1 месец [$ 11.95 на месец]
  Това е най-основният план без никакви отстъпки. Също така, трябва да провеждате процеса на абонамент всеки месец.
 • 6 месеца [$ 7,00 на месец - $ 42 за 6 месеца]
  Този план ви предлага отстъпка от 41% всеки месец и трябва да плащате общо 42 долара за 6-месечен период.
 • 12 месеца [$ 5.75 на месец - $ 69 за 12 месеца]
  Този ценови пакет се предлага с 52% отстъпка месечно с добавянето на само 17 USD към шестмесечния план.

За разлика от повечето VPN услуги, NordVPN разполага с още два ценови пакета за ограничено време с екстремни отстъпки и достъпна цена.

 • 2 години [$ 3.28 на месец - $ 79 за 24 месеца]
 • 3 година [$ 2,75 на месец - $ 2,75 за 36 месеца]

2 - ExpressVPN

expressvpn за хром

Професионалисти

 • Пламна бърза скорост
 • Огромна сървърна мрежа
 • Разделяне на тунели
 • 3 едновременни връзки 

Против

 • Безплатна пробна версия не е налична
 • Малко скъпо

ExpressVPN е най-добрият VPN сред всички VPN услуги, но причината да го поставим на второ място в този списък с VPN на Firefox е, че те са малко по-ценови от другите VPN доставчици. Но що се отнася до функциите, ExpressVPN ви предоставя най-надеждните и модерни услуги.

Поради гладката и задоволителна производителност, потребителите на ExpressVPN продължават с този доставчик и не се притесняват от малко по-голямото количество. Както се твърди от ExpressVPN, те са най-бързият VPN сред всички и това е вярно. Когато тествахме Express VPN, скоростта на изтегляне и качване беше същата като без VPN връзка.

Що се отнася до сигурността, ExpressVPN криптира вашия трафик с военно ниво на криптиране на 256-битов AES алгоритъм. Те предлагат протоколи за сигурност на, PPTP, L2TP, SSTP и SSH. Можете да изберете между тези протоколи и да зададете предпочитания от тях чрез ръчна конфигурация или софтуер.

И все пак имате и безрисков риск да изпробвате услугите и да покажете ефикасността на ExpressVPN чрез лоста на 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ценовите планове, предлагани от ExpressVPN са;

 • 1 месец [$ 12.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 9,99 на месец - $ 59,95 таксувани на всеки 6 месеца]
 • 12 месеца [$ 8.32 на месец - $ 99.95 се таксуват на всеки 1 година] * препоръчително *

3 - Частен достъп до Интернет

частен интернет за хром

Професионалисти

 • SOCKS5 прокси
 • Достъпни ценови планове
 • Политика без регистрация
 • Огромно покритие на сървъра
 • 5 едновременни връзки 

Против

 • Безплатна пробна версия

Частният достъп до Интернет е също VPN, който можете да разгледате дали търсите най-добрия VPN за браузъра Firefox. Той има широка сървърна мрежа от 3200+ сървъра в различни страни от цял ​​свят.

Ако използвате торент или споделяте торент файлове, тогава PIA VPN ви дава възможност за отделен P2P сървър, който е оптимизиран за неограничена скорост и неограничена честотна лента. И все пак протоколите за сигурност, които можете да изберете в тази VPN на Firefox са, OpenVPN, PPTP и L2TP.

PIA VPN има директно използване и връзка с едно щракване, заедно с някои ефективни VPN функции. Тези отличителни характеристики са превключвател за интернет убийство и интелигентна защита от DNS. Превключвателят Internet kill ви защитава и прекъсва автоматично интернет в случай на загуба на VPN връзка. Чрез такова изпълнение вашият интернет трафик остава анонимен и безопасен от появата на нешифриран към сноупърите на данни.

Най-важното е, че ценовите пакети на PIA VPN са достъпни и заслужаващи внимание, заедно със 7-дневна гаранция за връщане на парите. Ценовите планове на частния достъп до Интернет са;

 • 1 месец [$ 6.95 на месец]
 • 6 месеца [$ 5,99 на месец - $ 35,95, таксувани на всеки 6 месеца]
 • 1 година [$ 3.33 на месец - $ 39.95 се таксуват на всеки 1 година] * препоръчително *

Защо да избягвате да избирате безплатен VPN

Тук в тази статия сме ви предоставили и двете, най-добрият VPN за Firefox (платен) и най-добрият безплатен VPN за Firefox. Списъкът с безплатни VPN включва всички VPN на Firefox, които имат по-добри удобства и функции в сравнение с хилядите безплатни VPN, които изобщо не са безопасни за вас.

И все пак тези VPN имат премия услуга и за тази цел те изключително ограничават своите функции за потребителите на безплатната версия, така че те трябва да преминат към премиум плана. От друга страна, те имат предимно висока цена в сравнение с платените услуги, които са разгледани по-горе.

Ето някои важни причини, поради които трябва да избягвате да обмисляте безплатен VPN;

 • Те ви дават само една връзка с устройството
 • Най-вече ви се предоставят няколко или само един VPN сървър, с който да се свържете и поради тази причина имате много ограничени опции за деблокиране и поточно предаване.
 • Може да видите декларация за политика без регистрация, но безплатните доставчици на VPN печелят пари чрез продажбата на потребителски данни.
 • През повечето време трябва да изпитате натрапчиви реклами и видеоклипове.
 • Тези VPN мрежи са препълнени с много потребители и затова винаги трябва да се сблъсквате с проблемите със скоростта. Друга причина, поради която скоростта ви е бавна, е че тези доставчици на VPN ви принуждават към техния първокласен абонамент.
 • Обслужването на клиенти не е отлично и най-вече трябва да чакате дълго, за да получите решения или отговори на вашите проблеми.

Заключение: Firefox VPN е основен стремеж, заради който много хора са объркани. Затова решихме всички проблеми със списъците на безплатни Firefox VPN и платени Firefox VPN, които имат ценни функции. Също така, всички обсъждани VPN мрежи са уважавани и имат отлични отзиви от потребителите.