Najboljši brezplačni VPN, ki deluje z ameriškim Netflixom

[ware_item id=33][/ware_item]

Iščete brezplačen VPN, ki deluje z Netflixom?


Ste na pravem mestu.

Januarja 2016 je Netflix objavil, da bo odslej blokiral VPN, ki uporabnikom zunaj ZDA omogočajo ogled ameriške Netflix. Posledično večina plačljivih storitev VPN ne deluje na Netflixu.

Vendar Netflix ni razkril, kako blokira VPN. Na splošno blokirajo vse tiste IP naslove, ki se povezujejo s ponudniki gostovanja, ki jih ponudniki VPN običajno uporabljajo.

Pomeni tudi, da če postavite VPN na Digital Ocean in nato poskusite dostopati do Netflixa prek tega, se boste še vedno lahko izognili geografskim omejitvam za Netflix.

Ne skrbi!

Zaradi velikega zatiranja Netflixa proti VPN IP-jem je trenutno res malo preživetja, čeprav so znani ponudniki VPN nehali sodelovati z ameriškim Netflixom.

Netflix sproti posodablja seznam blokiranih IP, kadar koli so ga našli. Torej o BREZPLAČNEM preživetju VPN-ja na ta način ni dvoma. Čeprav najboljši ponudniki storitev VPN strežnike posodabljajo na načine, ki ohranjajo dostop do ZDA Netflix. Vendar pa lahko izkoristite njihovo brezplačno pot, ki je 7 do 30 dni, in lahko preverite storitev brez naložb.

Brezplačne sledilne VPN so edina rešitev za to.

Tu vam ponujamo štiri najboljše brezplačne VPN-je, ki delujejo z Netflixom. Vsi ti VPN delujejo izjemno dobro, uporabniki pa so zadovoljni s svojimi storitvami. Poglej.

VPN-ji, ki delujejo z Netflixom:

Sledijo VPN-ji, ki še vedno dobro delujejo z Netflixom:

  1. Izrazite VPN
  2. Nord VPN
  3. ZenMate VPN
  4. Surf Shark VPN

Izrazite VPN:

Express VPN je najhitrejši VPN, ki deluje z Netflixom. Samo iz tega razloga je med ljubitelji pretakanja precej znan in priljubljen.

Z uporabo hitrega VPN-ja ne morete samo povečevati mimo blokov VPN, ampak lahko tudi odblokirati ekskluzivno vsebino v ZDA Netflix. Pet od šestih strežnikov Express VPN opravi bloke VPN in odblokira Netflixov test.

Tako lahko z uporabo Express VPN v izobilju gledate nove razburljive nove oddaje in filme.

Njegova izjemna hitrost omogoča predvajanje videoposnetkov v visoki ločljivosti. Poleg tega njegova sposobnost odklepanja Netflixa v številnih napravah omogoča izbiro uporabnikov.

Trenutno Express VN podpira Netflix v Kanadi, Veliki Britaniji in ZDA. Na Japonskem in v Tokiu pa z Netflixom delujeta le dva strežnika.

Storitve VPN na splošno uporabnikom omogočajo, da preizkusijo vsak strežnik, dokler ne najdejo nečesa, kar deluje, vendar pri Express VPN to ni tako. Spletna klepet Express VPN v živo pomaga uporabniku, kadar naleti na kakršno koli težavo. Uporabnik lahko od agenta, ki je prisoten na klepetu v živo, vpraša, kateri strežniki najbolje delujejo za Netflix. Posledično jih usmerjajo v pravo smer.

Express VPN ponuja še eno odlično funkcijo, to je Media Streamer DNS. Odblokira Netflix na napravah, ki ne podpirajo VPN-jev, kot so Apple TV, igralne konzole in pametni televizorji.

Ali ni neverjetno?

NordVPN:

NordVPN je med najbolj priljubljenimi izbirami pri pretakanju Netflixa. Dobro sodeluje z Netflixom in je med prvimi, ki določajo najnovejšo Netflixovo čiščenje storitev VPN.

Nord VPN ponuja impresivno storitev, ki združuje varnost najvišjega cenovnega razreda, skupaj z zelo velikimi hitrostmi in neomejeno pasovno širino. Zlahka premaga VPN bloke in odblokira tudi ZDA Netflix.

Z Nord VPN boste lahko izbirali med več kot 5000 strežniki, razširjenimi v 60+ državah. To je neverjeten izbor, ki se uporablja za pretakanje Netflixa.

Če želite tako preiti med različne Netflix indekse, vas bo edinstvena tehnologija Smart play Nord VPN spontano povezala z najhitrejšim strežnikom, ki je na voljo v državi, ki jo potrebujete. Nord VPN povezuje do šest strežnikov hkrati, kar vam omogoča, da se vaše gospodinjstvo zabava in preusmeri.

ZenMate VPN:

VPM ZenMate je VPN s sedežem v Berlinu. Deluje pod trgovskim okriljem ZenGuarda. To je najbolj uporabniku prijazna aplikacija za številne ljudi, ki ne znajo govoriti angleško. Aplikacijo ZenMate si lahko ogledate tudi v turškem, nemškem, korejskem in španskem jeziku.

Rezultati testa Zenmate kažejo, da so zanj delovale vse platforme, vključno z Netflixom. ZenMate je bil naklonjen vsem povezavam, ne zazna nobenega VPN prometa in tudi ni posredoval nobenih napak proxyja. Za vse uporabnike je res odlična novica, da lahko ZenMate uporabljajo ne le za uporabo Netflixa, ampak tudi za druge namene.

ZenMate nudi odlično izkušnjo pri dostopu do Netflixa. Podjetje ZenMate ne poskuša vplivati ​​poskusov Netflixa, da postavi geografske omejitve. Prav tako preprečujejo ponudnikom VPN, da dovolijo ljudem, da obidejo geo-omejitve, ne da bi bili ujeti in blokirani. Zato strokovnjaki predlagajo, da poskusite tudi ZenMate enkrat.

Pri ZenMateu pretakanje deluje izjemno dobro. Prav tako podpira kakovost HD videa. To je referenčna in standardna zmogljivost brezplačne storitve VPN.

SurfShark VPN:

SurfShark VPN je med tistimi storitvami VPN, ki so izjemno resnične in določene v svojih zmogljivostih, ki zagotavljajo zasebnost uporabnikov v digitalni sferi. Poleg tega ponuja tudi nekatere druge vrhunske lastnosti, ki so zelo zaupanja vredne pri izpolnjevanju tega, kar se običajno zaobljubijo. Trenutno SurfShark ponuja približno 100 strežnikov v 14 različnih regijah po vsem svetu.

SurfShark se preizkusi za deblokiranje Netflixa, test pa je opravil precej enostavno. Rezultati testa so dodali veliko zvezdo tudi njihovim storitvam, če imate kakršno koli poizvedbo in se obrnite na njihovo podporo strankam, tako da zagotavljajo informacije o VPN strežnikih.

SurfShark VPN ima 24-urno podporo za klepet v živo. Ta funkcija omogoča vsakomur, da se kadar koli spopade s težavami ali okvarami. Poleg tega podpira tudi hudourništvo. Hitrost, ki jo zagotavlja, je povsem razumna in dobra, a kmalu bi morali razmišljati, da bi jo izboljšali.

Kako lahko dostopate do ameriškega Netflixa?

Pri pretakanju Netflixa obstaja ena največja težava, saj pogosto blokira v različnih delih sveta. Številni ljudje v različnih regijah sveta, ko dostopajo do Netflixa prek VPN ali proxy storitve, prejmejo sporočilo '' uporabi razbremenilnik ali proxy ''.

To je edina skrivnost deblokiranja Netflixa. Strokovnjaki predlagajo, da uporabite odlično storitev VPN in se nato povežete s pravim strežnikom VPN. Odblokiranje Netflixa je neskončna igra mačk in mišk. Tu v tem primeru Netflix blokira določene strežnike VPN, medtem ko VPN najde novo rešitev za povezavo z Netflixom. Če uporabljate VPN, kot je predlagano zgoraj, potem morate samo preveriti in preveriti, kateri strežnik vam bo omogočil deblokiranje Netflixa.

Veliko ljudi, ki prebivajo zunaj ZDA, se sprašuje, kako dostopati do ameriškega Netflixa. Razlog je v tem, da ima ameriški Netflix največjo zbirko vsebine in vsi želijo dostop do nje. Če tako govorimo o drugih regijah, vam britanski Netflix ponuja le tretjino gradiva, ki je na voljo pri ameriški Netflix.

Če živite v Franciji, Nemčiji in na Japonskem, lahko uživate v ameriškem Netflixu. Če želite imeti dostop do ameriškega Netflixa, morate izbrati katerega koli od zgoraj priporočenih VPN-jev in se nato povezati s strežnikom VPN, da boste imeli poln dostop.

Po izbiri VPN-ja lahko za ogled in dostop do ameriške Netflix sledite spodnjim korakom:

  • Povezava s programsko opremo VPN:

Po izbiri VPN morate najti ustrezno programsko opremo VPN za svojo napravo neposredno na spletnem mestu VPN. Če se na primer odločite za ExpressVPN, boste imeli dostop do velikega izbora aplikacij, ki jih lahko preprosto uporabite za dostop do Netflixa. Express VPN podpira TV škatle, Amazon Fire TV palice in pametne televizorje.

  • Povezava s strežnikom VPN:

Ko najdete programsko opremo VPN, zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom na mestu, kjer je Netflix.

  • Uživajte v Netflixovem pretakanju:

Na koncu se prijavite v svoj trenutni račun Netflix in uživajte v pretočnem ameriškem Netflixu.

Dostop do Netflixa z VPN je igra z mačko in miško pri nekaterih ponudnikih VPN. Če uporabljate pravi VPN za Netflix, vam odpira svet možnosti, ne glede na to, kje prebivate. Predlagani VPN na tej strani je najboljši za Netflix in ga je treba izbrati kot opcijo.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me