Najboljši brezplačni VPN za Chrome – 3 brezplačne Google Chrome VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Nazadnje posodobljeno 19. maja 2019


Ugotovitve avtorja: Med raziskovanjem razširitve za Google VPN sem našel vso razširitev na podlagi proxy storitve. Kar pomeni, da vam bo dal samo drugo lokacijo, vendar ne bo šifriral internetnega prometa in vam ne bo zagotavljal zasebnosti in varnosti.

Zelo priporočam, da uporabite pravi VPN za najboljšo varnost in šifrirate ves svoj internetni promet.

Nenehne omejitve in izkoriščanje ranljivosti v svetovnem spletu prisilijo uporabnike k orodjem za zasebnost. Virtualno zasebno omrežje (VPN) je eno takšnih orodij. Naj bo to vlada, ki uporablja blokade za dostop do interneta ali zlonamerna namera hekerja; vsi pomembno vplivajo na zasebnost uporabnika.

Veliko ljudi išče storitev, ki bi jim lahko zagotovila zasebnost brez kakršnih koli izdatkov. Vendar pa niso mogli končati z ustrezno odločitvijo zase, saj je danes veliko brezplačnih ponudnikov VPN na trgu.

Da bi zadovoljili naše uporabnike, smo navedli nekaj najboljših brezplačnih VPN za Chrome. Uporabniki jih cenijo po vsem svetu. Ker smo izbrali Chrome kot najbolj brskalnik po vsem svetu.

Zakaj potrebujete najboljši VPN za Chrome

Vsi vemo, da je Chrome eden najbolj priljubljenih spletnih iskalnikov in nanj se zanaša velika internetna populacija. Na žalost iskalnik sam po sebi nima funkcije zasebnosti, da bi zaščitil uporabnike. Zato je lahko brezplačna VPN za Chrome najboljša oprema za vaš brskalnik Chrome, ki zagotavlja zaščito in pomaga preprečevati omejitve vsebine, zatiranje ponudnika internetnih storitev, varno gonjenje in številne druge ugodnosti.

Omogoča premagovanje ovir, ki so jih postavile organizacija delovnega mesta, šole, najemodajalci in morda skrbniki lokalnih omrežij. Chrome VPN vam omogoča ponarejen IP naslov, ki skriva vašo identiteto pred internetnimi ostrostrelci.

Predvsem pa je VPN za Chrome v veliki meri koristen in potreben. Zaradi zaščite podatkov in šifriranja prometa. Brez VPN-ja lahko do vseh podatkov dostopa do hekerja ali tretje organizacije za ciljne oglase in za opravljanje zlonamernih dejanj. Šifriranje podatkov s strani VPN-ja za Chrome je nujen del, saj vas ščiti pred najbolj grozečimi tveganji, kot so ponudnik internetnih storitev in vlade, vohljanje in sledenje tretjim osebam.

Kako izbrati najboljši VPN za Chrome

Obstaja posebno merilo, po katerem lahko uporabniki Chroma ugotovijo, da je najboljši VPN za Chrome. Za potrditev teh potreb in delovnih točk VPN so potrebne, saj neizmerno poenostavijo postopek izbire VPN.

Tukaj so glavne funkcije, ki jih preučimo, preden priporočamo VPN;

 • Varnostni protokoli mora biti najbolj predhodna funkcija za ogled VPN-ja, ki ga izberete. VPN mora imeti vsaj 126-bitni šifrirni protokol z OpenVPN. Vendar je 256-bitno šifriranje vojaškega razreda zelo zaželeno.
 • načini plačila VPN mora vsebovati anonimni kanal, kot je Bitcoin. V tem primeru lahko plačilni način, kot je kreditna kartica ali drugi, vaše osebne podatke prepušča ponudniku VPN, pa tudi ti postanejo nagnjeni k puščanju.
 • Lokacije strežnika in število strežnikov, ki vam je na voljo, je odličen dejavnik, ki vpliva na vaše pretakanje in deblokiranje. Če imate le nekaj možnosti z državami, ki imajo stroge zakone o zasebnosti, potem so možnosti za deblokiranje, hudourništvo in pretakanje omejene.
 • Hitrost odvisno od omrežja strežnika. Na primer, veliko omrežje strežnikov lahko razdeli uporabniško obremenitev in imate več možnosti, s katerimi se lahko povežete, če določen strežnik ne zagotavlja visoke hitrosti.
 • Omejitev pasovne širine so podatki, ki ste jih dobili iz Chrome VPN-ja. Bolje je iskati neomejeno pasovno širino, da boste lahko brezskrbno pretakali in prenašali podatke.
 • Anonimnost medtem ko številne funkcije omogočajo brskanje po internetu. Tu pa govorimo o osebnih podatkih in prometnih informacijah, ki jih prejme vaš ponudnik VPN. Prepričajte se, da ima VPN, ki ga izberete, strog pravilnik brez dnevnika.

5 najboljših VPN za Chrome 2019:

1 - CyberGhost VPN

Vredne lastnosti

 • Neomejena pasovna širina
 • Šifrira spletni promet s 256-bitnim šifriranjem AES
 • Enostaven za namestitev

Več kot 850 strežnikov v 30 državah, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Nemčijo, Francijo, Avstralijo, Kanado, Japonsko, Singapurjem in Mehiko.

CyberGhost VPN s svojo zmožnostjo blokiranja skoraj 150 milijonov oglasov, 210.000 zlonamernih spletnih mest in 260 milijonov poskusov sledenja je med najboljšimi brezplačnimi VPN za Chrome. Med programsko opremo VPN je tudi enostavna namestitev in delovanje v vaši napravi. Zaradi tega je skoraj 12 milijonov uporabnikov po vsem svetu.

Varnostni protokol, ki ga ponuja CyberGhost VPN, je 256-bitno šifriranje AES, ki omogoča vojaško šifriranje uporabnikovega podatkovnega prometa.

To je certifikat ISO z licenco ISO, ki izda letno "poročilo o preglednosti", do katerega je uporabnikom omogočen enostaven dostop. Imajo pa neomejene brezplačne storitve, vendar lahko za boljše funkcije in večjo zaščito vedno preklopite na njihovo vrhunsko storitev.

Pridobite CyberGhost

2 - DotVPN

Vredne lastnosti

 • Neomejena pasovna širina
 • Dostop do več kot 10 virtualnih lokacij
 • Zagotovite varnost, medtem ko ste povezani z javnim Wi-Fi-jem

Dot VPN je eden najbolj pozornih brezplačnih brskalnikov Chrome VPN, ki je na voljo v Chrome App Store od leta 2014. Glede na spletno trgovino Chrome ima Dot VPN več kot 10 milijonov prenosov v več kot 160 državah.

Uporablja 4096-bitno šifriranje, kar je dvakrat več od zneska, ki ga zagotavljajo sodobni bančni standardi. Brez zagotavljanja enega centa bi lahko zaobšli omejitve in lahko imeli varen dostop do spletnih mest, kot so Facebook, Netflix, Hulu in številna druga. Če pa je vsebina nedostopna prek brezplačne lokacije VPN, jo lahko preklopite na drugo virtualno lokacijo tolikokrat, kolikor želite.

Toda pomanjkljivo poročilo mnogih uporabnikov je, da morajo zaradi izjemnih težav s hitrostjo preiti na svojo premijsko storitev.

Tu jih lahko prenesete iz trgovine Chrome Store

Pridobite DotVPN

3 - Gom Web VPN

Vredne lastnosti

 • Enostavna namestitev in uporaba
 • Isti račun zagotavlja povezavo z Androidom, iPhoneom, Firefoxom ali Chromom brez dodatnih stroškov
 • Konfiguracija omrežja ni potrebna

Če iščete rešitev, ki bi lahko učinkovito zaobšla omejeno vsebino, ki si jo želite ogledati, ne da bi vložili denar, je Gom Web VPN najboljši brezplačni VPN, ki ga mora Chrome razmisliti..

To je enostavna storitev, ki deluje predvsem za tiste, za katere je VPN razmeroma nova tehnologija. Imajo 1000 Mbit odblokirajoče strežnike in proxy, ki omogočajo hiter dostop do spletnih strani v primerjavi z drugimi brezplačnimi storitvami chrome VPN.

Vendar se uporabniki, ki uporabljajo Gom Web VPN, pritožujejo zaradi napačne in počasne storitve za pomoč strankam v problematični situaciji. Prav tako je na voljo brezplačna preizkusna različica sedem dni, po kateri morate kupiti njihovo strokovno storitev.

Tukaj je povezava za prenos razširitve za Chrome

Spletno mesto GomVPN

4 - Ščit za žarišče

Vredne lastnosti

 • Brezplačna 7-dnevna preizkusna različica
 • Neomejena pasovna širina
 • Ponuja varnost Wi-Fi

Ščit Hotspot je med najboljšimi brezplačnimi VPN-ji za Chrome, ki so prečkali kar 500 milijonov prenosov po vsem svetu. Omogoča dostop do različnih virtualnih lokacij, vključno z ZDA, Kanado, Francijo, Nizozemsko, Dansko in mnogimi drugimi. Ščit za hotspot je enostaven za upravljanje s samo enim klikom, da ga vklopite.

S to kromirano razširitvijo lahko vse svoje brskalniške dejavnosti zaščitite s 256-bitnim šifriranjem v katerem koli javnem ali zasebnem omrežju Wi-Fi, ne da bi namestili programsko opremo. Ščit za dostopne točke pogosto posodablja svoje storitve.

Prenos povezave iz trgovine Chrome za razširitev

Spletno mesto Hotspot Shield

5 - VPN Zenmate

Vredne lastnosti

 • Več kot 30 lokacij strežnika VPN
 • Blokira zlonamerno programsko opremo
 • Brez puščanja DNS

Chrome sam smatra Zenmate VPN kot "najboljšo rešitev za kibernetsko varnost" in zelo priporočljiv najboljši brezplačni VPN za krom. Ima več kot 40 milijonov uporabnikov po vsem svetu, ki bi lahko izbrali katerega koli od strežnikov v 30 državah, vključno z ZDA in Združenim kraljestvom.

Omogoča šifriranje vašega podatkovnega prometa in odblokira skoraj vso omejeno vsebino. Zaščita pred zlonamerno programsko opremo, ki jo predstavlja Zenmate VPN, vam zagotavlja varnost pred tveganji ranljivosti, ki so odgovorni za kraje podatkov.

Vendar pa uporabniki s svojimi nedavnimi pravilniki s svojo brezplačno različico ne morejo dobiti dostopa do vseh virtualnih lokacij. Pomembne lokacije, kot so Velika Britanija in ZDA, so izključene z brezplačno storitvijo VPN. Če jih želite pridobiti, morate kupiti njihov premium paket.

Prenesite razširitev Zenmate za Chrome

Spletna stran Zenmate

Sorodni članek: Alternate Zenmate

19 najboljših brezplačnih VPN za Chrome | Google Chrome trgovina

Tu je seznam najboljših ocenjenih VPN v trgovini Google Chrome

Povezave ponudnikaRateUser'sProxyEncryptionLinks
SetupVPN 4.7 13,676 DA NE Pridobite razširitev
RusVPN 4.6 495 DA NE Pridobite razširitev
HolaVPN 4.9 332,382 DA NE Pridobite razširitev
DOTVPN 3.7 9124 DA NE Pridobite razširitev
ZenMate 4.5 17.259 DA NE Pridobite razširitev
TouchVPN 4.6 63,610 DA NE Pridobite razširitev
Brskalnik VPN 4.5 24.641 DA NE Pridobite razširitev
HotSpotS 4.4 65.345 DA NE Pridobite razširitev
Windscribe 4.7 12.934 DA NE Pridobite razširitev
Varnejši VPN 4.5 18.935 DA NE Pridobite razširitev
Privatix 3.8 18.345 DA NE Pridobite razširitev
TunnelBear 4.7 32.441 DA NE Pridobite razširitev
HXX 4.7 15.979 DA NE Pridobite razširitev
TunelloVPN 4.3 2989 DA NE Pridobite razširitev
Gom VPN 4.4 10.072 DA NE Pridobite razširitev
Avira Phantom 4.2 145 DA NE Pridobite razširitev
SurfEasy 4.7 13.046 DA NE Pridobite razširitev
X-VPN 3.4 177 DA NE Pridobite razširitev

Razširitve proxy VS Plačan VPN za Chrome

Mogoče je, da je internetni ponudnik zadovoljen z razširitvijo proxyja za Chrome, saj omogoča prodor za omejeno vsebino. Na žalost večina nas zanemarja dejstvo, da te razširitve proxy ne omogočajo zasebnosti in šifriranja podatkov. Zato bi lahko vsakdo z malo truda dobil vse vaše podatke in če ste si ogledali nezakonito vsebino, se boste morda soočili z obvestilom ali kaznijo.

Prav tako dodajajo varnostne funkcije, kot so zaščita pred zlonamerno programsko opremo, požarni zid ali zaščita pred puščanjem DNS. Ponuja jih najbolj zanesljiv in najboljši VPN za Chrome. Zato nikoli ne priporočamo proxyja prek VPN, tudi če izberete brezplačen Chrome VPN.

Brezplačni VPN v primerjavi s Premium One

V resnici in resničnosti si vsak posameznik želi imeti odličen izdelek na najmanj znesek plačila. To je tisto, kar uporabnike interneta pritegne k brezplačnim storitvam VPN, ki jih ščitijo pred večjimi spletnimi omejitvami. Vendar ima večina brezplačnih ponudnikov VPN nejasne politike zasebnosti, o katerih uporabniki ne vedo.

Poleg tega brezplačni ponudniki VPN po nekaj naročniških napakah svoje storitve prisilijo uporabnike k premijski, ki jo ima večina.

Najboljši ponudniki VPN z odličnimi ocenami strank pa so na voljo samo za vrhunsko storitev, čeprav gre le za majhno količino denarja v primerjavi z zaupanja vrednimi storitvami, ki jih dobite. Toda večina jih pred nakupom brezplačno preizkusi v zadovoljstvo uporabnika.

Brezplačni VPN-ji so polni številnih uporabnikov, ki izjemno vplivajo na hitrost in produktivnost pasovne širine. Zato je tako nadležno, da prenašate in prenašate veliko vsebine z brezplačnim VPN-jem.

Toda najpogostejše razmišljanje, ki bi ga lahko imel posameznik, je to, kako lahko brezplačni VPN dobiček? Svoje naložbe premagajo z vsiljivimi oglasi, medtem ko se uporabnik poveže prek storitve. Poleg tega bi lahko ponudnik ukradel vašo povezavo in uporabil vašo pasovno širino za druge uporabnike.

Zato je vrhunska storitev VPN bolj priporočljiva, če želite trajno učinkovito rešitev za vaše zasebne težave.

3 - Najboljše brezplačne razširitve VPN za Google Chrome:

1 - AanonymoX:

Dragocene lastnosti:

 • Ponuja anonimno brskanje po spletu.
 • Preprosto spremeni vaš IP naslov in državo.
 • Dostop do blokiranih in cenzuriranih spletnih mest.
 • Zdi se, da brskate po drugi regiji.

AnonymousmoX je razširitev VPN za Google Chrome. Podaljšek je na voljo v dveh jezikih, to je angleščini in nizozemščini. Je nekaj več kot podaljški. Resnično in verodostojno anonimizacijo in izdelavo držav opravi anonimna mreža. Omrežje je sestavljeno iz številnih strežnikov v vseh državah vašega seznama držav. Strežnike oskrbujejo in urejajo uporabniki.

Ko tako dostopate do katerega koli spletnega mesta, ga bo pred dostopom do spleta odprl eden od strežnikov, znan kot proxy. Proxy učinkovito skriva resnično identiteto in IP naslov. Zaradi tega ste popolnoma anonimni in je videti, kot da nekdo drug dostopa. Vendar pooblaščenec obišče spletno stran.

2 - Proxy VPN proxy PureVPN: odkleni zasebnost

Dragocene lastnosti:

 • Najlažji brezplačni podaljšek VPN deluje z veliko hitrostjo.
 • Ponuja zaščito pred puščanjem WebRTC
 • Hiter dostop do vašega najljubšega spletnega mesta iz katere koli regije sveta.
 • Ponuja neomejen dostop do različnih spletnih kanalov za pretakanje, kot so Netflix, Hulu, Amazon Prime US, Pandora in še mnogo drugih.

Ta razširitev za VPN Chrome je na voljo z vgrajenimi funkcijami za zasebnost in varnost, kot so številni anonimni IP-ji in 256-bitno šifriranje AES.

Ogromen sistem strežnikov PureVPN se namesti v različnih državah. Uporabnikom interneta omogoča najbolj izredno varnost pred napadalci, hekerji, ostrostrelci, napadi DDoS in nezakonit nadzor.

Razširitev ima tudi hitro naložene strežnike za pretakanje. Zagotavlja tudi zaščito pred puščanjem WebRTC, neomejeno pasovno širino in možnost prehoda vseh vrst geografskih omejitev.

https://www.purevpn.com

3 - Brezplačno stanovanjsko VPN | Tuxler:

Dragocene lastnosti:

 • Ponuja vsem enak dostop do spleta.
 • Podaljšek omogoča natančno izbiro mestne ravni.
 • Zagotavlja neomejeno pasovno širino.
 • Ponuja popolno anonimnost brskanja.

Brezplačno stanovanjsko VPN | Tuxler razširitev omogoča uporabniku prosto brskanje po spletu brez kakršnih koli omejitev. Za delovanje potrebuje razširitev aplikacije Tuxler.

Po namestitvi končnice vas usmerite v postopek namestitve aplikacije. Prisotna je na našem varnem strežniku in se zlahka namesti v nekaj klikih.

Tuxler spreminja način brskanja po internetu. Omogoča vam brskanje po spletu od koder koli, ne glede na regijo in državo. Na voljo je samo v angleškem jeziku.

tuxler.com

Ali so te razširitve primerne za Google Chrome?

Razširitve VPN se uporabnikom zdijo zelo koristne, vendar se na žalost ne zavedajo njegove temne plati. Po številnih raziskavah je razvidno, da brezplačne razširitve VPN-ja za Google Chrome sploh niso varne. Te včasih niso VPN. Analize razkrivajo, da razširitve brskalnika VPN ne šifrirajo podatkov, kar pomeni, da gre zgolj za proxy strežnike, ki skrivajo IP naslov, vendar ne kodirajo internetnega prometa.

Kadar razširitev VPN tako uporablja šifrirne protokole, lahko samo zaščiti promet brskalnika. Ne more šifrirati nobene druge vrste podatkov, kot so poverilnice vaših aplikacij, sporočila o prometu in še veliko več.

Obstajajo različna poročila o zlonamernih razširitvah VPN. Svojo storitev opravljajo brezplačno samo z vplačilom v osebne in zasebne podatke uporabnika. To je tudi dokaz, da tako občutljive podatke prodajajo tretjim osebam, ne da bi uporabnik sploh vedel zanjo.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me