Najboljši brezplačni VPN za FireStick in Amazon Fire TV

[ware_item id=33][/ware_item]

Amazon Fire TV Stick in Fire TV sta veliki napravi s plug-and-play, kar omogoča preprosto in enostavno pretakanje na HD TV.


Uporabniki Kodija so hvaležni tej preprostosti in fleksibilnosti, da s pomočjo platforme Amazon vzpostavijo lastna medijska središča na steroidih.

Ker pa se veliko vsebine blokira zaradi geografskih omejitev in avtorskih pravic, različne oddaje in športni tokovi potrebujejo VPN, ki lahko s Kodi brez težav poteka. Pomembna stvar je tudi, da želite tudi zaobiti droženje pri ponudniku storitev.

Amazon FireStick nima neposrednega dostopa do Google Play. Zato morate naložiti APK aplikacijo VPN. Ni raketna znanost uporabljati VPN s svojim FireStickom. Pomembno je razmisliti o ponudniku VPN, ki omogoča neposreden prenos datoteke APK.

Brezplačni VPN je omrežno orodje, ki vam omogoča, da skrijete in zaščitite vso svojo spletno prisotnost, ne da bi pri nobeni naročnini uporabili en peni. Z brezplačnim VPN lahko uživate v vseh potrebnih storitvah. Kljub temu boste še vedno prepovedali uporabo nekaterih bistvenih funkcij.

Vsi VPN-ji ne delujejo najbolje s FireStickom. Če tudi na FireStic-u iščete brezplačen VPN, ne skrbite, ker vam ponujamo ocene najboljših brezplačnih VPN-jev na FireSticku. Ti VPN delujejo brezhibno in prinašajo najboljše možne rezultate.

Najboljši 7 brezplačnih VPN za FireStick Fire TV:

1 - ExpressVPN:

Najhitrejši VPN za FireStick TV

ExpressVPN velja za najboljšega zaradi svojih najbolj kakovostnih aplikacij, kot je povsem nova aplikacija Android, ki dobro deluje s pretočnimi napravami s sistemom Android. Vključuje Amazon's Fire TV in Fire TV Stick. V programu Amazon Fire TV Stick je usmerjen z daljinskim upravljanjem. Ko ga zaženete, vam aplikacija hitro predlaga lokacije, ki vam zagotavljajo najboljšo hitrost povezave.

ExpressVPN ponuja izjemno tehnično podporo, ki vključuje veliko smernic. Poleg tega imate na voljo 24-urni klepet v živo in lahko enostavno vzpostavite stik tudi prek e-poštnih sporočil, samo če je priročno.

2 - IPVanish:

Priznan za svoje delovanje

IPVanish posebej deluje na obeh frontah. Vključuje tako kratke kot dolge povezave hmelja, skupaj s prejšnjimi je petkrat hitrejši od ostalih tekmecev. Posledično slednje kaže znatno povprečno povečanje hitrosti prenosa za 15%. V IPVanish-u je na voljo velika izbira za strežnike, skupaj z opazno globalno pokritostjo.

To je namenska aplikacija Fire TV, ki je enostavna za nastavitev in preprosta za uporabo. Poleg tega ima na voljo tudi nekaj možnosti, kot so samodejno preklapljanje IP in hitra optimizacija strežnika. Ne podpira FireStick prve generacije. IPVanish je znan tudi po tem, da med uporabo storitve ne hrani nobenih podatkov dnevnika ali celo povezave.

3 - NordVPN:

Najvarnejši in zavarovano VPN

Znano je, da NordVPN daje najboljše zmogljivosti skupaj z izjemnimi, impresivnimi hitrostmi s kratkimi povezavami in tudi nekaj koristnimi rezultati na daljših razdaljah. Tako kot IPVanish je tudi v NordVPN na voljo veliko strežnikov. Tu ponudnik ponuja tudi vadnice o tem, kako nastaviti usmerjevalnik z VPN ali kako to povezavo VPN deliti v vašem sistemu; lahko s storitvijo FireStick uporabite storitev. V zadnjem času obstaja tudi namenska aplikacija za Android TV, ki jo lahko prenesete iz trgovine z aplikacijami Amazon in jo lahko uporabite s svojim Fire TV.

NordVPN se vrti tudi na varnostno sprednjo stran. Ponuja dvojno šifriranje podatkov in podporo za vse ključne varnostne protokole. Poleg tega ni nobene politike beleženja, ki bi pritegnila in navdušila uporabnike.

4 - CyberGhost:

Surf anonimno

CyberGhost je še en VPN, zasnovan za Kodi. CyberGhost VPN je v osnovi namenjen uporabnikom Kodi-ja in vam nudi odlično izkušnjo tudi z brezplačnim VPN-jem za Kodi. Trdi, da se vaša internetna povezava šifrira z bitnim orodjem 256-AES. S tem bodo hekerji / napadalci potrebovali tisoče let, da bodo ukradli vaše podatke.

V tem brezplačnem VPN-ju boste imeli različne sloge in metode, po katerih lahko anonimno brskate. V televizijske oddaje in videoposnetke z omejenim dostopom lahko preprosto prenašate vsebine, anonimno pa lahko tudi na njih. V CyberGhostu je celoten vmesnik tako intuitiven, da po povezavi hitrost interneta ne vpliva.

5 - Windscribe VPN:

Močne funkcije šifriranja

Windscribe VPN je znan po svoji brezplačni funkciji omejitve podatkov. Znano je, da je eden najboljših brezplačnih VPN, od katerih je treba skriti svoje omrežje. Ta VPN ima funkcijo skupne rabe datotek P2P, ki jo lahko preprosto uporabljate, tudi če se ne naročite. VPN Windscribe VPN je na voljo na Amazon Firestick in ga lahko namestite od tam.

Windscribe VPN je kanadsko podjetje, ki ponuja vse vitalne funkcije in uporabnikom posreduje izbor zanimivih funkcij. Toda ne glede na nenehno posodabljanje različnih elementov ponudnika VPN ni vse v redu in popolno glede tega VPN. Tako kot na primer tudi v določenih državah, kot so Kanada, Hong Kong, Nemčija, Nizozemska, Velika Britanija in ZDA, obstajajo omejeni strežniki VPN.

6 - VPN TunnelBear:

Brezplačen dostop do interneta

Če iščete VPN za prikrivanje internetnih dejavnosti iz vseh javnih omrežij, poskusite s TunnelBear VPN, ker ponuja najboljše možnosti. Namestite ga lahko iz aplikacije Amazon FireStick. Brezplačni VPN ponuja nekaj fantastičnih in vznemirljivih funkcij, kot sta večkratna prijava in združljivost na različnih platformah.

TunnelBear VPN ima različne pomanjkljivosti. Tako kot ponuja omejene strežnike za brezplačno različico. Omeji vašo pasovno širino pri 500 Mbs. Čeprav lahko samo s tvitanjem o njih dobite dodatnih 1 GB, prinese tudi le 1,5 GB na mesec. Na ta način vaš tok postane omejen.

7 - Skrij VPN:

Impresivna varnostna konfiguracija

Tako kot drugi brezplačni VPN vam tudi HideMe VPN omogoča, da zaščitite spletno aktivnost, ko se povežete s katero koli napravo. HideMe VPN zagotavlja odlično združljivost z napravami Linux, Windows, Android in iOS. S tem VPN lahko povečate svojo spletno svobodo glede na vaše želje.

V brezplačnem načrtu HideMe VPN so na voljo samo tri lokacije strežnika. Poleg tega je pasovna širina omejena, ko se povežete z brezplačnim VPN.

Kako lahko izberemo najboljši VPN za Amazon Fire TV palico?

Zmogljivost je bistven in bistven element za pretakanje. Iz tega razloga mora biti vaša prva izbira med izbiro VPN hitra hitrost in zanesljive povezave. Če je poln strežnik, bo koristno in koristno pri iskanju takojšnjih in hitrih strežnikov. Več možnosti, ki jih ima VPN, ima dobre rezultate. Celo lahko imate tudi lahko aplikacijo, ki sploh ne bo vplivala na vašo raven učinkovitosti.

Ni nujno, da boste za Fire TV Stick vedno našli aplikacijo, ki je na voljo, vendar je to bonus, ko ste uspešni pri gledanju. Če ste zmedeni glede svoje izbire, ne skrbite, ker vam ponujamo smernice, ki jih morate upoštevati in iskati pri izbiri VPN-ja za palico Amazon Fire TV.

Hitrost povezave:

Za odlično in idealno pretakanje so potrebne dobre hitrosti povezave. Zaradi šifriranja se hitrost VPN pogosto upočasni. Kakovost, če VPN razkrije, koliko se vaša stopnja zniža. VPN dobre kakovosti, kot sta NordVPN in ExpressVPN, uporabnikom zagotavlja močno šifriranje, ne da bi to vplivalo na hitrost njihove povezave. Nekateri VPN-ji zaradi lokacije strežnika nenehno izboljšujejo svojo hitrost.

Moč šifriranja:

VPN lahko ne samo skrivajo IP naslov, ampak tudi šifrirajo internetni promet skupaj s povezavo. Vendar je s povečanim tehnološkim napredkom hekerji / napadalci precej enostavno prodrli v šifrirni sloj in vohunili za vašo spletno dejavnost. Dandanes najboljši VPN-ji uporabljajo 256-bitno šifriranje OpenVPN AES, ki zagotavlja dodatno zaščito pred vsemi vrstami groženj. Torej, poskusiti morate tudi vi.

Brez pravilnika o dnevniku:

Primarni namen VPN je, da vas zaščiti pred vsemi zadržanimi očmi. Vendar lahko s tem strežniki učinkovito vidijo, kar počnete na internetu. Zato je zelo pomembno, da uporabite VPN, ki ne vodi dnevnikov dejavnosti. Poleg tega mora temeljiti na dodeljevanju zunaj, ki nima nobene zakonodaje o hrambi podatkov.

Varnostne funkcije:

Ključnega pomena je tudi izbira VPN-ja, ki ponuja dobre privlačne lastnosti, kot sta močno šifriranje in velika hitrost. Najboljši ponudniki pa nudijo tudi dodatne varnostne funkcije, kot je stikalo za odstranjevanje. Preklopno stikalo je zelo zanesljivo, saj prekine povezavo, ko vaše VPN povezave padejo. Ubijalci ščitijo tudi vaše dejavnosti in identiteto pred izpostavljenostjo. Zato je za vse uporabnike VPN bistvenega pomena, saj zagotavlja neprekinjeno zaščito.

Služba za podporo strankam:

Je nekaj pomembnega, vendar ga pri izbiri storitve VPN zanemarimo. Če prvič izbirate VPN, potem morate iti z nečim, kar ima odlično storitev za stranke. Vendar pa večina dobrih VPN-jev ponuja odlično informativno bazo znanja, vendar ne veste, kdaj lahko naletite na težave bodisi z uporabo VPN-ja na Firestick-u bodisi ga celo namestite..

VPN z odlično storitvijo za stranke je vedno v pomoč in olajša veliko stvari. Iz vseh teh razlogov morate poiskati VPN, ki ponuja aktivno podporo 24 x 7 v obliki različnih e-poštnih sporočil, klepeta v živo, vozovnice in pomoči na daljavo ter celo telefonske podpore.

Končne besede:

Če želite izboljšati in izboljšati svojo izkušnjo televizije Amazon FireStick, potem potrebujete samo VPN dobre kakovosti. Izbira dobrega VPN-ja vam bo omogočila dostop do vse vsebine od koder koli, hkrati pa vam bo zagotovila hitro hitrost in neomejeno pasovno širino med pretakanjem iz Amazon FireStick.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me