Najboljši VPN za Torrenting Reddit izbiro v letu 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Reddit je ena največjih socialnih platform za pregledovanje in reševanje vprašanj. Na spletni strani so nepristranski pogledi in verodostojni komentarji glede različnih izdelkov in najnovejših tem. Za to spletno mesto mnenja velja, da je verodostojen vir, saj strogi zakoni in zakoniti hudourniki delijo svoja stališča brez osebne koristi.


Kar zadeva VPN poizvedbe, se iskanje vedno bolj povečuje. Večina posameznikov lahko zaradi omejitev dostopa do Reddita prek VPN-ja. Vendar pa zaradi ogromne vsebine Reddita gledalci ne morejo ugotoviti, kakšna je potrebna rešitev njihovega vprašanja. Zato smo razdelili temo VPN glede na značilnosti in potrebe uporabnikov ter izvedli poglobljeno analizo vsakega dela.

Tu bomo razjasnili najboljši VPN za Torrenting Reddit, ki je sekvenciran glede na mnenje uporabnikov in strokovnjakov o Redditu. Torrenterji večinoma iščejo VPN zaradi strogih nacionalnih zakonov in večjega tveganja za zasebnost, medtem ko hudourniki.

Best VPN for Torrenting on Reddit:

Podatki o glasovProdajalciKupon
[657k] NordVPN Pridobite kupon
[567k] ExpressVPN Pridobite kupon
[543k] PureVPN Pridobite kupon
[532K] Zasebni dostop do interneta Pridobite kupon

5 najboljših VPN-jev za izbiro modrovanja Reddit:

Tukaj so VPN-ji, o katerih sem razpravljal o Redditu precej pogosto in z dobrimi načini, je veliko ponudnikov VPN na Redditu najelo marketinško ekipo, da bi razpravljali o svojih izdelkih in ustvarili ponarejene komentarje, da bi uporabnik verjel v to. Že dolgo uporabljam in sem član Reddita, vem, kdo je primeren za pogovor ali vreden zaupanja.

Po dolgih raziskavah sem našel te VPN-je, ki so najboljši hudournik VPN na Redditu.

NordVPN je 1. mesto na Redditu za hudournike

Po mnenju Redditers je NordVPN precej priljubljena izbira za hudourništvo. Uporabniki NordVPN so cenili hudourniške prijazne funkcije Nord, kot so strežniki, optimizirani za P2P, Kill Switch in zaščita pred puščanjem DNS.

Vendar se nekateri pritožujejo zaradi tega, ker na nekaterih strežnikih ne ponuja nobene brezplačne storitve in počasne povezave. Vendar mnogi predlagajo možnost preklopa strežnika za večje hitrosti, saj ima NordVPN veliko strežniško omrežje.

Obiščite spletno mesto NordVPN

ExpressVPN - 2. mesto na vrhu

ExpressVPN je navdušil širok krog uporabnikov zaradi svoje najhitrejše hitrosti, ki je bolj koristna, če gre za hudourništvo. Vzrok za uvrstitev na seznam najboljših VPN za hudourništvo Reddit so številna mnenja in priporočila v prid.

Čeprav so številni uporabniki ExpressVPN-a opozorili na višje cene, so trdili, da je to vredno naložbe. Po njihovem mnenju obstajajo odlične hitrosti prenašanja, prenašanja in povezovanja skupaj z naprednimi funkcijami zaščite pred puščanjem DNS, stikala za ubijanje in zaščite pred puščanjem IPv6.

Obiščite spletno mesto ExpressVPN

CyberGhost Pro - 3. mesto

CyberGhost Pro je plačana različica, ki je dobila večino redditerskih glasov in postala najboljša VPN za torrenting Reddit.

Imajo tudi brezplačno različico, vendar z omejeno pasovno širino in lokacijo strežnika. Vendar plačljiva različica zagotavlja neomejeno pasovno širino, veliko hitrost in zasebnost proti pravnim obvestilom. Analiza pregledov hudournikov je razkrila, da obstajajo določeni strežniki P2P za hudourništvo, vendar delujejo dobro. Prav tako smo ugotovili, da različici CyberGhost za Windows in Android delujeta bolj gladko kot druge.

Ena od stvari, ki se razlikuje od drugih ponudnikov VPN, je, da se je vodenje spletnega omrežja CyberGhost vključilo v razpravo in redno odgovarja na poizvedbe uporabnikov..

Obiščite spletno mesto CyberGhost Pro

Kupon tukaj s popustom 73%

PureVPN - uvrščen na 4. mesto

PureVPN je poceni VPN med vsemi temi razglašenimi najboljšimi VPN za torrenting Reddit in kljub temu je uspel zadovoljiti uporabnike. Navdušujoče lastnosti redditerjev se niso razlikovale od drugih hudourniških VPN-jev in tu se je tudi o hitrosti največ razpravljalo.

Ljudje so cenili tudi preprosto uporabo programske opreme in neomejeno pasovno širino. Vendar je bilo nekaj redditerjev, ki jih je motila novica o deljenju dnevnikov uporabnikov PureVPN s FBI-jem. Vendar je PureVPN razkril, da se dnevniki opazujejo 5 dni in da je uporaba pasovne širine in čas povezave, ne zgodovina brskanja..

Obiščite spletno mesto PureVPN

Tu je povezava dogovora

Zasebni dostop do interneta VPN - 5. mesto

Številni redditers razpravljajo in predstavljajo pomisleke glede PIA VPN s sedežem v ZDA, zaradi lokacije pa je možna pravna grožnja. Kljub temu uporabniki delijo svoje mnenje, da strežniki, ki niso ZDA, delujejo odlično.

Zasebni dostop do interneta je bil edino VPN za hudourništvo Reddit, ki nima takšnih pomislekov in negativnih stališč. Večina uporabnikov ga je uporabljala že leta in so zadovoljni s hitrostjo, enostavno nastavitvijo, funkcijo kill switch in ceno. Eden od pregledov kaže, da proxy Netherland deluje zelo hitro, kar je enostavno uporabno tudi za hudourniške namene.

Obiščite zasebno spletno mesto za dostop do interneta

Najboljši VPN za Torrenting Reddit

Najboljši brezplačni VPN-ji za Torrenting Reddit

Brezplačna iskanja po VPN so zelo priljubljena, vendar se številna imena pojavijo v rezultatih iskanja v Googlu, takoj ko vnesete »brezplačen VPN za hudourništvo«. To nam očitno povzroča zmedo in večina ljudi išče zanesljivega uporabnika iz prve roke. pregled. Iskanje "najboljšega brezplačnega VPN-ja za hudourništvo Reddit" naredi postopek iskanja bolj natančen in zanesljiv.

Toda na žalost, ko sem se poglobil v kategorije Reddit za brezplačno VPN za hudourništvo, nisem mogel najti nobenega pozitivnega pregleda ali komentarja, ki odraža dobro izkušnjo mučenja z brezplačnim VPN.

Torrenting je v mnogih brezplačnih VPN-jih popolnoma nepodprt in prav tako ne trdijo, da imajo funkcijo hudourništva. Toda večina brezplačnih VPN-jev trdi, da so med deljenjem datotek in torrentov P2P učinkovite, vendar so v trenutku, ko se začnete mučiti, izjemno nadležni. Omejena pasovna širina in hitrost sta najbolj negativna točka, toda odsotnost naprednih funkcij, kot so Kill Switch, zaščita pred puščanjem IPv6 in zaščita pred puščanjem DNS, je tudi pomanjkanje, zaradi česar je brezplačen VPN za hudourništvo res tvegan..

Vnaprejšnje funkcije bi morali iskati v VPN za Torrenting

Obstajajo nekatere lastnosti, ki bi lahko zelo improvizirale izkušnjo mučenja. Te funkcije sem ugotovil iz komentarjev redditorja za poizvedbo o "najboljšem VPN-ju za torrenting Reddit".

Kill stikalo

Kill Switch je funkcija, ki samodejno prekine internetno povezavo, ko povezava VPN nenadoma pade. Težave s povezavo VPN so med hudourniki zaradi pogoste obdelave podatkov zelo pogoste.

Ta funkcija vas ščiti pred potencialno izgubo podatkov, ki se zgodi, ko nešifrirani podatkovni paketi preidejo po internetu, ko je povezava VPN prekinjena.

DNS zaščita pred uhajanjem

Kot pove že ime, je ta funkcija posebej uvedena, ko je bilo veliko poročil o resničnem tveganju izpostavljenosti IP zaradi puščanja DNS. Puščanje DNS se pojavi v prisotnosti VPN, ko nekatere zahteve DNS gredo na DNS ISP namesto na anonimni DNS strežnik VPN. Razlogov za puščanje DNS je veliko.

IPv6 Zaščita pred uhajanjem

IPv6 je nov protokol, ki ga ne podpirajo številna spletna mesta in VPN. Zaradi razrešitve zmede bi lahko puščanje IPv6 razkrilo vašo resnično identiteto. Za izkoreninjenje takega tveganja izpostavljenosti identitete je veliko VPN-jev vključilo zaščito proti puščanju IPv6.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me