Nopein ilmainen VPN nopealle salatulle yhteydelle

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN: n peruskonsepti on tarjota käyttäjille nimettömyys ja tietoturva, mutta nopein ilmainen VPN on asia, joka saa Internet-käyttäjän innostumaan. Suurin osa henkilöistä haluaa vain ohittaa verkkosivustojen rajoitukset ja välttää mahdollisuuksia, että Internet-palveluntarjoajat, valtion virastot ja muut kolmannet osapuolet seuraavat niitä tai seuraavat niitä..


Ne, jotka ovat halukkaita saamaan lupaavan ja täysin suojatun VPN-palvelun, valitsevat yleensä maksetun VPN-palvelun, mutta pitävät myös tehokkaan nopeuden suosituimmissa prioriteetteissaan..

Tämä johtuu siitä, että jokainen online-tilassa tekemäsi toiminta voi olla erittäin ärsyttävää, jos kohtaat nopeuden kaasua. Nämä nopeusongelmat voivat kuitenkin myös vaarantaa yksityisyytesi tietojen vuotamisen kautta, kun VPN-yhteys katkaistaan.

Miksi ihmiset etsivät nopeinta ilmaista VPN-verkkoa

Internetin käyttäjät ovat nykyään todella turhautuneita, koska sisällön käyttöoikeuksien esteet ovat lisääntyneet huomattavasti riippumatta siitä, missä maassa asut. Siksi suurin osa heistä ei pidä tärkeänä yksityisyyttä, josta ilmainen VPN sisältää.

Monet ihmiset, etenkin ne, jotka ovat uusia VPN-konseptiin, ajattelevat, että heidän pitäisi ensin kokeilla ilmaista palvelua, koska heillä on huolia rahanmenetyksestä. Lisäksi ominaisuudet, kuten sisällön vapauttaminen, IP: n hämärtäminen ja höyryttäminen ilman investointeja, ovat suuri houkutus monille.

Streamerit eivät yleensä välitä yksityisyydestä, heidän todellinen tarve on nimettömyys ja nopeus. VPN: t yleensä hidastavat nopeutta ja ongelma pahenee, kun käytetään ilmaisia ​​VPN-palveluita; raskas streaming tarvitsee kuitenkin ylimääräisen nopeusominaisuuden toimiakseen sujuvasti. Siksi on todella vaikea löytää ilmainen VPN, jolla on riittävä nopeus. Toisaalta suosittu Internetin käyttö on torrentia, jolla on yksityisyyden ja nimettömyyden tarve.

Torrentin myötä tekijänoikeusilmoitusten saaminen on laajempi. Siksi ihmiset käyttävät VPN: ää peittämään identiteettinsä jakaessaan ja lataamalla torrentitiedostoja.

Mutta valitettavasti VPN-yhteys hidastaa torrentia, koska se on raskas tietojenkäsittelyprosessi. Jos puhumme ilmaisista VPN-verkoista, on melkein mahdotonta löytää ilmaista VPN: tä, joka on torrentin avulla täysin tehokas.

Onko ilmainen VPN-palvelu, joka on kustannukseton todellinen tai näyttää vain olevan?

Ihmiset luulevat yleensä, että heidän käyttämäsi ilmainen VPN-laajennus on korvaamaton ja heidän tarjoamillaan ominaisuuksilla ei ole mitään aikomusta sen takana. He kuitenkin laskuttavat sinua vaihtoehtoisilla menetelmillä, kun et saa rahallista voittoa.

Kommentti keskustelusta Onko Hola VPN -laajennus lataamisen arvoinen?.

Valitettavasti melkein kaikki verkossa saatavilla olevat ilmaiset VPN-laajennukset sisältävät joitain tietoturvapuutteita, jotka käyttäjä kokee heti yhteyden muodostamisen jälkeen tai joskus myöhemmin. Siksi useimpien ihmisten on kärsittävä tehokkuuden puutteista, mikä johtaa turhautumiseen. Olemme kuitenkin luetteloineet joitain ilmaisten VPN-käyttäjien kaikkein kohdennettuimpia valituksia.

 • Epämääräinen politiikka: Monissa ilmaisissa VPN-palveluissa on epäselvä käytäntö asiakkaan tietojen tai online-selailutoimintojen suhteen. Mutta itse asiassa he keräävät tietoja tai seuraavat käyttäjiä tietämättänsä.
 • Tietorajoitukset: Kun muodostat yhteyden ilmaiseen VPN-verkkoon, ne yleensä rajoittavat sinua tietyllä tietomäärällä, kun saavutat sen.
 • Nopeuden viiveet: Ilmainen VPN hidastaa suurimmaksi osaksi järjestelmän Internet-nopeutta alkuperäiseen verrattuna.
 • Rajoitetut palvelinpaikat: Sinun on täytynyt nähdä premium-palvelujen tarjoukset melkein jokaisesta ilmaisesta VPN-laajennuksesta. Joten he pitävät erittäin rajoitettua määrää palvelimia ilmaisten palveluiden käyttäjille vähemmän.

Kaikista näistä tietoturvapuuteista ja tehottomuuksista useimmat ihmiset ovat huolissaan vain nopeuteen liittyvistä kysymyksistä.

Mutta miksi nopein ilmainen VPN on huolestunein?

Tämä johtuu siitä, että kun VPN on erittäin hidas ja hidas, käyttäjien on kohdattava erilaisia ​​tietoturvaongelmia ja selausvaikeuksia..

Ärsyttävimmät ongelmat, joita VPN-yhteys sisältää nopeusvirheitä, ovat;

 • Tietojen menetyksen riski kasvaa, kun yhteys on poistettu käytöstä nopeusviiveiden ja järjestelmän roikkumisen vuoksi. Kun VPN lakkaa toimimasta, käyttäjätiedot altistetaan ulkopuolisille, kunnes VPN palauttaa yhteyden.
 • Hidas lataus voi olla suuri vaivaa hitaissa VPN-palveluissa, etenkin kun käsitellään raskaita juttuja.
 • Suoratoisto turhautumista ovat ärsyttävimpiä ongelmia, kun et omista nopeaa VPN-palvelua. Se on eniten kohtaava ongelma, koska käyttäjät selaavat aina sisältöä ja virtaavat juttuja. Pitkä videoiden lataaminen ja juuttunut peli on harmittava tilanne käyttäjille.

VPN on valittava huolellisesti ja sen suorituskyvyn tarkistamisen jälkeen. Käyttäjäkokemusten tai yksityiskohtaisten artikkeleiden lukeminen voi olla hyödyllinen tässä suhteessa.

Siksi olemme testanneet myös joitain ilmaisista VPN-palveluista, joista nopeimpia ilmaisia ​​VPN-tarjoajia on vain muutama.

Nopeimmat ilmaiset VPN-palvelut

Olemme testanneet joitain suosittuja VPN-laajennuksia poimiaksesi ne, jotka ovat verrattain nopeimpia ilmaisia ​​VPN-palveluita. Internetin käyttäjä voi myös seurata tätä helppoa testausmenetelmää omillaan.

Ensin, sinun tulisi testata Internet-perusnopeutesi (Internet-palveluntarjoajan tarjoama nopeus) nopeuden testausvälineiden, kuten testmy.net tai speedtest.net, avulla..

Tietyn VPN: n testaamiseksi on kuitenkin otettava yhteys laitteeseesi ja testattava nopeus. Jos saatu tulos on sama tai lähes yhtä suuri kuin Internetin perusnopeus, VPN-palvelusi ei hidasta Internetin nopeutta.

5 nopeinta ilmaista VPN-verkkoa, johon on erittäin luotettava

Siksi kaikki nämä nopeimmat VPN-palvelut, joista tässä keskustelemme, ovat niitä, jotka ovat osoittaneet saman tai melkein saman nopeuden yhteyden jälkeen.

# 1 - TunnelBear VPN

tunnelikantavaihtoehdot

Huomattavia ominaisuuksia

 • Helppokäyttöinen
 • Tarjoa yhteys viiteen samanaikaiseen laitteeseen
 • 500 Mt ilmaista tietoa joka kuukausi

Tunnelbear VPN, jolla on kaikki upeat ominaisuudet, pitää selausnopeuden myös riittävällä tasolla hidastamatta Internet-palveluntarjoajan perusnopeutta. Siksi olemme pitäneet sitä etusijalla nopeimmassa ilmaisessa VPN: ssä.

He väittävät, että niiden kirjauskäytäntö on nolla, mikä on hienoa, jos mukana tulee ilmainen VPN. Tämä johtuu siitä, että suurin osa ilmaisista VPN-verkoista liittyy käyttäjän tietojen vuotoihin ilman heille ilmoitusta. TunnelBear tarjoaa pääsyn kaikkiin katkaisijapaikkoihin myös henkilölle, joka käyttää ilmaista versiota. Siksi on mahdollista poistaa suurin osa sisällöstä ilman häiriöitä nopeusviiveistä.

Haitat, joita voit kokea

 • Lisäominaisuuksia on saatavana premium-version kanssa
 • Rajoitettu käyttö
 • P2P-tiedostonjako ja torrentit eivät ole käytettävissä

# 2 - CyberGhost VPN

Nopein ilmainen VPN nopealle salatulle yhteydelle

Huomattavia ominaisuuksia

 • Tehokas nopeus
 • Internet tappaa kytkin
 • Rajoittamaton kaistanleveys

CyberGhost VPN: llä on yli 850 palvelinta lähes 30 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Australia, Kanada, Japani, Singapore ja Meksiko. Tämä ominaisuus auttaa lisäämään sen nopeimpien ilmaisten VPN-palveluiden joukossa, joilla on laajat lukituksen estämisasetukset.

Voit helposti saada sen ilmaiseksi VPN-laajennuksena laitteellesi lataamalla sen Google Play -kaupasta tai suoraan verkkosivustolta.

CyberGhost tarjoaa sinulle 256-bittisen AES-salauksen, joka on sama kuin se antaa premium-käyttäjille. Toisin kuin useimmissa ilmaisissa VPN-palveluissa, sillä on kuitenkin rajoittamaton kaistaleveys, mikä tarkoittaa, että voisit suoratoistaa online-sisältöä ilman nopeuden turhautumista ja käyttöestoja.

Mutta ilmainen versio voi sisältää häiritseviä mainoksia, jotka voivat aiheuttaa häirintää online-selailun aikana.

Haitat, joita voit kokea

 • Rajoitettu palvelimen sijainti ilmaisille VPN-käyttäjille
 • Ponnahdusikkunamainokset

# 3 - Windscribe VPN

Windscribe-VPN-katsaus

Huomattavia ominaisuuksia

 • 10 Gt tietoa
 • Helppokäyttöinen
 • 11 palvelinpaikkaa ilmaisella versiolla

Windscribe VPN on myös huipputehokas palvelu nopeustesteillemme, ja siksi olemme pitäneet sitä nopeimpien ilmaisten VPN-palveluiden joukossa..

Voit nauttia nopeasta suoratoistosta ja selaamisesta riittävällä 10 GB: n datarajalla. Nämä tiedot voivat nousta 15 Gt: iin twiitilläsi.

Voit ladata Windscribe VPN -sovelluksen melkein kaikkiin laitteisiin, joissa on eri alustoja, kuten Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox ja Opera. Linux- ja Android-versioille tarvitaan kuitenkin pro-versio.

Haitat, joita voit kokea

 • Voit ottaa kerrallaan käyttöön vain yhden yhteyden
 • Rajoitettu käyttö

# 4 - SurfEasy VPN

Nopein ilmainen VPN nopealle salatulle yhteydelle

Huomattavia ominaisuuksia

 • Helppo asennus
 • Erilaisia ​​palvelimia
 • Tyydyttävä asiakaspalvelu

SurfEasy VPN: ssä on monia ominaisuuksia, samoin kuin palvelu, joka on toiminut hyvin nopeustestauksissamme. Siksi olemme pyöristäneet tämän VPN: n nopeimpien ilmaisten VPN-palveluntarjoajien luettelossa.

Se tarjoaa käyttäjille 500 Mt tiedonsiirtoa ja mahdollisuuden korottaa tätä rajaa suosittelemalla SurfEasy VPN -sovellusta ystävillesi ja perheellesi. Siinä on helposti yhdistävä VPN-palvelu, samoin kuin sovellukset ovat myös helppokäyttöisiä.

Riittävä määrä palvelinta, jossa on SurfEasy-ilmainen VPN, lisää mahdollisuuksia poistaa lukituksen ja tarjoaa sinulle enemmän suoratoistosisällön ja selaamisen sisältöä.

Haitat, joita voit kokea

 • Onko sinulla yhteyslokeja
 • 2 Gt: n rajoitus aloitussuunnitelmassa

# 5 - Hotspot Shield VPN

Nopein ilmainen VPN nopealle salatulle yhteydelle

Huomattavia ominaisuuksia

 • Eri palvelimen sijainnit
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Wi-Fi-suojaus

HotSpot Shield VPN on myös suositus nopeimpia ilmaisia ​​VPN-palveluita varten, jotka tarjoavat käyttäjille kohtuullisen selausnopeuden joitain merkittäviä ominaisuuksia pitkin. Tämän VPN: n avulla tarvitset vain yhden napsautuksen yhteyden ottamiseksi käyttöön ja poistamiseksi käytöstä.

Kaistaleveyden rajoitusten vaivat kuitenkin katoavat, kun käytät Hotspot-suojaa. Joten vapauttamiskokemuksesta voi tulla paljon parempaa nopealla nopeudella ja rajoittamattomalla kaistanleveydellä. Mutta kun käytät tätä ilmaista VPN-palvelua, saatat kohdata häiritseviä mainoksia. Sen sijainti Yhdysvalloissa on myös huolestuttavaa yksityisyyden puolustajille.

Haitat, joita voit kokea

 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • Näytä mainoksia selaamisen aikana

Miksi ilmaisia ​​VPN-verkkoja ei yleensä käytetä

Ilmaiset VPN-palvelut saavat yleensä nopeaa suosiota niiden kustannuserien takia. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan ole tietoisia siitä, että nämä palveluntarjoajat valitsevat käyttäjät käsittelevät monia asioita muutaman päivän harkinnan jälkeen.

Käytännössä tämän pitäisi olla yleinen kysymys siitä, kuinka nämä palvelut saavat voittoa, jos ne eivät veloita rahaa?

Lähes jokaisella VPN: llä on esimerkiksi pop-up-mainosta, joka voi johtua siitä, että ulkopuolinen seurasi online-selaushistoriaasi, tai se voidaan toimittaa Internet-asetuksesi mukaan. Myös ilmaisilla VPN-palveluntarjoajilla on epäselvä tietosuojakäytäntö, ja monet heistä vuotavat käyttäjätietoja tunnistamatta niitä.

Siksi sinun on muistettava, että ilmainen VPN ei voinut kattaa sinua kaikilla lisäominaisuuksilla ja tehokkaalla yksityisyydellä. Saadaksesi tällainen yksityisyys, riittävä nopeus, tehokkaat ominaisuudet ja koko paketti, sinun on valittava hyvämaineinen ja täydellinen VPN-palvelu, joka on sijoittamisen arvoinen. Kuitenkin sellaisia ​​VPN-verkkoja, kuten NordVPN ja PureVPN, on saatavana hämmästyttävän alhaisilla hinnoilla, lähes 3 dollarilla kuukaudessa, joka on kohtuullinen kaikille.