Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

[ware_item id=33][/ware_item]

Päivitetty 17. toukokuuta 2019


Olen surffannut noin aitoja arvosteluja varten SurfShark VPN: stä. Tavallisia juttuja ympäri Internetiä, hinnoittelu, verkkosivut, tuki ja vastaavat. Kaikki tarkastajat seuraavat tai keräävät samoja tietoja kuin sivustoilla mainitut tarjoajansa.

No… tämä ei tule olemaan sellainen arvostelu, ostin vuositilauksen ja tein omalla asiantuntemuksella joitain testejä ja kerän tulokset alla.

Voit siirtyä testiosaan napsauttamalla parametritestauslinkkiä

ParameterFindingsStatus
Salaustestaus Olen löytänyt ESP-salausprotokollan, joka on hyvä. Hyvä
Lokipolitiikan testaus Lokipolitiikassa on lausekkeita, jotka ovat ristiriidassa keskenään. Hämmentävä
DNS-vuotojen testaus Testissä ei löytynyt vuotoja. Hyvä
IP-vuotojen testaus IP-vuoto-osassa ei ole vuotoja, edes webRTC: ltä. Hyvä
Nopeuden testaus 10 samanaikaista testausyritystä löysi melko huonoja tuloksia. 65% hitaampi yhteys Huono
Amerikkalainen Netflix-testaus Se toimii täydellisesti Hyvä
Torrent-testaus Se toimii myös torrentin kanssa Hyvä
Hinnasuunnitelman testaus Verrattuna muihin johtaviin tarjoajiin, se on aika halpaa. Ehkä koska ne ovat myynnissä, tarjoavat 1,99 dollaria / m 2-vuoden suunnitelmalla Hyvä

Surfshark on uusi VPN-markkinoille, mutta se on saanut nopeaa suosiota. Olen kiinnostunut sen toiminnasta ja ominaisuuksista, jotka antavat sen selviytyä kovan kilpailun kautta.

Aloitetaan Surfshark VPN -katsauksella, katsotaanpa yleisiä yksityiskohtia.

Surfshark sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret ja sillä on 50 palvelinpaikkaa, joista voit valita minkä tahansa palvelimen, jolla on rajoittamaton palvelinkytkin. He väittävät, ettei log-käytäntöä ole, mutta VPN-väitteiden uskominen ei ole hyvä idea.

Joten käsittelen tietosuojakäytäntöä myöhemmin artikkelissa, jossa voimme paremmin päättää sen kirjauskäytännön.

Surfsharkin arvosteluun olin valinnut heidän kuukauden suunnitelman ilmaisen kokeilun sijasta, koska ilmaisen kokeilupalvelun ominaisuuksia ja tehokkuustasoa on vaikea arvioida..

Aloitetaan!

Pieni esittely miltä se näyttää ja kuinka kauan internetin selaamisen aloittaminen kestää Surfshark VPN -yhteydellä. Kun kirjaudut sisään surfshark VPN -verkkoon, se yhdistää sinut automaattisesti lähimpään palvelimeen oikeasta sijainnistasi. Oli kulunut vain muutama sekunti minulle. Mutta muutin sijaintini palvelinikkunan alapuolella olevasta vaihtoehdosta. Se oli helppo prosessi.

SurfShark Investment ja Rahat takaisin -kertoimet

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Turvallisuus ja raha ovat kaksi asiaa, mitä ihmiset katsovat jokaisesta tuotteestaan. Minun on sanottava, että rahan suhteen sinulla on joustava tila surfshark VPN: n kanssa.

Kaksi tärkeintä asiaa;

  • Heillä on ilmainen 7 päivän kokeilujakso.
  • Myös, 30 päivän rahat takaisin -takuut käytettävissä, jos olet valinnut minkä tahansa suunnitelman.

Mutta surfshark VPN: n kuukausisuunnitelma näyttää minusta vähän kallis, joka on 11,95 USD. Tähän verrattuna yhden ja kahden vuoden suunnitelmat ovat melko kustannustehokkaita.

  • Yhden vuoden suunnitelma yhteensä 71,88 USD: iin - tarkoittaa 5,99 USD kuukaudessa ja säästät jopa 50%
  • Kahden vuoden suunnitelma yhteensä 47,76 USD: iin - tarkoittaa 1,99 USD kuukaudessa ja säästät jopa 83% (Tämä kauppa on yksinoikeudella kuponkikoodilla “xmasholiday”)

Vielä yksi asia, josta pidin surfsharkin hinnasivulta, on valuutanvaihtovaihtoehto, joka sisältää Yhdysvaltain dollarin, Australian dollarin, Kiinan yuanin, Kanadan dollarin, Euron ja Ison-Britannian punnan.

Jokaisella suunnitelmalla on samat ominaisuudet.

Maksuvaihtoehdot

Surfshark VPN: ssä on tavanomaisten maksutapojen lisäksi turvallisia kryptovaluutta- ja PayPal-kanavia rahan maksamiseen. Sinun tulisi suosia näitä kanavia VPN: n ostamiseen.

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Mitä salaustaso SurfShark tarjoaa

Salaus yksityiskohtia varten suoritin salaustestin, joka testaa salaaman piilotetut aukot, vaikka kaikki vaikuttaisi täydelliseltä ja turvalliselta.

Surfshark VPN -suojaustarkastukseen käytin Wireshark-salausohjelmistoa.

Tässä ovat tulokset.

Ilman Surfshark-yhteyttä:

Olen käyttänyt ”Wireshark” -ohjelmistoa VPN-salaustestiin. Aluksi näytän tulokset ilman VPN-yhteyttä, jotta saat tietää, kuinka salaamattomat tiedot näyttävät.

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Voit nähdä, että tiedot ovat luettavissa ja että verkkosivustojen nimet olivat helposti luettavissa.

Surfshark VPN: n kanssa:

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Surfsahrk VPN: n salaustulokset olivat tyydyttävät. Voit nähdä, että tiedot, jotka olivat näkyvissä ilman VPN-yhteyttä, eivät ole luettavissa. Olen liittänyt yhden kuvakaappauksen, mutta olin tarkastellut kaikkia tietoja testin aikana, eikä mikään ollut salaamattomana (luettavissa).

Jos haluat tarkistaa VPN-salauksen, voit seurata tätä opasta.

Katsotaanpa yleisiä salauksen yksityiskohtia.

protokolla: Surfshark tukee IKEv2-protokollaa mobiili- ja Mac-sovelluksissa, kun taas minun kaltaiset Window-käyttäjät voivat käyttää OpenVPN- tai IKEv2-protokollaa. (OpenVPN-asennusprosessi täällä)

Salausaste: He käyttävät armeijan luokan AES 256-bittistä salausta.

Protokollavaihtoehdot surfshark VPN: n kanssa ovat melko rajalliset, jos verrataan sitä muihin tilattaviin VPN-palveluihin. Mutta tavallisille käyttäjilleni kuten minä, OpenVPN oli riittävän tehokas.

Näiden perusasetusten lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus käyttää joitain erikoistuneita ja joitain yleisiä suojausominaisuuksia Surfshark VPN: n kanssa. Suorittaessani surfshark VPN -tarkistusta huomasin, että he ovat mainostaneet palveluaan joillakin uusilla ja vähemmän näkyvillä ominaisuuksilla.

Utelias?

Tässä on kuvaus näistä ominaisuuksista.

monihyppyasennoitu-: tätä on toinen nimi, jota käytetään ”VPN-ketjuun”. Surfshark antaa sinun rakentaa tämän ketjun, jotta voit välttää virheitä, jotka tekevät säännöllisistä VPN: ista tehottomia tai haavoittuvia..

Se toimii jonkin verran näin;

Laitteesi -> VPN-palvelin 1 -> VPN-palvelin 2 -> Internet

CleanWeb: Se on esto, joka estää mainoksia, jäljittäjiä ja haittaohjelmia keskeyttämästä Internet-selaamista.

Tappokytkin: tämä ei ole uusi ominaisuus, koska jotkut suositut VPN: t ovat jo ottaneet sen käyttöön, mutta se on tärkeä VPN-suojausominaisuus.

Killswitch auttaa ylläpitämään tietojen salausta ja välttämään tiedon vuotamista automaattisesti katkaisemalla Internet, kun VPN-yhteys putoaa yhtäkkiä.

Surfshark VPN: n tietosuojakatsaus

Yksityisyys riippuu pääasiassa kahdesta asiasta;

  • Tuomioistuin
  • Ja VPN: n tietosuojakäytäntö

Toimivalta

Lainkäyttöalueella et voi tehdä täydellistä arvausta VPN: n yksityisyydestä.

Mutta kyllä.

Toimivalta tai se, missä VPN perustuu, voisi olla tärkeä tekijä arvioitaessa valtion tai muun virallisen politiikan painostusta.

Kuten aiemmin mainittiin, surfshark VPN: n kotipaikka on Brittiläiset Neitsytsaaret (BVI), eikä sillä ole 5-silmäistä sopimusta. Valtioasioistaan ​​huolimatta BVI kuuluu jotenkin Ison-Britannian hallituksen lainkäyttövaltaan ja suvereniteettiin. Voimme siis olettaa, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus voisi painostaa BVI: ssä työskenteleviä yrityksiä.

Mutta BVI: ssä ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, ja surfshark VPN: n palvelusehdoissa väitetään, että kaikki riidat käsitellään BVI-tuomioistuimissa..

Tietosuojakäytäntö

En yleensä usko kirjautumattomuusväitteitä, koska kun tutkin tietosuojakäytäntöjä, löydän yleensä häiritseviä lausekkeita.

Otetaan ristiin surfsharkin tietosuojakäytäntö.

Kahta lähtöviivaa tarkasteltuna se sai uudelleen. Ne ovat: "Emme kerää IP-osoitteita, selaushistoriaa, istunnon tietoja, käytettyä kaistanleveyttä, yhteyden aikaleimoja, verkkoliikennettä ja muuta vastaavaa tietoa."

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Mutta!

Jälkimmäiset yksityiskohdat pettyivät minua. Tässä on esimerkkejä heidän tietosuojakäytännöstään.

He toteavat voivansa seurata liikennettä ilman henkilöllisyyttä, mikä tarkoittaa, että kohdistetaan käyttäjiin mainosten tai markkinoinnin tarkoituksiin.

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Enemmän pettymys oli tämä lauseke,

"Kun vierailet verkkosivustollamme, saatamme myös säilyttää IP-osoitteesi, tietokoneesi tai muun käyttölaitteen yksilöivän tunnisteen."

He ilmoittavat heti, että he säilyttävät IP: n ongelmien ratkaisemiseksi, tarjoavat sinulle sisältöä mieltymystesi mukaan ja kehittävät heidän verkkosivustoaan.

Mutta IP-tallennusvälineet, TUNNISTUS ALTETTU!

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Tietosuojakäytännön välissä on kolmansien osapuolien ja mainostajien lausekkeita, jotka eivät ole niin kiinnostuneita kuin nyt julkistamaani.

He toteavat, että he eivät jaa henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta "He voivat jakaa tietoja, jos toimivaltainen tuomioistuin määrää heidät niin tekemään."

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

VPN-testit: DNS-vuoto, WebRTC-vuoto ja IP-vuoto

Monet VPN: t ovat alttiita DNS-, WebRTC- ja IP-vuotoille, jotka lopulta paljastavat henkilöllisyytesi..

Niin!

Olen suorittanut kaikki nämä testit Surfshark VPN -tarkistukselle.

Tässä ovat tulokset.

DNS-vuototesti

Olin yhteydessä Yhdysvaltojen palvelimeen, kun olin suorittanut DNS-vuototestin. Tulokset osoittavat Ei DNS-vuotoa.

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

IP-vuototesti

IP-vuototesti ja WebRTC-vuototesti suoritettiin samanaikaisesti. Heti kun työkalu avattiin, se näytti IP-osoitteen. Koska tämä IP oli samanlainen kuin VPN-palvelin, IP-vuotoa ei ollut.

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Suoritan WebRTC-testiä testin ja tällä kertaa myös VPN-palvelimen IP osoitettiin tarkoittaen, että WebRTC ei vuota.

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Tyydyttävistä tuloksista huolimatta etsin surfshark VPN -ominaisuuksia löytääkseni ne, jotka on erityisesti suunniteltu tällaisiin ongelmiin.

DNS-vuodonsuojaus - poissa

IP-vuodonsuojaus (IPv6) - poissa

Nopeustestin tulokset:

Olen testannut kaksi palvelinta; koska käytän tällä hetkellä 10 Mbps -yhteyttä.

Ilman VPN: Speed ​​Test Results

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Surfshark VPN -yhteydellä:

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Nämä tulokset eivät ole tyydyttäviä, mutta minun pitäisi mainita yksi asia, jonka huomasin; todellisen sijaintini lähellä olevat palvelimet olivat hiukan nopeampia kuin nämä palvelimet, mutta tämä nopeus oli myös 50% pienempi kuin normaalissa / säännöllisessä Internet-nopeudellani.

Onko Surfshark toimii amerikkalaisen Netflixin kanssa?

Siellä on valtava väestö, jonka ainoana tarkoituksena on VPN-yhteys, ja sen tarkoitus on "suoratoistaa ja poistaa Yhdysvaltain Netflix-esto".

Siksi surfshark VPN -katsaus olisi ollut puutteellinen, jos olisin jättänyt tämän testin.

Se oli minulle niin yllättävää, että tämä uusi VPN toimi Poista Yhdysvaltain Netflix-kirjaston esto. Mutta luultavasti tämä johtuu siitä, että ne ovat uusia ja Netflix ei ole yrittänyt estää palvelimiaan.

Mutta kuka välittää syystä, jos tehtävä suoritetaan.

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Torrentti: Tehokkuus, ominaisuudet ja torrent-testi

Torrenting tarvitsee nopeutta, ja se on keskimääräistä alle surfshark VPN: llä. Mutta testasin, tukeeko tämä VPN torrentiaa? Ja pysyykö yhteys salattu torrentin aikana?

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Surfshark mainitsee verkkosivustollaan, että ne sallivat P2P-liikenteen useilla palvelimilla, mutta reitittävät P2P-liikenteen uudelleen Alankomaissa sijaitseville palvelimilleen.

Kaikesta huolimatta!

Yritin torrentia surfshark VPN -yhteydellä, eikä vain VPN toiminut P2P-tiedostojen jakamisessa, vaan se oli myös aikaansaannut melko hyvin nopeuden, jota en odottanut. Haluan tässä mainita, että Killswitch-ominaisuus tulisi ottaa käyttöön torrentin aikana, koska VPN-yhteys putoaa enimmäkseen torrentin aikana.

Myös android-käyttäjät voivat ottaa ne käyttöön Jaettu tunnelointi paremman nopeuden torrentin aikana.

Jaettu tunnelointi on saatavana Surfshark VPN: n Android-käyttäjille. Tämän ominaisuuden avulla voit erottaa merkityksettömät / tunteettomat datasovellukset salauskanavan läpi kulkemisesta. Tämä ominaisuus vähentää VPN: n kuormitusta, mikä johtaa nopeampaan nopeuteen.

Torrent IP -vuodotesti

On mahdollista, että VPN toimii hyvin P2P-tiedostojen jakamisessa, mutta vuotaa IP: tä taustalla torrentin aikana.

Joten olen testannut surfshark-yhteyden torrentin IP-vuodon varalta.

Tässä on tulos.

Onko se turvallista ja arvokasta käyttää? Surfshark VPN Review

Testaustyökalu on ladannut magneettisen linkin uTorrent-asiakkaalta ja näyttänyt sitten tuloksen. Kuten näette, tuloksena oleva torrent-IP on samanlainen kuin kytkettyyn VPN-palvelimeen, joten siellä on Ei Torrent IP -vuotoa.

Asiakaspalvelu

Asiakastuen tulisi olla tehokasta ja nopeaa, mutta se tapahtuu monien tärkeiden näkökohtien jälkeen. Koska nämä VPN-näkökohdat ovat tehokkaita, et tarvitse asiakastukea liian usein.

Heillä on live chat-tuki, joka oli nopeaa kun tarkistin heidät kysymyksellä.

Vielä yksi asia, joka muodostaa asiakastuen, on verkkosivuston rakenne, ja sinun täytyy miettiä miksi.

Vastaus on yksinkertainen.

Monta kertaa voit välttyä vaivalta ottaa yhteyttä asiakastukeen, kun ongelmasi on helppo ratkaisu verkkosivun blogissa, oppaissa tai UKK-kysymyksissä..

Pidän surfsharkin verkkosivustoa tyydyttävänä heidän lukijoille tarjoamien tietojen suhteen. Lisäksi blogit ja usein kysytyt kysymykset on kirjoitettu yksinkertaisella kielellä ja helpoilla ohjeilla.

Mitä Redittorit ajattelevat Surfsharkista?

Reddit-arvostelut ovat toinen asia, jota harkitsen ja uskon omaani kokemukseni VPN-arvosteluista.

Tässä ovat kommentit, jotka olin nähnyt etsiessään surfshark-kyselyjä Redditistä.

Kortti

Kortti

En aio jakaa kaikkia kommentteja, koska niitä on niin paljon. Valitsen tämän kommentin, koska en voi itse testata surfshark VPN: ää. Kiinassa toimii todella vähän VPN-verkkoja, ja jos surfshark todella toimii Kiinassa, se on lisä.

Kortti

Siellä on myös kielteisiä kommentteja.

Kortti

Koska olen kokenut itsensä torrentia ja nähnyt myös surfsharkin VPN: n torrentia tukevaa vaatimusta, niin vastustan tätä kommenttia.

Yleinen näkemys oli myönteinen, kun luin useimmat kommentit Redditistä.