Paras ilmainen VPN Chromelle – 3 ilmainen Google Chrome VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Viimeksi päivitetty 19. toukokuuta 2019


Kirjoittajan havainnot: Tutkiessani Google VPN -laajennusta, olen löytänyt kaikki välityspalvelimeen perustuvat laajennukset. Mikä tarkoittaa, että se antaa sinulle vain toisen sijainnin, mutta se ei salaa Internet-liikennettä eikä tarjoa sinulle yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Suosittelemme, että käytät oikeaa VPN: ää parhaan mahdollisen tietoturvan saavuttamiseksi ja salaa kaikki Internet-liikenteesi.

Jatkuvat rajoitukset ja Internet-maailman haavoittuvuuden hyödyntäminen pakottavat käyttäjät siirtymään tietosuojatyökaluihin. Yksi tällainen työkalu on VPN (Virtual Private Network). Olipa kyse hallituksesta, joka soveltaa estoja Internet-yhteyteen tai hakkerin haittaohjelmiin; kaikki vaikuttavat merkittävästi käyttäjän yksityisyyteen.

Monet ihmiset etsivät palvelua, joka voisi tarjota heille yksityisyyttä ilman kuluja. Ne eivät kuitenkaan voineet tehdä itselleen sopivaa päätöstä, koska monet ilmaisten VPN-palvelujen tarjoajat ovat markkinoilla nykyään.

Jotta voimme palvella käyttäjiä, olemme luettelossa joitain parhaimmista ilmaisista VPN: isistä Chromelle. Käyttäjät arvostavat niitä maailmanlaajuisesti. Olemme valinneet Chromen, koska se on eniten käytetty selain ympäri maailmaa.

Miksi tarvitset parhaan VPN: n Chromelle

Me kaikki tiedämme, että Chrome on yksi suosituimmista Web-hakukoneista ja että suuri Internet-väestö luottaa siihen. Valitettavasti hakukone ei sinänsä sisällä yksityisyysominaisuutta käyttäjien suojelemiseksi. Siksi ilmainen Chromen VPN voi olla paras Chrome-selaimesi varuste, joka tarjoaa suojaa ja auttaa välttämään sisältörajoituksia, ISP: n kuristamista, turvallisia torrentteja ja monia muita etuja.

Se mahdollistaa työyhteisön, koulujen, vuokranantajien ja ehkä paikallisen verkon ylläpitäjien asettamien esteiden poistamisen. Kromi-VPN tarjoaa sinulle väärennetyn IP-osoitteen, joka piilottaa henkilöllisyytesi Internet-snooppereilta.

Ennen kaikkea Chromen VPN on erittäin hyödyllinen ja tarpeellinen. Tietosuojan ja liikenteen salauksen vuoksi. Ilman VPN: tä hakkeri tai ulkopuolinen organisaatio voi käyttää kaikkia tietojasi kohdistettujen mainosten ja haitallisten tekojen suorittamiseen. Tietojen salaus Chrome VPN: llä on välttämätön osa, koska se suojaa sinua uhkaavimmista riskeistä, kuten Internet-palveluntarjoajien ja viranomaisten snooppimisesta, hakkeroinnista ja kolmansien osapuolien seurannasta..

Kuinka valita paras Chromen VPN

On tietty kriteeri, jolla Chromen käyttäjät voivat selvittää parhaan Chromen VPN: n. Näiden VPN-tarpeiden tunnistaminen ja työpisteet ovat välttämättömiä, koska ne yksinkertaistavat valtavasti VPN-valintaprosessia.

Tässä on tärkeimmät ominaisuudet, joita katsomme ennen kuin suositellaan VPN: tä;

 • Turvallisuusprotokollat pitäisi olla kaikkein aikaisin ominaisuus tutkia valitsemasi VPN: ää. VPN: llä tulisi olla vähintään 126-bittinen salausprotokolla OpenVPN: n kanssa. Sotilaallisen luokan 256-bittinen salaus on kuitenkin erittäin edullinen.
 • maksutavat VPN: n tulee sisältää tuntematon kanava, kuten Bitcoin. Tällöin maksutapa, kuten luottokortti tai muu, voi vuotaa henkilökohtaisia ​​tietojasi VPN-palveluntarjoajalle samoin kuin se muuttuu alttiiksi vuotoille..
 • Palvelimen sijainnit ja sinulle toimitettujen palvelimien lukumäärä on suuri tekijä, joka vaikuttaa suoratoistoon ja tukien poistamiseen. Jos sinulla on vain muutama vaihtoehto niiden maiden kanssa, joissa on tiukat yksityisyyden suojalakit, mahdollisuudet avaamiseen, torrenttiin ja suoratoistoon tulevat rajoitetut.
 • Nopeuden suorituskyky riippuu palvelinverkosta. Esimerkiksi laaja palvelinverkko pystyy jakamaan käyttäjän kuormituksen, ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja yhteydenpitoon, jos tietty palvelin ei tarjoa nopeaa nopeutta.
 • Kaistanleveysraja on tiedot, jotka sinulle annetaan Chrome VPN: ltä. On parempi etsiä rajatonta kaistanleveyttä, jotta voisit huoleton suoratoistaa ja ladata tietoja.
 • nimettömyys kun taas monet ominaisuudet tarjoavat Internet-selailun. Mutta tässä puhutaan henkilökohtaisista tiedoista ja liikennetiedoista, jotka VPN-palveluntarjoajasi vastaanottaa. Varmista, että valitsemassasi VPN: ssä on tiukat kieltäytymiskäytännöt.

5 parasta VPN-verkkoa Chrome 2019:

1 - CyberGhost VPN

Arvokkaita ominaisuuksia

 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Salaa verkkoliikenteen 256-bittisellä AES-salauksella
 • Helppo asentaa

Yli 850 palvelinta 30 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Australia, Kanada, Japani, Singapore ja Meksiko.

CyberGhost VPN, joka kykenee estämään lähes 150 miljoonaa ilmoitusta, 210 000 vahingollista sivustoa ja 260 miljoonaa seurantayritystä, on yksi parhaimmista ilmaisista VPN-verkoista Chromelle. Se on myös yksi VPN-ohjelmisto, joka on helppo asentaa ja käyttää laitteellasi. Se tekee siitä lähes 12 miljoonalle käyttäjälle ympäri maailmaa.

CyberGhost VPN: n tarjoama tietoturvaprotokolla on AES 256-bittinen salaus, joka tarjoaa armeijan luokan salauksen käyttäjän tietoliikenteelle.

Se on ISO-sertifioitu VPN-palvelu, joka julkaisee vuotuisen ”läpinäkyvyysraportin”, johon käyttäjät pääsevät helposti. Heillä on kuitenkin rajoittamaton ilmainen palvelu saadaksesi edistyneempiä ominaisuuksia ja parempaa suojaa, voit aina siirtyä heidän premium-palveluunsa.

Hanki CyberGhost

2 - DotVPN

Arvokkaita ominaisuuksia

 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Pääsy yli 10 virtuaaliseen sijaintiin
 • Tarjoa suojaus, kun olet yhteydessä julkiseen Wi-Fi-verkkoon

Dot VPN on yksi huomiota herättävistä ilmaisista Chrome VPN -tuotteista, joita on saatavana Chrome App Storesta vuodesta 2014. Chrom-verkkokaupan mukaan Dot VPN: llä on yli 10 miljoonaa latausta yli 160 maassa..

Se käyttää 4096-bittistä salausta, joka on kaksinkertainen summa, jonka nykyaikaiset pankkistandardit tarjoavat. Antamatta yhtä senttiä, voit ohittaa rajoitukset ja saada turvallisen pääsyn verkkosivustoille, kuten Facebook, Netflix, Hulu ja monet muut. Kuitenkin, kun sisältöön ei ole pääsyä ilmaisen VPN-sijainnin kautta, kuin voit muuttaa sen toiseen virtuaaliseen sijaintiin niin monta kertaa kuin haluat.

Mutta monien käyttäjien huono raportti on, että äärimmäisen nopeuden vuoksi heidän on siirryttävä premium-palveluunsa.

Täältä voit ladata Chrome Storesta

Hanki DotVPN

3 - Gom Web VPN

Arvokkaita ominaisuuksia

 • Helppo asennus ja käyttö
 • Sama tili tarjoaa yhteyden Androidiin, iPhoneen, Firefoxiin tai Chromeen ilman lisäkustannuksia
 • Verkkoasetuksia ei tarvita

Jos etsit ratkaisua, joka voi tehokkaasti ohittaa rajoitetun sisällön, jota haluat tarkastella sijoittamatta rahaa, Gom web VPN on paras ilmainen VPN, jonka Chrome voi harkita..

Se on vaivaton palvelu toimia ensisijaisesti niille, joille VPN on suhteellisen uusi tekniikka. Heillä on 1000 Mbit: n estopalvelimet ja välityspalvelimet, jotka mahdollistavat nopean pääsyn verkkosivuille verrattuna muihin ilmaisiin kromi-VPN-palveluihin..

Gom Web VPN: ää käyttävät käyttäjät valittavat kuitenkin viallisesta ja hitaasta asiakaspalvelusta ongelmallisessa tilanteessa. Lisäksi ilmainen kokeiluversio on saatavilla vain seitsemän päivän ajan, jonka jälkeen sinun on ostettava heidän pro-palvelunsa.

Tässä on Chromen laajennuksen latauslinkki

GomVPN-verkkosivusto

4 - Hotspot-kilpi

Arvokkaita ominaisuuksia

 • Ilmainen 7 päivän kokeilu
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Tarjoaa Wi-Fi-suojauksen

Hotspot-kilpi on yksi Chromen parhaimmista ilmaisista VPN-verkkoista, joka on ylittänyt huomattavan määrän 500 miljoonaa latausta ympäri maailmaa. Se tarjoaa pääsyn useisiin virtuaalisiin sijaintipaikkoihin, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Ranska, Hollanti, Tanska ja monet muut. Hotspot Shield on helppo käyttää yhdellä napsautuksella kytkeäksesi se päälle.

Tällä kromilaajennuksella voit suojata kaikki selaimesi toiminnot 256-bittisellä salauksella mihin tahansa julkiseen tai yksityiseen Wi-Fi-verkkoon asentamatta mitään ohjelmistoja. Hotspot-kilpi päivittää palveluitaan usein.

Chrome Store -linkki laajennuksen lataamiseen

Hotspot-kilpi-verkkosivusto

5 - Zenmate VPN

Arvokkaita ominaisuuksia

 • Yli 30 VPN-palvelimen sijaintia
 • Estää haittaohjelmat
 • Ei DNS-vuotoa

Itse Chrome pitää Zenmate VPN: ää “parhaana kyberturvallisuusratkaisuna” ja erittäin suositeltavana parhaaksi ilmaiseksi kromin VPN: ksi. Sillä on yli 40 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, jotka voivat valita minkä tahansa palvelimen 30 maasta, mukaan lukien Yhdysvallat ja Iso-Britannia.

Se tarjoaa tietoliikenteen salauksen ja poistaa käytöstä lähes kaiken rajoitetun sisällön. Zenmate VPN: n läsnä oleva haittaohjelmasuojaus suojaa tietovarkauksista johtuvia haavoittuvuusriskejä.

Viimeaikaisten käytäntöjensä avulla käyttäjät eivät kuitenkaan pääse ilmaiseen versioon pääsyyn kaikkiin virtuaalisiin sijainteihin. Tärkeät sijainnit, kuten Iso-Britannia ja USA, eivät ole ilmaisen VPN-palvelun ulkopuolella, ja niiden saamiseksi sinun on ostettava heidän premium-pakettinsa.

Lataa Zenmate-laajennus Chromelle

Zenmate-verkkosivusto

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Zenmate-vaihtoehdot

19 parasta ilmaista VPN: tä Chromelle | Google Chrome Store

Tässä on luettelo parhaiten arvioiduista VPN-verkoista Google Chrome Store -kaupassa

ProviderRateUser'sProxyEncryptionLinks
SetupVPN 4.7 13676 JOO EI Hanki laajennus
RusVPN 4.6 495 JOO EI Hanki laajennus
HolaVPN 4.9 332382 JOO EI Hanki laajennus
DOTVPN 3,7 9124 JOO EI Hanki laajennus
ZenMate 4.5 17259 JOO EI Hanki laajennus
TouchVPN 4.6 63610 JOO EI Hanki laajennus
Selaa VPN 4.5 24641 JOO EI Hanki laajennus
kuormittajat 4.4 65345 JOO EI Hanki laajennus
Windscribe 4.7 12934 JOO EI Hanki laajennus
SaferVPN 4.5 18935 JOO EI Hanki laajennus
Privatix 3,8 18345 JOO EI Hanki laajennus
TunnelBear 4.7 32441 JOO EI Hanki laajennus
Hoxx 4.7 15979 JOO EI Hanki laajennus
TunnelloVPN 4.3 2989 JOO EI Hanki laajennus
Gom VPN 4.4 10072 JOO EI Hanki laajennus
Avira Phantom 4.2 145 JOO EI Hanki laajennus
SurfEasy 4.7 13046 JOO EI Hanki laajennus
X-VPN 3.4 177 JOO EI Hanki laajennus

Välityspalvelinlaajennukset VS Maksettu VPN Chromelle

On mahdollista, että Internet-palveluntarjoaja on tyytyväinen Chromen välityspalvelinlaajennukseen, koska se antaa sinulle läpimurron rajoitetulle sisällölle. Valitettavasti suurin osa meistä jättää huomiotta sen, että nämä välityspalvelinlaajennukset eivät tarjoa yksityisyyttä ja tietojen salausta. Siksi kuka tahansa pienellä vaivalla voisi saada kaikki tietosi, ja jos olet katsellut laitonta sisältöä, saatat kohdata ilmoituksen tai rangaistuksen.

Lisäksi ne lisäävät turvaominaisuuksia, kuten haittaohjelmasuojaus, palomuuri tai DNS-vuodonsuojaus. Luotettavin ja paras VPN Chrome tarjoaa heille. Siksi emme koskaan suosittele välityspalvelinta VPN: n kautta, vaikka valitset ilmaisen Chrome VPN: n.

Ilmainen VPN verrattuna Premium One -verkkoon

Tosiasia ja tosiasia, että jokainen ihminen haluaa erinomaisen tuotteen vähiten maksettavasta summasta. Juuri tämä houkuttelee Internetin käyttäjiä ilmaisiin VPN-palveluihin, jotka suojaavat heitä lisääntyneiltä online-rajoituksilta. Suurimmalla osalla ilmaisista VPN-palveluntarjoajista on kuitenkin hämärä tietosuojakäytäntö, jota käyttäjät eivät tiedä.

Lisäksi ilmaiset VPN-palveluntarjoajat syyttävät palvelunsa jonkin ajan kuluttua tilaamisesta pakottaakseen käyttäjät käyttämään premium-palvelua, joka useimmilla heistä on.

Parhaat VPN-palveluntarjoajat, joilla on erinomaiset asiakasarvostelut, ovat kuitenkin saatavissa vain premium-palvelusta, vaikka se on vain pieni määrä rahaa verrattuna saamiinne luotettuihin palveluihin. Mutta suurin osa heistä tarjoaa ilmaisen kokeilujakson ennen ostamista käyttäjän tyytyväisyyttä varten.

Ilmaiset VPN-verkot ovat täynnä monia käyttäjiä, joilla on äärimmäinen vaikutus nopeuteen ja kaistanleveyteen. Siksi on niin ärsyttävää streaming ja ladata merkittävää sisältöä ilmaisella VPN: llä.

Mutta yleisintä ajattelua, joka yksilöllä voi olla, on, kuinka ilmainen VPN saa voittoa? He voittavat sijoituksensa tunkeilevilla mainoksilla, kun käyttäjä muodostaa yhteyden palvelun kautta. Palveluntarjoaja voi myös varastaa yhteytesi ja käyttää kaistanleveyttäsi muille käyttäjille.

Siksi premium-VPN-palvelua suositellaan enemmän, jos haluat pysyvän ja tehokkaan ratkaisun yksityisyyttä koskeviin huolenaiheisiisi.

3 - Parhaat ilmaiset Google Chrome VPN -laajennukset:

1 - AanonymoX:

Arvokkaita ominaisuuksia:

 • Se tarjoaa nimettömän verkkoselaamisen.
 • Muuta IP-osoitteesi ja maasi helposti.
 • Pääsee estettyihin ja sensuroituihin verkkosivustoihin.
 • Voit näyttää surffaavan toisella alueella.

AnonymoX on VPN-laajennus Google Chromelle. Laajennus on saatavana kahdella kielellä, ts. Englanniksi ja hollanniksi. Se on jotain muuta kuin laajennuksia. Todellisen ja aiton nimettömän ja maan valmistuksen tekevät kaikki nimettömät verkot. Verkko koostuu monista palvelimista, joita on jokaisessa maaluettelosi tilassa. Käyttäjät huolehtivat palvelimista ja järjestävät palvelimet.

Kun avaat minkä tahansa verkkosivuston, niin ennen verkon käyttöä se avautuu yhdellä palvelimella, joka tunnetaan välityspalvelimena. Välityspalvelin piilottaa tehokkaasti todellisen identiteetin ja IP-osoitteen. Se tekee sinusta täysin nimettömän ja antaa näyttää siltä, ​​että joku muu käyttää. Välityspalvelin kuitenkin vierailee verkkosivustolla.

2 - PureVPN Free VPN Proxy: Poista yksityisyyden suoja

Arvokkaita ominaisuuksia:

 • Kevyin ilmainen VPN-laajennus toimii nopeasti.
 • Tarjoaa WebRTC-vuotosuojauksen
 • Nopea pääsy suosikkisivustollesi mistä tahansa maailman alueesta.
 • Se tarjoaa rajoittamattoman pääsyn erilaisiin suoratoistokanaviin, kuten Netflix, Hulu, Amazon Prime USA, Pandora ja monet muut..

Tämä VPN-Chrome-laajennus on saatavana sisäänrakennetuilla tietosuoja- ja suojausominaisuuksilla, kuten lukuisilla nimettömällä IP: llä ja 256-bittisellä AES-salauksella.

PureVPN-massiivinen palvelinjärjestelmä asennetaan useisiin maihin. Se antaa Internet-käyttäjille parhaimman mahdollisen suojauksen hyökkääjiä, hakkereita, snooppereita, DDoS-hyökkäyksiä ja laitonta seurantaa vastaan.

Laajennuksessa on myös nopeasti ladattavat suoratoistopalvelimet. Se takaa myös WebRTC-vuotosuojauksen, rajoittamattoman kaistanleveyden ja kyvyn läpikäydä kaikenlaiset maantieteelliset rajoitukset.

https://www.purevpn.com

3 - ilmainen yksityinen VPN | Tuxler:

Arvokkaita ominaisuuksia:

 • Se tarjoaa kaikille yhtäläisen pääsyn verkkoon.
 • Laajennus tarjoaa tarkan kaupungin tason valinnan.
 • Se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden.
 • Se tarjoaa täydellisen selaamisen nimettömyyden.

Ilmainen yksityinen VPN | Tuxler-laajennuksen avulla käyttäjä voi surffata verkossa vapaasti ilman rajoituksia. Laajennus tarvitsee Tuxler-sovelluksen toimiakseen.

Kun laajennus on asennettu, ohjataan sovelluksen asennusprosessiin. Se on läsnä suojatussa palvelimessamme ja asennetaan helposti muutamalla napsautuksella.

Tuxler muuttaa tapaamme selata Internetiä. Sen avulla voit selata verkkoa mistä tahansa alueesta ja maasta riippumatta. Se on saatavana vain englanniksi.

tuxler.com

Ovatko nämä laajennukset hyviä Google Chromelle?

VPN-laajennukset näyttävät erittäin hyödyllisiltä käyttäjille, mutta valitettavasti he eivät ole tietoisia sen pimeästä puolelta. Paljon tutkimuksen jälkeen käy ilmi, että ilmaiset Google Chrome VPN -laajennukset eivät ole ollenkaan turvallisia. Nämä eivät joskus ole VPN. Analyysit paljastavat, että VPN-selainlaajennukset eivät salaa tietoja, mikä tarkoittaa, että ne ovat vain välityspalvelimia, jotka piilottavat IP-osoitteen, mutta eivät koodaa Internet-liikennettä.

Kun VPN-laajennus käyttää salausprotokollia niin, se pystyy vain suojaamaan selaimen liikennettä. Se ei voi salata muunlaista tietoa, kuten sovellustesi käyttöoikeustiedot, lähettiliikenteen tiedot ja paljon muuta.

Haitallisista VPN-laajennuksista on useita raportteja. He tarjoavat palveluitaan ilmaiseksi vain käteisellä käyttäjän henkilökohtaisten ja yksityisten tietojen perusteella. Se on myös todiste siitä, että he myyvät arkaluontoisia tietoja kolmansille osapuolille edes käyttäjän tietämättä siitä.