Paras omistettu IP-VPN-palveluntarjoaja 2 Valinnat

[ware_item id=33][/ware_item]

Koska VPN-käyttäjien määrä on lisääntynyt kaikkialla maailmassa, monet verkkosivustot, kuten Netflix ja muut, ovat alkaneet tunnistaa henkilöitä, jotka poistavat sisältöä VPN: n kautta. Onneksi tämä ongelma voidaan torjua myös käyttämällä parhaiten omistautuneita IP-VPN-palveluntarjoajia.


IP-tyyppejä on kahta tyyppiä, jaettu IP ja omistettu IP, mutta monet ihmiset eivät tiedä eroa näiden kahden välillä. Jaettu IP, kuten nimeltä viittaa, on yksi, jonka kautta monet ihmiset ovat yhteydessä, ja se palvelee kaikkia käyttäjiä samanaikaisesti. Sen sijaan erillinen IP on se, jonka omistaa yksi käyttäjä ja joka on osoitettu vain hänelle.

Jaetulla IP: llä ja erillisellä IP: llä on molemmilla etuja ja haittoja verrattuna. Mutta lopulta omistetun IP: n uskotaan olevan paremmassa asemassa etujen suhteen.

Parhaiden omistettujen IP-VPN-palveluiden edut

On olemassa tiettyjä etuja, joita voit saada, kun VPN tarjoaa käyttäjän IP-vaihtoehdon. Kukaan muu henkilö ei voinut käyttää sinulle annettua IP-osoitetta, ja siksi sinut yhdistetään aina samaan IP-osoitteeseen joka kerta.

Toisaalta jaettu IP voitaisiin osoittaa myös muille käyttäjille, ja siksi Netflixin kaltaiset palvelut tunnistavat VPN-käyttäjän. Siksi, kun he tunnistavat IP-osoitteen, he merkitsevät sen mustalle listalle. Mutta koska sinulla on valta hallita osoitettua IP-osoitetta ja se kuuluu vain sinulle, mahdollisuudet sen sieppaamiseen ovat erittäin pienet.

Tämän edun avulla omistetun IP-VPN: n hankkiminen tarjoaa sinulle valtavan luettelon arvokkaista eduista, joita VPN yksin ei pystynyt tarjoamaan kovin tehokkaasti..

Poista suositun suoratoistosisällön esto

VPN: n uskotaan olevan älykäs valinta niille, jotka haluavat nauttia kuuluisista suoratoistokanavista, kuten Netflixistä. VPN muuttaa käyttäjän todellisen IP: n ja saa hänet näkymään sen maan kansalaisena, jossa sisältöä ei ole estetty. Nyt jotkut kanavat, kuten Netflix, ovat kuitenkin antaneet uuden lain, joka rajoittaa käyttäjiä, jotka käyttävät sisältöä VPN: n kautta. He tunnistavat IP-osoitteen, joka voidaan kirjautua sisään ennen kanavaa toisella käyttäjätilillä.

Omistettu IP-VPN voi kuitenkin vastata tähän ongelmaan määrittämällä sinulle IP-osoitteen, joka jää aina sinulle. Siksi kukaan ei voinut epäillä, että se on väärennetty tunnus, koska aina kun kirjaudut sisään, sinulla on kyseinen IP-osoite joka kerta.

Parempi online-pelikokemus

Kun olet online-pelien addikti, sinun on joutunut kohtaamaan ongelmat, kuten DDoS-hyökkäys. Tämä on ongelma, joka aiheuttaa häirintää pelaajien keskuudessa, kun he iskevät siihen. Tällaiset hyökkäykset lisääntyvät säännöllisesti, ja oletetaan, että niitä tapahtuu, kun verkossa pidetään pitkää toimintaa tai huolestuttavaa verkkourheilua. Tämä ongelma voidaan välttää käyttämällä erillistä IP VPN -verkkoa, joka tarjoaa huippuluokan suojan DDoS-hyökkäyksiltä.

Dedicated IP VPN torjuu myös myöhästymis- ja viiveasiat, jotka voivat häiritä sinua online-pelaamisen aikana. Tavallisessa internetyhteydessä on tällaisia ​​ongelmia, koska pelaamispaketit siirretään tungosta, jonka seurauksena prosessointi viivästyy. Omistettu IP auttaa sinua nauttimaan jatkuvasta ja sujuvasta pelikokemuksesta käsittelemällä tietojasi selkeillä reiteillä.

Nopea vauhti

Suoratoistettaessa sisältöä kaikki vaativat salamanopeutta ilman häiriöitä. Tämä on hyöty, jonka voit saada, kun sinulla on oma IP VPN. Koska useat käyttäjät käyttävät jaettua IP: tä samanaikaisesti ja sillä on reitti, jonka kautta useiden käyttäjien tietoliikenne siirretään, suoratoistonopeus hidastuu.

Vaikka olet yhteydessä Dedicated IP- tai Static IP -tilaan, sinulle annetaan selkeä polku, jonka tietoliikenne on vähäistä, ja jonka kautta voit kokea nopeaa ja sujuvaa Internet-selaamista ja sisällön suoratoistoa.

Suojaa käyttöoikeustietojasi

Kun olet muodostanut yhteyden omistettuun IP-VPN-verkkoon, se antaa sinun suorittaa yksityiset verkkotapahtumat vain tietyn staattisen IP-osoitteen kautta. Tämä on loistava ominaisuus erinomaisen yksityisyyden takaamiseksi, kun suoritat sellaisia ​​arkaluontoisia toimia, mukaan lukien taloudelliset yksityiskohdat.

Tätä tietoturvatasoa ei kuitenkaan voitu tarjota jaetun IP: n kautta, koska se on jaettu useille käyttäjille kerrallaan. Siksi tällä tavalla online-taloudelliset tietosi ja arkaluontoiset tietosi ovat suojattu vakoilukokouksilta ja hakkereilta.

Lyhentää käyttöaikaa

Kuten aiemmin kerrottiin, jaettu IP vaihdetaan joka kerta, kun muodostat yhteyden. Tästä johtuen, kun IP-osoitteesi päivitetään, kestää hetken, jotta vauhti kiihtyisi, ja tämä voi aiheuttaa riskin pilaantumisen. Omistettu IP-VPN voisi kuitenkin poistaa tämän ongelman ilman häiriöitä, koska se pysyy aina samana eikä sitä tarvitse muuttaa IP-osoitteesta toiseen.

Paras Dedicated IP VPN -palveluarvostelut

Vain osa VPN-verkoista tarjoaa omistetun IP: n ainutlaatuisen ominaisuuden, koska se on yksityisyytesi lisälisä. Myös staattista IP-osoitetta tarjotaan korotetulla nopeudella sen korkean resurssivaatimuksen vuoksi.

Nämä kaikki omistetut IP VPN -verkot, joista keskustelemme täällä, ovat ne, joilla on poikkeukselliset suojausominaisuudet ja lisävaihtoehto.

NordVPN (Sijainti - Panama)

Maat: 57+ | Palvelimen sijainnit: Ei / | Palvelimien lukumäärä: 760+ | Multi-laite: 6

omistettu ip vpn - Nordvpn

Plussat:

 • Bitcoin-maksutuki
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • DNS-vuotojen ratkaisija
 • Tupla-VPN

Haittoja:

 • Nopeuden vaihtelut
 • Monimutkainen ilmainen kokeilu

NordVPN on ensimmäinen omistettu IP VPN -työkalu, ja sillä on suurin osa tehokkaista ominaisuuksista palvella käyttäjiään. Ne toimittavat staattisen IP: n yrityskäyttäjille tai asiakkaille pyynnöstä ja antavat heille osan helppokäyttöisestä ohjelmistosta ilman, että vaaditaan suuria ponnistuksia. Sillä on loistava palvelimen laajennettavuus, jonka kautta se tarjoaa laajoja vaihtoehtoja sisällön suoratoistoon ja lukituksen poistamiseen.

Omistetun IP: n avulla se tarjoaa myös huippuluokan tietosuojaominaisuuksia, jotta VPN-kokemuksesi olisi paljon parempi. Heidän tarjoamiaan suojausprotokollia ovat PPTP, L2TP, IPSec ja OpenVPN äskettäin lisätyllä mobiiliturvaprotokollalla IKEv2 / Ipsec. Lisäksi NordVPN tukee P2P-tiedostojen jakamista, mikä antaa sinulle paremman kokemuksen torrentin aikana.

Se sijaitsee Panamassa, ja siksi heillä ei ole käytännössä nollakirjauskäytäntöä, joka pitää sinut täydellisen nimettömänä. NordVPN: n haittapuoli on kuitenkin se, että se ei tarjoa tukea 6 laitteen kytkemiseen samanaikaisesti saman palvelimen kanssa, jolla on sama suojausprotokolla, mutta se voi yhdistää sinut vain 4 laitteeseen kerrallaan.

NordVPN: n tarjoama hinnasuunnitelma on paljon edullinen ja takuu 30 päivän rahat takaisin oston jälkeen. Hinnoittelupaketit ovat;

 • 1 kuukausi [11,95 dollaria kuukaudessa]
 • 6 kuukautta [7,00 dollaria kuukaudessa - 42 dollaria 6 kuukautta]
 • 12 kuukautta [5,75 dollaria kuukaudessa - 69 dollaria 12 kuukaudeksi]

Special Holiday Deal

 • 2 vuotta [3,29 dollaria kuukaudessa - 79 dollaria 2 vuodeksi] * suositellaan *

PureVPN (Sijainti - Hong Kong)

Maat: 141 | Palvelimen sijainnit: 180 | Palvelimien lukumäärä: 750+ | Multi-laite: 5

omistettu ip vpn - PureVPN

Plussat:

 • Erinomainen suoritus
 • Jaettu tunnelointi
 • Nollahakukäytäntö

Haittoja:

 • Ei ilmaista kokeilua
 • DNS-vuoto

PureVPN on myös yhdestä omistautuneista IP-VPN-verkoista, joka tarjoaa tämän ainutlaatuisen ominaisuuden asiakkailleen. Heillä on tämä ominaisuus Internet-käyttäjille erittäin kohtuulliseen hintaan, mikä saattaa viedä heidän yksityisyytensä huipputasolle muiden tehokkaiden turvaominaisuuksien kanssa. PureVPN: n palvelimet sijaitsevat lähes 140 maassa ja ne tarjoavat pääsyn suurimpaan osaan Internet-sisällöstä. Heillä on etuna 5 monien laitteiden sisäänkirjautumista samanaikaisesti.

Siellä on vahva 256-bittinen salaus suojausprotokollalla PPTP, L2TP / IPSec, SSTP & OpenVPN. Verrattuna muihin VPN-palveluihin, ne tarjoavat erottuvia ominaisuuksia, kuten jaetun tunneloinnin ja virtuaalisen reitittimen. Jaetun tunnelin kautta voit jakaa tietosi salattuihin ja salaamattomiin, mikä nopeuttaa Internet-käsittelyäsi.

PureVPN sijaitsee Hongkongissa, ja tästä syystä he pitävät tiukkaa kieltäytymiskäytäntöä asiakkailleen. Mutta kuten olemme kokeneet, kirjauskäytäntö unohtaa, kun sen palvelimet kohtaavat DNS-vuodon. Ne tarjoavat 7 päivän rahat takaisin -takuun hinnasuunnitelmissaan, jotka ovat;

 • 1 kuukausi [10,95 dollaria kuukaudessa]
 • 6 kuukautta [8,95 dollaria kuukaudessa - 53,70 dollaria laskutetaan 6 kuukauden välein]
 • 2 vuotta [2,95 dollaria kuukaudessa - 70,80 dollaria laskutetaan joka toinen vuosi] * suositellaan *

Kuinka saada omistettu IP VPN

Voit ostaa helposti omistetun IP VPN: n seuraavien vaiheiden mukaisesti;

 • Valitse VPN, joka tarjoaa omistetun IP: n.
 • Siirry VPN-palveluntarjoajien verkkosivustoon ja luo tili.
 • Nyt valitse hinnoittelusuunnitelma, jonka haluat maksaa lisämaksuna.
 • Lisää sitten oma IP-lisäominaisuus pakettiin.
 • Valitse sen jälkeen maksutapa.
 • Tee valittu maksusumma ja poistu verkkosivustolta.
 • Lataa ja asenna VPN nyt laitteellasi.
 • Kun olet määrittänyt VPN: n, avaa VPN-sovellus ja kirjoita vaaditussa vaihtoehdossa oma IP-osoite ja napsauta sitten Yhdistä.
 • Muutaman minuutin kuluttua, jonka VPN voi ottaa yhteyttä, voit vihdoin kokea omistetun IP-VPN: n, johon on lisätty tietoturvaa ja yksityisyyttä.

Mitkä ovat jaetun IP: n edut?

Kustannustehokas

Jos unohdat omistetun IP-VPN: n, sinun on annettava ylimääräinen summa, koska sitä pidetään VPN-palvelun lisäominaisuutena. On kuitenkin monia käyttäjiä, jotka käyttävät jaettua IP: tä kerrallaan, joka vähentää sen kustannuksia. Staattinen IP ei myöskään vaadi tehokkaita ja lisättyjä lähteitä, joiden takia sen kustannukset ovat alhaiset.

Korkea nimettömyys

Kun käytät jaettua IP: tä, joka kerta sinulle annetaan uusi ja muuttuva IP-osoite, joka antaa sinulle enemmän nimettömyysmahdollisuuksia. Lisäksi monet käyttäjät käyttävät dynaamista IP: tä samanaikaisesti, mikä vaikeuttaa henkilöllisyytesi ylläpitämistä ja tunnistamista.

Palvelin voidaan vaihtaa helposti

Jaettu IP antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa tai vaihtaa palvelinta, johon olet tällä hetkellä yhteydessä. Tämä on tosiasia, jonka avulla on todella helppoa poistaa kaiken sisällön esto mistä tahansa maailman alueesta muutamassa sekunnissa.

Omistetulla IP VPN: llä on kuitenkin vähän vaikea muuttaa sijaintiasi paikasta toiseen, jos haluat muuta Internet-sisältöä. Sinun on esimerkiksi saatava uusi staattinen IP-osoite palvelimen sijainnin vaihtamiseksi.

Suurempi turvallisuus

Kuten aiemmin keskusteltiin, jaettu IP-osoite muuttuu jatkuvasti aina, kun muodostat yhteyden VPN-palveluun. Tästä syystä sinulla on parempi tietoturva mitä tahansa tietoverkkorikollisuutta varten. Esimerkiksi, jos käyttämäsi staattinen IP-osoite on kerran hakkeroitu, uuden hankkiminen olisi vaikeata. Tämä ei ole tilanne dynaamisessa IP: ssä, mutta Internet-tietoturvasovellusten ja reitittimen palomuurien avulla voit poistaa tällaisten datavarkauksien mahdollisuudet ennen erillisen IP: n hankkimista.

On monia etuisuuksia, joista voit nauttia ja kokea kytkettäessä omistettuun IP VPN: ään. Jotkut staattisen IP: n heikot puolet ovat kuitenkin, että se on vähän kallis ja sen saatavuus ympäri maailmaa on heikompi. Mutta nykymaailman tarvittavat suojaukset voitaisiin hoitaa tehokkaasti omistetulla IP: llä.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet VPN-verkoista, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden omistettuihin IP-laitteisiin, joilla on poikkeukselliset suojausominaisuudet. Siksi voit helposti hankkia VPN: n, joka antaa sinulle vaaditun ominaisuuden kohtuuhintaan. Lisäksi omistetun IP VPN: n haittapuoli on, että se voisi vaikuttaa nimettömään, mutta toisaalta siitä voi olla todella hyötyä erittäin erityisissä tarpeissa..