Paras suoratoistoa varten tarkoitettu VPN – esto ja nopein suoratoisto

[ware_item id=33][/ware_item]

Maailmasta on tulossa globaali kylä vain siksi, että voit katsella ja olla yhteydessä muihin maailman osiin, jotka ovat tietyssä nurkassa. Mutta tänään myös monet maantieteelliset rajoitukset ja sensuuripolitiikat ovat rajoittaneet käyttäjiä nauttimaan suosikkisisällöstään. Lähes jokaisessa maassa on rajoitettu toisessa sallittua Internet-sisältöä.


Voit kuitenkin ohittaa nämä rajoitukset omaamalla Paras suoratoisto-VPN. Suurin osa VPN-käyttäjistä on niitä, jotka ovat valinneet sen VPN-virtauksen tarkoitukseen. VPN: n huippuosaaminen on kuitenkin tietoturvaa ja yksityisyyttä, jota se tarjoaa suoratoistosisällön estämisessä. Virtauksen aikana olet taipuvainen myös tietovarkauksiin ja haavoittuvuuksiin, jotka voivat siirtää tietosi uteliaille silmille.

Hallitukset määräävät tällaisia ​​rajoituksia tekijänoikeuksien haltijoiden lisenssisopimuksesta, joka ei salli niiden sisällön suoratoistoa muualle. Lisäksi monissa maissa on tiukat lait, jotka koskevat tällaisen sisällön poistamista.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää suoratoistoon

Kun haluat nauttia suosikkisisällöstäsi ja sillä on rajoituksia, se ärsyttää sinua. Mutta käyttämällä VPN: ää suoratoistoon, voit kohdata nämä ongelmat. Tiettyjen aineiden maantieteelliset rajoitukset ja sensuuripolitiikat johtuvat tekijänoikeuskäytäntöjen rikkomisesta, joka voi olla laiton teko.

Hyvämaineinen ja paras suoratoistoa varten tarkoitettu VPN tarjoaa sinulle tien sellaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Se antaa sinulle väärennetyn IP-osoitteen katseltavan sisällön mukaan. Esimerkiksi, olet valmis seuraamaan brittiläisen kaapeli-TV: n suoraa suoratoistoa kuin VPN yhdistäisi sinut Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevaan palvelimeen, ja sen kautta sinut näytetään kotoisin siitä alueesta, jolla sisältö on laillista ja jolla ei ole rajoituksia . Siksi riski joutua laittomaan tekoon katoaa myös, kun käytät VPN: ää suoratoistoon.

Lisäksi suoratoistoa varten tarkoitettu VPN tarjoaa sinulle salauksen, joka tekee Internet-liikenteestä tunnistamattoman ketään sinua seuraavasta. Parhaat suoratoistoa varten tarkoitetut VPN: t ovat niitä, joilla on tehokas mahdollisuus pitää tietosi nimettömänä kaikilta yksiköiltä, ​​mukaan lukien Internet-palveluntarjoajat, hallitus, lainvalvontaviranomaiset ja muut uteliaat silmät.

Siksi tietosi ovat tuntemattomia, eikä kukaan edes pystynyt tunnistamaan henkilöllisyyttäsi käymässäsi verkkosivustossa. Joten, voit vapaasti nauttia suosikkikavereistasi melkein jokaisesta kanavasta, kuten Netflix, Hulu, Amazon prime jne., Ollessasi yhteydessä suoratoisto-VPN: ään ilman yksityisyyden suojaa.

Yksi hyödyllisimmistä eduista, jotka muodostuu yhteyden muodostamiseen parhaaseen VPN-verkkoon suoratoistoa varten, on se, että voit nauttia tavaroista matkoillasi toiseen maahan. Monilla käytetyillä kansakunnilla on tiukat säännöt streaming-sisällöstä, jotka ovat heidän käytäntöjensä vastaisia. Mutta kun sinulla on VPN mukanasi, siitä ei tarvitse huolehtia.

Kaikki nämä mukavuudet, joita suoratoistopalveluiden tarjoajalle tarkoitettu VPN, tekevät siitä parhaan valinnan niille, jotka ovat upeita katsojia tavaroita ympäri maailmaa. Olipa kyseessä televisio-ohjelmat, elokuvat, live-ohjelmat tai krikettiliigat, et ole rajoitettu mihinkään.

Ominaisuudet, jotka tekevät parasta VPN-suoratoistoa varten

Monien maiden suoratoistoa koskevien lakien ja politiikkojen vuoksi suurin osa ihmisistä siirtyy suoratoistoa varten VPN-verkkoon. Tällainen kiireellisyys on kuitenkin luonut monille huijareille mahdollisuuden huijata ihmisiä tarjoamalla vääriä VPN-palveluita. Monista ilmaisista VPN-palveluntarjoajista puuttuu myös tehokkaita palveluita, ja niiden käyttäjien on kohdattava ongelmia.

On kuitenkin joitain ominaisuuksia, joita tietyt VPN-palveluntarjoajat tarjoavat käyttäjilleen, jotka tekevät heistä parhaan suoratoistoa varten tarkoitetun VPN: n. VPN, jolla on palvelimia monissa maissa, kattaa tehokkaan suoratoiston ja pystyy avaamaan sisällön helposti, koska se kattaa palvelimet. Yhdistämällä käyttäjä sen maan lähimpään palvelimeen, jonka sisältöä hän haluaa suoratoistaa.

Videoiden suoratoisto on hieno kokemus, jos ne toimivat moitteettomasti ja niiden lataus on loppumatonta. Tämän varmistamiseksi sinun on varmistettava, että valitsemasi suoratoisto-VPN on nopea. Yleensä VPN: n perustamisen jälkeen useimpien asiakkaiden on kohdattava nopeusongelmia, jotka voitaisiin välttää vain silloin, kun sinulla on paras suoratoisto-VPN.

Kuitenkin monta kertaa joudut kohtaamaan äkilliset nopeuden laskut ja latausongelmat. Näin tapahtuu, kun VPN-palveluntarjoajasi nopeuttaa nopeutta saavutettuaan tietyn kaistanleveyden rajan. Lisäksi, kun palvelimella on paljon liikennettä, VPN-palvelu hidastuu. Joten suoratoistaessasi raskasta sisältöä, kuten Netflix, HBO tai Hulu, saatat kohdata hidas nopeus. Siksi harkitse aina suoratoistoa varten tarkoitettua VPN: ää, joka tarjoaa korkean kaistanleveyden.

Monet ihmiset ajattelevat myös, että nimettömyyden ja identiteetin suoratoistamisella ei ole merkitystä, mutta niin ei ole. Kun suoratoistat sisältöä, joka on estetty kyseisellä alueella, kuin sinulta voidaan veloittaa laiton teko. Myös suoratoiston ympärillä olevat verkkouhat voivat kadota parhaan suoratoisto-VPN: n kautta, joka tarjoaa tehokkaan suojausprotokollan.

Nämä ovat joitain ominaisuuksia, jotka sinun tulisi harkita, jos haluat hienoa ja turvallista suoratoistokokemusta.

5 parasta VPN suoratoistoa varten Parhaat suositukset 2018

Kuten aiemmin kerrottiin, ihmisillä on monia VPN-valintoja, joista valita. Mutta jos todella etsit aitoja ja tehokkaita suoratoistoa varten tarkoitettuja VPN-verkkoja, vain harvat täyttävät kriteerit. Kun olet valinnut hyvämaineisen VPN: n, se on pitkäaikainen ratkaisu streaming-ongelmiin.

Ilmaisia ​​VPN-palveluita valitsevat ihmiset valittavat useimmiten tehottomista palveluista ja epäjohdonmukaisuuksista, joita heidän on kohdattava. Tällaisissa VPN: issä on myös hitaita nopeuksia, jotka ovat suuri este suoratoistosta rakastaville.

Tarjoamme sinulle parhaan suoratoistovaihtoehtojen VPN: n, joka tarjoaa sinulle helpon valinnan yhdestä maailman käyttäjien suosituimmista VPN-palveluista. Tällaisilla VPN-verkoilla on erinomaiset asiakaspalvelupalvelut ja ne kannattaa käyttää rahaa.

1 - NordVPN (Sijainti - Panama)

VPN-Windows 10

Plussat:

 • Tehokas suoratoisto-DNS
 • Paljon palvelimien kattavuutta
 • VPN-over-VPN
 • Ei kaistanleveysrajaa

Haittoja:

 • Useita laitteita ei voitu yhdistää samaan protokollaan kerrallaan
 • Ilmainen kokeilu on monimutkaista ja piilotettua

NordVPN on ensimmäinen valintamme parhaaksi suoratoistoa varten tarkoitetulle VPN: lle, koska sen palvelinlaajuus on laaja, ts. Yli 760 palvelinta eri maissa, joten se tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet avata sisältöä käyttäjille. He ovat myös ottaneet käyttöön mobiiliystävällisen suojausprotokollan IKEv2 / IPsec yhdessä muiden protokollien kanssa, ts. PPTP, L2TP, IPSec ja OpenVPN.

Heidän lokiinsa liittyvä politiikka on myös se, jonka kautta sen asiakkaat pysyvät nimettöminä ja suojattuina streaming-juttuja. NordVPN: n nopeat, suoratoistopalvelimet tarjoavat myös videoiden sujuvan ja esteettömän lataamisen.

Useiden laitteiden yhdistämättä jättäminen samaan protokollaan tekee siitä kuitenkin vähän tehottoman. Vain 4 laitetta voitiin yhdistää kerrallaan samaan protokollaan. Edullinen hinnasuunnitelma ja 30 päivän rahat takaisin -takuu antavat sen sijoittaa muille VPN-palveluntarjoajille. Hinnasuunnitelmat ovat;

 • 1 kuukausi [11,95 dollaria kuukaudessa]
 • 6 kuukautta [7,00 dollaria kuukaudessa - 42 dollaria 6 kuukautta]
 • 12 kuukautta [5,75 dollaria kuukaudessa - 69 dollaria 12 kuukaudeksi]

Special Holiday Deal

 • 2 vuotta [3,29 dollaria kuukaudessa - 79 dollaria 2 vuodeksi] * suositellaan *

2 - ExpressVPN (Sijainti - Brittiläiset Neitsytsaaret)

VPN-Windows 10

Plussat:

 • Laaja palvelimien peittoalue reagoivalla viiveellä
 • Erinomainen nopeus

Haittoja:

 • Ilmainen kokeilu ei ole käytettävissä
 • Hieman kallis verrattuna muihin

Salamanopeudellaan ExpressVPN on yksi parhaista suoratoisto VPN-joukosta. Sillä on palvelimia lähes 90 maassa, mikä tarkoittaa pääsyä käytännöllisesti katsoen mihin tahansa sisältöön missä tahansa maassa. Lisäksi se tarjoaa ympärivuorokautisen asiakaspalvelun, jonka mukaan voit puuttua ongelmaan milloin tahansa.

ExpressVPN sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret ja sillä on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, jotka pitävät käyttäjän henkilöllisyyden täysin nimettömänä ja turvallisena. Se on kuitenkin hieman kalliimpaa kuin muut VPN-palveluntarjoajat. Mutta ilmaisen kokeiluversion puuttuminen ExpressVPN: n kanssa ratkaistaan ​​tarjoamalla 30 päivän rahat takaisin -takuu. Hinnasuunnitelmat ovat;

 • 1 kuukausi [12,95 dollaria kuukaudessa]
 • 6 kuukautta [9,99 dollaria kuukaudessa - 59,95 dollaria laskutetaan 6 kuukauden välein]
 • 12 kuukautta [8,32 dollaria kuukaudessa - 99,95 dollaria laskutetaan joka vuosi] * suositellaan *

3 - PureVPN (Sijainti - Hong Kong)

VPN-Windows 10

Plussat:

 • Laaja palvelin kattavuus
 • Erinomainen suoritus
 • Ei kirjautumiskäytäntöä

Haittoja:

 • Ei ilmaista kokeilua
 • DNS-vuoto

Jos videosi osuu tai on lakannut vastaamasta, sinulla on mahdollisuus tappaa kytkin PureVPN: llä. Se suojaa tietosi tällaiselta epävarmuudelta, ja näiden ominaisuuksien ansiosta se on yksi parhaista suoratoisto-VPN-alueista..

Muita PureVPN: n ominaispiirteitä ovat Split Tunneling ja Virtual Router. Jaetun tunneloinnin avulla voit erottaa tavarasi salattuun ja salaamattomaan tietoon sisällön mukaan, joka ei tarvitse salausta. Tämä auttaa Internet-nopeuttasi pysymään nopeana. Virtual Router tekee VPN-ohjelmistostasi kuitenkin Wi-Fi-yhteyspisteen yhdistääksesi enemmän laitteita erillisten 5 laitteen kanssa, joita se luontaisesti tukee yhdellä tilillä.

Se ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, mutta sillä on 7 päivän rahat takaisin -takuu. Hinnasuunnitelmat ovat;

 • 1 kuukausi [10,95 dollaria kuukaudessa]
 • 6 kuukautta [8,95 dollaria kuukaudessa - 53,70 dollaria laskutetaan 6 kuukauden välein]
 • 2 vuotta [2,95 dollaria kuukaudessa - 70,80 dollaria laskutetaan joka toinen vuosi] * suositellaan *

4 - Yksityinen Internet-yhteys (Sijainti - Yhdysvallat)

VPN-Windows 10

Plussat:

 • Laaja palvelinverkko
 • Halvat hinnat verrattuna muihin

Haittoja:

 • Keskimääräinen suorituskyky
 • Ei ilmaista kokeilua

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) VPN on myös suosituksemme parhaalle suoratoistoa varten tarkoitetulle VPN: lle. Sillä on laaja palvelinverkko, joka on yli 3200 palvelinta eri maissa, mikä tarjoaa helpon suoratoiston. Heillä on erilliset P2P-palvelimet, jotka on optimoitu rajoittamattomaan nopeuteen ja rajattomaan kaistanleveyteen. Niiden latausnopeus on kuitenkin vähän hidas verrattuna muihin.

Mutta PIA VPN: n alhaiset hinnat kompensoivat ongelman. Sillä ei myöskään ole tiukkaa lokikirjakäytäntöä, vaikka se olisi Yhdysvalloissa toimiva VPN-palvelu. Niiden hinnasuunnitelma on 7 päivän rahat takaisin -takuu.

 • 1 kuukausi [6,95 dollaria kuukaudessa]
 • 6 kuukautta [5,99 dollaria kuukaudessa - 35,95 dollaria laskutetaan 6 kuukauden välein]
 • 1 vuosi [3,33 dollaria kuukaudessa - 39,95 dollaria laskutetaan joka vuosi] * suositellaan *

5 - IvacyVPN (Sijainti - Singapore)

VPN-Windows 10

Plussat:

 • Tyydyttävä suorituskyky
 • Edullinen hinnasuunnitelma

Haittoja:

 • Matkapuhelimen tuki alle keskimääräisen
 • Palautus on saatavana rajoitetuin ehdoin

Viimeinen suosituksemme parhaalle streaming VPN: lle on IvacyVPN. Ne tarjoavat optimoituja P2P-palvelimia jatkuvalla nopeudella ja rajoittamattomalla kaistanleveydellä. Sillä on mahdollisuus kytkeä 5 laitetta kerrallaan.

Sijaintinsa vuoksi Singaporessa se tarjoaa asiakkailleen tiukan kirjautumattomuuden käytännön. He ovat tarkistaneet 7 päivän palautuskäytäntönsä, ja nyt vaihtoehtosi ovat rajoitetut palautuksen saamiseksi. Et saa hyvitystä, jos olet käyttänyt Bitcoin- tai Paymentwall-maksutapoja. olet käyttänyt 7 Gt tai enemmän kaistanleveyttä; olet kytkenyt VPN: n vähintään 30 kertaa.

IvacyVPN: n tarjoamat hinnasuunnitelmat ovat 7 päivän rahat takaisin -takuun myötä;

 • 1 kuukausi [8,10 dollaria kuukaudessa]
 • 6 kuukautta [5,40 dollaria kuukaudessa - 32,40 dollaria laskutetaan 6 kuukauden välein]
 • 2 vuotta [1,83 dollaria kuukaudessa (kuponin jälkeen) - 44,10 dollaria laskutetaan joka toinen vuosi] * suositellaan *

johtopäätös:

Suoratoistettaessa suosikkikappaleesi haluat virheetöntä ja keskeytymätöntä suoratoistokokemusta. Mutta rajoitukset ja esteet aiheuttavat häirintää ihmisten keskuudessa. Nykyinen Internetin ja streaming-sisällön tiukkuus voi kuitenkin tulla tiukemmaksi tulevana aikana.

Tästä syystä olemme suositelleet lukijoillemme parasta VPN-suoratoistoa, joka voisi parantaa heidän internetin suoratoistokokemustaan ​​tuhat kertaa paremmin. Sen lisäksi turvallisuus- ja maineikkaan VPN: n avulla voidaan välttää huolet alttiudesta tiedon haavoittuvuuksiin ja tietoverkkorikoksiin..

Valtavan suoratoistosisällön tarjoamien mahdollisuuksien vuoksi kukaan ei halua tuntea sellaisia ​​fantastisia juttuja. Joten, jos olet halukas pitämään hienoa suoratoistoseikkailua, hanki jokin edellä mainituista suoratoistoa varten olevista VPN: istä.