Paras VPN FireFox ja ilmaiset VS-maksetut VPN-laajennukset

[ware_item id=33][/ware_item]

Nykyään ihmiset etsivät selaimia, joilla on parannettuja ominaisuuksia ja jotka päivittävät jatkuvasti palveluitaan. Näistä suosituista selaimista yksi on Firefox, jolla on erityisiä parannuksia, joista toisilla puuttuu.


Esimerkiksi Firefox antaa sinun muuttaa selaimen asetuksia manuaalisesti, joka antaa käyttäjille valtuudet säätää selainta omien tarpeidensa mukaan. Liikennettä ei voi salata tai piilottaa IP-osoitteesi ilman Firefox VPN: tä.

VPN on tavallinen työkalu, jota useimmat ihmiset käyttävät erilaisiin tarkoituksiin, mukaan lukien vapauttaminen, suoratoisto, torrentit ja lähinnä turvallisuuden ja yksityisyyden suojaamiseksi..

Firefox-selain tukee tiettyjä VPN-verkkoja, joista sinun on poimittava paras Firefox-VPN ja siksi on joitain asioita, joita sinun pitäisi etsiä.

Mitä on tarkasteltava ennen Firefox VPN: n harkitsemista

On olemassa muutamia ominaisuuksia, jotka määrittävät VPN-palvelun tehokkuuden. Näiden tärkeiden asioiden tunteminen voi kuitenkin olla paljon hyötyä, kun valitset VPN: n itse. Siksi olemme jakaneet tärkeät asiat tarkastettavaksi ennen Firefox VPN: n valitsemista.

1 - Laaja palvelimen kattavuus

Palvelimen sijainti on tärkeä asia yhdessä VPN-palveluntarjoajan palvelimien määrän kanssa. Jos Firefox VPN: llä on vain muutama palvelin esimerkiksi Kiinassa, Venäjällä, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja muissa sellaisissa maissa, kuin sinulla voi olla vaikeuksia sisällön torrentimisessa ja vapauttamisessa,.

Tämä johtuu siitä, että näissä maissa on tiukat lait, ja saatat kohdata rajoituksia näiden alueellisten IP-aloitteiden suhteen.

2 - Turvaprotokollat

Suojaus on tärkein ominaisuus, jolle henkilö valitsee VPN-palvelun. Katso, onko valitsemassasi VPN: ssä 256-bittinen salausominaisuus vai ei. Se on armeijan luokan salaus, jota pidetään turvallisimpana. Näistä joukossa VPN-palveluntarjoajalla olisi oltava joitain tehokkaita suojausprotokollia, jotka ovat avoinna käyttäjille, jotta he voivat valita tarpeensa mukaan.

3 - nopea nopeus

Nopea nopeus on välttämätöntä melkein jokaiselle Internetin suoritukselle, etenkin suoratoisto ja raskas lataus.

4 - Ei kirjautumiskäytäntöä

Lähes kaikilla VPN-palveluntarjoajilla väitetään olevan kirjautumattomuuskäytäntö, mutta joillakin on epämääräisiä lausuntoja lokien ja käyttäjätietojen pitämisestä. Siksi on välttämätöntä lukea huolellisesti valitsemasi VPN-palveluntarjoajan tietosuojakäytäntö. 

5 - Rajoittamaton kaistanleveys

Voit kokea äkillisen nopeuden laskun tai kaistanleveyden kuristumisen, jos valitsemallasi palvelulla on kaistanleveys tai datarajoitus. Kaikki suositut VPN-palvelut tarjoavat kuitenkin käyttäjilleen rajoittamattoman kaistanleveyden, ja siksi he voivat helposti ladata ja suoratoistaa suurta sisältöä.

5 parasta ilmaista VPN-verkkoa laajennukset Firefox

Suurin osa henkilöiden pyrkimyksistä ilmaisiin VPN: iin saattaa johtua siitä, että he ovat ilmiön uusia ja he eivät halua menettää rahaa virheellisen palvelun tapauksessa. Valitettavasti suurin osa ilmaisista palveluista on nyt kanava saada yksityishenkilön yksityisiä tietoja, jotta niistä voisi hyötyä.

Siksi olemme keksineet joitain riittävästä ilmaisesta Firefox VPN: stä, jotta pysyt turvassa petollisilta ansoilta.

1 - Zenmate VPN | Ilmainen VPN Firefoxille

vpn Firefox - Zenmatelle

Zenmate on ilmainen VPN, samoin kuin maksullinen versio. Zenmate VPN on suosittu ilmainen VPN-palveluntarjoaja, jota on helppo käyttää ja asentaa Firefox VPN -sovelluksena.

Ne antavat sinulle neljä sijaintia (Hong Kong, Saksa, Yhdysvallat ja Romania) ilmaisella versiolla. Tietojen salaamisen avulla Zenmate VPN estää myös tunkeilevia mainoksia ja väittää, että ne eivät pidä käyttäjälokeja.

Ne tarjoavat myös NAT-palomuurin ja rajoittamattoman datan ilmaisille VPN-asiakkaille. Huomattava määrä ominaisuuksia edellyttävät ensiluokkaista valintaa.

2 - Betternet VPN | Parempi VPN-valinta Firefoxille

Betternet-VPN-katsausUpea asia tässä Firefox VPN: ssä on, että sinun ei tarvitse antaa henkilökohtaisia ​​tietoja, edes sähköpostiosoitetta. Betternet VPN ei vaadi rekisteröintiä, etkä näe mainoksia Internet-selailun aikana.

Yksinkertaisen ja helppokäyttöisen palvelun avulla saat yhden kosketuksen yhteyden. Tämä väittää tarjoavan nopeaa palvelua, mutta ilmainen VPN-yhteys voi kohdata hitaasti. Saatat myös nähdä joitain videomainoksia Betternet VPN: n kanssa.

He väittävät myös, että niillä ei ole kirjautumiskäytäntöä, mutta tosiasiassa he pitävät hämäriä ja tiettyjä tietoja.

3 - Dot VPN Firefox -laajennus

Paras VPN FireFox ja ilmaiset VS-maksetut VPN-laajennuksetIlmainen DotVPN-versio antaa 4096-bittisen tiedon salauksen, ja sillä on lähes 10 miljoonaa latausta ympäri maailmaa..

DotVPN tarjoaa rajattoman kaistanleveyden ja pääsyn 12 palvelimelle. He kuitenkin ilmoittavat virallisella verkkosivustollaan, että DotVPN: n palvelut huononevat ajan myötä. Olemme luetteloineet DotVPN Firefox VPN: ssä ilmaisten versioiden saamien arvostelujen ja käyttäjien takia.

Ilmaisen version ja DotVPN-premium-palvelujen vertailussa sinulla on kuitenkin vähän ominaisuuksia.

4 - Hotspot Shield VPN

Paras VPN FireFox ja ilmaiset VS-maksetut VPN-laajennuksetHotspot-suoja voidaan luetella monessa suhteessa parhaaksi ilmaiseksi VPN: ksi, ja muiden eritelmien kanssa se toimii myös Firefoxin parhaaksi ilmaiseksi VPN: ksi. Hotspot Shield väittää, että he ovat saaneet lähes 200 miljoonaa latausta ja VPN on yhteensopiva kaikkien suosittujen laitteiden, kuten Windows, Mac, iPhone, iPad, ja Android-laitteiden kanssa..

Tämä Firefox VPN tarjoaa yksinkertaisen käytön helpon asennuksen avulla. Saat yhdistelmän tämän VPN-palveluntarjoajan kanssa Yhdysvaltain palvelimen kanssa. Siksi voit rikkoa vain Yhdysvaltain sisällön rajoitukset. Hotspot Shield antaa sinulle 1 Gt: n tiedonrajan päivittäin, mikä on täysin riittämätön useimmille käyttäjille.

Palvelimen sijainnit nousevat yli 20: een, kun käytät Hotspot Shield-eliitin versiota. Lisäksi heidän maksettu palvelu on mainokseton ja sillä on enemmän datarajaa.

5 - CyberGhost VPN

Paras VPN FireFox ja ilmaiset VS-maksetut VPN-laajennukset

CyberGhost VPN on myös yhteensopiva useimpien käyttöjärjestelmien ja laitteiden kanssa, mukaan lukien Mac-, Windows-, iOS- ja Android-puhelimet. Siitä huolimatta, että CyberGhost VPN on lueteltu Firefox VPN: ssä, se suojaa kaikkea Internet-liikennettä eikä vain Firefox-selaimesta tulevaa.

Heidän ilmaisella versionsa avulla voit rajoittaa vain kolmen tunnin istuntoon, mutta rajoittamattomalla tiedonkäytöllä. Tämän ansiosta ilmaisen version käyttäjät voivat muodostaa yhteyden 15 palvelinmaan kanssa kaikista 31 maasta, joissa CyberGhost-palvelimet sijaitsevat. Ne tarjoavat turvallisen 256-bittisen salauksen OpenVPN: n kautta, mutta Windowsin, OS X: n ja Androidin käyttäjille. IOS: lle sinulla ei ole ostaa heidän premium-versiotaan.

3 parasta maksettua VPN FireFoxille

Lähes meitä kaikkia kiehtoo sana "ilmainen", mutta vain silloin, kun heillä ei ole ylimääräisiä vaivoja ja ongelmia. Sama pätee VPN-palveluihin. Useimmat ihmiset etsivät ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia. Suurin osa heistä ei kuitenkaan löydä tehokasta tai pian valittuaan ilmaisen palvelun, heidän on vaihdettava kyseisen VPN: n premium-versio tai lopetettava.

Useimpien Internet-käyttäjien ongelman ratkaisemiseksi olemme selvittäneet edulliset VPN: t, jotka ovat yhtä tehokkaita ja voivat osoittautua parhaaksi VPN: ksi Firefox-käyttäjille.

1 - NordVPN | Paras vaihtoehto

nordvpn varten mostsecurevpn

Plussat

 • Ei kaistanleveysrajoitusta
 • DNS-vuodonsuojaus
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 • Riittävä nopeuden suorituskyky
 • P2P-tiedostojen jakaminen ja torrentin helppous
 • 6 samanaikaista laiteyhteyttä

Haittoja

 • Ilmainen kokeilu on monimutkaista

NordVPN: llä on monia erottuvia ominaisuuksia, ja heillä on mahtavia paketteja tarjota VPN-etsijöille. Tärkeintä on, että sinun ei tarvitse riskittää kaikella rahalla, joka on; ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et pidä ominaisuuksista tai jos sinulla on ongelma.

NordVPN: n ongelmien ratkaisuprosessi on kuitenkin erinomainen, koska sinulle tarjotaan kokopäiväinen (24/7) asiakaspalvelu, johon heillä on koulutettu henkilökunta.

Tärkein asia VPN: lle on sen tarjoama tietoturva. NordVPN tarjoaa sinulle mobiiliystävällisen tietoturvaprotokollan, IKEv2 / IPsec yhdessä PPTP: n, L2TP: n, IPSec: n ja OpenVPN: n kanssa. Tässä Firefox-VPN: ssä on vain muutamia erottuvia tietoturvaominaisuuksia, kuten Onion over Tor, Automatic Kill Switch ja Double VPN. Kaikki nämä ominaisuudet parantavat NordVPN-käyttäjien turvallisuutta ja yksityisyyttä riippumatta siitä, minkä hinnoittelusuunnitelman he ovat tilanneet,

Nämä ovat NordVPN: n tarjoamat hinnasuunnitelmat;

 • 1 kuukausi [11,95 dollaria kuukaudessa]
  Se on alkeellisin suunnitelma ilman alennuksia. Tilausprosessi on myös suoritettava joka kuukausi.
 • 6 kuukautta [7,00 dollaria kuukaudessa - 42 dollaria 6 kuukautta]
  Tämä suunnitelma tarjoaa sinulle 41% alennuksen joka kuukausi, ja sinun on maksettava yhteensä 42 dollaria 6 kuukauden jaksolta.
 • 12 kuukautta [5,75 dollaria kuukaudessa - 69 dollaria 12 kuukaudeksi]
  Tämä hinnoittelupaketti sisältää 52% kuukausittaisen alennuksen ja vain 17 USD lisäystä kuuden kuukauden suunnitelmaan.

Toisin kuin useimmat VPN-palvelut, NordVPN: llä on vielä kaksi hinnoittelupakettia rajoitetun ajan äärimmäisillä alennuksilla ja kohtuuhintaan.

 • 2 vuotta [3,28 dollaria kuukaudessa - 79 dollaria 24 kuukaudeksi]
 • 3 vuotta [2,75 dollaria kuukaudessa - 2,75 dollaria 36 kuukaudeksi]

2 - ExpressVPN

expressvpn kromille

Plussat

 • Blazing nopea nopeus
 • Laaja palvelinverkko
 • Jaettu tunnelointi
 • 3 samanaikaista yhteyttä 

Haittoja

 • Ilmainen kokeilu ei ole käytettävissä
 • Hieman tyyris

ExpressVPN on paras VPN kaikista VPN-palveluista, mutta syystä sijoitimme sen toiseksi tässä Firefox VPN -luettelossa on, että ne ovat vain vähän kalliimpia kuin muut VPN-palveluntarjoajat. Mutta ominaisuuksien suhteen ExpressVPN tarjoaa sinulle luotettavimmat ja edistyneimmät palvelut.

Sujuvan ja tyydyttävän suorituskyvyn takia ExpressVPN-käyttäjät jatkavat palveluntarjoajan palvelua, eivätkä he ole huolissaan hiukan suuremmasta summasta. ExpressVPN väittää, että ne ovat nopein VPN kaikista, ja se on totta. Kun testasimme Express VPN -sovellusta, lataus- ja lähetysnopeudet olivat samat kuin ilman VPN-yhteyttä.

Turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä ExpressVPN salaa liikenteesi 256-bittisen AES-algoritmin sotilaallisella salauksella. Ne tarjoavat PPTP: n, L2TP: n, SSTP: n ja SSH: n suojausprotokollat. Voit valita näiden protokollien välillä ja asettaa ensisijaisen manuaalisen konfiguroinnin tai ohjelmiston avulla.

Silti sinulla on myös riskitön mahdollisuus testata ExpressVPN: n palveluita ja ominaisuuksia tehokkuuden avulla 30 päivän rahat takaisin -takuulla..

ExpressVPN: n tarjoamat hinnasuunnitelmat ovat;

 • 1 kuukausi [12,95 dollaria kuukaudessa]
 • 6 kuukautta [9,99 dollaria kuukaudessa - 59,95 dollaria laskutetaan 6 kuukauden välein]
 • 12 kuukautta [8,32 dollaria kuukaudessa - 99,95 dollaria laskutetaan joka vuosi] * suositellaan *

3 - Yksityinen Internet-yhteys

yksityinen internetyhteys kromille

Plussat

 • SOCKS5 Proxy
 • Edullinen hinnoittelusuunnitelma
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • Laaja palvelinpeitto
 • 5 samanaikaista yhteyttä 

Haittoja

 • Ei ilmaista kokeilua

Yksityinen Internet-yhteys on myös VPN, jonka voit harkita, jos etsit parasta Firefox-selaimen VPN-verkkoa. Sillä on laaja 3200 + -palvelinverkko eri maissa ympäri maailmaa.

Jos torrentit tai jaat torrent-tiedostoja, PIA VPN antaa sinulle mahdollisuuden erilliseen P2P-palvelimeen, joka on optimoitu rajoittamattomaan nopeuteen ja rajattomaan kaistanleveyteen. Silti suojausprotokollat, joita voit valita tässä Firefox VPN: ssä, ovat OpenVPN, PPTP ja L2TP.

PIA VPN: llä on suora käyttö ja yhden napsautuksen yhteys sekä joitain tehokkaita VPN-ominaisuuksia. Nämä erottuvat ominaisuudet ovat Internet kill switch ja smart DNS -suojaus. Internet kill -kytkin pitää sinut suojattuna ja katkaisee Internet-yhteyden automaattisesti, jos VPN-yhteys katoaa. Tällaisen suorittamisen kautta Internet-liikenteesi pysyy nimettömänä ja suojattomana näkymästä salaamattomana datan snooppereille.

Tärkeintä on, että PIA VPN: n hinnoittelupaketit ovat kohtuuhintaisia ​​ja harkinnan arvoisia yhdessä 7 päivän rahat takaisin -takuun kanssa. Yksityisen Internet-yhteyden hinnasuunnitelmat ovat;

 • 1 kuukausi [6,95 dollaria kuukaudessa]
 • 6 kuukautta [5,99 dollaria kuukaudessa - 35,95 dollaria laskutetaan 6 kuukauden välein]
 • 1 vuosi [3,33 dollaria kuukaudessa - 39,95 dollaria laskutetaan joka vuosi] * suositellaan *

Miksi välttää ilmaisen VPN: n valitsemista

Tässä artikkelissa olemme tarjonneet sinulle molemmat, parhaan Firefoxin VPN (maksettu) ja parhaan ilmaisen VPN Firefoxin. Ilmaisten VPN-verkkojen luettelo sisältää kaikki Firefox VPN, joilla on parempia palveluita ja ominaisuuksia verrattuna tuhansiin ilmaisiin VPN: iin, jotka eivät ole lainkaan turvallisia sinulle.

Näillä VPN-verkoilla on kuitenkin myös premium-palvelu, ja tätä tarkoitusta varten ne rajoittavat erittäin ominaisuuksia ilmaisen version käyttäjille niin, että heidän on siirryttävä premium-suunnitelmaan. Toisaalta niillä on enimmäkseen korkea hinta verrattuna edellä mainittuihin maksettuihin palveluihin.

Tässä on joitain näkyviä syitä, joiden vuoksi sinun tulisi välttää ilmaisen VPN: n harkitsemista;

 • Ne antavat sinulle vain yhden laiteyhteyden
 • Useimmiten sinulle annetaan muutama tai vain yksi VPN-palvelin yhteyden muodostamiseen, ja tästä syystä avaamisen ja suoratoiston vaihtoehdot ovat hyvin rajalliset..
 • Saatat nähdä kirjautumattomuuskäytäntölausuman, mutta ilmaiset VPN-palveluntarjoajat ansaitsevat rahaa myymällä käyttäjätietoja.
 • Suurimman osan ajasta joudut kokemaan häiritseviä mainoksia ja videoita.
 • Nämä VPN: t ovat täynnä monia käyttäjiä, ja siksi sinun on aina kohdattava nopeusongelmat. Toinen syy siihen, että nopeutesi on hidas, on se, että nämä VPN-palveluntarjoajat pakottavat sinut kohti premium-tilaustaan.
 • Asiakaspalvelu ei ole erinomainen, ja useimmiten joudut odottamaan pitkään ratkaisujen tai vastausten saamista kysymyksiisi.

johtopäätös: Firefox VPN on tärkeä tehtävä, johon monet ihmiset ovat hämmentyneitä. Siksi olemme ratkaisseet kaikki huolet ilmaisten Firefox VPN- ja Paide Firefox VPN -luetteloiden luetteloista, joissa on arvokkaita ominaisuuksia. Lisäksi kaikki keskustellut VPN: t ovat hyvämaineisia ja käyttäjiltä saa erinomaisia ​​arvosteluja.