Pembekal VPN IP Dedicated Terbaik | 2 Pilihan

[ware_item id=33][/ware_item]

Memandangkan terdapat peningkatan dalam pengguna VPN di seluruh dunia, banyak laman web seperti Netflix dan yang lain telah mula mengenali individu yang membuka kunci kandungan melalui VPN. Nasib baik, masalah ini juga boleh ditangani dengan menggunakan pembekal VPN IP terbaik.


Terdapat dua jenis IP, IP yang dikongsi dan IP khusus tetapi ramai orang tidak tahu perbezaan antara kedua-duanya. IP yang dikongsi, seperti yang ditunjukkan dengan nama, adalah salah satu yang mana ramai orang disambungkan dan ia memenuhi semua pengguna pada masa yang sama. Sedangkan IP berdedikasi adalah yang dimiliki oleh satu pengguna sahaja dan hanya diberikan kepadanya.

IP bersama dan IP berdedikasi kedua-duanya mempunyai faedah dan beberapa kelemahan apabila dibandingkan. Tetapi, pada akhirnya, IP berdedikasi dipercayai berada pada keunggulan apabila mendapat kelebihan.

Manfaat Mempunyai VPN IP Dedicated Terbaik

Terdapat manfaat tertentu yang boleh anda peroleh semasa memiliki VPN yang menawarkan pilihan IP yang berdedikasi kepada pengguna mereka. IP khusus yang diberikan kepada anda tidak boleh digunakan oleh mana-mana orang lain dan oleh itu anda akan sentiasa dihubungkan dengan alamat IP yang sama setiap kali.

Sebaliknya, IP yang dikongsi boleh ditugaskan kepada pengguna lain juga dan itulah sebabnya perkhidmatan seperti Netflix dapat mengenali pengguna VPN. Oleh itu, apabila mereka mengenal pasti alamat IP mereka menandakannya sebagai senarai hitam. Tetapi kerana anda mempunyai kuasa untuk mengawal alamat IP khusus dan hanya kepunyaan anda, kemungkinan ia ditangkap adalah sangat rendah.

Dengan kelebihan ini, mendapatkan VPN IP yang berdedikasi akan menawarkan anda senarai besar manfaat berharga yang VPN semata-mata tidak dapat menyediakan dengan lebih cekap.

Buka Kunci Kandungan Streaming Popular

VPN dianggap pilihan pintar bagi mereka yang ingin menikmati saluran streaming terkenal seperti Netflix. VPN mengubah IP sebenar pengguna dan membuatnya muncul sebagai warganegara suatu negara di mana kandungan itu tidak disekat. Walau bagaimanapun, kini beberapa saluran seperti Netflix telah meluluskan undang-undang baru yang menyekat pengguna yang mengakses kandungan melalui VPN. Mereka mengenal pasti alamat IP yang mungkin dilog masuk sebelum ke saluran dengan akaun pengguna yang berbeza.

Tetapi, VPN IP yang berdedikasi boleh menampung masalah ini dengan memberi anda alamat IP yang selalu ada padamu. Oleh itu, sesiapa yang tidak dapat mengesyaki ia adalah ID palsu kerana setiap kali anda masuk, anda akan mempunyai alamat IP itu setiap kali.

Pengalaman Permainan Dalam Talian Lebih Baik

Apabila anda penagih bermain permainan dalam talian maka anda mesti menghadapi masalah seperti serangan DDoS. Inilah masalah yang menimbulkan kegusaran di kalangan pemain apabila mereka dipukul olehnya. Serangan semacam itu semakin meningkat dan sepatutnya berlaku apabila terdapat permainan permainan dalam talian yang lama atau e-sukan yang mengganggu. Masalah ini boleh dielakkan dengan menggunakan VPN IP berdedikasi yang memberikan perlindungan atas serangan DDoS.

Juga, VPN IP Dedicated menentang isu-isu ketinggalan dan kependaman yang boleh mengganggu anda semasa aktiviti permainan dalam talian. Sambungan internet biasa mempunyai isu-isu seperti yang disebabkan oleh jalur yang ramai di mana paket permainan anda dihantar yang mengakibatkan pemprosesan kelewatan. Sedangkan IP yang berdedikasi membantu anda menikmati pengalaman permainan tanpa henti dan lancar dengan memproses data anda melalui laluan yang jelas.

Kelajuan Cepat

Semasa kandungan streaming, semua orang memerlukan kilat cepat tanpa gangguan. Ini adalah faedah yang boleh anda dapatkan melalui mempunyai VPN IP khusus. Disebabkan hakikat bahawa IP yang dikongsi digunakan oleh ramai pengguna pada masa yang sama dan ia mempunyai laluan di mana trafik data banyak pengguna dihantar, kelajuan streaming melambatkan.

Bagaimanapun, semasa anda disambungkan ke Dedicated IP atau Static IP, laluan yang jelas dengan trafik data yang rendah diberikan kepada anda yang mana anda dapat mengalami browsing dan streaming internet yang pantas dan halus.

Melindungi Kredensial Anda

Apabila anda disambungkan ke VPN IP Dedicated, ia membolehkan anda melakukan transaksi dalam talian peribadi anda melalui hanya IP statik tertentu yang diberikan kepada anda. Ini ciri yang hebat untuk menyediakan privasi yang sangat baik semasa anda menjalankan aktiviti sensitif termasuk butiran kewangan.

Walau bagaimanapun, tahap keselamatan ini tidak dapat diberikan melalui IP berkongsi kerana ia dikongsi oleh banyak pengguna pada satu masa. Oleh itu, dengan cara ini, butiran kewangan dalam talian anda dan maklumat sensitif dilindungi daripada entiti pengintip dan peretas.

Mengurangkan Masa Turun

IP yang dikongsi, seperti yang dinyatakan sebelum ini, berubah setiap kali anda memulakan sambungan. Disebabkan ini apabila alamat IP anda disegarkan, ia mengambil sedikit masa untuk bergerak dan ini boleh mewujudkan risiko terkumpul. Walau bagaimanapun, VPN IP Dedicated boleh menghapuskan masalah ini tanpa sebarang gangguan kerana ia sentiasa tetap sama dan tidak perlu berubah dari satu alamat IP kepada yang lain.

Tinjauan Perkhidmatan VPN IP Dedicated Terbaik

Hanya beberapa VPN yang menawarkan ciri unik IP khusus kerana ia merupakan tambahan tambahan untuk privasi anda. Juga, alamat IP statik disediakan pada kadar yang lebih tinggi disebabkan oleh keperluan sumber yang tinggi olehnya.

Ini semua VPN IP berdedikasi yang akan dibincangkan di sini adalah ciri-ciri keselamatan yang luar biasa dan pilihan tambahan.

NordVPN (Lokasi - Panama)

Negara: 57+ | Lokasi Pelayan: N / A | Bilangan Pelayan: 760+ | Multi-Peranti: 6

berdedikasi ip vpn - Nordvpn

Kelebihan:

 • Sokongan pembayaran Bitcoin
 • Dasar tidak log
 • Resolver kebocoran DNS
 • VPN berganda

Keburukan:

 • Turun naik kelajuan
 • Percubaan percuma rumit

NordVPN adalah pusingan pertama kami untuk VPN IP yang berdedikasi dan mempunyai ciri-ciri yang cekap untuk memenuhi keperluan pengguna mereka. IP statik disediakan oleh mereka kepada pengguna perniagaan atau pelanggan atas permintaan dan memberi mereka beberapa perisian yang mudah digunakan tanpa menuntut usaha yang tinggi. Ia mempunyai pengembang pelayan yang hebat di mana ia menawarkan pilihan streaming yang besar dan membuka kunci kandungan.

Dengan IP yang berdedikasi, ia juga menawarkan ciri privasi teratas untuk menjadikan pengalaman VPN anda jauh lebih baik. Protokol keselamatan yang ditawarkan oleh mereka adalah i.e. PPTP, L2TP, IPSec, dan OpenVPN dengan protokol keselamatan mudah alih tambahan baru-baru ini IKEv2 / Ipsec. Selain itu, NordVPN memberi sokongan kepada penyebaran P2P yang memberikan anda pengalaman yang lebih baik semasa menjijikkan.

Ia berpusat di Panama dan itulah sebabnya mereka mempunyai dasar pembalakan sifar yang berkesan yang membantu anda tanpa nama yang tidak pasti. Walau bagaimanapun, kelemahan NordVPN adalah bahawa ia tidak menawarkan sokongan untuk menyambungkan 6 peranti pada masa yang sama dengan pelayan yang sama mempunyai protokol keselamatan yang sama tetapi ia hanya boleh menghubungkan anda ke 4 peranti pada satu masa.

Pelan harga yang ditawarkan oleh NordVPN sangat berpatutan dan dengan jaminan wang kembali 30 hari selepas pembelian. Pakej harga adalah;

 • 1 bulan [$ 11.95 sebulan]
 • 6 bulan [$ 7.00 sebulan - $ 42 selama 6 bulan]
 • 12 Bulan [$ 5.75 sebulan - $ 69 selama 12 bulan]

Tawaran Percutian Khas

 • 2 Tahun [$ 3.29 sebulan - $ 79 selama 2 tahun] * disyorkan *

PureVPN (Lokasi - Hong Kong)

Negara: 141 | Lokasi Pelayan: 180 | Bilangan Pelayan: 750+ | Multi-Peranti: 5

dedicated vpn ip - PureVPN

Kelebihan:

 • Prestasi cemerlang
 • Split Tunneling
 • Dasar pembalakan sifar

Keburukan:

 • Tiada percubaan percuma
 • Kebocoran DNS

PureVPN juga dari salah satu VPN IP khusus yang menawarkan ciri unik ini kepada pelanggannya. Mereka mempunyai ciri ini untuk pengguna internet pada harga yang sangat berpatutan yang boleh membawa privasi mereka ke peringkat teratas dengan ciri keselamatan yang lain yang cekap. PureVPN mempunyai pelayannya di hampir 140 negara yang memberikan akses kepada kebanyakan kandungan internet. Mereka mempunyai kelebihan 5 log masuk pelbagai peranti pada masa yang sama.

Terdapat penyulitan kuat 256-bit dengan protokol keselamatan PPTP, L2TP / IPSec, SSTP & OpenVPN. Berbanding dengan perkhidmatan VPN yang lain, mereka menawarkan ciri khas seperti terowong perpecahan dan penghala maya. Melalui terowong terputus, anda boleh membahagikan data anda ke dalam yang disulitkan dan tidak disulitkan, menjadikan pemprosesan internet anda lebih cepat.

PureVPN terletak di Hong Kong dan kerana ini, mereka menyimpan dasar tidak ketat yang ketat untuk pelanggan mereka. Tetapi, seperti yang kita alami, dasar pembalakan membosankan apabila pelayannya menghadapi kebocoran DNS. Mereka menawarkan jaminan wang balik 7 hari ke atas rancangan penetapan harga mereka;

 • 1 bulan [$ 10.95 sebulan]
 • 6 Bulan [$ 8.95 sebulan - $ 53.70 ditagih setiap 6 bulan]
 • 2 Tahun [$ 2.95 sebulan - $ 70.80 dikenakan setiap 2 tahun] * disyorkan *

Cara Dapatkan VPN IP Dedicated

Anda boleh dengan mudah membeli VPN IP berdedikasi yang mengikuti langkah-langkah ini;

 • Pilih VPN yang menawarkan IP berdedikasi.
 • Pergi ke laman web penyedia VPN dan buat akaun.
 • Sekarang, pilih pelan harga yang anda mahu untuk bayaran selanjutnya.
 • Kemudian, tambah ciri add-on IP berdedikasi pada pakej anda.
 • Selepas itu pilih mod pembayaran.
 • Buat jumlah pembayaran yang dipilih dan matikan dari laman web.
 • Sekarang, pada muat turun peranti anda dan pasang VPN.
 • Selepas penyediaan VPN membuka apl VPN dan dalam pilihan yang diperlukan, masukkan alamat IP berdedikasi dan kemudian klik sambungkan.
 • Selepas beberapa minit yang boleh diambil oleh VPN untuk menyambung, akhirnya anda dapat mengalami VPN IP berdedikasi dengan keselamatan dan privasi tambahan.

Apakah Faedah Daripada IP Dikongsi

Kos efektif

Melupakan VPN IP yang berdedikasi, anda perlu memberi jumlah tambahan kerana ia dianggap sebagai ciri tambahan dengan perkhidmatan VPN. Walau bagaimanapun, terdapat banyak pengguna yang menggunakan IP berkongsi pada satu masa yang mengurangkan kosnya. Juga, IP statik tidak memerlukan sumber yang cekap dan ditambah kerana kosnya masih rendah.

Tinggi tanpa nama

Apabila anda menggunakan IP dikongsi, setiap kali anda diberikan dengan alamat IP yang baru dan berubah yang memberi anda lebih banyak peluang tanpa nama. Selain itu, ramai pengguna menggunakan IP dinamik pada masa yang sama yang menjadikannya sangat sukar untuk mengekalkan dan mengenali identiti anda.

Pelayan Boleh Dialih Mudah

IP yang dikongsi memberi peluang kepada anda untuk menukar atau menukar pelayan yang anda sambungkan sekarang. Inilah hakikat yang menjadikannya sangat mudah untuk anda menyekat sebarang kandungan dari mana-mana bahagian dunia dalam beberapa saat.

Bagaimanapun, dengan VPN IP yang berdedikasi, agak sukar untuk mengubah lokasi anda dari satu tempat ke tempat lain jika anda menginginkan beberapa kandungan internet yang lain. Sebagai contoh, anda perlu mendapatkan alamat IP statik yang baru untuk menukar lokasi pelayan.

Keselamatan yang lebih besar

Seperti yang telah dibincangkan sebelumnya, alamat IP dikongsi adalah yang sentiasa berubah setiap kali anda menyambung ke perkhidmatan VPN. Disebabkan ini, anda mempunyai keselamatan yang lebih besar dalam kes jenayah siber. Sebagai contoh, jika alamat IP statik yang anda gunakan sekali digodam maka ia akan menjadi prosedur yang sukar untuk mendapatkan yang baru. Sedangkan ini tidak berlaku dengan IP dinamik tetapi anda boleh menghapuskan kemungkinan pencurian data sedemikian oleh suite keselamatan Internet dan firewall router sebelum mempunyai IP khusus.

Terdapat banyak faedah yang boleh anda nikmati dan pengalaman semasa menyambungkan ke VPN IP berdedikasi. Walau bagaimanapun, beberapa kelemahan IP statik adalah bahawa ia agak mahal dan mempunyai kurang ketersediaan di seluruh dunia. Tetapi, perlindungan yang diperlukan untuk dunia hari ini dapat dengan cekap dipenuhi melalui IP khusus.

Di sini dalam artikel ini, kami telah membincangkan VPN yang menawarkan pilihan kepada IP berdedikasi dengan ciri-ciri keselamatan luar biasa. Oleh itu, anda boleh dengan mudah mendapatkan VPN yang memberikan anda ciri yang diperlukan dalam jumlah yang berpatutan. Juga, keburukan VPN IP yang berdedikasi adalah bahawa ia boleh memberi kesan tanpa nama tetapi sebaliknya ia boleh menjadi sangat berguna untuk keperluan yang sangat spesifik.