Popcorn Time VPN για το 2018 | 5 Αξιόπιστες & γρηγορότερες επιλογές

[ware_item id=33][/ware_item]

Το Popcorn Time είναι μια κορυφαία εφαρμογή ροής για τους λάτρεις των ταινιών και εκείνους που επιθυμούν μεγάλη εμπειρία με τηλεοπτικές εκπομπές, βίντεο και πολλά άλλα σχετικά με τις συσκευές τους.


Αυτή η εφαρμογή συνεχούς ροής σας παρέχει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να κατεβάσετε όλο το περιεχόμενο ροής υψηλής ζήτησης το οποίο διαφορετικά είναι περιορισμένο ή δύσκολο να βρεθεί.

Αλλά, μια γυμνή εφαρμογή Popcorn Time θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους χρήστες. Ευτυχώς, ένα VPN Popcorn Time θα μπορούσε να αποφύγει τις ανησυχίες της ιδιωτικής ζωής και σας προστατεύει κατά τη ροή και τη λήψη.

Ο χρόνος Popcorn ονομάζεται συχνά Netflix για πειρατές επειδή δίνει στους χρήστες της την ίδια εμπειρία με την Netflix, αλλά δωρεάν! Η υπηρεσία αυτή είναι αξιοσημείωτη και προσφέρει στους χρήστες της το τελευταίο περιεχόμενο και όχι το παλιό περιεχόμενο που προσφέρει ο αμειβόμενος ανταγωνιστής του.

Το Popcorn Time είναι ένα πακέτο ψυχαγωγίας καθώς προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επιλογής βίντεο κατόπιν ζήτησης.

Αυτή η εφαρμογή συνεχούς ροής βίντεο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ταινιών και σειρών και παρέχει ελκυστικό περιεχόμενο που μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει το κοινό.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το περιεχόμενο που διατίθεται στο Popcorn Time προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο BitTorrent είναι αρκετά εύκολο να εντοπιστούν τέτοιοι χρήστες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση του VPN του Popcorn Time είναι ζωτικής σημασίας κατά τη ροή.

Γιατί χρειάζεστε ένα χρόνο VPN Popcorn Time?

Το Popcorn Time είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα και έχει γίνει αρκετά δημοφιλής λόγω της υπηρεσίας BitTorrent του ελεύθερου λογισμικού με το media player.

Αυτή η εφαρμογή συνεχούς ροής προσφέρει πιο εξειδικευμένα χαρακτηριστικά από τα Netflix και Hulu κ.λπ. και γι 'αυτό η Popcorn Times έχει φέρει επανάσταση στη ροή σε απευθείας σύνδεση.

Πολλές άλλες εφαρμογές συνεχούς ροής κυκλοφορούν τις παλιές ταινίες ως καινούργιες και χρειάζονται πολύ χρόνο για να φορτώσουν στο κοινό τις νέες τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ η Popcorn Time κάνει τους χρήστες της να έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες και νεότερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Αυτή η δημοφιλής εφαρμογή είναι αξιοσημείωτη επειδή έχει μια πολύ έξυπνη και έξυπνη διασύνδεση.

Η ώρα Popcorn δεν είναι γεωγραφική. Ως εκ τούτου, είναι προσβάσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεδομένου ότι η ώρα του Popcorn είναι πνευματικά κατοχυρωμένη, δηλαδή παράνομη, οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων μπορούν να σας εντοπίσουν με ευκολία, γι 'αυτό πρέπει να ενισχύσετε το απόρρητο και την ασφάλεια.

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τα καλύτερα Popcorn Time VPN, το οποίο κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας στο Internet κατά τη ροή μέσω αυτής της εφαρμογής, έτσι ώστε η δραστηριότητά σας να μην μπορεί να ανιχνευθεί από τρίτους ή ISP.

Ένα VPN Popcorn Time θα αποκρύψει τη διεύθυνση IP σας με ένα ανώνυμο, έτσι ώστε η πραγματική σας διεύθυνση IP να παραμείνει κρυμμένη από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων και άλλους αρχειοθέτες αρχείων.

Ένα τέτοιο VPN εξασφαλίζει κρυπτογράφηση δεδομένων στρατιωτικής ποιότητας και κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα που ανταλλάσσονται μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή VPN.

Τι είναι η ώρα του Popcorn και πώς λειτουργεί?

Το Popcorn Time δεν είναι μια διαδικτυακή ροή όπου παρέχεται η δέσμη των βίντεο. Πρόκειται για μια εφαρμογή τηλεόρασης και ροής ταινιών που λειτουργεί όπως το BitTorrent και τα αρχεία ψυχαγωγίας του συστήματος βρίσκονται στους υπολογιστές του Popcorn Time.

Η διαδικασία εργασίας του Popcorn Time είναι η ίδια με τη διαδικασία που εμφανίζεται κατά την κοινή χρήση αρχείων από ομότιμους χρήστες. Όταν ένας επισκέπτης επιλέγει ένα βίντεο στην εφαρμογή, η εφαρμογή Popcorn Time αρχίζει να αφαιρεί τα bit αρχείων από τις πηγές του υπολογιστή που είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο.

Μόλις ληφθεί το μέρος αυτού του απαιτούμενου βίντεο, ο επισκέπτης μπορεί να ξεκινήσει τη ροή.

Από την άλλη πλευρά, το φέρον κομμάτι του βίντεο μεταδίδεται από αυτό το άτομο στα άλλα άτομα που αναζητούν το ίδιο βίντεο στην εφαρμογή Popcorn Time.

Με την ίδια εργασία και διαδικασία όπως το torrenting, το Popcorn Time είναι επίσης παράνομο καθώς και επικίνδυνο για τους χρήστες. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να απολαύσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο και πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Popcorn Time VPN όποτε συνεχίζετε τη διαδικασία.

Κριτήρια για την επιλογή της καλύτερης ώρας Popcorn VPN:

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός VPN που απλώς κερδίζουν κέρδη και χρήματα. Επίσης, ένας συνηθισμένος χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος είναι νέος στην τεχνολογία VPN, δεν κατάφερε να καταλάβει το καλύτερο.

Ως εκ τούτου, έχουμε διατηρήσει ένα κριτήριο επιλογής για το καλύτερο Popnorn Time VPN και τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα στα οποία προτείνουμε ένα VPN είναι.

 • Γρήγορη, σταθερή ταχύτητες λήψης
 • Αυστηρός μηδενική πολιτική καταγραφής
 • Κοινόχρηστα IP για να προσθέσετε ανωνυμία
 • OpenVPN πρωτόκολλο με τουλάχιστον έναν ελάχιστο αλγόριθμο κρυπτογράφησης AES 128 bit
 • Προστασία διαρροής DNS για να εμποδίσει τους ISPs να εντοπίσουν τη δραστηριότητα πίσω στην αρχική διεύθυνση IP
 • Διαδίκτυο kill switch που σταματά όλη την κυκλοφορία αν πέσει ποτέ η σύνδεση VPN

5 καλύτερες ώρες Popcorn VPN 2018 - Σύντομες αναθεωρήσεις

Από ένα θησαυρό του VPN για Popcorn Time, έχουμε επιλέξει το 5 καλύτερο VPN Popcorn Time ώστε να μην αντιμετωπίζετε ταλαιπωρία. Το συνιστώμενο από μας 5 best VPN για το Popcorn Time περιλαμβάνει:

(1) - NordVPN (Τοποθεσία - Παναμάς)

Χώρες: 57+ | Τοποθεσίες διακομιστή: N / A | Αριθμός διακομιστών: 760+ | Πολυ-συσκευή: 6

χρόνος popcorn vpn - NordVPN

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Εξαιρετική ροή DNS
 • Μηδενική πολιτική καταγραφής
 • Διπλή τεχνολογία VPN
 • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές για P2P

CONS

 • Η δωρεάν δοκιμή είναι κρυφή
 • Η διπλή τεχνολογία VPN επιβραδύνει μερικές φορές την απόδοση

Το NordVPN προσφέρει μια λίστα με περισσότερους από 700 διακομιστές από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε τον εξυπηρετητή που σας ταιριάζει καλύτερα. Αυτό το VPN για το Popcorn Time σας επιτρέπει επίσης να σας παρέχει τις πληροφορίες σχετικά με το φορτίο του διακομιστή, το οποίο σας βοηθά να αναζητήσετε έναν ταχύτερο διακομιστή σε χρόνο μηδέν. Το NordVPN προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το Tor over VPN, το οποίο παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Προσφέρει επίσης διπλή τεχνολογία VPN και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την ασφάλειά σας.

Αυτό το VPN για το Popcorn Time παρέχει επίσης στρατιωτική κρυπτογράφηση. Έχει μια σαφή πολιτική μηνυμάτων μηδέν, καθώς βασίζεται στον Παναμά. Αυτή η πολιτική που προσφέρει το NordVPN είναι αξιοσημείωτη καθώς απαλλάσσει όχι μόνο την κυβέρνηση και την παρακολούθηση ISP, αλλά και σας προστατεύει από τα αδιάκριτα μάτια των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων.

Το NordVPN παρέχει προστασία διαρροής DNS και μια λειτουργία Killswitch που διασφαλίζει την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μερικοί από τους διακομιστές του είναι βελτιστοποιημένοι για γρήγορη ροή με αστραπές, ώστε να λειτουργούν καλά και για torrenting.

Το μόνο μειονέκτημα του NordVPN είναι ότι η ταυτόχρονη συνδεσιμότητα και στις 6 συσκευές στον ίδιο διακομιστή, με το ίδιο πρωτόκολλο. δεν είναι δυνατή, αν και συνδέει ταυτόχρονα 4 συσκευές. Εκτός από αυτό, τα σχέδια τιμολόγησης που προσφέρει το NordVPN είναι αρκετά προσιτά και έρχονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Τα σχέδια τιμολόγησης περιλαμβάνουν:

 • 1 Μήνας [$ 11.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [7,00 δολάρια το μήνα - 42 δολάρια για 6 μήνες]
 • 12 μήνες [$ 5.75 το μήνα - $ 69 για 12 μήνες]

Ειδική προσφορά διακοπών

 • 2 Έτος [$ 3.29 ανά μήνα - $ 79 για 2 χρόνια]* συνιστάται *

Πάρτε το Deal

(2) - ExpressVPN (Τοποθεσία - Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι)

Χώρες: 94 |. | Τοποθεσίες διακομιστή: 135+ | Αριθμός διακομιστών: N / A | Πολυ-συσκευή: 3

ώρα popcorn vpn - ExpressVPN

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Μεγάλη ποικιλία εξυπηρετητών
 • Αξιοσημείωτη απόδοση
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής χρήσης
 • Εξασφαλίζει πλήρη ανωνυμία
 • Γρήγορη ροή και καλές συνδέσεις P2P

CONS

 • Λίγο πιο ακριβό
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή

Το ExpressVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN Popcorn Time με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το ExpressVPN είναι εξαιρετικά. Αυτό το VPN για το Popcorn Time προσφέρει απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών έτσι ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε την πιο κατάλληλη σύνδεση για τον εαυτό σας. Το ExpressVPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και επομένως οι δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο παραμένουν ασφαλείς από το να παρακολουθούνται.

Δύο πράγματα απαιτούνται από ένα VPN όταν κάνετε streaming στο Popcorn Time, δηλαδή ένα υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης και μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Το ExpressVPN δεν σας αποτυγχάνει σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά. Αυτό το VPN για το Popcorn Time παρέχει κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας με αλγόριθμο κρυπτογράφησης 256-bit, εξασφαλίζοντας έτσι πλήρη ανωνυμία και SSL εξασφαλίζει επίσης το δίκτυό τους.

Η υποστήριξη πελατών είναι εξαιρετική καθώς και το ExpressVPN επιλύει τα ερωτήματά σας σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό το VPN για την ώρα Popcorn είναι χτισμένο για σύνδεση P2P, για να βεβαιωθείτε ότι η ταχύτητα ευρείας ζώνης που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια ροής παρέχει περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας. Μεταξύ αυτών των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του ExpressVPN, μπορείτε επίσης να πάρετε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων πλήρους χρηματικού ποσού 30 ημερών. Τα σχέδια τιμολόγησης που προσφέρει το ExpressVPN είναι λίγο δαπανηρά και περιλαμβάνουν:

 • 1 Μήνας [$ 12.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 9.99 ανά μήνα - $ 59.95 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 12 μήνες [$ 8.32 ανά μήνα - $ 99.95 χρεώνονται κάθε 1 έτος]* συνιστάται *

Πάρτε το Deal

(3) - PureVPN (Τοποθεσία - Χονγκ Κονγκ)

Χώρες: 141 | Τοποθεσίες διακομιστή: 180 | Αριθμός διακομιστών: 750+ | Πολυ-συσκευή: 5

popcorn time vpn - PureVPN

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Οι μεγάλοι διακομιστές εξαπλώνονται παγκοσμίως
 • Απεριόριστη κυκλοφορία
 • Ένας πελάτης με τεχνολογία Smart DNS
 • Αξιοσημείωτη απόδοση

CONS

 • Διαρροή DNS
 • Αυστηρή πολιτική επιστροφής χρημάτων

Το PureVPN είναι ένα από τα 5 καλύτερα VPN για το Popcorn Time και σίγουρα έχει αποπνέει αίμα για να κερδίσει αυτή τη θέση. Αυτό το Popcorn Time VPN έχει πολλούς διακομιστές βελτιστοποιημένους για παρακολούθηση βίντεο HD συγκεκριμένα, με απεριόριστο εύρος ζώνης και ταχύτητα μέσω P2P υποστήριξης. Το PureVPN επιτρέπει επίσης στους χρήστες του να επιτρέπουν τη λειτουργία διαχωρισμού σήραγγας με την οποία μπορούν να μεταφέρουν όλες τις άλλες εφαρμογές και προγράμματα περιήγησης σε απευθείας σύνδεση, ενώ χρησιμοποιούν σύνδεση VPN μόνο για το χρόνο Popcorn.

Το PureVPN προσφέρει προστασία από κακόβουλα προγράμματα, τείχος προστασίας NAT, προστασία από διαρροές DNS και ένα Killswitch fe. Αυτό το VPN για Popcorn Time κρυπτογραφεί την κυκλοφορία σας με κρυπτογράφηση 256-bit με τα ακόλουθα πρωτόκολλα ασφαλείας - IKEv2, L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP και PPTP. Διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό Virtual Router διαθέσιμο που μετατρέπει το λογισμικό VPN σας σε ένα hotspot WI-Fi, επιτρέποντάς σας έτσι να συνδέσετε περισσότερες συσκευές μαζί με τις 5 ήδη υποστηριζόμενες συσκευές.

Βασισμένη στο Χονγκ Κονγκ, αυτό το VPN Popcorn Time δεν διατηρεί καθόλου αρχεία καταγραφής. Εξασφαλίζει πλήρη ανωνυμία και ασφάλεια κατά τη ροή. Τα σχέδια τιμολόγησης που προσφέρει το PureVPN περιλαμβάνουν:

 • 1 Μήνας [$ 10.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 8,95 ανά μήνα - $ 53,70 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 2 χρόνια [$ 2,95 το μήνα - $ 70,80 χρεώνονται κάθε 2 χρόνια]* συνιστάται *

Πάρτε το Deal

(4) - Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (Τοποθεσία - Ηνωμένες Πολιτείες)

Χώρες: 25 | Τοποθεσίες διακομιστή: N / A | Αριθμός διακομιστών: 3263+ | Πολυ-συσκευή: 5

VPN-Popcorn-Time

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Φθηνότερο από άλλα VPN
 • Το τεράστιο φάσμα των διακομιστών
 • Δεν υπάρχει πολιτική αρχείου καταγραφής

CONS

 • Μέση απόδοση
 • Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή
 • Ορισμένες ιστοσελίδες είναι απροσπέλαστες

Το PIA VPN είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς φόβο από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων κατά τη ροή του Popcorn Time. Η PIA προσφέρει πλήρη ανωνυμία καλύπτοντας τη διεύθυνση IP σας. Αυτό το VPN για το Popcorn Time επιτρέπει επίσης κρυπτογραφημένη υποστήριξη Wi-Fi και P2P. Το PIA VPN είναι Torrenting φιλικό και έχει διάφορους διακομιστές P2P που βελτιστοποιούνται μόνο για απεριόριστο εύρος ζώνης και ταχύτητα.

Αυτό το VPN Popcorn Time έχει βασικό λογισμικό με ενσωματωμένη δυνατότητα αποκλεισμού διαφημίσεων και αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού. Παρόλο που η PIA εδρεύει στις Η.Π.Α., έχει δηλώσει σαφώς ότι η εταιρεία δεν διατηρεί καθόλου αρχεία καταγραφής. Έχει διακομιστές σε περισσότερες από 25 χώρες και επιτρέπει την απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών.

Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει το PIA VPN είναι εξαιρετικές και τα κανάλια υποστήριξης είναι επίσης αξιόπιστα. Το Bitcoin χρησιμοποιείται ως μέθοδος πληρωμής και προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ανωνυμίας στην ηλεκτρονική σας ταυτότητα. Αυτό το VPN για το Popcorn Time είναι αρκετά προσιτό ειδικά με την ετήσια συνδρομή. Τα σχέδια τιμολόγησης που προσφέρει το PIA VPN συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών και περιλαμβάνουν:

 • 1 Μήνας [$ 6.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [5,99 δολάρια το μήνα - 35,95 δολάρια χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 1 Έτος [$ 3.33 ανά μήνα - $ 39.95 χρεώνεται κάθε 1 χρόνο]* συνιστάται *

Πάρτε το Deal

(5) - Ivacy VPN (Τοποθεσία - Σιγκαπούρη)

Χώρες: 50+ | Τοποθεσίες διακομιστή: 100+ | Αριθμός διακομιστών: 250+ | Πολυ-συσκευή: 5

VPN-Popcorn-Time

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πραγματικά σχέδια τιμολόγησης
 • Πάνω από τη μέση απόδοση
 • Καλή ποιότητα streaming
 • Δεν υπάρχει πολιτική αρχείου καταγραφής
 • Μεγάλη υποστήριξη πελατών

CONS

 • Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Το Ivacy VPN προστατεύει την παρακολούθηση ISP σας και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την online ελευθερία που πάντα επιθυμείτε. Αυτό το VPN για Popcorn Time κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων ανταγωνιστών στον αγώνα παροχής κορυφαίας online ασφάλειας. Το Ivacy VPN διαθέτει περισσότερους από 250 κεντρικούς υπολογιστές σε 50+ χώρες. Αυτό το Popcorn Time VPN προσφέρει πλήρη ανωνυμία διασφαλίζοντας τη διεύθυνση IP σας και έτσι σας προστατεύει από τους ISP και τους οργανισμούς παρακολούθησης.

Το IvacyVPN παρέχει διακομιστές βελτιστοποιημένους με P2P, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη και ροή υπό ασφάλεια και υψηλές ταχύτητες. Έχει διαφορετικά κανάλια υποστήριξης που προσφέρουν υπέροχες υπηρεσίες και καλύπτουν επίσης ευρείες περιοχές μέσω της ενότητας FAQ. Αυτό το VPN για το Popcorn Time σας επιτρέπει να παρακάμψετε τον παροπλισμό του ISP, το κλείδωμα θύρας και τα firewalls.

Προσφέρει ασφάλεια ανίχνευσης με μηνύματα κειμένου και άλλες κοινωνικές εφαρμογές όπως το Whatsapp, το Snapchat και το Viber. Τα σχέδια τιμολόγησης που προσφέρει το Ivacy VPN συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών και περιλαμβάνουν:

 • 1 Μήνας [$ 8.10 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 5,40 ανά μήνα - $ 32,40 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 2 χρόνια [$ 1,83 ανά μήνα (μετά το κουπόνι) - $ 44,10 χρεώνονται κάθε 2 χρόνια]* συνιστάται *

Πάρτε το Deal

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN στη συσκευή σας και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το χρόνο popcorn αμέσως

 1. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας με τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια σε έναν παροχέα υπηρεσιών VPN. Υπάρχουν διάφορες δωρεάν υπηρεσίες VPN, αλλά θα πρέπει να πάτε για ένα premium VPN σχέδιο αν ψάχνετε για υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.
 2. Σύμφωνα με τη συσκευή σας, τώρα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το απαιτούμενο λογισμικό από την επίσημη σελίδα του VPN που οι περισσότεροι πάροχοι σάς στέλνουν μέσω email που περιέχει συνδέσμους και οδηγίες για συνδρομή.
 3. Επιλέξτε το διακομιστή VPN της προτίμησής σας που θα σας επιτρέψει να προβάλλετε περιεχόμενο με ποιότητα υψηλής ευκρίνειας και εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα χωρίς προβλήματα με τη σύνδεση.
 4. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα το αγαπημένο σας περιεχόμενο!

συμπέρασμα

Το Popcorn Time είναι αναμφίβολα μια φανταστική εφαρμογή streaming που προσφέρει μια θαυμάσια εμπειρία λήψης ενός ευρέος φάσματος βίντεο και ταινιών. Ωστόσο, έχει επίσης αναγνωριστεί ότι η ευκολία δεν είναι εξοπλισμένη με ιδιωτικότητα.

Οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων και οι ιχνηλάτες μπορούν να εντοπίσουν αρκετά εύκολα αν δεν έχετε υπηρεσία VPN που να λειτουργεί για εσάς. Το γεγονός θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι δεν είναι νόμιμο να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time και χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα αποτελεσματικό VPN, μπορείτε να πάρετε τον εαυτό σας παγιδευμένο σε νομικά θέματα. Έτσι για να διασκεδάσετε με αυτή την υπηρεσία δωρεάν streaming video, θα πρέπει να συνηθίσετε σε ένα από εκείνα που αναφέρονται παραπάνω 5 καλύτερα VPN για Popcorn Time.