Pregled Browsec in 5 najboljših možnosti za uporabo

[ware_item id=33][/ware_item]

Ugotovitve avtorja: Med pisanjem tega pregleda Browsec imam v storitvi veliko pretokov. Med testiranjem storitve je bilo mogoče najti puščanje DNS in WebRTC. Ni priporočljivo za hudournike ali pretakanje. ugotovili tudi veliko zmanjšanje hitrosti strežnikov. Lahko pa poskusite tudi NordVPN, ki je 9/8 od 10 uporabnikov. 


Browsec VPN je proxy dodatek, ki je na voljo za brskalnike Chrome, Opera in Firefox, prek katerih lahko preprosto odblokirate spletna mesta po vsem svetu. Pridobila je ogromno pozornosti s skoraj 3 milijoni uporabniških seznamov. Ta storitev ni pokazala veliko znanja o lastništvu razširitve VPN na spletni strani. Vendar je za Browsec ugotovljeno, da je ruski pooblaščenec.

Ruski poskusi vzpostavitve omejenega interneta so ustvarili negotovost glede anonimnosti, ki jo ponuja Browsec. Podjetje Browsec LLC je lastnik storitev in uporabnikom po vsem svetu ponuja brezplačne storitve. Če pa želite izboljšano različico z mnogimi učinkovitimi funkcijami, se lahko odločite za njihovo premijsko ponudbo, ki vključuje mesečne in letne načrte cen.

V tem pregledu Browseka bomo videli, ali ta VPN zagotavlja, anonimno povezavo, najhitrejšo povezavo, izbiro protokolov VPN, širok razpon strežnikov VPN & DNS zaščita pred uhajanjem.

Browsec je združljiv z večino naprav, vključno z Mac OS X, Windows, Linux, iPhone in iPad. Ponuja tudi aplikacijo VPN za mobilne telefone.

Browsec ima v Googlovi spletni trgovini oceno 4,5 / 5, kar je dobro oceno z 11000+ ocenami.

Pogovorimo se o Pro & Slabosti

Prednosti

  • Enostaven za uporabo: Vmesnik, ki ga ponuja razširitev Browsec VPN, je uporabniku prijazen in enostaven za uporabo. Posameznik bi lahko enostavno namestil in se naučil delovanja tega dodatka.
  • Preklopite lokacijo strežnika: Lokacijo strežnika lahko zamenjate med štirimi ponujenimi možnostmi po svoji volji.
  • Brez omejitev podatkov: To pomeni, da lahko uporabnik uživa v neomejenem nalaganju in brezskrbnem brskanju.
  • aplikacija za iOS: To je tisto, kar vam omogoča večjo hitrost brskanja v primerjavi z dodatkom brskalnika.

Slabosti

  • Omejena lokacija strežnika: Z brezplačno različico Browsec VPN razširitve je uporabnikom na voljo le štiri od tridesetih lokacij za preklop njihove povezave.
  • Omejitev pasovne širine: Uporabniki morajo brskati počasno in prekinjeno brskanje zaradi omejitve pasovne širine 1 Mbps.
  • Nejasna politika zasebnosti in beleženja: Nimajo jasne politike ali načrta glede zasebnosti, s katerim bi lahko omogočili pregledno storitev za uporabnike.
  • Omejitve lahko vplivajo storitve Browsec VPN zaradi njegove lokacije v Rusiji.
  • Nejasne obljube: Uporabnikom obljubljajo, da bodo nudili anonimno izkušnjo brskanja, vendar ne zagotavljajo zadovoljivih informacij o njihovi politiki glede zakrivanja IP. Tudi njihove storitve ne morejo delovati na pretočnih kanalih, kot je Netflix, ko se potrdijo.

Če pa pogledate na razširitev Browsec VPN in storitve, ki jih ponuja z njim, brezplačno različico, potem so dovolj tihe, zato je vredno razmisliti. Uporabnik lahko odblokira spletna mesta z omejenimi možnostmi, pretaka video posnetke, nalaga vsebino, ne da bi v spletu razkril svojo identiteto. Takšne osnovne funkcije, ki jih ponujata dodatek Browsec in VPN, sta odlična zaščita zasebnosti za tiste, ki ne želijo vrhunske varnosti.

Browsec VPN (storitve Premium)

S storitvami Browsing premium VPN lahko izboljšate ponujene funkcije na izjemno raven. Vse funkcije, ki jih ponuja brezplačna različica, postanejo zelo učinkovite in se pri kupcih premium izjemno povečajo.

Omejitev pasovne širine ne skrbi več in lahko ste prosto brskali po težki vsebini in prenašali stvari brez motečih prekinitev in zaostankov. Uporabnikom je na voljo 30 lokacij strežnika, od katerih lahko izberejo tisto glede na vsebino, do katere želijo dostopati. Ena od enostavnih funkcij je, da se vam med brskanjem po spletnih straneh nudijo namenski prometni pasovi, ki vam nudijo močan pospešek..

Načrti cen in načini plačila

Za plačljive stranke so cene dodatka Browsec VPN resnično dostopne in poceni v primerjavi z drugimi storitvami VPN. Imata dva načrta, eden je mesečen, drugi pa letna osnova.

Za mesečni načrt morate plačati le 4,99 dolarja, vendar se ti stroški zmanjšajo do 33%, ko se odločite za letni načrt cen. Za letno plačilo morate plačati 39,99 USD, kar pomeni znesek skoraj 3,33 USD na mesec.

Pregled Browsec in 5 najboljših možnosti za uporabo

Oglašujejo se za 80 plačilnih možnosti, vključno s PayPal, VISA, MasterCard in drugimi, vendar odvisno od lokacije stranke. Prav tako stranka ni mogla uporabiti Bitcoin načina plačila ne glede na lokacijo.

Zapisovanje in politika zasebnosti

Kot že rečeno, Browsec ni določil, kako bodo zbirali podatke o uporabniku in katere podatke bodo hranili. Navajajo le, da so nekatere informacije shranjene za izboljšanje uporabniške izkušnje in za boljši vpogled. Vendar pa je med izbiro VPN potrebno, da v politiki zasebnosti storitve VPN obstajajo jasne določbe.

Na spletni strani Browsec obstaja kratek pravilnik o zasebnosti, ki ga lahko preberete tukaj.

Preskus hitrosti Browsec VPN

Preizkus hitrosti z Browsec VPN se izkaže za učinkovitega. Poročalo se je tudi o dostojnem času povezave, ko so testirali različne lokacije strežnika.

Hitrosti brskanja skoraj vsakega strežnika so bile razen nekaterih zadovoljive. Na primer, Singapurski strežnik, katerega odziv je bil počasnejši in so zaznali zaostanke hitrosti.

brskalnik vpn pregled

Podpora za mobilne naprave

Aplikacija Android za dodatek za pregledovanje VPN deluje s katerim koli od iOS-jev ali Androidovih aplikacij, zaradi česar je vaša priljubljena vsebina lahko dostopna na katerem koli mestu. Prav tako vaše podatke varuje med potovanjem in vas ščiti med javno povezavo Wi-Fi.

brskalnik vpn pregled

Ta mobilna aplikacija deluje dobro in nima zakasnitev hitrosti. Podobno kot razširitev za brskalnik ima tudi mobilna aplikacija enostaven vmesnik z jasnimi navodili.

Pomoč strankam

Čeprav nimajo funkcije klepeta v živo ali 24-urne storitve za pomoč strankam, je njihov odzivni čas dovolj hiter, da lahko zadovolji njihove uporabnike. Uporabniku pomagajo z veliko skrbjo in si prizadevajo za čimprejšnjo rešitev te težave.

Pregled Browsec in 5 najboljših možnosti za uporabo

Uporabnik brskalnika se lahko obrne na svojo težavo, čeprav je svoje vprašanje poslal na svoji strani »kontaktirajte nas«. Najverjetneje bi odgovor dobili v nekaj urah po prijavi težave.

Med pregledovanjem brskalnika ni opaziti

V spletni trgovini Chrome je veliko trditev, ki med pregledovanjem Browseca niso bile preverjene. Na primer, napisano je, da bo VPN podpiral kanale, kot so Netflix, Hulu, Spotify, Soundcloud itd.; vendar med temi ne boste mogli pretakati Netflixa in Huluja. Verjetno je to zato, ker so ti kanali za pretakanje resnično priljubljeni in jih lahko odblokira le nekaj plačljivih VPN-jev. Vendar Netflix nenehno blokira VPN-je in zdaj bi ga lahko odklenili nekateri ugledni VPN-ji.

Browsec tudi ne vključuje vgrajenih funkcij, ki omejujejo tveganja puščanja IP, kot sta WebRTC ali flash predvajalnik. Zato morajo uporabniki namestiti dodatek ali dodatne razširitve, da preprečijo takšne grožnje.

Pogovorimo se o možnostih brskanja

Različni varnostni popravki in pomanjkljivosti funkcij so nas prisilili, da preverimo še nekatere razširitve VPN, ki bi lahko bile najboljše brskalniške alternative za uporabnike VPN.

Večina uporabnikov Browsec se je pritožila zaradi svojih napačnih pretočnih storitev, zlasti pri dostopu do kanalov, kot je Netflix. Uporabnikom so prav tako na voljo štiri možnosti preklopa strežnika s svojo brezplačno različico.

Imajo nejasno politiko glede zbiranja informacij o uporabnikih in kako te podatke hrani razširitev VPN. Povedo le, da se podatki o uporabnikih hranijo zaradi raziskav in izboljšav. Prav tako ni znano, da se dnevnik strank hrani zasebno ali da pušča tako kot ostala spletna mesta.

Komentar iz razprave [ALL] Browsec: razširitev za Chrome, ki odpira svet nove vsebine.

Zato bi lahko zbrane informacije puščali ali delili s tretjimi osebami in vladnimi agencijami. Prav tako pomanjkanje informacij o podjetju, ki je lastnik VPN, negativno vpliva na Browsekove politike zasebnosti. Brez znanja vodstva podjetja ali izdelka nihče ne želi vlagati svojega denarja v to. Vendar se posameznik izogiba razmišljanju o svoji brezplačni različici, saj nikoli ne želi ogrožati svoje zasebnosti.

Na srečo obstaja veliko brezplačnih razširitev VPN, ki uporabnikom interneta zagotavljajo zadovoljive zmogljivosti in ustrezno zasebnost. Za naše bralce in njihovo udobje smo odfiltrirali nekaj najboljših možnosti Browsec, ki so se lahko odločile za odlično izkušnjo brskanja.

5 Najboljših možnosti za brskanje

1 - DotVPN (najboljše za pretakanje)

Združljivo s: Chrome, Firefox, Opera, iOS, Android, Windows

Pregled Browsec in 5 najboljših možnosti za uporabo

DotVPN je brezplačna storitev VPN, ki ima številne uporabnike po vsem svetu zaradi svojih robustnih funkcij in vsestranske zmogljivosti. Dali smo mu prvo prednost med vsemi alternativami Browsec zaradi lažjega pretakanja, ki ga nudi uporabnikom.

DotVPN zagotavlja zaščito dostopne točke Wi-Fi z dostopom do blokirane vsebine z odpravljanjem lokacijskih omejitev. Zato lahko preprosto uživate v svojih najljubših stvareh in kanalih, kot so Netflix, BBC, Facebook, YouTube in številni drugi.

DotVPN je dobil odmeven odziv uporabnikov in ima več kot 10 milijonov prenosov iz 160+ držav. Imajo zelo preprost postopek nastavitve z eno povezavo s klikom. To je učinkovita brezplačna storitev VPN, zlasti za deblokiranje vsebine zaradi širokega nabora možnosti preklapljanja strežnikov, za razliko od drugih brezplačnih VPN-jev. Lahko spremenite lokacijo strežnika po svoji volji med možnostmi, vključno z Združenim kraljestvom, ZDA, Švedsko, Singapurjem, Švico in drugimi.

Komentar iz razprave [ALL] Browsec: razširitev za Chrome, ki odpira svet nove vsebine.

2 - Windscribe VPN

Združljivo s: Chrome, Firefox, Opera, Linux, Windows, MacOS, Linux

Windscribe-VPN-pregled

Windscribe je priljubljena storitev VPN, ki ohranja vedno večjo učinkovitost njihovega razširjanja VPN, zato so tisti, ki iščejo alternativo Browsec, zelo pomembna. Pred kratkim so izdali Windscribe Beta za uporabnike Linuxa.

Windscribe vam omogoča izbiro med 9 strežniki. Prav tako omejuje sledilne in vsiljive oglase, zaradi česar je vaše brskanje neprijetno. Ob enostavnem odblokiranju imate na voljo tudi ustrezno zasebnost.

Komentar iz razprave Predlog za brezplačno VPN za hudourništvo.

3 - Betternet VPN

Združljivo s: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Windows, Linux, Android, iOS

Pregled Browsec in 5 najboljših možnosti za uporabo

BetternetVPN svojim uporabnikom ponuja neomejeno pasovno širino, kar je izjemno veselje in korist za neprekinjeno pretakanje in prenos.

Uporabnikom omogoča enostavno povezavo z enim dotikom VPN, ki omogoča uporabo na namizju. Ne potrebujete nobene registracije ali prijave, ki se jo številni uporabniki poskušajo izogniti in želijo enostavno in hitro nastavitev. V svoji politiki zasebnosti tudi trdijo, da ne beležijo podatkov o strankah, zato so vaši osebni podatki varni pred vsemi dejavnostmi sledenja in vohunjenja.

4 - CyberGhost VPN

Združljivo s: Chrome, Firefox, Opera, Windows, Mac, iOS, Linus, Android

Pregled Browsec in 5 najboljših možnosti za uporabo

Cyberghost VPN vam omogoča anonimnost z zatemnitvijo vašega naslova IP, zato ga priporočamo kot alternativo Browsec. Vgrajeni požarni zid vas varuje med pretakanjem in povezavo z javnim Wi-Fi-jem.

Medtem ko ste povezani s CyberGhost, lahko pretakate priljubljene vsebine in kanale, kot so Netflix, Hulu, HBO in še veliko več, brez motečega in dolgotrajnega postopka povezave. CyberGhost VPN lahko omogočite samo z enim klikom.

5 - VPN zaščitne točke

Združljivo s: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Google Android, iOS

Pregled Browsec in 5 najboljših možnosti za uporabo

Hotspot Shield je popolnoma brezplačna razširitev VPN, ki svojim uporabnikom zagotavlja storitve brez oglasov. To je učinkovita alternativa Browsec z več kot 350 prenosi.

Do blokiranih spletnih mest in vsebine lahko dostopate s samo enim klikom za omogočanje storitev VPN. Ponuja vam možnosti lokacije strežnika v Veliki Britaniji, ZDA, na Danskem, v Franciji, Kanadi in na Nizozemskem. Zato imate na voljo ogromno možnosti za deblokiranje spletnih mest z enkripcijo bančnega nivoja za vaš spletni promet in podatke.

Zaključek

Po branju tega morate razmišljati o eni izmed možnosti Browseca, da bi se izognili možnosti za uhajanje podatkov. Ti VPN-ji, o katerih smo govorili zgoraj, so najbolj priljubljeni in jih je vredno imeti med vsemi brezplačnimi storitvami VPN. Ne pozabite pa, da to niso popolni VPN-ji kot plačani. Zato je mogoče, da izgubite nekaj v zameno za pridobitev brezplačnih storitev.

Toda za tiste, ki imajo manj zasebnih stvari in spletne dejavnosti, ki vključujejo osebne podatke, kot so podatki o kreditni kartici, gesla za prijavo itd., So te brezplačne razširitve VPN dobra izbira.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me