Pregled ExpressVPN: Ali je to vredno denarja?

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN je VPN, ki pogumno uveljavlja hitrost strele in ima dejansko hitrostni izkoristek. Da pa bodo obljube povsem resnične, morajo vložiti v vzdrževanje in naložbo, ki jo zagotavljajo, izpolniti po nekoliko višji ceni.


Za izvedbo temeljitega pregleda ExpressVPN sem se naročil na 6-mesečni načrt ExpressVPN in rezultati so bili zelo impresivni. Vsem drugim VPN nekako ni dovolj hitrosti in jim ni bilo mogoče zagotoviti hitro ali celo normalno hitrost. Vendar je ExpressVPN presegel vse VPN po hitrosti, ki smo jo preizkusili do zdaj. Prav tako je lahko odblokiral Netflix in vse preizkušene pretočne kanale.

V pregled so vključeni tudi nekateri komentarji drugih strank ExpressVPN.

Pogovorimo se o dobrem & Slabe stvari

Prednosti

 • Neverjetno velika hitrost
 • Kill stikalo
 • Hudournik prijazen
 • Deluje z Netflixom
 • 24/7 podpora za klepet v živo za vse
 • 1500+ strežnikov v 92 državah

Slabosti

 • Bitno visoke stopnje
 • Ne zelo podrobne informacije o podjetju

Podjetje ExpressVPN ima sedež podjetja Britanski Deviški otok in ima obsežno strežniško mrežo več kot 1500 strežnikov v 94 držav.

Obstaja široka paleta protokolov in varnostnih funkcij, vključno s razdeljenim tuneliranjem. Ponujajo aplikacije in podporo za vse operacijske sisteme in naprave, kot so Windows, Mac, Linux, Android in usmerjevalniki.

Vendar pa se cena ExpressVPN začne od 12,95 USD na mesec in bi lahko z letnim načrtom padla na 8,32 USD. Obstaja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja z nekaterimi drugimi privilegiji o določenih pogojih, ki so opisani spodaj v tem pregledu ExpressVPN.

Za kaj boste plačali

ExpressVPN ni za uporabnike, ki iščejo poceni VPN-je, saj so eden najcenejših ponudnikov VPN. Vendar pa obstajajo nekatere prožnosti, ki bi lahko vaš načrt nekoliko bolj donosne v primerjavi z običajnim. Na primer, v storitvi ExpressVPN obstaja možnost »Napotite prijatelja« in kadar prijatelj kupi to storitev od vaše napotnice, oba prejmete brezplačno storitev v enem mesecu.

Z vsemi načrti dobite enake lastnosti in 30-dnevno garancijo vračila denarja. Tudi 24/7 stranka podpora in neomejena pasovna širina sta pri vsakem načrtu.

Pregled ExpressVPN: Ali je to vredno denarja?

 • Enomesečni načrt - 12,95 USD / m to je osnovni načrt, ki ga ponuja ExpressVPN in nima popustov.
 • 6- mesečni načrt - 9,99 USD / M ta načrt je 6 mesecev in morate plačati skupno znesek 59,95 USD po vsakih šestih mesecih.
 • 12 mesečni načrt - 8,32 USD / m to je standardni načrt ExpressVPN in vam po vsakem letu zagotavlja 35% popust na skupni znesek 99,95 USD.

V bistvu obstaja postopek v treh korakih za naročanje načrta ExpressVPN. Najprej morate izbrati načrt, nato vnesti e-poštni naslov in izbrati način plačila po lastni izbiri. Pošljejo vam potrditveno e-pošto skupaj s podrobnostmi.

Precej dolg obseg plačilnih načinov

Obstajajo različne metode, s katerimi lahko enostavno plačate znesek naročnine. Možnosti plačila vključujejo kreditno kartico, PayPal, Bitcoin in druge, kot so AliPay, UnionPay, WebMoney itd..

Pregled ExpressVPN: Ali je to vredno denarja?

Plačate lahko po metodi, ki je za vas primerna; vendar bi v tem pregledu ExpressVPN predlagal, da plačate prek anonimnega kanala, kot je Bitcoin. To je priporočljivo, ker s temi metodami vaši podatki ostanejo anonimni in dejstvo, da ste kupili storitev VPN.

Kako je z varnostjo ExpressVPN

Podjetje ExpressVPN ima sedež na Britanskih Deviških otokih in glede na lokacijo ne obstaja grožnja strogih internetnih pravil ali nadzora agencij, kot so NSA ali druge. Po drugi strani pa obstaja široka paleta varnostni protokoli vključno z OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP in SSTP. Pri ExpressVPN mi je všeč, da izberejo najprimernejši varnostni protokol glede na vaše potrebe. Vendar je protokol, s katerim se običajno povezujejo, OpenVPN prek UDP. Toda lahko spremenite protokol iz ročnih nastavitev, če želite.

256-bitni algoritem AES se uporablja za šifriranje prometa in tudi najvišje pristnosti SHA 512 uporablja ExpressVPN. To so privzeti standardi šifriranja, ki so nespremenljivi, če uporabljate aplikacijo VPN.

Druga perspektiva varnosti VPN je politika zasebnosti in politika glede dnevnika dejavnosti. ExpressVPN je strog ni politike beleženja in ne spremljajo nobene uporabniške dejavnosti, ki je jasno navedena v njihovi politiki zasebnosti.

»Ne zbiramo dnevnikov vaše dejavnosti, vključno z beleženjem zgodovine brskanja, cilja prometa, podatkovne vsebine ali poizvedb DNS. Prav tako nikoli ne shranimo dnevnikov povezav, kar pomeni, da ne bo zapisov vašega naslova IP, vašega odhodnega IP-naslova VPN, časovnega žiga povezave ali trajanja seje. "

Nekaj ​​pomembnih funkcij ExpressVPN

Poleg skupnih funkcij VPN in varnostnih protokolov je med pregledom ExpressVPN odkritih še nekaj drugih funkcij.

Hkratne povezave

Pred tem je bila le možnost povezovanja ene naprave z enim računom ExpressVPN. Vendar so zdaj izboljšali to funkcijo in lahko na en račun hkrati povežete tri naprave.

Tu bi rad omenil, da bi lahko inteligentno povečali naprave, ki so zavarovane s šifriranjem VPN. S povezovanjem vašega brezžičnega usmerjevalnika z računom ExpressVPN so lahko zaščitene vse naprave, ki uporabljajo internet s tega usmerjevalnika.

Kill stikalo

Kill Switch je funkcija, prek katere internetna povezava samodejno prekine VPN, če pride do nenadnega padca VPN povezave.

Redko sem se srečal s padcem povezave v 6-mesečnem obdobju. Vendar je funkcija stikala za ustavljanje v tem primeru dobro delovala. Ta funkcija je uvedena, ker lahko padci povezave VPN povzročijo, da internetni podatki ne bodo šifrirani in vaša identiteta je lahko izpostavljena.

Split tuneliranje

Ta funkcija je v bistvu za nadaljnjo povečanje hitrosti z ločevanjem internetnega prometa na šifrirane in nešifrirane kategorije. Ta funkcija programa ExpressVPN je na voljo v napravah Mac, Windows in usmerjevalnik.

S pomočjo razdeljenega tuneliranja lahko izberete aplikacije, ki jih bo zaščitil VPN, in aplikacije, ki bodo zaobšle zaščito VPN..

Z dostopom do nastavitev v sistemu Windows in Mac lahko spremenite privzete nastavitve računa VPN. Obstajajo tri možnosti; Vse aplikacije uporabljajo geslo, izbranim aplikacijam ne dovolite uporabe VPN in samo izbranim aplikacijam dovoli uporabo VPN.

Pojdiva v Severs & Preskusi hitrosti

ExpressVPN je zajel večino držav po vsem svetu, ki omogočajo učinkovito odblokiranje vsebine. Imajo 1500+ strežnikov v 94 državah, med katerimi bi lahko uporabnik izbral strežnik po lastni izbiri. Prav tako ni omejitev za stikala strežnika, kar je ugodno, če odblokirate vsebino, zlasti storitve pretakanja, kot je Netflix.

Ko pa gre za hitrostno zmogljivost, je to najmočnejša funkcija, ki sem jo našel med pregledom ExpressVPN. Priljubljenost ExpressVPN je tudi posledica takšnih hitrostnih zmogljivosti, ki so skupaj z varnostjo med brskanjem in hudournikom velika zahteva..

Medtem ko sem testiral hitrost ExpressVPN, sem zamenjal strežnike in opazil, da strežniki, ki se nahajajo v bližini moje resnične lokacije, delujejo hitreje od tistih, ki so bili daleč. Hitrost je odvisna tudi od dejavnikov, kot so obremenitev strežnika, hitrost vašega interneta, operacijski sistem itd. Kljub temu pa je bila hitrost ExpressVPN pri vseh teh spremenljivkah izjemna. Strežniki, ki se nahajajo v EU, so bili najhitrejši, azijski strežniki pa so bili najslabši v primerjavi z drugim strežnikom ExpressVPN, ki se je nahajal v ZDA ali Evropski uniji.

Spletno mesto in vmesnik ExpressVPN

Prvi pogled spletnega mesta ExpressVPN ni preveč preobremenjen in nov uporabnik bi zlahka dobil želena navodila. Na domači strani nimajo podrobnih informacij o storitvah; vendar so nekatere funkcije poudarjene.

Medtem ko spremljate njihovo spletno stran zaradi pregleda ExpressVPN, je najboljše, da je vsak vidik VPN-ja označen na domači strani s povezavo do podrobnih informacij. V glavi in ​​nogi spletnega mesta je skoraj enakih informacij, vendar je v nogi še nekaj dodatnih informacij. Na spletni strani so podrobna navodila za nastavitev za vsako napravo skupaj z video podporo.

Po drugi strani je vmesnik odjemalca ExpressVPN tudi uporabniku prijazen in enostaven za uporabo. Po končanem postopku prenosa in namestitve morate ob prvem zagonu vnesti aktivacijsko kodo. Aktivacijska koda se prejme prek potrditvenega e-poštnega sporočila in koda za vsako napravo je drugačna.

Po vsem tem postopku nastavitve se aplikacija zažene. Prva stvar je, da izberete lokacijo strežnika, ki bi jo lahko označili tudi z zvezdico, če želite do nje dostopati pozneje. Kot že rečeno, je protokol izbran privzeto in če ga želite spremeniti, morate odpreti meni z možnostmi. V meniju z možnostmi so na voljo tudi druge spremenljive nastavitve, ki jih lahko prilagodite glede na vaše internetne potrebe.

Tudi mobilna aplikacija ExpressVPN je enaka kot namizna aplikacija in zahteva enak postopek. Zato je to ena najpreprostejših aplikacij, ki sem jo videl med številnimi pregledi VPN. Vendar pa postopek povezave ExpressVPN manjka. Ko na napravo povežete ExpressVPN, jo morate ročno prekiniti in ne morete na daljavo zagnati povezave z računa.

Ne zdi se mi pomanjkljivost, saj moram povezati četrto napravo in trenutno ne morem dostopati do že povezane naprave.

ExpressVPN sodeluje z ameriškim Netflixom?

Ko gre za deblokiranje Netflixa, vam večina VPN-jev popolnoma ne more dati privilegija. Resnično je malo VPN-jev, ki še vedno delujejo za Netflix, in ti med pretokom videov še vedno zaostajajo. Ko sem testiral ExpressVPN za Netflix, je bil rezultat res dober, vendar je treba omeniti, da obstajajo določeni strežniki, ki delujejo za deblokiranje Netflixa.

Razlog za le nekaj delujočih strežnikov je, da Netflix nenehno blokira IPN VPN, ExpressVPN pa je ohranil učinkovitost, ker je veliko IP-jev še vedno neznanih s strani Netflixa. Drugi razlog za uspešno deblokiranje je, da je v ZDA ustrezno število strežnikov ExpressVPN. Vendar pa za dostop potrebujete učinkovitost hitrosti, tako da postopek pretakanja poteka brez težav, ne da bi pri tem hitro preganjali težave.

Vendar obstajajo tudi drugi priljubljeni pretočni kanali, ki sem jih preizkusil med pregledom ExpressVPN. Na primer, HBO, Hulu in BBC iPlayer so bili enostavno dostopni preko povezave ExpressVPN. Komentar iz razprave Ali ExpressVPN deluje? Ali je priporočljivo, zanesljivo in varno? Vsako drugo storitev, ki bi jo moral poskusiti?.

Za vsako deblokiranje ne pozabite preklopiti ExpressVPN strežnikov, da boste lahko našli delujočega.

ExpressVPN s hudournikom anonimno

Torrenting zahteva nekaj odličnih funkcij VPN, da pravilno delujejo, zato je veliko VPN-jev med deljenjem datotek P2P izjemno ponorelo. Na srečo ima ExpressVPN glavno zahtevo za hudournike, kar je velika hitrost.

Težava pri hudourništvu je, da uporabnik ne more dobiti samo pravnega obvestila, ampak je IP-naslov skupaj z drugimi osebnimi podatki viden vsem torrenterjem v tem območju za skupno rabo datotek. To je razlog, zaradi katerega ljudje uporabljajo varnost VPN, vendar je njihova hitrost interneta res počasna. Na splošno s VPN hitrost upada, vendar med hudourniškim pnevmatikami zaradi zajetnih datotek postane bolj zaostala.

ExpressVPN je bil učinkovit pri hudourništvu, ker je v njihovi službi dodatna komponenta hitrosti, poleg tega pa zagotavljajo neomejeno pasovno širino, ki odstranjuje pritisk zaradi omejenega prenosa ali misli, da bodo velike torrent datoteke presegle omejitev podatkov.

Kako ravnajo z vami kot stranko?

ExpressVPN nudi 24/7 podporo klepetu v živo za svoje stranke. Za razliko od številnih ponudnikov VPN je osebje, ki stoji za klepetom, resnično odzivno in v zvezi s postavljeno poizvedbo poda vse podrobnosti. Bolj koristna podpora strankam ExpressVPN je ta, da je klepet v živo odprt za vsakega posameznika, ne glede na to, ali so kupci ali ne.

Podpora klepetu v živo je najbolj priročen način za dostop do podpornega osebja, če pa želite drug kanal, ExpressVPN ponuja tudi kontaktni obrazec in načine elektronske pošte. Primeren je tudi odzivni čas za e-poštna sporočila in odgovor sem prejel v eni uri.

ExpressVPN ima resnično enostavno in preprosto aplikacijo, ki res ne potrebuje podpore. Vendar pa obstajajo pogosto zastavljena vprašanja (FAQ), informativni blogi in priročniki za usmerjanje strank.

Pregled ExpressVPN; Pravnomočna razsodba

Za tiste, ki samo iščete popoln VPN, ne da bi bili zaskrbljeni zaradi stroškov, je ExpressVPN učinkovit v vseh pogledih. Storitev ExpressVPN je poleg varnosti hitra, hudournikom prijazna in kar je najpomembnejše; še vedno deluje z odblokiranjem Netflixa.

Njegova storitev ima malo težav, aplikacija ExpressVPN pa je preprosta za uporabo. Vse te funkcije skupaj predstavljajo visoko ceno, za katero ni nikoli pomembno, če imate 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Komentar iz razprave Express VPN je najpočasnejša in najmanj zanesljiva plačana storitev VPN. Ne kupujte ga, če ste na Kitajskem.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me