Преглед ExpressVPN: Това струва ли си парите?

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN е VPN, който смело заявява скоростта на мълния и всъщност има ефективност на скоростта. И все пак, за да направят обещанието абсолютно реално, те трябва да инвестират в поддръжката и да изпълнят инвестицията, която предоставят на услугата, на малко по-висока цена.


За да извърша задълбочения преглед на ExpressVPN, аз се абонирах за 6-месечния план на ExpressVPN и резултатите бяха доста впечатляващи. Всички останали VPN нямат скорост и не могат да осигурят бърза или дори нормална скорост. ExpressVPN обаче превъзхожда всички VPN по скорост, които тествахме досега. Също така, той успя да деблокира Netflix и всички тествани поточни канали.

В рецензията са включени и някои от коментарите на други клиенти на ExpressVPN.

Нека да поговорим за доброто & Лоши неща

Професионалисти

 • Удивително бърза скорост
 • Kill Switch
 • Торент приятелски
 • Работи с Netflix
 • 24/7 поддръжка за чат на живо за всички
 • 1500+ сървъра в 92 страни

Против

 • Малко високи проценти
 • Не много подробна информация за компанията

ExpressVPN има местоположението на бизнеса на Британски Вирджински остров и има огромна сървърна мрежа от повече от 1500 сървъра в 94 държави.

Има широк спектър от протоколи и функции за защита, включително разделно тунелиране. Те предоставят приложения и поддръжка на всички операционни системи и устройства като Windows, Mac, Linux, Android и рутери също.

Цената на ExpressVPN обаче започва от $ 12.95 на месец и може да спадне до 8.32 USD с годишния си план. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите с някои други привилегии при определени условия, които са разгледани по-долу в този преглед на ExpressVPN.

За какво ще платите

ExpressVPN не е за потребители, които търсят евтини VPN мрежи, тъй като те са едни от най-цените VPN доставчици. Има обаче някои гъвкавости, които биха могли да направят вашия план малко по-изгоден в сравнение с нормалния. Например, има опция „Препоръчайте приятел“ в услугата ExpressVPN и всеки път, когато приятел купи тази услуга от вашето препращане, и двамата получавате безплатна услуга за един месец.

С всички планове получавате едни и същи функции и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Също така 24/7 клиент поддръжката и неограничената честотна лента са с всеки план.

Преглед ExpressVPN: Това струва ли си парите?

 • План за един месец - $ 12.95 / M това е основният план, предлаган от ExpressVPN и няма отстъпки.
 • 6- месечен план - $ 9.99 / M този план е за 6 месеца и трябва да плащате обща сума от 59,95 USD след всеки шест месеца.
 • 12-месечен план - $ 8,32 / M това е стандартният план на ExpressVPN и ви дава 35% отстъпка от общата сума от 99,95 USD след всяка година.

По принцип има процедура в три стъпки за абониране на план на ExpressVPN. Първо трябва да изберете план, след това да въведете имейл адрес и да изберете начина на плащане по ваш избор. Изпращат ви имейл за потвърждение заедно с подробностите.

Доста дълъг набор от методи на плащане

Има различни методи, чрез които лесно можете да платите сумата на абонамента. Опциите за плащане включват кредитна карта, PayPal, биткойн и други като AliPay, UnionPay, WebMoney и т.н..

Преглед ExpressVPN: Това струва ли си парите?

Можете да платите чрез удобен за вас метод; обаче в този преглед на ExpressVPN, бих ви предложил да платите чрез анонимен канал като Bitcoin. Това се препоръчва, тъй като чрез тези методи вашите данни остават анонимни и фактът, че сте закупили VPN услугата.

Какво ще кажете за сигурността на ExpressVPN

ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови и по отношение на местоположението няма заплаха от строги интернет правила или наблюдение на агенции като NSA или други. От друга страна, има широк спектър от протоколи за сигурност включително OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP и SSTP. Нещото, което харесвам при ExpressVPN, е, че те избират най-подходящия протокол за сигурност според вашите нужди. Протоколът, който обикновено свързват обаче, е OpenVPN през UDP. Но можете да промените протокола от ръчни настройки, ако искате.

256-битов AES алгоритъм се използва за криптиране на трафика и също така най-високото удостоверяване на SHA 512 се използва от ExpressVPN. Това са стандартите за криптиране по подразбиране, които са непроменими, ако използвате приложението VPN.

Друга перспектива за сигурността на VPN е политиката за поверителност и политиката по отношение на дневника на дейностите. ExpressVPN има строгия няма политика за регистрация и те не следят каквато и да е потребителска дейност, която е ясно посочена в тяхната политика за поверителност.

„Ние не събираме регистрационни файлове за вашата активност, включително не регистриране на историята на сърфиране, местоназначение на трафика, съдържание на данни или DNS заявки. Също така никога не съхраняваме регистрационни файлове за връзка, което означава, че няма регистрация на вашия IP адрес, вашият изходящ VPN IP адрес, времена марка за връзка или продължителност на сесията. “

Някои важни характеристики на ExpressVPN

Наред с общите функции на VPN и протоколите за сигурност, има и други функции, които бяха открити по време на прегледа на ExpressVPN.

Едновременни връзки

Преди имаше просто възможност за свързване на едно устройство с един акаунт на ExpressVPN. Въпреки това, сега те са подобрили тази функция и можете да свържете три устройства едновременно в един акаунт.

Тук бих искал да спомена, че бихте могли интелигентно да увеличите устройствата, които са защитени с VPN криптиране. Чрез свързване на вашия безжичен рутер с ExpressVPN акаунт, всички устройства, използващи интернет от този рутер, могат да бъдат защитени.

Kill Switch

Kill Switch е функцията, чрез която интернет връзката автоматично се прекъсва от VPN в случай, че има внезапен спад в VPN връзка.

Рядко съм се сблъсквал с спада на връзката през 6-месечния период от време. Въпреки това, функцията за превключване на убийства работи добре в ситуацията. Тази функция е въведена, тъй като спада на VPN връзката може да доведе до некриптиране на данните в интернет и вашата идентичност може да бъде изложена.

Разделяне на тунели

Тази функция е основно за по-нататъшно повишаване на скоростта чрез разделяне на интернет трафика на криптирани и нешифровани категории. Тази функция на ExpressVPN е налична в Mac, Windows и рутер устройства.

С помощта на разделно тунелиране можете да изберете приложения, които ще бъдат защитени от VPN, и приложения, които ще заобиколят VPN защитата.

Чрез достъп до настройките в Windows и Mac можете да промените настройките по подразбиране на вашия VPN акаунт. Има три варианта; Всички приложения използват паролата, не позволявайте на избраните приложения да използват VPN, а само на избраните приложения да използват VPN.

Нека скочим в север & Тестове за скорост

ExpressVPN обхвана повечето страни по целия свят, които го правят ефикасен при деблокиране на съдържание. Те имат 1500+ сървъра в 94 държави, сред които потребителят може да избере сървъра по свой избор. Също така, няма ограничение за превключване на сървъри, което е благоприятно, когато деблокирате съдържание, особено поточните услуги като Netflix.

Когато обаче става въпрос за скоростта на изпълнение, това е най-мощната функция, която открих при преглед на ExpressVPN. Популярността на ExpressVPN се дължи и на такава бързина, която е голямо изискване, заедно със сигурността по време на сърфиране и торент.

Докато тествах скоростта на ExpressVPN, промених сървърите и забелязах, че сървърите, разположени в близост до реалното ми местоположение, работят по-бързо от тези, които са далеч. Също така, скоростта зависи от фактори като натоварване на сървъра, вашата скорост на интернет, операционна система и др. Въпреки това, с всички тези променливи скоростта на ExpressVPN беше изключителна. Сървърите, които са разположени в ЕС, бяха най-бързите, а азиатските сървъри бяха най-бавните в сравнение с другия ExpressVPN сървър, който се намираше в САЩ или Европейския съюз.

Уебсайт и интерфейс на ExpressVPN

Първият външен вид на сайта ExpressVPN не е твърде претоварен и нов потребител може лесно да получи желани упътвания. На началната страница те нямат подробна информация за услугите; някои функции обаче са подчертани.

Докато наблюдавате уеб страницата си за преглед на ExpressVPN, най-хубавото е, че всеки аспект на VPN е подчертан на началната страница с линк към подробна информация. Почти същата информация има в заглавката и долния колонтитул на уебсайта, но има допълнителна информация в долния колонтитул. На уебсайта има подробни ръководства за настройка на всяко устройство, заедно с видео поддръжката.

От друга страна, интерфейсът на ExpressVPN клиента също е лесен за използване и лесен за използване. След като завършите процеса на изтегляне и инсталиране, трябва да въведете код за активиране, когато го стартирате за първи път. Кодът за активиране се получава чрез имейл за потвърждение и кодът за всяко устройство е различен.

След целия този процес на настройка, приложението се стартира. Първото нещо е да изберете местоположението на сървъра, което бихте могли също да маркирате със звездата, ако искате да получите достъп до нея по-късно. Както беше казано по-рано, протоколът е избран по подразбиране и ако искате да го промените, тогава трябва да получите достъп до менюто с опции. В менюто с опции има и други променливи настройки, които можете да персонализирате според нуждите си в интернет.

Мобилното приложение на ExpressVPN също е същото като настолното приложение и изисква същия процес. Ето защо това е едно от най-простите приложения, които съм виждал по време на много VPN прегледи. Има обаче един липсващ с процеса на свързване на ExpressVPN. Когато свързвате ExpressVPN на устройство, трябва ръчно да го изключите и да не можете да стартирате връзката от акаунта дистанционно.

Не изглежда недостатък, доколкото трябва да свържа четвъртото устройство и не мога да осъществя достъп до вече свързаното в момента.

ExpressVPN работи с US Netflix?

Когато става въпрос за деблокиране на Netflix, повечето VPN мрежи не са в състояние да ви дадат привилегията. Наистина има малко VPN, които все още работят за Netflix и тези също остават изоставащи по време на поточно видео. Когато тествах ExpressVPN за Netflix, резултатът беше наистина добър, но е необходимо да се спомене, че има определени сървъри, които работят за деблокиране на Netflix.

Причината само за няколко работещи сървъра е, че Netflix непрекъснато блокира VPN IP-та и ExpressVPN поддържа ефективността, тъй като много IP адреси все още не са идентифицирани от Netflix. Друга причина за успешното деблокиране е, че в САЩ има адекватен брой ExpressVPN сървъри. Въпреки това, с достъп, се нуждаете от ефективност на скоростта, така че процесът на поточно преминаване гладко, без да прекъсва бързането.

И все пак има и други популярни поточни канали, които съм тествал по време на преглед ExpressVPN. Например, HBO, Hulu и BBC iPlayer бяха лесно достъпни чрез ExpressVPN връзка. Коментар от дискусия Работи ли ExpressVPN? Препоръчва се, надежден и безопасен ли е? Всяка друга услуга, която трябва да опитам?.

За всяко отблокиране, не забравяйте да превключите ExpressVPN сървъри, така че да можете да намерите работещ.

ExpressVPN с торентинг анонимно

Torrenting изисква някои страхотни VPN функции, за да работят правилно и това е причината много VPN да са изключително помия, докато P2P споделянето на файлове. За щастие ExpressVPN има основното изискване за торент, което е бърза скорост.

Проблемът с торентинг е, че потребителят не може да получи само юридическо известие, но IP адресът, заедно с други лични данни, е видим за всеки торент в този пул за споделяне на файлове. Това е причината, поради която хората използват VPN сигурност, но скоростта им в Интернет върви наистина бавно. По принцип скоростта намалява с VPN, но докато торентът става по-изоставащ заради огромните файлове на торентите.

ExpressVPN беше ефективен при торентинг, тъй като има допълнителен компонент за скорост в тяхната услуга и те също така предоставят неограничена честотна лента, която премахва натиска на ограничено изтегляне или мисълта, че големите файлове на торентите ще надхвърлят лимита на данни.

Как се отнасят с вас като с клиент?

ExpressVPN осигурява денонощната поддръжка за чат на живо за своите клиенти. За разлика от много доставчици на VPN, персоналът зад чата е наистина отзивчив и те дават всяка подробност относно зададената заявка. По-изгодно нещо за клиентите на ExpressVPN е, че чатът на живо е отворен за всеки индивид, независимо дали са клиенти или не.

Мисля, че поддръжката на чат на живо е най-удобният метод за достъп до обслужващия персонал, но ако искате друг канал, ExpressVPN предоставя форма за контакт и методи за електронна поща също. Времето за отговор на имейл съобщения също е адекватно и аз получих отговора след един час.

ExpressVPN има наистина лесно и просто приложение, което всъщност не се нуждае от поддръжката. Съществуват обаче често задавани въпроси, информативни блогове и ръководства за настройка, които насочват клиентите.

Преглед ExpressVPN; Окончателна присъда

За тези, които просто търсят перфектен VPN, без да се притесняват от разходите, ExpressVPN е ефективен във всяка перспектива. Наред със сигурността, обслужването на ExpressVPN е бързо, торентно и най-важното; тя все още работи с отблокиране на Netflix.

Услугата му има малко проблеми и приложението ExpressVPN е лесно за използване. Всички тези функции заедно струват високата цена, която никога не е загрижена, ако имате 30-дневна гаранция за връщане на парите. Коментар от дискусия Express VPN е най-бавната и най-малко надеждната платена VPN услуга. Не го купувайте, ако сте в Китай.