Pregled Hola VPN: Ali je Hola varna za uporabo? & Alternative

[ware_item id=33][/ware_item]

Internetne težave s hola VPN in nejasna razprava o varnosti hola so me prisilile k podrobnemu pregledu hola.


Pridružil sem se številnim skupnostim za izkušnje uporabnika VPN in povprašal strokovnjake o njihovih priporočilih.

Internet je poln novic, ki uničujejo zasebnost;

Nedavni „Hola VPN ugrabijo prek kripto valute MyEtherWallet,"In novice o prodaja pasovne širine Hola VPN močno odklonil uporabnike od uporabe hola VPN.

Kopajmo globoko in ugotovimo!

Večina najboljših ponudnikov VPN uporablja različne virtualne strežnike iz različnih držav. Strežniki so dejansko dobili pasovno širino za dodeljevanje uporabnikom in omogočanje, da svoj promet usmerijo v šifriran predor.

V primeru Hola VPN uporabljajo povezavo enakovrednih s svojimi uporabniki ali nameščenci. Tako je kot Torrenting, kjer veliko sejalcev medsebojno uporablja datoteke in deli delno.

Zmeden?

Dobro poznate postopek P2P tako, da prelistate »Kako deluje hudourništvo«.

No, preidimo na vidike hola VPN, za katere so ljudje najbolj zmedeni.

Je Hola popolnoma BREZPLAČNA?

Hola VPN se običajno uporablja kot brezplačna storitev in se ne razlikuje od mnogih brezplačnih VPN-jev.

Razmišljam, zakaj?

Kot večina brezplačnih VPN-jev tudi hola VPN ponuja vrhunsko storitev, zato se brezplačna različica uporablja kot močno orodje za prikrivanje brezplačnih uporabnikov VPN v premium različico.

Tu so presenetljive razlike med brezplačnim VPN Hola in Hola Plus (premium)

V brezplačni različici ste vrstnik, pomeni, da namesto da bi bili povezani s strežnikom, se vaši signali tunelirajo prek povezave njegovih uporabnikov. Toda v plačljivi storitvi hola VPN lahko uporabite hola VPN, ne da bi neporabljeni vir delili z omrežjem.

Pregled Hola VPN: Ali je Hola varna za uporabo? & Alternative

Ne samo to!

Hola VPN svoje brezplačne naročnike uporablja kot botnet in jih prodaja svojim plačljivim strankam za dodatnih 20 GB $.

Kot sem že doživel, je storitev Hola plus hitrejša od brezplačne različice. V glavnem gre za pogovore uporabnikov od brezplačnih do premium, ki bi jih bilo mogoče priča v večini VPN-jev z brezplačnimi različicami.

Nekaj ​​splošnih razlik med brezplačno storitvijo Hola in hola plus je;

 • Premium omogoča istočasno povezavo z 10 napravami.
 • 30+ IP po vsem svetu
 • Hitrejša sprememba IP-ja

Je Hola varna za uporabo?

Varnost je viden razlog, zaradi katerega se ljudje odločijo za VPN.

Ampak!

Kaj pa če VPN podjetje samo prijavi ali sprejme sporazum o zasebnosti? Nihče ne bo izbral takšnega VPN-ja. Pred približno pol leta, julija 2018, je na spletnem dnevniku Hola VPN naveden hekerski dodatek za kromiranje Hola VPN.

Toda kot običajna gesta je ekipa Hola o tem poročala tudi na lažji način in poudarjala njihove poskuse in predstavo glede varnostnega popravka.

Vendar pa nikoli ne morem zaupati ogroženi VPN brez popolne potrditve zasebnosti in varnosti. Med iskanjem varnosti Hola VPN sem bil priča različnim novicam, ki so poročale o puščanju podatkov in izkoriščanju ranljivosti.

V tistem trenutku sem se spraševal, da je vodstvo Hola VPN zahtevalo tudi varnostni popravek, ko so se pojavile prve novice na internetu, vendar so se znova pojavili pomisleki glede zasebnosti. Potem pa obstaja zagotovilo, da je to zadnja novica o nevarnosti?

Ali Hola vodi hlode?

Hola VPN ne podpira stroge politike brez dnevnika, prav tako ne trdijo, da se prijavlja, vendar je kopanje globoko v podrobnosti njihove politike zasebnosti razkrilo številne skrite politike.

Zabeležijo veliko informacij!

Toda to je očitno pri številnih brezplačnih VPN-jih, zato me to ne preseneča. Toda večina VPN-jev svojo politiko prikrije z izgovori; zbiranje podatkov je za izboljšanje uporabniške izkušnje itd.

V pravilniku o zasebnosti VPN je veliko informacij in večina ljudi se jih izogiba. To je tisto, kar ponuja več možnosti za brezplačno VPN.

Vendar vam ni treba skrbeti.

Temeljito sem prelistala politiko zasebnosti Hola VPN in našla veliko stvari, ki bi lahko zadevale tudi vas.

Poglejmo.

 • Prva stvar je, da beležijo vašo dejavnost, brskalnik, ki ga uporabljate, in koliko časa porabite na vsaki strani. Skoraj enake stvari, ki so dovoljene ponudnikom internetnih storitev v novi FCC regulaciji o nevtralnosti omrežij, in ljudje so jezni na to, odkar so odobreni.

Pregled Hola VPN: Ali je Hola varna za uporabo? & Alternative

 • Poleg tega Hola VPN v razdelku z osebnimi podatki navaja, da hranijo vaš e-poštni naslov, vaše ime in odpirač oči je tudi vaš IP naslov. Zaradi določene klavzule se mi zdi, da je smisel VPN-ja potem?

Pregled Hola VPN: Ali je Hola varna za uporabo? & Alternative

 • Gotovo razmišljate, da ne bi moglo biti nič drugega bolj uničujočega. Ampak obstaja.

Hola VPN deli tudi vaše podatke.

Šokantno?

Pravilnik o zasebnosti hola VPN me je tudi šokiral, ko delijo moje osebne podatke in kaj vse ostane. Kot je navedeno, si delijo informacije s „podružnicami in povezanimi družbami“, vendar niso navedli, kdo so ti subjekti. Tudi če hola VPN to določi, je še vedno zaskrbljenost, da se odstrani del mojih občutljivih podatkov hrani in posreduje tretjim osebam, ne glede na to, kdo so.

Pregled Hola VPN: Ali je Hola varna za uporabo? & Alternative

Kot sem že povedal, kljub tako vsiljivim klavzulam o zasebnosti mnogi brezplačni VPN trdijo, da nikoli ne zbirajo, ne delijo ali shranjujejo podatkov o uporabnikih. Medtem ko sem pregledoval Hola VPN, sem zasledil podobne trditve.

Tu je primer.

Pregled Hola VPN: Ali je Hola varna za uporabo? & Alternative

To trditev sem našel v razdelku s pogostimi vprašanji Hola VPN. To so stvari, ki posameznike zmedejo in menijo, da je brezplačen VPN varen. Ko gre za resno težavo, se večina brezplačnih VPN zaščiti z izjavo, ki jo je dala v svoji politiki zasebnosti.

Pregled uporabnika izdelka na Redditu

Reddit štejem za platformo, kjer bi lahko vsakdo dobil verodostojen in iz prve roke pregled uporabnikov. Zato sem se za pregled hola VPN z vidika uporabnika napotil na spletno mesto.

Presenetljivo je bilo, da je bilo veliko vprašanj, razprav, novic in izkušenj glede hola VPN, in da bi preučili vsak komentar, je bilo potrebno veliko časa.

Ampak lahko bi rekel, da večina komentarjev nakazuje, da ne smete uporabljati Hola VPN.

Tu je nekaj primerov.

Hola VPN, delim svoje negativne izkušnje iz r / pcmasterrace

Tudi nekaj podrobnih mnenj je.
Kartica

Kartica

5 najboljših Hola alternativ za uporabo:

Zakaj večina uporabnikov išče hola alternative? Lahko bi poiskali tudi najboljši VPN. Verjeten razlog je, ker obstajajo nekatere učinkovite funkcije hola VPN, ki jih uporabniki ne želijo izgubiti.

Te lastnosti uporabnike prisilijo, da dobijo alternativo in zasebnost, ki je bila zaradi hola VPN ogrožena.

Poglejmo nadomestne Hola VPN.

Tu je nekaj zaupanja vrednih brezplačnih VPN-jev, ki vam bodo nudile boljšo varnost in zasebnost za razliko od Hola.

1 - DotVPN

DotVPN je ena izmed najbolj priljubljenih razširitev VPN in epska rešitev za tiste, ki iščejo Hola alternative. Ta VPN je vdrla v internet leta 2014 in pridobila ogromen odziv uporabnikov interneta. DotVPN ima skoraj 10 milijonov prenosov iz držav po vsem svetu.

Obstajajo določene prednosti, za katere uporabniki večinoma upoštevajo DotVPN;

 • Neomejena pasovna širina lahko med prenosom in pretakanjem težke vsebine izjemno koristi.
 • Obsežno pokritost strežnika z neomejenim preklopom vam lahko zagotovi številne izboljšane možnosti za deblokiranje vsebine z nenehnim povezovanjem strežnikov, dokler uspešno ne odblokirate želene vsebine.
 • Enostaven za uporabo DotVPN je izredno koristen za uporabnike interneta, še posebej tiste, ki so novi v tehnologiji VPN.
 • Funkcije, kot so Brezplačen TOR znotraj integriranega požarnega zidu dodajte dodatno plast zaščite spletnemu brskanju.

DotVPN je na voljo za prenos v brskalnike Chrome, Firefox in Opera. Uporabniški promet šifrira s 4096-bitnim ključem, ki je dvojno močnejši od bančnih standardov. Zato je inteligentna izbira za anonimno brskanje in deblokiranje vsebine.

2 - BetternetVPN

Betternet je razširitev VPN, ki je bila prej na voljo za uporabo v mobilnih napravah, vendar jo je mogoče prenesti kot dodatek za Chrome, Firefox in kot aplikacijo za Windows. Določene koristi lahko pridobite z boljšimnetnetPPN, ki so v Hola VPN bodisi neučinkoviti bodisi popolnoma odsotni. Zato je BetternetVPN tudi med najboljšimi možnostmi za Hola alternative.

 • Brez omejitev podatkov z Betternet VPN svojim uporabnikom nudi veliko izpostavljenost in zadovoljstvo med nalaganjem in pretakanjem vsebin, ki zahtevajo ogromno podatkov. Uporabniki se pri mnogih VPN soočajo z nadležnimi omejitvami, ki jih omejujejo na določeno raven uporabe.
 • Anonimnost z neuveljavljenim naslovom IP je največja prednost, ki je ne bi mogli doseči z izbiro razširitve HolaVPN. Uporabniki imajo popolno anonimnost s nepoškodovanim geslom in pravilnikom nič dnevnika.
 • Povezava z enim dotikom je možno prek povezave, ki jo dobite v brskalniku po prenosu sistema BetternetVPN. Zato je storitev VPN izjemno enostavna za uporabo.

Gre za razširitev VPN, ki jo je mogoče prenesti v brskalnike Chrome in Firefox. Prav tako podpira večino platform, kot so Windows, Mac, iOS in Android.

3 - Windscribe VPN

Če iščete brezplačno storitev VPN s funkcijami, enakovrednimi plačljivi storitvi VPN kot Windscribe, je močna izbira, ki jo lahko naredite kot Hola alternativa. Izjemne lastnosti, ki jih ponuja Windscribe VPN, so;

 • 10 GB podatkov je ogromna omejitev podatkov iz VPN Windscribe, s pomočjo katere lahko doživite brezstično brskanje po internetu.
 • Blokirajte oglase, spletne sledilnike in svetilnike na spletnih mestih, ki jih uporabljate vsak dan. To bi lahko izjemno izboljšalo vašo izkušnjo brskanja, saj velika količina vsiljivih oglasov uniči spletno brskanje.
 • DNS zaščitnik in stikalo Kill so dodatne in napredne funkcije, ki jih dobite z Windscribe VPN.
 • povezava je edinstvena funkcija, s pomočjo katere bi uporabnik lahko preveril število sledilcev, ki obstajajo na določenem spletnem mestu.

Windscribe VPN je združljiv z vsemi priljubljenimi napravami, kot so Android, iOS, Linux, Windows in Mac. Slaba stran Windscribe VPN pa je, da omejujejo število strežnikov za uporabnike brezplačnih storitev.

Windscribe bi bilo mogoče prenesti kot razširitev na brskalnike Chrome in Firefox.

4 - VPN Zenmate

Po svojih značilnostih in kot trdi spletno mesto, je Zenmate VPN popolna spletna rešitev za iskalce VPN. To je primerna Hola alternativa, ki ponuja varen in zaseben dostop do vsebine, ki jo imate radi. Zato je pridobila ogromno število uporabnikov, ki je več kot 40 milijonov z vsega sveta.

 • Ogromno omrežje strežnikov je neverjetno koristen za uporabnike in jim ponuja večje možnosti za deblokiranje vsebine in dostop do omejenih spletnih mest. Zenmate VPN strankam omogoča izbiro strežnika po lastni izbiri.
 • Zenmate VPN ščiti pred prodajalci in sledilci drugih proizvajalcev ki se izognejo možnosti prikazovanja različnih ciljnih oglasov.
 • Ščiti pred puščanjem IP, DNS in WebRTC ki so na voljo pri malo ponudnikih VPN.

Poleg tega ima Zenmate zaviralec zlonamerne programske opreme, ki vas ščiti pred morebitnimi ranljivostmi in kibernetskimi napadi. Vendar pa lahko izbirate med štirimi VPN strežniki, če ste brezplačni odjemalec VPN.

Lahko dobite Zenmate za Chrome, Firefox in Opera.

5 - VPN TunnelBear

TunnelBear VPN je storitev VPN z učinkovitimi varnostnimi funkcijami, ki jo pripeljejo do najbolj priporočenih alternativ Hola. Ta razširitev VPN ima prednost pred HolaVPN zaradi nekaterih koristi, ki jih uporabniki dobijo.

 • 256-bitno šifriranje AES ki je najbolj zaščiten in napreden šifrirni protokol za zaščito podatkov. Zato obstaja najnižje možno tveganje za vaš podatkovni promet.
 • Učinkovita hitrost je še ena glavna značilnost, zaradi katere je VPN vredno razmisliti. Vsebino lahko pretakate brez motečih motenj.
 • Je Uporabniku prijazno Storitev VPN in uporabniki lahko z njo brez težav poskrbijo, še posebej tisti, ki se izognejo dolgotrajnemu postopku povezave.
 • Uporabnikov je ogromno možnost izbire strežnikov iz 20 držav po lastni izbiri. To pomeni, da postane deblokiranje pri skoraj vsaki vsebini bolj priročno in enostavno.

Po vsem svetu je več kot 40 milijonov uporabnikov, ki so za svoje brskalnike pridobili TunnelBear VPN. Podpira skoraj vse naprave, kot so Windows, Mac, iOS, Android, pametni televizorji, Apple TV, Chromecast in Ruko.

TunnelBear VPN lahko prenesete v brskalnik Chrome in Opera.

Morate upoštevati enega od Hola alternative

Če poznate vsa ta dejstva, ste se morali odločiti, da se boste odločili za eno od Hola možnosti. Ljudje, ki že uporabljajo Hola VPN, morda niso izkusili takšnih stvari, so lahko posledica uporabe VPN-ja ali pa morda težave ni mogoče presoditi, kot sta prodaja pasovne širine ali uporaba IP-ja.

Večina alternativ Hola, o katerih smo govorili v tem članku, je razširitev VPN, vendar zagotavljajo zadovoljive storitve. Toda posamezniki, ki iščejo popoln paket z zanesljivo varnostjo, nemotenim pretakanjem, strelovodjo, neomejeno uporabo podatkov, hudournikom in še veliko več stvari, se morate odločiti za ponudnika VPN s polno zavezo, kot so ExpressVPN, CyberghostVPN ali NordVPN.

Vendar je bolje, da izdelek kupite tako, da vložite le nekaj centov, namesto da bi bili izdelek sami.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me