Преглед на Browsec и 5 най-добри алтернативи за използване

[ware_item id=33][/ware_item]

Констатации на автора: Докато пиша това ревю на Browsec, имам много потоци в услугата. Намерено изтичане на DNS и изтичане на WebRTC, докато тествате услугата. Не се препоръчва за торент или поточно предаване. констатира огромен спад в скоростта и на сървърите. Като алтернатива можете да опитате NordVPN, който е 9/8 от 10 потребителски рейтинга. 


Browsec VPN е прокси добавка, която е достъпна за браузъри Chrome, Opera и Firefox, чрез които можете просто да деблокирате уебсайтове по целия свят. Той спечели огромно внимание с списък от потребители от почти 3 милиона. Тази услуга не показва много знания относно собствеността върху VPN разширението на уеб страницата. Установено е обаче, че Browsec е руски пълномощник.

Руските опити за установяване на ограничен интернет създадоха несигурност по отношение на анонимността, предлагана от Browsec. Компанията на Browsec LLC е собственик на услугите и предлага безплатни услуги на потребителите по целия свят. Ако обаче искате подобрена версия с много ефективни функции, можете да изберете първокласното им предложение, което включва месечни и годишни планове за ценообразуване.

В този преглед на Browsec ще видим дали този VPN предоставя, анонимна връзка, най-бърза връзка, избор на VPN протоколи, широката гама от VPN сървъри & DNS защита от теч.

Browsec е съвместим с повечето устройства, включително Mac OS X, Windows, Linux, iPhone и iPad. Той също предлага VPN приложение за мобилни телефони.

Browsec има рейтинг 4,5 / 5 в уеб магазина на Google, което е добър рейтинг, даден чрез 11000+ отзива.

Нека да поговорим за Pro & Con е

Професионалисти

  • Лесен за използване: Интерфейсът, предлаган от разширението Browsec VPN, е лесен за използване и лесен за използване. Един човек може лесно да инсталира и научи работата на тази добавка.
  • Превключване на местоположението на сървъра: Можете да превключите местоположението на вашия сървър между четирите предоставени опции според собствената си воля.
  • Без ограничение на данните: Това означава, че неограничено изтегляне и безгрижно преживяване на сърфиране могат да се ползват от потребител.
  • Приложение за iOS: Това ви дава по-бърза скорост на сърфиране в сравнение с добавка на браузъра.

Против

  • Ограничено местоположение на сървъра: С безплатната версия на разширението на Browsec VPN потребителите получават само четири от тридесет места, за да превключат връзката си.
  • Капачка на лентата: Потребителите трябва да изпитват бавно и прекъснато сърфиране поради ограничението на честотната лента от 1 Mbps.
  • Неясна политика за поверителност и регистрация: Те нямат ясна политика или план относно неприкосновеността на личния живот, чрез който прозрачна услуга може да бъде възможна за потребителите.
  • Ограниченията могат да засегнат услугите на Browsec VPN поради местоположението му в Русия.
  • Неясни обещания: Те обещават на потребителите да предоставят анонимно преживяване при сърфиране, но не предоставят задоволителна информация за тяхната политика относно затъмняването на IP. Също така, техните услуги не могат да работят по поточни канали като Netflix, когато те потвърждават.

Ако обаче разгледате разширението на Browsec VPN и услугите, които предлага с него безплатна версия, те са достатъчно тихи и си струва да се обмисли. Потребителят може да отблокира ограничени уебсайтове, да предава видеоклипове, да изтегля съдържание, без да излага идентичността си на интернет света. Такива основни функции, предоставени от добавката Browsec и VPN, са голяма защита на поверителността за тези, които не искат върховна сигурност.

Browsec VPN (Premium услуги)

С браузър премия VPN услуги, можете да увеличите предоставените функции на изключително ниво. Всички функции, предоставени с безплатната версия, стават много по-ефективни и се увеличават изключително много за първокласните клиенти.

Капачката на честотната лента вече не е проблем и можете свободно да разглеждате тежко съдържание и да изтегляте неща, без досадни прекъсвания и забавяния. Има 30 сървъра за потребители, от които те могат да изберат това според съдържанието, до което искат да имат достъп. Една от възможностите за осигуряване на лекота е, че ви се предоставят със специалните ленти за движение, които ви осигуряват стабилно ускорение, докато сърфирате в уеб страници.

Планове за ценообразуване и методи на плащане

За платените клиенти цените на добавката на Browsec VPN са наистина достъпни и евтини в сравнение с другите VPN услуги. Те имат два плана, единият е месечен, а другият е годишна база.

За месечния план трябва да платите само $ 4,99, но този разход намалява до 33%, когато изберете годишен план за ценообразуване. За годишно плащане трябва да платите 39,99 долара, което означава сума от почти 3,33 долара на месец.

Преглед на Browsec и 5 най-добри алтернативи за използване

Те рекламират да предоставят 80 опции за плащане, включително PayPal, VISA, MasterCard и други, но в зависимост от местоположението на клиента. Също така клиентът не може да използва биткойн метод на плащане независимо от местоположението.

Записване и политика за поверителност

Както беше казано по-рано, Browsec не е уточнил как те събират потребителската информация и какви данни ще се съхраняват. Те заявяват само, че някаква информация се съхранява за подобряване на потребителското изживяване и за по-добра представа. Въпреки това, докато избирате VPN, е необходимо да има ясни клаузи в политиката за поверителност на VPN услугата.

На уебсайта на Browsec има кратка политика за поверителност, която можете да прочетете тук.

Тест за скорост на браузър VPN

Тестът за скорост с Browsec VPN се оказва ефективен. Също така беше отчетено прилично време за връзка, когато бяха тествани различни местоположения на сървъра.

Скоростта на сърфиране на почти всеки сървър беше задоволителна с изключение на някои. Например, сървърът в Сингапур, чийто отговор е по-бавен и се наблюдават забавяния на скоростта.

браузър vpn преглед

Поддръжка за мобилни устройства

Приложението за Android на добавка за браузър VPN работи с който и да е от приложението за iOS или Android, което прави любимото ви съдържание лесно достъпно на всяко място. Освен това прави вашите данни безопасни по време на пътуване и ви защитава, докато сте на обществена Wi-Fi връзка.

браузър vpn преглед

Това мобилно приложение се представя добре и няма забавяне на скоростта. Подобно на разширението за браузър, мобилното приложение има лесен интерфейс с ясни инструкции.

Поддръжка на клиенти

Въпреки че нямат функция за чат на живо или денонощна услуга за обслужване на клиенти, времето за реакция им е достатъчно бързо, за да обслужва потребителите си. Те подпомагат потребителски проблем с голяма загриженост и работят за решаването на този проблем възможно най-скоро.

Преглед на Browsec и 5 най-добри алтернативи за използване

Потребител на Browsec може да адресира проблема си, въпреки че изпрати въпроса си от страницата си „свържете се с нас“. Най-вероятно ще получите отговор в рамките на няколко часа след като съобщите за проблема си.

Липсва забелязано, докато преглед на Browsec

Има много твърдения, които са посочени в уеб магазина на Chrome, които не са проверени по време на преглед на Browsec. Например, там е написано, че VPN ще поддържа канали като Netflix, Hulu, Spotify, Soundcloud и т.н.; обаче сред тях няма да можете да предавате поточно Netflix и Hulu. Това вероятно е, защото тези канали за стрийминг са наистина популярни и биха могли да бъдат деблокирани само от няколко платени VPN. И все пак Netflix непрекъснато блокира VPN мрежи и сега може да бъде деблокиран от някои реномирани VPN мрежи.

Browsec също не включва вградените функции, които ограничават рисковете за изтичане на IP, като WebRTC или флаш плейър. Следователно, потребителите трябва да инсталират добавката или допълнителните разширения, за да предотвратят такива заплахи.

Нека да поговорим за алтернативите на браузъра

Различни пачове за сигурност и липса на функции ни принудиха да проверим някои други VPN разширения, които биха могли да бъдат най-добрите алтернативи на Browsec за потребители на VPN.

Повечето от потребителите на Browsec са се оплакали от своите грешни поточни услуги, особено при достъп до канали като Netflix. Също така, на потребителите просто са предоставени 4-те опции за превключване на сървъра с тяхната безплатна версия.

Те имат неясна политика относно събирането на потребителска информация и как тези данни се съхраняват от разширението VPN. Те само казват, че информацията за потребителя се съхранява с цел изследване и усъвършенстване. Също така не е известно, че дневника на клиентите се съхранява в личен план или е изтечен точно както другите уебсайтове.

Коментар от дискусия [ALL] Browsec: Разширението на Chrome, което отваря свят на ново съдържание.

Следователно събраната информация може да бъде изтекла или споделена с трети страни и правителствени агенции. Освен това липсата на информация относно компанията, собственик на VPN, се отразява негативно на политиките за поверителност на Browsec. Без знанието на ръководството зад даден бизнес или продукт, никой не иска да инвестира парите си в него. Въпреки това човек избягва да обмисля безплатната си версия, тъй като никога не иска да направи компромис с личния си живот.

За щастие има много безплатни VPN разширения, които осигуряват на потребителите на интернет задоволително представяне и подходяща поверителност. За нашите читатели и тяхното удобство сме филтрирали някои от най-добрите алтернативи на Browsec, които биха могли да изберат за страхотно изживяване.

5 най-добрата алтернатива за браузър

1 - DotVPN (най-доброто за стрийминг)

Съвместим с: Chrome, Firefox, Opera, iOS, Android, Windows

Преглед на Browsec и 5 най-добри алтернативи за използване

DotVPN е безплатна VPN услуга, която има много потребители по целия свят поради своите здрави функции и всестранна производителност. Ние сме му дали първия приоритет сред всички алтернативи на Browsec поради лесното предаване, което предоставя на потребителите.

DotVPN осигурява сигурност на Wi-Fi горещата точка с достъп до блокирано съдържание чрез премахване на ограниченията за местоположение. Затова лесно бихте могли да се насладите на любимите си неща и канали като Netflix, BBC, Facebook, YouTube и много други.

DotVPN се сдоби с невероятен потребителски отговор и има повече от 10 милиона изтегляния от 160+ страни. Те имат наистина прост процес на настройка с връзка с едно щракване. Това е ефективна безплатна VPN услуга, особено за деблокиране на съдържание поради огромния набор от възможности за превключване на сървъри, за разлика от други безплатни VPN. Можете да промените местоположението на вашия сървър според вашата воля между опциите, включително Великобритания, САЩ, Швеция, Сингапур, Швейцария и други.

Коментар от дискусия [ALL] Browsec: Разширението на Chrome, което отваря свят на ново съдържание.

2 - Windscribe VPN

Съвместим с: Chrome, Firefox, Opera, Linux, Windows, MacOS, Linux

Windscribe-VPN преглед

Windscribe е популярна VPN услуга, която продължава да увеличава ефективността на своето VPN разширение и затова голямо внимание за тези, които търсят алтернатива на Browsec, е. Наскоро те пуснаха Windscribe Beta за потребители на Linux.

Windscribe ви предоставя 9 места за сървъри, от които да избирате. Той също така ограничава проследяването и натрапчивите реклами, за да направи вашето преживяване на раздразнението безплатно. Макар и лесно деблокиране, вие също имате подходяща поверителност.

Коментар от дискусия Безплатно VPN предложение за торент.

3 - Betternet VPN

Съвместим с: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Windows, Linux, Android, iOS

Преглед на Browsec и 5 най-добри алтернативи за използване

BetternetVPN предлага на потребителите си с неограничена честотна лента, което е голяма наслада и полза за непрекъснато поточно предаване и изтегляне.

Той осигурява лесна връзка с потребителите с едно докосване на VPN, позволяващо на вашия работен плот. Не е необходима регистрация или влизане, които много потребители се опитват да избегнат и искат неусложнена, бърза настройка. Те също така твърдят, че в своята политика за поверителност не регистрират клиентските данни, следователно вашите лични данни са безопасни от всякакъв вид проследяване и проследяване.

4 - CyberGhost VPN

Съвместим с: Chrome, Firefox, Opera, Windows, Mac, iOS, Linus, Android

Преглед на Browsec и 5 най-добри алтернативи за използване

Cyberghost VPN ви предоставя анонимност чрез затъмняване на вашия IP адрес и точно това ни кара да го препоръчваме като алтернатива на Browsec. Вградената защитна стена ви защитава при поточно предаване и докато сте свързани с обществен Wi-Fi.

Докато сте свързани с CyberGhost, можете да предавате популярно съдържание и канали като Netflix, Hulu, HBO и много други без досаден и продължителен процес на връзка. Можете да активирате CyberGhost VPN само с едно щракване.

5 - VPN на Hotspot Shield

Съвместим с: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Google Android, iOS

Преглед на Browsec и 5 най-добри алтернативи за използване

Hotspot Shield е напълно безплатно VPN разширение, което предоставя без реклами услуги на своите потребители. Това е ефективна алтернатива на Browsec с над 350 изтегляния.

Можете да получите достъп до блокирани уебсайтове и съдържание само с едно просто кликване за активиране на VPN услугите. Дава ви възможности за местоположение на сървъра на Великобритания, САЩ, Дания, Франция, Канада и Нидерландия. Следователно, имате огромни възможности за деблокиране на уебсайтове с криптиране на банково ниво към вашия онлайн трафик и данни.

заключение

След като прочетете това, трябва да мислите да обмислите една от алтернативите на Browsec, за да избегнете шансовете за изтичане на данни. Тези VPN мрежи, които разгледахме по-горе, са най-популярните и си струва да има сред всички безплатни VPN услуги. Трябва обаче да запомните, че това не са пълните VPN като платените. Следователно е възможно да загубите нещо в замяна на получаване на безплатни услуги.

Но за тези с по-малко частни неща и онлайн дейности, включващи лични данни, като информация за кредитни карти, пароли за вход и т.н., тези безплатни VPN разширения са добър избор.