Преглед на Hola VPN: Безопасен ли е за употреба Hola? & Алтернативи

[ware_item id=33][/ware_item]

Интернет-караница за hola VPN и объркващ дебат за безопасност на hola ме принудиха да правя подробен преглед на hola.


Присъединих се към много общности за опита на потребителите на VPN и питам професионалисти за препоръките им.

Интернет е пълен с разрушаващи поверителността новини като;

Скорошното „Hola VPN отвличане чрез криптовалута MyEtherWallet,”И новините за продажба на потребителска честотна лента от Hola VPN значително отклонява потребителите от използването на hola VPN.

Нека копаем дълбоко и разберете!

Повечето от най-добрите VPN доставчици използват различни виртуални сървъри от различни страни. Сървърите всъщност имат трафик, за да зададат потребители и да им позволят да насочат трафика си към шифрования тунел.

В случай на Hola VPN, те използват връзката peer-to-peer със своите потребители или инсталатори. Това е като Torrenting, където много сеялки използват взаимно файлови части и изтеглят частично.

Объркани?

Можете да получите добра представа за P2P процеса, като прегледате „Как работи Torrenting“.

Е, нека преминем към хола VPN аспектите, за които хората са най-объркани.

Хола е напълно БЕЗПЛАТНА?

Hola VPN обикновено се използва като безплатна услуга и не се различава от много безплатни VPN.

Мислейки защо?

Подобно на повечето безплатни VPN, hola VPN също има първокласна услуга и безплатната версия се използва като силен инструмент за скриване на безплатни VPN потребители към премиум версията.

Ето поразителните разлики между безплатния VPN Hola и Hola Plus (премиум)

В безплатната версия сте партньор, означава, че вместо да бъдете свързани към сървър, вашите сигнали се тунелират чрез връзката на неговите потребители. Но при платена услуга на hola VPN можете да използвате hola VPN, без да споделяте неизползвания си ресурс в мрежата.

Преглед на Hola VPN: Безопасен ли е за употреба Hola? & Алтернативи

Не само това!

Hola VPN използва безплатните си абонати като ботнет и ги продава на своите платени клиенти за допълнителни $ 20 GB.

Както преживях, услугата Hola plus е по-бърза от безплатната версия. Това е главно за потребителски разговор от безплатни до премиум, които биха могли да се наблюдават в повечето VPN с безплатни версии.

Някои общи разлики между безплатната услуга на Hola и hola plus са;

 • Premium осигурява едновременна връзка с 10 устройства.
 • 30+ IP по целия свят
 • По-бърза смяна на IP

Безопасна ли е Hola за употреба?

Безопасността е видна причина, поради която хората избират VPN.

Но!

Какво става, ако една VPN компания сама докладва или приеме компромиса с поверителността? Никой никога няма да избере такъв VPN. Преди около шест месеца, през юли 2018 г., блогът Hola VPN заяви хакерското разширение на Hola VPN.

Но като общ жест, екипът на Hola също го докладва по-леко, заедно с изтъкването на опитите и представата им за кръпка на сигурността.

Въпреки това никога не мога да се доверя на компрометиран VPN без пълно потвърждение на поверителност и сигурност. Докато търсех безопасността на Hola VPN, бях свидетел на различни новини, отчитащи изтичането на данни и експлоатацията на уязвимостта.

В този момент се чудех, че ръководството на Hola VPN също е поискало корекцията за сигурност, когато първите новини изплуват в интернет, но проблемите с поверителността отново бяха повдигнати. Тогава, има ли гаранция, че това е последната новина за несигурност?

Хола пази ли дневници?

Hola VPN не поддържа стриктна политика без регистрация, освен това не твърди, че се регистрира, но изкопавайки дълбоко в детайлите на своята политика за поверителност, изложих много скрити политики.

Те регистрират много информация!

Но това е очевидно при много безплатни VPN мрежи, така че това не ме изненадва. Но повечето VPN маскират политиката си с извинения като; събирането на данни е за подобряване на потребителското изживяване и т.н..

В политиката за поверителност на VPN има много информация и повечето хора избягват да я четат. Именно това предоставя повече шансове за безплатни VPN мрежи.

Но не е нужно да се притеснявате.

Прегледах задълбочено политиката за поверителност на Hola VPN и открих много неща, които биха могли да се отнасят и за вас.

Нека погледнем.

 • Първото нещо е, че те регистрират вашата дейност, браузъра, който използвате и колко време прекарвате на всяка страница. Почти същите неща, които са разрешени на доставчиците на интернет услуги в новия регламент за неутралитет на мрежата на FCC и хората са полудяли по него, тъй като са одобрени.

Преглед на Hola VPN: Безопасен ли е за употреба Hola? & Алтернативи

 • Освен това, Hola VPN посочва в секцията за лична информация, че те пазят вашия имейл адрес, вашето име и отварящото око е и вашият IP адрес. Тази конкретна клауза ме кара да мисля, че каква е ползата да имаш VPN тогава?

Преглед на Hola VPN: Безопасен ли е за употреба Hola? & Алтернативи

 • Сигурно си мислите, че не може да има нищо друго по-опустошително. Но те са.

Hola VPN споделя и вашата информация.

Shocking?

Декларацията за поверителност на hola VPN също ме шокира, когато споделят моята лична информация, тогава какво остава. Както бе посочено, те споделят информация с „дъщерни дружества и свързани дружества“, но не уточняват кои са тези предприятия. Дори ако hola VPN го посочи, опасението остава, че чистата част от чувствителните ми данни се съхранява и споделя с трети страни, без значение кои са те.

Преглед на Hola VPN: Безопасен ли е за употреба Hola? & Алтернативи

Както вече казах, въпреки че има такива натрапчиви клаузи за поверителност, много безплатни VPN мрежи твърдят, че никога не събират, споделят или съхраняват потребителска информация. Докато хола VPN преглед, бях намерил подобни твърдения.

Ето един пример.

Преглед на Hola VPN: Безопасен ли е за употреба Hola? & Алтернативи

Това е искане, което намерих в раздела с често задавани въпроси за Hola VPN. И така, това са нещата, които объркват хората и смятат, че безплатният VPN е безопасен. Но когато има сериозен проблем, повечето безплатни VPN мрежи се защитават с декларацията, която са направили в своята политика за поверителност.

Преглед на потребителски продукт на Reddit

Разглеждам Reddit като платформа, където всеки може да получи автентичен и потребителски преглед от първа ръка. Следователно, за hola VPN преглед, от гледна точка на потребителя, се насочих към сайта.

Изненадващо, имаше много въпроси, дискусии, новини и опит по отношение на hola VPN и да прегледате всеки коментар отне много време.

Но спокойно бих могъл да кажа, че повечето коментари предполагат да стоите настрана и да не използвате Hola VPN.

Ето няколко примера.

Hola VPN, споделяйки отрицателния си опит от r / pcmasterrace

Има и някои подробни мнения.
карта

карта

5 най-добри Hola алтернативи за използване:

Защо повечето потребители търсят hola алтернативи? Те биха могли да търсят и най-добрите VPN. Вероятната причина е, защото има някои ефективни функции на hola VPN, които потребителите не искат да губят.

Тези функции принуждават потребителите да получат алтернатива, както и поверителността, която беше компрометирана поради hola VPN.

Нека да разгледаме задълбочено алтернативите на Hola VPN.

Ето някои надеждни безплатни VPN услуги, които ще ви осигурят по-добра сигурност и поверителност за разлика от Hola.

1 - DotVPN

DotVPN е едно от най-популярните VPN разширения и епично решение за тези, които търсят алтернативи на Hola. Тази VPN нахлу в интернет през 2014 г. и получи огромен отговор от интернет потребителите. DotVPN има почти 10 милиона изтегляния от страни по целия свят.

Има определени ползи, за които потребителите считат най-вече DotVPN;

 • Неограничена честотна лента може да бъде изключително полезно по време на изтегляне и стрийминг на тежко съдържание.
 • Огромно покритие на сървъра с неограничено превключване може да ви осигури много подобрени шансове за деблокиране на съдържание чрез непрекъснато свързване на сървърите, докато успешно деблокирате желаното от вас съдържание.
 • Лесен за използване DotVPN е изключително полезен за интернет потребителите, особено за тези, които са нови в VPN технологията.
 • Функции като Безплатно TOR вътре в интегрирана защитна стена добавете допълнителен слой защита за вашето сърфиране в интернет.

DotVPN е достъпен за изтегляне в браузърите Chrome, Firefox и Opera. Той криптира потребителския трафик с 4096-битов ключ, който е с двойна сила от банковите стандарти. Следователно това е интелигентен избор за анонимно сърфиране и деблокиране на съдържание.

2 - BetternetVPN

Betternet е VPN разширение, което преди беше достъпно за мобилна употреба, но може да бъде изтеглено като добавка към Chrome, Firefox и като приложение за Windows. Можете да получите определени ползи чрез betternetVPN, които са или неефективни или напълно липсват в Hola VPN. Следователно, BetternetVPN също е сред най-добрите варианти за алтернативите на Hola.

 • Няма ограничения за данни с Betternet VPN предоставя на потребителите си голяма експозиция и удовлетворение по време на изтегляне и поточно съдържание, което изисква огромни данни. С много VPN потребителите се сблъскват с досадни ограничения, които ги ограничават до определено ниво на използване.
 • Анонимност с неразделен IP адрес е най-голямото предимство, което не можете да получите чрез избор на разширение HolaVPN. Потребителите имат пълна анонимност с не споделяна парола и нулева политика на регистрация.
 • Връзка с едно докосване е възможно чрез превключвател за връзка, който получавате в браузъра си, след като изтеглите BetternetVPN. Следователно това е изключително лесна за използване VPN услуга.

Това е VPN разширение, което може да бъде изтеглено в браузърите Chrome и Firefox. Освен това поддържа повечето платформи като Windows, Mac, iOS и Android.

3 - Windscribe VPN

Ако търсите безплатна VPN услуга с функции, еквивалентни на платена VPN услуга от Windscribe е стабилен избор, който можете да направите като алтернатива на Hola. Изисканите функции, които се предлагат от Windscribe VPN са;

 • 10 GB данни е огромно ограничение за данни от VPN на Windscribe, чрез което можете да изпитате без напрежение сърфиране в интернет.
 • Блокирайте реклами, уеб проследяващи и маяци на уебсайтове, които използвате всеки ден. Това може да подобри значително вашето сърфиране, тъй като голямо количество натрапчиви реклами рушат уеб сърфирането.
 • DNS протектор и Kill превключвател са допълнителните и авансови функции, които получавате с Windscribe VPN.
 • връзка е уникална функция, чрез която потребителят може да провери броя на проследяващите, които съществуват в определен уебсайт.

Windscribe VPN е съвместим с всички популярни устройства като Android, iOS, Linux, Windows и Mac. Недостатъкът на VPN на Windscribe обаче е, че те ограничават броя на сървърите за потребителите на безплатни услуги.

Windscribe може да бъде изтеглен като разширение към браузърите Chrome и Firefox.

4 - VPN на Zenmate

Според своите характеристики и както се твърди от уебсайта, Zenmate VPN е цялостно кибер решение за търсещите VPN. Това е подходяща алтернатива на Hola, която предлага сигурен и личен достъп до съдържанието, което обичате. Ето защо тя спечели огромен брой потребители, които са над 40 милиона от цял ​​свят.

 • Огромна сървърна мрежа е невероятно полезен за потребителите и им предоставя по-големи възможности за деблокиране на съдържание и достъп до сайтове с ограничен достъп. Също така, Zenmate VPN предоставя на клиентите възможност да изберат сървъра по свой избор.
 • Zenmate VPN защитава ви от други търговци и тракери което избягва шансовете за получаване на различни целеви реклами.
 • Защитава от IP, DNS и WebRTC течове които се предлагат с няколко VPN доставчици.

Заедно с това Zenmate има блокер за злонамерен софтуер, който ви предпазва от възможни уязвимости и кибер атаки. Има обаче само четири VPN сървъра, от които можете да избирате, ако сте безплатен VPN клиент.

Можете да получите Zenmate за Chrome, Firefox и Opera.

5 - VPN на TunnelBear

TunnelBear VPN е VPN услуга с ефективни функции за защита, които я отвеждат до най-препоръчителните алтернативи на Hola. Това разширение за VPN има предимство пред HolaVPN поради някои от предимствата, които потребителите получават чрез него.

 • 256-битово криптиране AES който е най-защитен и усъвършенстван протокол за криптиране за защита на данните. Следователно, съществува най-ниският възможен риск за вашия трафик на данни.
 • Ефективна скорост е друга основна характеристика, която прави VPN си струва да се обмисли. Можете да предавате съдържание без да се сблъсквате с досадни прекъсвания.
 • Това е Удобен за потребителя VPN услугата и потребителите могат да се справят лесно, особено тези, които избягват продължителния процес на свързване.
 • Потребителите имат огромна опция за избор на сървъри от 20 страни по свой избор. Това означава, че отблокирането става по-удобно и лесно с почти всяко съдържание.

Има над 40 милиона потребители по целия свят, които са придобили TunnelBear VPN за своите браузъри. Той поддържа почти всички устройства като Windows, Mac, iOS, Android, Smart TV, Apple TV, Chromecast и Ruko.

Можете да изтеглите TunnelBear VPN в браузъра си Chrome и Opera.

Трябва да се има предвид един от алтернативите на Hola

Като знаете всички тези факти, трябва да сте взели решение да изберете една от алтернативите на Hola. Хората, които вече използват Hola VPN, може да не са изпитали такива неща, може да се дължат на използването на VPN или евентуално има проблем, който не може да бъде преценен като продаване на честотна лента или използване на IP.

Повечето от алтернативите на Hola, които разгледахме в тази статия, са VPN разширение, но те предоставят задоволителни услуги. Въпреки това, хората, които търсят пълен пакет с здрава сигурност, плавен поток, светкавична скорост, неограничено използване на данни, торенти и много повече неща, отколкото трябва да изберат пълноценен VPN доставчик като ExpressVPN, CyberghostVPN или NordVPN.

По-добре е обаче да закупите продукт, като инвестирате само няколко цента, вместо сами да сте продукт.