Raskeste gratis VPN for høyhastighets kryptert tilkobling

[ware_item id=33][/ware_item]

Et VPNs grunnleggende konsept er å gi anonymitet og datasikkerhet til brukerne, men den raskeste gratis VPN er det som gjør en internettbruker begeistret. De fleste av individene ønsker bare å omgå begrensninger på nettstedet og unngå muligheter for å bli sporet eller fanget av ISP-er, offentlige etater og andre tredjeparter.


De som er villige til å få en lovende og fullt beskyttet VPN-tjeneste, velger vanligvis en betalt VPN-tjeneste, men de holder også effektiv hastighet på de mest foretrukne prioriteringene.

Dette fordi hver aktivitet du utfører mens du er på nettet, kan være ekstremt irriterende hvis du står overfor fartsgass. Imidlertid kan disse hastighetsproblemene også risikere personvernet ditt gjennom datalekkasje når VPN-tilkoblingen blir avbrutt.

Hvorfor folk søker etter en raskeste gratis VPN

Internett-brukere i dag er veldig frustrerte på grunn av enormt økt blokkering av innholdstilgang, uansett i hvilket land du bor. Dette er grunnen til at de fleste av dem ikke legger vekt på personvernet som mangler en gratis VPN inneholder.

Mange mennesker, spesielt de som er ukjente med VPN-konseptet, tenker at de først burde prøve en gratis tjeneste da de har bekymringer for pengetapet. Funksjonene som å fjerne blokkering av innhold, IP-skjul og damping uten investering er også en stor attraksjon for mange.

Streamere bryr seg vanligvis ikke om personvern, deres virkelige behov er anonymitet og hastighet. VPN-er bremser vanligvis hastigheten, og problemet blir mer intenst mens du bruker gratis VPN-tjenester; den tunge strømmen trenger imidlertid ekstra hastighetskapasitet for å fungere jevnt. Derfor er det virkelig vanskelig å finne et gratis VPN med passende hastighetsytelse. På den annen side, er en populær internettbruk torrenting som har personvern og anonymitetsbehov.

Med torrenting er det større risiko for å få merknader om copyright. Derfor bruker folk VPN for å skjule identiteten mens de deler og laster ned torrenting-filer.

Men dessverre gjør VPN-tilkoblingen torrenting treg ettersom det er en tung databehandlingsprosedyre. Hvis vi snakker om gratis VPN-er, er det nesten umulig å finne en gratis VPN som er fullstendig effektiv med torrenting.

Er en gratis VPN-tjeneste kostnadsløs i ekte eller ser ut til å være?

Folk tror vanligvis at den gratis VPN-utvidelsen de bruker er uvurderlig, og funksjonene de gir er uten noen intensjoner bak. Imidlertid belaster de deg ved alternative metoder når du ikke får overskudd i form av penger.

Kommentar fra diskusjonen Er Hola VPN-utvidelse verdt å laste ned?.

Dessverre inneholder nesten alle gratis VPN-utvidelser som er tilgjengelige online, noen sikkerhetsmangel som en bruker opplever umiddelbart etter tilkobling eller en gang senere. Derfor er de fleste mennesker må lide effektivitetsmangel som resulterer i frustrasjon. Imidlertid har vi listet opp noen av de mest adresserte klagene fra gratis VPN-brukere.

 • Vag politikk: Mange gratis VPN-tjenester holder en uklar policy angående kundedata eller nettlesingsaktiviteter. Men faktisk samler de inn data eller sporer brukere uten deres viten.
 • Datagrenser: Når du kobler deg til en gratis VPN, begrenser de deg for det meste til en viss datagrense når du når den.
 • Fartsforsinkelse: En gratis VPN reduserer stort sett systemets internetthastighet sammenlignet med den opprinnelige.
 • Begrensede serverplasser: Du må ha sett premium-tjenestetilbudene av nesten alle gratis VPN-utvidelser. Så de holder veldig begrensede og færre mengder servere for gratis tjenestebrukere.

Imidlertid, fra alle disse sikkerhetsmanglene og ineffektivitetene, er de fleste bare bekymret for hastighetsrelaterte problemer.

Men hvorfor er raskeste gratis VPN den største bekymret?

Dette skyldes at når en VPN har ekstremt langsom og treg hastighet, blir forskjellige sikkerhetsproblemer og surfeproblemer møtt av brukerne.

De mest irriterende problemene som VPN-tilkoblingen inneholder hastighetsfeil, er;

 • Risiko for tap av data øker når tilkoblingen er deaktivert på grunn av fartsforsinkelser og systemhenging. Når VPN slutter å jobbe, blir brukerdataene utsatt for en utenforstående til VPN får tilbake tilkoblingen.
 • Treg nedlasting kan være et stort problem med langsomme VPN-tjenester, spesielt når du arbeider med tunge ting.
 • Streaming frustrasjoner er det mest irriterende problemet når du ikke eier en rask VPN-tjeneste. Det er det mest vanskelige problemet, ettersom brukerne alltid surfer på innhold og streamer. Videoer med lang lasting og det faste spillet er en irriterende situasjon for brukerne.

En VPN må velges med omhu og etter å ha gjennomgått ytelsen. Det kan være nyttig å lese brukeropplevelser eller detaljerte artikler.

Derfor har vi også testet noen av de gratis VPN-tjenestene der de raskeste gratis VPN-leverandørene bare er noen få.

Raskeste gratis VPN-tjenester

Vi har testet noen av de populære VPN-utvidelsene for å trekke ut de som er sammenlignbart med de raskeste gratis VPN-tjenestene. En internettbruker kan også følge denne enkle testmetodikken.

Først bør du teste den grunnleggende internetthastigheten din (hastigheten som leveres av Internett-leverandøren din) gjennom hastighetstestverktøyene som testmy.net eller speedtest.net.

For å teste en bestemt VPN, må du imidlertid aktivere tilkoblingen på enheten og deretter teste hastigheten. Hvis det oppnådde resultatet er det samme eller nesten lik den grunnleggende internetthastigheten enn VPN-tjenesten din, bremser ikke internetthastigheten.

5 raskeste gratis VPN som er veldig pålitelig

Derfor er alle disse raskeste VPN-tjenestene vi diskuterer her de som har vist lik eller nesten samme hastighet etter tilkobling.

#1 - TunnelBear VPN

tunnelbear-alternativer

Betydelige funksjoner

 • Lett å bruke
 • Gi tilkobling til 5 samtidige enheter
 • 500 MB gratis data hver måned

Tunnelbear VPN med alle de fantastiske funksjonene holder også surfehastigheten til et tilstrekkelig nivå uten å senke den grunnleggende ISP-hastigheten. Dette er grunnen til at vi har vurdert det som vår topp prioritet for raskeste gratis VPN.

De hevder å ha en nullregistreringspolicy som er en god ting hvis det kommer med en gratis VPN. Dette er fordi de fleste gratis VPN-er er involvert i lekkasje av brukerdata uten at de blir informert. TunnelBear gir tilgang til alle de forskjellige stedene også til en person som bruker gratisversjonen. Derfor er det mulig å fjerne blokkeringen av det meste av innholdet uten problemer med fartsheller.

Ulemper du kan oppleve

 • Avanserte funksjoner er tilgjengelige med premiumversjon
 • Avkortet bruk
 • P2P-fildeling og torrenting er ikke tilgjengelig

Nr. 2 - CyberGhost VPN

Raskeste gratis VPN for høyhastighets kryptert tilkobling

Betydelige funksjoner

 • Effektiv hastighet
 • Internett drepebryter
 • Ubegrenset båndbredde

CyberGhost VPN har mer enn 850 servere i nesten 30 land, inkludert USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Australia, Canada, Japan, Singapore og Mexico. Denne funksjonen gir deg mulighet til å øke den blant de raskeste gratis VPN-tjenestene med enorme blokkeringsalternativer.

Du kan enkelt få det som en gratis VPN-utvidelse for enheten din ved å laste den ned fra Google play store eller direkte fra nettstedet.

CyberGhost gir deg 256-bit AES-kryptering som er den samme som den gir premium-brukere. I motsetning til de fleste gratis VPN-tjenester, har den imidlertid en ubegrenset båndbredde som betyr at du kan streame innhold på nettet uten hurtige frustrasjoner og bruksblokkeringer.

Men gratisversjonen kan inneholde påtrengende annonser som kan skape irritasjon mens du surfer på nettet.

Ulemper du kan oppleve

 • Begrensede serverplasseringer for gratis VPN-brukere
 • Pop-up-annonser

# 3 - Windscribe VPN

Windscribe-VPN-gjennomgang

Betydelige funksjoner

 • 10 GB data
 • Lett å bruke
 • 11 serverplasser med gratisversjon

Windscribe VPN er også en topp ytende tjeneste for våre hastighetstester, og av den grunn har vi vurdert det som de raskeste gratis VPN-tjenestene.

Du kan glede deg over rask streaming og surfing med en tilstrekkelig datagrense på 10 GB. Disse dataene kan øke til 15 GB med en tweet av deg.

Du kan laste ned Windscribe VPN til nesten alle enhetene med forskjellige plattformer, inkludert Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox og Opera. Det kreves imidlertid en pro-versjon for Linux og Android.

Ulemper du kan oppleve

 • Om gangen kan du bare aktivere en tilkobling
 • Avkortet bruk

# 4 - SurfEasy VPN

Raskeste gratis VPN for høyhastighets kryptert tilkobling

Betydelige funksjoner

 • Enkel å sette opp
 • Ulike servere
 • Tilfredsstillende kundeservice

SurfEasy VPN har mange funksjoner sammen med en tjeneste som har prestert bra i vår hastighetstesting. Derfor har vi avrundet denne VPN på listen over raskeste gratis VPN-leverandører.

Det gir brukerne 500 MB dataoverføring sammen med en mulighet til å øke denne grensen ved å anbefale SurfEasy VPN til dine venner og familie. Den har en enkelt tilkoblende VPN-tjeneste, i tillegg til at appene også er enkle å bruke.

En tilstrekkelig mengde server med SurfEasy gratis VPN forbedrer sjansene for å fjerne blokkering og gir deg mer streaming og surfing av innhold.

Ulemper du kan oppleve

 • Har noen tilkoblingslogger
 • 2 GB-grense på startplan

# 5 - Hotspot Shield VPN

Raskeste gratis VPN for høyhastighets kryptert tilkobling

Betydelige funksjoner

 • Ulike serverlokasjoner
 • Ubegrenset båndbredde
 • Wi-Fi-sikkerhet

HotSpot Shield VPN er også blant anbefalingene for raskeste gratis VPN-tjenester som gir brukerne en anstendig surfehastighet langs noen betydningsfulle funksjoner. Med denne VPN trenger du bare et enkelt klikk for å aktivere og deaktivere forbindelsen.

Imidlertid forsvinner problemene med båndbreddebegrensninger når du bruker Hotspot-skjold. Så den unblokkerende opplevelsen kan bli mye bedre med rask hastighet og ubegrenset båndbredde. Men mens du bruker denne gratis VPN-tjenesten, kan du møte påtrengende annonser. Dessuten er beliggenheten i USA litt bekymringsfull for personvernforkjemperne.

Ulemper du kan oppleve

 • Basert i USA
 • Vis annonser mens du surfer

Hvorfor gratis VPN-er er mest motløs

Gratis VPN-tjenester får vanligvis en rask popularitet på grunn av deres kostnadsfrie tjenester. Imidlertid er de fleste ikke klar over at brukerne som velger disse leverandørene, tar opp mange problemer rett etter noen dager med betraktning.

Rent praktisk burde dette være et vanlig spørsmål om hvordan disse tjenestene får overskudd hvis de ikke belaster penger?

Nesten hver VPN har problemer som en pop-up-annonse som kan være et resultat av at tredjeparter sporer din nettleserhistorikk eller kan være utstyrt med internettpreferansen din. De gratis VPN-leverandørene har også en uklar personvernpolitikk, og mange av dem lekker brukerdata uten å erkjenne dem.

Derfor må du huske at en gratis VPN ikke kunne imøtekomme deg med alle de avanserte funksjonene sammen med effektivt personvern. For å få et slikt personvern, tilstrekkelig hastighet, effektive funksjoner og en hel pakke, må du velge en anerkjent og komplett VPN-tjeneste som er verdt å investere. VPN-er som NordVPN og PureVPN er imidlertid tilgjengelige til utrolig lave priser med nesten $ 3 per måned som er rimelig for hver person.