Recenzie ExpressVPN: Merită acești bani?

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN este VPN care pretinde cu îndrăzneală viteza fulgerului și are efectiv viteza. Cu toate acestea, pentru a face promisiunea absolut reală, ei trebuie să investească în întreținere și să îndeplinească investiția pe care o oferă serviciul la un preț ceva mai mare.


Pentru a efectua revizuirea minuțioasă a ExpressVPN, am subscris la planul de 6 luni al ExpressVPN, iar rezultatele au fost destul de impresionante. Toate celelalte VPN-uri au oarecum lipsa de viteză și nu au reușit să ofere viteză rapidă sau chiar normală. Cu toate acestea, ExpressVPN a depășit toate VPN-urile în viteză pe care am testat-o ​​până acum. De asemenea, a putut debloca Netflix și toate canalele de testare testate.

În recenzie, sunt incluse și unele comentarii ale altor clienți ExpressVPN.

Să vorbim despre bine & Lucruri rele

Pro-uri

 • Viteză uimitor de rapidă
 • Kill Switch
 • Torrent prietenos
 • Funcționează cu Netflix
 • Suport de chat live pentru toți
 • 1500+ servere în 92 de țări

Contra

 • Rata de biți mare
 • Nu sunt informații foarte detaliate despre companie

ExpressVPN are sediul afacerii din Insula Virgin Virgin și are o rețea de servere vastă de peste 1500 de servere în 94 de țări.

Există o gamă largă de protocoale și caracteristici de securitate, inclusiv tunelarea divizată. Acestea oferă aplicații și suport pentru toate sistemele de operare și dispozitive, cum ar fi Windows, Mac, Linux, Android și routere.

Cu toate acestea, prețul ExpressVPN pornește de la $ 12.95 pe lună și ar putea scădea la 8,32 USD cu planul lor anual. Este un 30 de zile garanție înapoi cu câteva alte privilegii privind anumite condiții care sunt discutate mai jos în această revizuire ExpressVPN.

Pentru ce vei plăti

ExpressVPN nu este destinat utilizatorilor care caută VPN-uri ieftine, deoarece sunt unul dintre cei mai prețiosi furnizori de VPN. Cu toate acestea, există anumite flexibilități care ar putea face planul tău un pic mai profitabil în comparație cu cel normal. De exemplu, există o opțiune de „Referire la un prieten” în serviciul ExpressVPN și ori de câte ori un prieten cumpără acest serviciu de la sesizarea dvs., amândoi beneficiați de servicii gratuite timp de o lună.

Cu toate planurile veți obține aceleași caracteristici și garanția de returnare a banilor de 30 de zile. De asemenea Client 24/7 suportul și lățimea de bandă nelimitată sunt prevăzute cu fiecare plan.

Recenzie ExpressVPN: Merită acești bani?

 • Plan de o lună - 12,95 USD / M acesta este planul de bază oferit de ExpressVPN și nu are reducere.
 • Planul de 6 luni - 9,99 USD / M acest plan este de 6 luni și trebuie să plătiți o sumă totală de 59,95 USD după fiecare șase luni.
 • Planul pe 12 luni - 8,32 USD / M acesta este planul standard al ExpressVPN și vă oferă o reducere de 35% la suma totală de 99,95 USD după fiecare an.

Practic, există o procedură în trei pași pentru abonarea unui plan de ExpressVPN. Mai întâi, trebuie să selectați un plan, apoi să introduceți o adresă de e-mail și să selectați metoda de plată la alegere. Acestea vă trimit prin e-mail de confirmare împreună cu detaliile.

O gamă destul de lungă de metode de plată

Există diferite metode prin care puteți plăti cu ușurință suma abonamentului. Opțiunile de plată includ cardul de credit, PayPal, Bitcoin și altele precum AliPay, UnionPay, WebMoney etc..

Recenzie ExpressVPN: Merită acești bani?

Puteți plăti printr-o metodă care vă este convenabilă; Cu toate acestea, în această recenzie ExpressVPN, v-aș sugera să plătiți printr-un canal anonim, cum ar fi Bitcoin. Acest lucru este recomandat deoarece prin aceste metode detaliile dvs. rămân anonime și faptul că ați cumpărat serviciul VPN.

Cum despre securitatea ExpressVPN

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și în ceea ce privește locația, nu există amenințarea unor reguli stricte de internet sau supravegherea agențiilor precum ANS sau altele. Pe de altă parte, există o gamă largă de protocoale de securitate inclusiv OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP. Lucrul care îmi place la ExpressVPN este că ele selectează cel mai potrivit protocol de securitate în funcție de nevoia dvs. Totuși, protocolul pe care îl conectează de obicei este OpenVPN peste UDP. Dar, puteți schimba protocolul din setările manuale, dacă doriți.

Algoritmul AES de 256 biți este utilizat pentru a cripta traficul și, de asemenea, cea mai înaltă autentificare a SHA 512 este utilizat de ExpressVPN. Acestea sunt standardele implicite de criptare care nu pot fi modificate dacă utilizați aplicația VPN.

O altă perspectivă pentru securitatea VPN este politica de confidențialitate și politica privind jurnalul de activitate. ExpressVPN are strictul nicio politică de logare și nu monitorizează niciun fel de activitate a utilizatorilor care este clar menționată în politica lor de confidențialitate.

„Nu colectăm jurnalele activității dvs., inclusiv înregistrarea istoricului de navigare, destinația traficului, conținut de date sau interogări DNS. De asemenea, nu stocăm niciodată jurnalele de conexiune, ceea ce înseamnă că nu există jurnalele adresei IP, adresa IP VPN de ieșire, ora de conectare sau durata sesiunii.

Câteva caracteristici proeminente ale ExpressVPN

Alături de caracteristicile comune VPN și protocoalele de securitate, există câteva alte funcții care au fost descoperite în timpul revizuirii ExpressVPN.

Conexiuni simultane

Înainte, exista doar posibilitatea de a conecta un dispozitiv cu un singur cont ExpressVPN. Cu toate acestea, acum au îmbunătățit această caracteristică și puteți conecta trei dispozitive simultan pe un singur cont.

Aici, aș dori să menționez că puteți crește în mod inteligent dispozitivele care sunt securizate cu criptarea VPN. Prin conectarea routerului wireless cu contul ExpressVPN, toate dispozitivele care utilizează internetul de la acel router ar putea fi protejate.

Kill Switch

Kill Switch este caracteristica prin care conexiunea la internet este ruptă automat de VPN în cazul în care există o scădere bruscă a conexiunii VPN.

Rar m-am confruntat cu scăderea conexiunii în perioada de 6 luni. Cu toate acestea, funcția de comutație de omor a funcționat bine în această situație. Această caracteristică este introdusă, deoarece conexiunea VPN scade ar putea determina datele internetului să fie necriptate și identitatea dvs. ar putea fi expusă.

Tunel Split

Această caracteristică este, practic, pentru a îmbunătăți în continuare viteza, prin separarea traficului de internet în categorii criptate și necriptate. Această caracteristică ExpressVPN este disponibilă pe dispozitivele Mac, Windows și router.

Cu ajutorul tunelului divizat, puteți selecta aplicații care vor fi protejate de VPN și aplicațiile care vor ocoli protecția VPN.

Prin accesarea setărilor în Windows și Mac, puteți modifica setările implicite ale contului dvs. VPN. Există trei opțiuni; Toate aplicațiile utilizează parola, Nu permiteți aplicațiilor selectate să utilizeze VPN și Permiteți doar aplicațiilor selectate să utilizeze VPN.

Haideți să intrăm în Severs & Testări de viteză

ExpressVPN a acoperit majoritatea țărilor de pe glob, ceea ce îl face eficient în deblocarea conținutului. Au peste 1500 de servere în 94 de țări, dintre care utilizatorul ar putea selecta serverul la alegere. De asemenea, nu există nicio limită la comutatoarele de server, care este favorabil atunci când deblochezi conținut, în special serviciile de streaming, cum ar fi Netflix.

Cu toate acestea, când vine vorba de performanța de viteză, aceasta este cea mai puternică caracteristică pe care am găsit-o în timpul recenziei ExpressVPN. Popularitatea ExpressVPN se datorează, de asemenea, unei astfel de performanțe de viteză, care sunt o cerință excelentă, împreună cu securitatea în timp ce navigați și torrenting.

În timp ce testam viteza ExpressVPN, am schimbat serverele și am observat că serverele situate lângă locația mea reală funcționau mai repede decât cele care erau departe. De asemenea, viteza depinde de factori precum încărcarea serverului, viteza dvs. de internet, sistemul de operare, etc. Cu toate aceste variabile performanța vitezei ExpressVPN a fost extraordinară. Serverele care sunt situate în UE au fost cele mai rapide, iar serverele asiatice au fost cele mai lente în comparație cu celălalt server ExpressVPN care se afla în SUA sau Uniunea Europeană.

Site-ul și interfața ExpressVPN

Primul aspect al site-ului ExpressVPN nu este prea congestionat și un utilizator nou ar putea obține cu ușurință indicațiile dorite. Pe pagina de start, acestea nu au informații detaliate despre servicii; cu toate acestea, unele caracteristici sunt evidențiate.

În timp ce monitorizează pagina lor web pentru revizuirea ExpressVPN, cel mai bun lucru este că fiecare aspect al VPN este evidențiat pe pagina principală cu un link către informații detaliate. Există aproape aceleași informații în antetul și subsolul site-ului web, cu toate acestea există câteva informații suplimentare în subsol. Pe site-ul web, există ghiduri de configurare detaliate pentru fiecare dispozitiv împreună cu suportul video.

Pe de altă parte, interfața clientului ExpressVPN este, de asemenea, ușor de utilizat și ușor de utilizat. După finalizarea procesului de descărcare și instalare, trebuie să introduceți un cod de activare atunci când îl executați pentru prima dată. Codul de activare este primit printr-un e-mail de confirmare, iar codul pentru fiecare dispozitiv este diferit.

După tot acest proces de configurare, aplicația este pornită. Primul lucru este să selectați locația serverului pe care o puteți marca cu steaua și dacă doriți să o accesați mai târziu. Așa cum am spus anterior, protocolul este selectat implicit și dacă doriți să îl schimbați, atunci trebuie să accesați meniul de opțiuni. Meniul de opțiuni are și alte setări modificabile, pe care le puteți personaliza în funcție de nevoile dvs. de pe internet.

Aplicația mobilă ExpressVPN este la fel ca aplicația pentru desktop și necesită același proces. Prin urmare, aceasta este una dintre cele mai simple aplicații pe care le-am văzut în timpul multor recenzii VPN. Cu toate acestea, lipsește unul cu procesul de conectare al ExpressVPN. Când conectați ExpressVPN la un dispozitiv, trebuie să îl deconectați manual și nu puteți porni conexiunea de pe cont de la distanță.

Nu mi se pare un dezavantaj în măsura în care trebuie să conectez al patrulea dispozitiv și nu pot accesa cel deja conectat în acest moment.

ExpressVPN funcționează cu Netflix din SUA?

Când vine vorba de deblocarea Netflix, majoritatea VPN-urilor nu pot să vă ofere privilegiul. Există într-adevăr puține VPN-uri care funcționează în continuare pentru Netflix, iar acestea rămân în retard în timp ce transmit videoclipuri. Când am testat ExpressVPN pentru Netflix, rezultatul a fost foarte bun, însă este necesar să menționăm că există anumite servere care funcționează pentru deblocarea Netflix.

Motivul pentru doar câteva servere de lucru este că Netflix blochează continuu IP-urile VPN și ExpressVPN a menținut eficiența, deoarece multe IP-uri sunt încă neidentificate de Netflix. Un alt motiv pentru deblocarea de succes este faptul că există un număr adecvat de servere ExpressVPN în SUA. Cu toate acestea, cu acces, aveți nevoie de eficacitate de viteză, astfel încât procesul de streaming să meargă fără probleme, fără probleme de viteză.

Cu toate acestea, există și alte canale de streaming populare pe care le-am testat în timpul examinării ExpressVPN. De exemplu, HBO, Hulu și BBC iPlayer au fost ușor accesibile prin conexiunea ExpressVPN. Comentariul din discuție Funcționează ExpressVPN? Este recomandat, fiabil și sigur? Orice alt serviciu ar trebui să încerc?.

Pentru fiecare deblocare, nu uitați să comutați serverele ExpressVPN, astfel încât să puteți găsi unul care funcționează.

ExpressVPN Cu Torrenting anonim

Torrenting necesită funcții VPN foarte bune pentru a funcționa corect și acesta este motivul pentru care multe VPN-uri sunt extrem de sloppy în timp ce partajarea de fișiere P2P. Din fericire, ExpressVPN are cerința principală pentru torrenting, care este o viteză rapidă.

Problema cu torrenting-ul este că un utilizator nu a putut primi doar o notificare legală, dar adresa IP împreună cu alte detalii personale sunt vizibile pentru fiecare torrenter din acel grup de partajare a fișierelor. Aceasta este cauza pentru care oamenii utilizează securitatea VPN, dar viteza lor de internet este foarte lentă. În general, viteza scade cu VPN, dar, în timp ce torrenting, devine mai întârziată din cauza fișierelor imense torrent.

ExpressVPN a fost eficient în procesul de torrenting, deoarece există o componentă de viteză suplimentară în serviciul lor și oferă, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată care înlătură presiunea descărcării limitate sau gândul că fișierele torrent mari vor depăși limita de date.

Cum te tratează ca un client?

ExpressVPN oferă 24/7 suport pentru chat live pentru clienții lor. Spre deosebire de mulți furnizori VPN, personalul din spatele chat-ului este într-adevăr receptiv și oferă toate detaliile despre interogarea solicitată. Un lucru mai benefic despre asistența clienților ExpressVPN este faptul că chat-ul live este deschis fiecărui individ, indiferent dacă sunt sau nu clienți.

Cred că suportul pentru chat-ul live este cea mai convenabilă metodă pentru a accesa personalul de asistență, dar dacă doriți un alt canal, ExpressVPN oferă formular de contact și metode de e-mail. Timpul de răspuns pentru mesajele de e-mail este de asemenea adecvat și am primit răspunsul într-o oră.

ExpressVPN are o aplicație ușoară și simplă, care nu are nevoie de asistență. Cu toate acestea, există întrebări frecvente, bloguri informative și ghiduri de configurare pentru a direcționa clienții.

Examinare ExpressVPN; Verdict final

Pentru cei care caută doar o VPN perfectă, fără a se preocupa de costuri, ExpressVPN este eficient în toate perspectivele. Împreună cu securitatea, serviciul ExpressVPN este rapid, prietenos cu torrentul și cel mai important; încă funcționează cu deblocarea Netflix.

Serviciul său are probleme mici, iar aplicația ExpressVPN este ușor de utilizat. Toate aceste caracteristici constituie un preț ridicat, care nu se referă niciodată la garanția de returnare a banilor de 30 de zile.Comentarea din discuție Express VPN este cel mai lent și cel mai puțin fiabil serviciu VPN plătit. Nu-l cumpărați dacă sunteți în China.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me