Revizuirea DotVPN și vizualizările cu alternative

[ware_item id=33][/ware_item]

La fel ca multe servicii VPN, DotVPN este, de asemenea, un furnizor VPN despre care se crede că vă criptează traficul de date, deblochează site-urile web și conține streaming..


Au creat o listă lungă de utilizatori, care este de aproape 880.000 în Chrome Web Store. Nu a trecut mult timp de la lansarea DotVPN, iar din 2014 a preluat celelalte servicii VPN cu peste 10 milioane de descărcări din 160 de țări din întreaga lume.

Să începem o recenzie DotVPN

DotVPN este un serviciu VPN bazat pe Hong Kong, care a obținut aproape 7.000 de recenzii ale utilizatorilor, cu 4 din 5 stele pe Google Web Store. Este o extensie VPN gratuită, dar oferă și servicii premium pentru funcții avansate.

Aceștia susțin că au servere în aproape zece țări, care sunt deschise atât pentru utilizatorii versiunii premium, cât și pentru cea gratuită, pentru a comuta între ele. DotVPN poate fi descărcat ca o extensie de browser pentru Chrome, Firefox și Opera cu software de aplicație disponibil pentru Android și iOS.

Site-ul DotVPN

Cu toate acestea, site-ul lor web nu are suficiente informații despre compania care deține extensia DotVPN. Tocmai și-au afișat adresa și câteva obiective de afaceri.

Politica de Confidențialitate

Întrucât extensia DotVPN are sediul în Hong Kong, trebuie să ne așteptăm ca toate informațiile să funcționeze acolo. Cu toate acestea, s-a constatat că site-ul web este găzduit în Germania, ceea ce privește un pic pentru locuitorii de confidențialitate, deoarece politica lor de confidențialitate susține că informațiile utilizatorului sunt păstrate doar în Hong Kong..

De asemenea, pagina lor de confidențialitate afișează că datele clientului sunt colectate în scopul inovării experienței de navigare a utilizatorilor. Acesta afirmă: „Urmărim utilizarea serviciilor dvs. pentru a oferi utilizatorilor de statistici și pentru a optimiza, îmbunătăți și dezvolta servicii.”

Aceștia au politica de a stoca adresa IP reală a unei persoane timp de 24 de ore, ceea ce înseamnă să evite probleme precum spam, fraudă sau o altă faptă dăunătoare.

Caracteristici ale DotVPN

Revizuirea DotVPN și vizualizările cu alternative

Potrivit site-ului lor web, acestea au multe funcții eficiente, care devin mai avansate pentru clienții plătiți. Avantajul principal al câștigării atracției utilizatorului este locația serverului lor care le-ar putea ajuta să ocolească majoritatea restricțiilor de conținut și blocajele online.

DotVPN susține că furnizează criptare 4096 biți pentru datele lor de utilizator, care par un pic umbrite. Acest lucru se datorează faptului că se referă la RSA, deși acest lucru are și 2048 biți. Ceea ce am găsit pentru cititorii noștri este faptul că folosesc de fapt AES 128 biți și AES 256 biți, cu toate acestea, RSA este folosit pentru strângerea de mână și schimbul de chei de criptare simetrice (AES). Scopul de a folosi o astfel de tactică este de a face VPN-ul lor să iasă în evidență de toate celelalte.

DotVPN afirmă o ușurință de conectare cu o simplă conexiune cu un singur clic. De asemenea, aceștia pretind o performanță eficientă de deblocare datorită locațiilor serverului lor, cu toate că este testat de noi și adresat de mulți alți utilizatori, VPN nu poate accesa conținut popular, cum ar fi NetFlix și Hulu cu serverul SUA.

Un lucru de care trebuie să vă amintiți este faptul că un VPN nu are niciun folos atunci când identitatea dvs. este în pericol. Acesta este și cazul DotVPN; adresa IP a unui utilizator ar putea fi scursă ca urmare a blocării WebRTC și a playerului flash indisponibil.

Performanța DotVPN

Performanța extensiei DotVPN este verificată prin diferite instrumente de testare, astfel încât am putea oferi cititorilor noștri informații autentice salvându-le de dificultăți după ce le luăm în considerare.

Revizuirea DotVPN și vizualizările cu alternative

Pentru viteză, am folosit instrumente precum speednet.net și fast.com pentru a testa performanța DotVPN. La fel ca majoritatea serviciilor VPN, viteza este considerabil mai lentă. Procentajul indicat de instrumentele de testare nu a fost atât de lent decât în ​​comparație cu ceea ce am experimentat în timp ce transmitem conținut și încărcăm site-uri web, în ​​special cele care necesită date puțin grele.

Are un ușor folosire așa cum a fost testat și experimentat de noi. Vă puteți conecta ușor la complementul browserului, precum și la aplicația mobilă.

Până la Relații Clienți este preocupat, este un pic lent și utilizatorii au un răspuns extrem de lent.

Aplicatie de mobil din DotVPN funcționează mai bine comparativ cu complementul browserului. Cu toate acestea, este posibil să întâmpinați și unele probleme de viteză pe software-ul mobil.

DotVPN după cum este revizuit de utilizatori

Majoritatea utilizatorilor care și-au împărtășit experiența pe Chrome Web Store au abordat problema conexiunii la server, în special cu versiunea gratuită.

Revizuirea DotVPN și vizualizările cu alternative Revizuirea DotVPN și vizualizările cu alternative

Cu toate acestea, mulți utilizatori sunt dezamăgiți și de versiunea lor premium, spunând că performanța rămâne ineficientă așa cum se confruntau în timp ce foloseau versiunea lor gratuită. Fie că este vorba de problema serverului, accesarea de conținut precum Hulu sau Netflix și care se confruntă cu aceleași probleme de viteză.

Revizuirea DotVPN și vizualizările cu alternative Revizuirea DotVPN și vizualizările cu alternative

Aici se enervează un utilizator din cauza acestor probleme grave care continuă să crească pe măsură ce utilizatorul rămâne conectat la DotVPN. Experimentând toate acestea și abordând astfel de răspunsuri, am filtrat unele dintre extensiile VPN gratuite gratuite, în comparație cu DotVPN care are relativ puține probleme..

Să aruncăm o privire în alternativa DotVPN

A avea un VPN nu este suficient. Trebuie să îl selectați pe cel care este suficient de sigur pentru a vă proteja datele de potențialele amenințări, cum ar fi atacurile cibernetice, supravegherea guvernului și terțieri de date ale terților. Multe dintre VPN-urile nu sunt eficiente în asigurarea unei securități suficiente și sunt implicate în scurgerea de date, fără ca utilizatorul să fie informat despre acest lucru. Cu toate acestea, o abordare inteligentă este să verificați conexiunea VPN, indiferent de furnizorul VPN pe care îl utilizați.

Acesta este și cazul DotVPN. Confidențialitatea și politicile sale de securitate a utilizatorilor sunt vagi cu unele declarații contradictorii. Ca orice furnizor VPN, DotVPN susține, de asemenea, criptarea traficului de date al utilizatorului, dar își declară politica de monitorizare a activităților lor online.

Deși, DotVPN susține acest comportament ca un pas pentru a improviza experiența online și serviciile acestora, cu toate acestea, odată ce informațiile sunt lipsite de protecție, oricine ar putea strecura. De asemenea, transferă cookie-urile browserului pe propriile lor servere. O astfel de politică, dacă nu este utilizată greșit de către companie, ar putea oferi un acces la date relativ simplu al utilizatorilor către cei cu fapte rău intenționate.

Prin urmare, o persoană care dorește cu adevărat securitatea nu va face niciodată compromisuri, în special pentru ceea ce este confuz. De asemenea, atunci când aveți diverse opțiuni, trebuie să o selectați pe cea care credeți că este cea mai potrivită și merită luată în considerare. Cu toate acestea, un lucru care nu ar putea fi trecut cu vederea este faptul că o VPN gratuită sau o extensie VPN nu ar putea fi la fel de eficientă decât serviciile VPN cu drepturi complete și complete.

5 cele mai bune alternative DotVPN pentru confidențialitate maximă

1 - VPN Cyberghost

Cyberghost este un proxy gratuit care a lansat și o aplicație Cyberghost care ar putea fi instalată cu ușurință pe dispozitivul dvs., fie că este vorba de un computer sau de un mobil. Aceștia pretind că oferă datelor dumneavoastră securitate și anonimat complet, deblocând conținutul, dar principalul lor obiectiv este protejarea.

Are o extensie de browser ușor de utilizat prin procesul de logare simplu. Extensia Chrome a CyberGhost VPN este extrem de convenabilă pentru utilizare, deoarece asigură o activare și dezactivare simplificată, cu un singur clic. Cu extensia VPN gratuită CyberGhost vi se oferă aproape toate caracteristicile necesare, cum ar fi deblocarea conținutului restricționat, sustragerea potențialelor atacuri cibernetice și, cel mai important, anonimatul cu criptarea datelor.

Cu toate acestea, toate aceste caracteristici sunt îmbunătățite la un nivel extraordinar cu serviciile lor premium care au, chiar mai multe, funcții de căutat.

2 - VPN TunnelBear

TunnelBear este o extensie populară VPN pe tot globul. Ar putea fi o soluție excelentă pentru cei care caută confidențialitate, în special pentru cei care se conectează în mod regulat la o rețea Wi-Fi nesigură sau sunt conectați în mare parte la Wi-Fi public.

Prin această caracteristică de protecție, utilizatorilor li se oferă o experiență de navigare sigură, fără riscul urmăririi online. Potrivit Chrome Web Store, TunnelBear este un serviciu VPN la care au fost alături mai mult de 14 milioane de utilizatori care au o conexiune simplă cu un singur clic. Cu toate acestea, ca orice VPN gratuit, TunnelBear are și o problemă cu privire la conținutul de streaming intens, în special Netflix. Dar aceste probleme ar putea fi rezolvate într-o măsură mult mai mare atunci când un utilizator trece la serviciul său premium.

Revizuirea DotVPN și vizualizările cu alternative

3 - Tor Browser

Când vorbim despre anonimat, browserul Tor este o popularitate constantă care câștigă software care criptează datele unei persoane. Împiedică un site web nesigur să vă riscă confidențialitatea și evită șansele de urmărire a datelor de către orice astfel de sursă online.

Tor browser VS VPN servicii, este posibil să experimentați o viteză relativ lentă, dar vă oferă, de asemenea, aproape aceleași caracteristici ca VPN. Acestea ar putea face experiența dvs. de navigare mai sigură prin restricționarea problemelor rău intenționate și nedorite. Cu toate acestea, site-urile blocate pot fi accesate și prin conectarea browserului Tor.

Puteți conecta cu ușurință Tor pe Windows, Mac OS X sau Linux fără a descărca niciun software.

4 - Browsec VPN

Printre mii de extensii VPN gratuite, Browsec VPN este listat în unele eficiente, care sunt preferate de mulți utilizatori din întreaga lume. În ciuda faptului că aproape toate VPN-urile gratuite au unele probleme serioase care pun în pericol confidențialitatea utilizatorului, Browsec VPN nu a reprezentat o amenințare imensă pentru confidențialitate.

Cu Browsec VPN puteți accesa cea mai mare parte a conținutului blocat, care este inaccesibil fără un proxy. De asemenea, o preocupare majoră și un risc în timp ce accesați un astfel de site ar putea fi urmărirea datelor și expunerea identității care este aproape dispărută prin obscurizarea IP de către Browsec.

Cu toate acestea, puteți obține toate aceste funcții printr-un proces de conectare simplu, adică activarea și dezactivarea VPN cu un singur clic.

VPN Web Gom

5 - Cu Gom Web VPN, puteți obține o posibilă protecție fără a investi bani. În comparație cu multe extensii VPN gratuite, aceasta ar putea fi o soluție mult mai bună la problemele tale online. Ar putea accesa site-uri web blocate, ocolind urmărirea nedorită și, de asemenea, protecția datelor prin criptare.

Ca toate serviciile VPN gratuite, acesta poate răspunde lent, dar aceasta nu este o problemă în ceea ce privește siguranța în timp ce sunteți online. De asemenea, unii utilizatori se plâng de asistența lor lentă și care nu răspunde clienților.

Revizuirea DotVPN și vizualizările cu alternative

Verdictul editorului

Trebuie să fi văzut multe descărcări ale unui VPN gratuit, în ciuda faptului că acestea se referă la multe probleme serioase. Acest lucru se datorează faptului că o persoană intră în lista de utilizatori după ce a văzut câteva caracteristici atractive afișate de majoritatea extensiilor VPN. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor se confruntă cu agitații enervante imediat după descărcarea de astfel de VPN-uri, inclusiv extensia DotVPN.?.

Prin urmare, recomandarea noastră este să investiți banii în loc să vă riscați confidențialitatea. Unii dintre cei mai buni furnizori VPN cu funcții eficiente și răspuns excelent pentru clienți sunt acum disponibili la un cost uimitor de scăzut, cum ar fi NordVPN și ExpressVPN.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me